Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Pozdravljeni!

Po začetnem premlevanju-bi nebi,bi nebi,sem se odločila da bom... in tako pišem.

Živim v izvenzakonski skupnosti,imam otročka in sem noseča.Kljub finančnim ter mnogim drugim težavam,bi bilo precej lepo,če bi le partner sodeloval oz. bil vključen v družino.Za nas ni časa;ima pa nenavaden odnos s svojo bivšo punco.Ker mi njegov način ter odnosi niso jasni,pač sprašujem-iz česar pa se zmerom razvije prepir,ki mu sledi še večja odtujitev.

Mi lahko razložite,kaj se v njem dogaja?

Trenutna situacija je precej težka(sploh zaradi otroka ter nosečnosti).Loteva se me obup...

A bi mi vedeli razsvetliti stanje?

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljeni,lepo bi prosila,ce bi mi lahko nekdo odgovoril na nekaj vprasanj,ker se mi je v zadnjem letu zgodilo veliko slabega in sem ze 'malo' obupana.Za odgovor (ce ga dobim) se vnaprej iz srca zahvaljujem.

1. Kako bo z mojim zdravjem?Zanimajo me ze postavljene diagnoze in tiste,ki se niso postavljene.
  2. Kako bo z ljubeznijo?Ali nama bo z mozem uspelo povrniti nekdanjo harmonijo in ali me se ljubi?(moz 23.3.1982)
  3. Kako bo z zdravjem mojih otrok-ali se bo uredilo in ali bosta cutila posledice v prihodnosti?(starejsi sin 3.1.2003,mlajsi 20.7.2007)

Se enkrat hvala lepa!

http://myastheniagravis.mojforum.si

Ljudje smo kot angeli

ampak z enim samim krilom,

da bi mogli leteti,

se moramo objeti.

Že dolgo časa čakam na odgovor, torej pošiljam ponovno:

kakšna je najina prihodnost, bova srečna (moj roj. dan 14.7.1964, možev 2.3.1962)?

bodo otroci zdravi, končali študij, našli partnerje in srečo (sin 9.1.1987, hči 27.12.1988)?

bom zamenjala službo? Če da, kdaj bo to ter ali na boljše?

xrolleyesx pozdravček

Res ne razumem zakaj moja vprašanja ne pridejo na vrsto! Po kakšem kriteriju pa tukaj odgovarjate?

ne zapravljajte svežih solz za stare bridkosti

Ahoy, :) Vam lahko kaj pošlogam?

Handm, vidim da te zanemarjajo... tko da po kriteriju 4.84 prideš na vrsto... šalo na stran. Otroci bodo zdravi, predlagam pa da investirata več v to, telovadba pa tko. Za telo je treba skrbet in to predlagajo tudi karte, bolje kot boste skrbeli bolje bo na tem področju v splošnem pa dobro. V vajinem razmerju je še veliko ljubezni, mislim da sta prava, skrbita lepo en za drugega, načeloma vama kaže odlično. Študij otrok, hči je še nekoliko v zraku, sinu pa mislim da kaže kar dobro, trenutno je precej navdušen. Služba ti kaže odlično, predvidevam, da te ne dohajajo in si želiš veliko več od nje kot ti lahko nudi. Si rojena zmagovalka in boš v končni fazi dosegla karkoli si zastaviš.

1 for now, 1 for all. Se bom trudil odgovarjat samo tistim ki jih začutim, in so dobro napisani, ne biti užaljeni če izberem ravno vas, bolj naklučje kot kaj drugega, pogosto ratam zafurstriran če preveč šlogam, vedno istim ljudem na vedno ista vprašanja... Moj cilj tukaj je, da vam pomagam, da odgovarjam kolikor kvalitetno morem. Tko, da resna vprašanja prosim :).

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pozdravljen El Nino in dobrodošel,

Sem te vesela, ker se tukaj pojavljajo neki dvomljivi ljudje, ki zavajajo ljudi.

Mene pa zanima, kakšen bo razplet z mojim ex boyfriendom. Sva se razšla sicer že februarja, na grd način, ampak me zanima, kaj kažejo karte za naju. On: 1.9.1982, jaz 14.3.1974.

Prav tako me zanima, kaj kažejo karte za mojo dolgoletno simpatijo, s taketo sva se večkrat srečala: On: 25.12.1971, jaz 14.3.1974, ampak pravi, da ne ve, kaj si trenutno želi.

Potem pa je še en, za katerega vem le, da je letnik 1977, mesec januar.

Hvala in lep pozdrav.

manjana

Heii Nino, a lahko ko utegnes se meni pogledas kako kaze z enim plesalcem, ki sem ga ponovno srecala pred kratkim na Danskem. Imam obcutek, da je simpatija obojestranska , najbrze se zopet nekaj mesecev ne bova srecala, ker se ponavadi srecujeva le na tekmovanjih, pa vseeno. Kako nama kaze, bova kdaj skupaj :2src: ?

Ahoy, :) Vam lahko kaj pošlogam?

Handm, vidim da te zanemarjajo... tko da po kriteriju 4.84 prideš na vrsto... šalo na stran. Otroci bodo zdravi, predlagam pa da investirata več v to, telovadba pa tko. Za telo je treba skrbet in to predlagajo tudi karte, bolje kot boste skrbeli bolje bo na tem področju v splošnem pa dobro. V vajinem razmerju je še veliko ljubezni, mislim da sta prava, skrbita lepo en za drugega, načeloma vama kaže odlično. Študij otrok, hči je še nekoliko v zraku, sinu pa mislim da kaže kar dobro, trenutno je precej navdušen. Služba ti kaže odlično, predvidevam, da te ne dohajajo in si želiš veliko več od nje kot ti lahko nudi. Si rojena zmagovalka in boš v končni fazi dosegla karkoli si zastaviš.

1 for now, 1 for all. Se bom trudil odgovarjat samo tistim ki jih začutim, in so dobro napisani, ne biti užaljeni če izberem ravno vas, bolj naklučje kot kaj drugega, pogosto ratam zafurstriran če preveč šlogam, vedno istim ljudem na vedno ista vprašanja... Moj cilj tukaj je, da vam pomagam, da odgovarjam kolikor kvalitetno morem. Tko, da resna vprašanja prosim :).

Hojla, hvala za pozitivne namige, se še oglasim, ko bo kriza :2src:

ne zapravljajte svežih solz za stare bridkosti

EL NINO pozdravljen,sej vem,da so zdej vsi 'skocil' nate,sam jaz sem res v teski zivljenjski situaciji.Prosim,poglej kaj zame,vprasanja sem ze posdtavila-brez zamere,sam zarad zdravstvenih tezav mal tesko pisem oz. uporabljam prste,zato ne bom vprasanj pisala se enkrat.HVALA

Ljudje smo kot angeli

da bi mogli leteti,

se moramo objeti.

Lepo pozdravljen po dolgem času...

Morda lahko kaj vidiš, morda ne... Bom pa vesela, če boš "začutil" toliko, da me uvrstiš med resne. :)

Torej: ljubezensko življenje stoji na miru že več kot leto. On je iz tujine. A misliš, da se bo kaj premaknilo? Srce mi govori, naj vztrajam in počakam... glava pravi..daj, ne sviraj ga in si najdi nekoga drugega.. V zamrznjeni situaciji sem. Imaš kak nasvet?

Pred dvema letoma si napisal, da gre tu za veliko ljubezen. Globoko znotraj to verjamem in vem. A je na njegovi strani tak čuden odziv, da ni ne ja in ne ne.

Pomagaj mi, prosim. Kmalu bom 40, skrajni čas, da si res uredim še ta del življenja.

Hvala.

Razmisljam da bi odprili en koticek, za sloganje s kartami, če bi rad kdo kaj vprašal ala (kako kaj ljubezen, ... kako bo faks) s temi vprašanji sem lepo seznanjen, vam lahko pogledam v karte kako in kaj.... bi pa seveda prosil, tiste bolj senior prerokovalce in prerokovalke, da se mi pridruzijo v odgovorih... ste za? ce niste, se tema brise... pa mir s tem...

ja odbri kotiček x!x x!x

sem benjamin bacic prihajam iz grdišča hodim v šolo sem star14 let ko mi je dolgčas igram comp

Ok, v zadnjem času sem precej prebiral različne dobre knjige, tako da vsem ki sprašujete po ljubezenskih in partnerskih nasvetih... preberite tole knjigo "Love and Respect - Emerson". Mislim da vam s tem nasvetom pomagam veliko bolj kot z vsem šloganjem glede tega...

Katja, Hm, težka situacija, obeti so veliko boljši, trenutno najbrž tavaš v občutkih in čakaš na pomoč. Vidim pa, da boš zgrabila stvari v svoje roke in naredila tako, da bo prav. Čuden odnos z bivšo se bo končal, ne tako kmalu ampak se bo.

Blondy 1. Stanje zgleda zelo stabilno, tvoje zdravje bi moralo biti trdno kot skala, vsevsemu mislim, da so diagnoze strokovno postavljene in lahko zaupaš zdravnikom, morda bo kak poseg v prihodnosti, a kaže ti dobro. 2. Mož te še vedno ljubi. Glede harmonije poglej prvi odstavek... love and respect. 3. Hja otroci, trenutno je vredu, v bližnji prihodnosti malo sumljivo, naprej pa zelo dobro.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pozdravljen El Nino in dobrodošel,

Sem te vesela, ker se tukaj pojavljajo neki dvomljivi ljudje, ki zavajajo ljudi.

Ehehehe, vic leta. Ljudje so tisti, ki zavajajo sami sebe ; )

Če pa ti kdo poda idejo, ki sesuje tvoj sistem verovanja,

je verjetno tvoj sistem nezanesljiv in ne podana ideja.

Ok, v zadnjem času sem precej prebiral različne dobre knjige, tako da vsem ki sprašujete po ljubezenskih in partnerskih nasvetih... preberite tole knjigo "Love and Respect - Emerson". Mislim da vam s tem nasvetom pomagam veliko bolj kot z vsem šloganjem glede tega...

Katja, Hm, težka situacija, obeti so veliko boljši, trenutno najbrž tavaš v občutkih in čakaš na pomoč. Vidim pa, da boš zgrabila stvari v svoje roke in naredila tako, da bo prav. Čuden odnos z bivšo se bo končal, ne tako kmalu ampak se bo.

Blondy 1. Stanje zgleda zelo stabilno, tvoje zdravje bi moralo biti trdno kot skala, vsevsemu mislim, da so diagnoze strokovno postavljene in lahko zaupaš zdravnikom, morda bo kak poseg v prihodnosti, a kaže ti dobro. 2. Mož te še vedno ljubi. Glede harmonije poglej prvi odstavek... love and respect. 3. Hja otroci, trenutno je vredu, v bližnji prihodnosti malo sumljivo, naprej pa zelo dobro.

Pozdravljen!Iz vsega srca se ti zahvaljujem za odgovore,nekaj si zadel,nekaj ne.Diagnoze so postavljene z zelo natancnimi preiskavami,torej so skoraj 100%,je pa res,da se z dolocenimi zdravili doseze,da zivis skoraj enako kot ostali ljudje in ja,pri tej bolezni se opravi tudi operativni poseg kot moznost za izboljsanje.Glede moza UPAM,da si zadel,je pa res,da je najvecji problem spostovanje-z njegove strani.Glede otrok pa,ce je bliz. prihodnost zdaj si uganil.Se enkrat najlepsa hvala in glede na to da nisi profesionalno v tem poklicu,lohk mirne duse recem,da bi se tud kak izkusen vedezevalec lahko obrnil nate za dodatna znanja!Super si :palec: :palec: :palec: :vio:

Ljudje smo kot angeli

da bi mogli leteti,

se moramo objeti.

Ehehehe, vic leta. Ljudje so tisti, ki zavajajo sami sebe ; )

Če pa ti kdo poda idejo, ki sesuje tvoj sistem verovanja,

je verjetno tvoj sistem nezanesljiv in ne podana ideja.

Poslušaj, nisem TEBE vprašala za mnenje. Verjetno bereš in vidiš, na koga se vprašanja naslavljajo.

Me pa veseli, da te naše objave zabavajo, in to, da boš zaradi tega nasmejan še celo leto.

Najlepše je kritizirati in biti pameten tako v ilegali, a ne? Nihče te ne vidi in ne pozna, tako da lahko otresaš vse svoje videnje. Če si že tako realen, potem ne vem, zakaj si sploh na tem forumu: pojdi tja, ker se boš lahko pogovarjal z ljudmi, ki se ti zdijo dovolj prizemljeni, in o temah, ki se ti zdijo dovolj pomembne. Ampak tudi to vem, da se ne boš dal pregnati. Ne ti in ne tebi podobmi. V principu mene s pripombami ne ganeš, mogoče pa vseeno koga. Pusti ljudem, da stvari doživljajo, kot jih doživljajo, in da se vzpostavljajo v svoji zanesljivosti, ko pač pride čas, da se vzpostavljajo. In če jim pri tem pomaga kakšen nasvet iz kart, in jim da voljo in moč, ali pa jih prizemlji, je pač to njihov (naš) način. Pri tem se lahko zgleduješ po ljudeh, ki tukaj dejansko odgovarjajo, s prijaznostjo in prizanesljivostjo, ne glede na to, kako "trapasta" so vprašanja. Ti povem, da so takšni ljudje tudi v realnem življenju bolj priljubljeni, ne pa pametnjakoviči kot ti, ki s svojim stavom ljudi vaskodnevno opominjajo, kako bedni so v svojem doživljanju in spoprijemnju z življenjem. Toliko od mene.

Še to: to je moje mnjenje, ki sem ga izrazila zdaj in s tabo na spološno ne mislim polemizirati. Pa čeprav bo zdaj verjetno tvoj odgovor ta, da polemizirati sploh nisi nameraval. To sem napisala vsem, ki odgovarjajo na postavljena vprašanja, brez da bi bili naprošeni, da podajo odgovore.

P.S: EL Nino: Klub temu, da so moja vprašanja mogoče res banalna, te vseeno prosim, da mi pogledaš v karte.

Hvala in lep pozdrav vsem. Manjana

Poslušaj, nisem TEBE vprašala za mnenje. Verjetno bereš in vidiš, na koga se vprašanja naslavljajo.

Me pa veseli, da te naše objave zabavajo, in to, da boš zaradi tega nasmejan še celo leto.

Najlepše je kritizirati in biti pameten tako v ilegali, a ne? Nihče te ne vidi in ne pozna, tako da lahko otresaš vse svoje videnje. Če si že tako realen, potem ne vem, zakaj si sploh na tem forumu: pojdi tja, ker se boš lahko pogovarjal z ljudmi, ki se ti zdijo dovolj prizemljeni, in o temah, ki se ti zdijo dovolj pomembne. Ampak tudi to vem, da se ne boš dal pregnati. Ne ti in ne tebi podobmi. V principu mene s pripombami ne ganeš, mogoče pa vseeno koga. Pusti ljudem, da stvari doživljajo, kot jih doživljajo, in da se vzpostavljajo v svoji zanesljivosti, ko pač pride čas, da se vzpostavljajo. In če jim pri tem pomaga kakšen nasvet iz kart, in jim da voljo in moč, ali pa jih prizemlji, je pač to njihov (naš) način. Pri tem se lahko zgleduješ po ljudeh, ki tukaj dejansko odgovarjajo, s prijaznostjo in prizanesljivostjo, ne glede na to, kako "trapasta" so vprašanja. Ti povem, da so takšni ljudje tudi v realnem življenju bolj priljubljeni, ne pa pametnjakoviči kot ti, ki s svojim stavom ljudi vaskodnevno opominjajo, kako bedni so v svojem doživljanju in spoprijemnju z življenjem. Toliko od mene.

Zeh. Ilegala ? xrolleyesx Nisem opazil, da bi ti objavila tvoje polno ime, priimek in naslov + fotografijo. Torej boš že vedela, kako je to, a ne ?

Mar ne pustim ljudem njihovega mnenja ? Sem kadarkoli dejal, da je karkoli na vedeževanju trapastega ?

Meni se bolj zdi, da se ti ne pogovarjaš z mano, temveč s tvojo predstavo o nekom, ki v tebi vzbuja dvom. Ta nekdo si ti sama.

Nikamor ne bom šel, prav imaš; to je odprt forum in dokler je kritika na mestu, je v mojih očeh ne le sprejemljiva, temveč dobrodošla x;)x

P.S.

Do tega, da bi bil priljubljen, mi pa ni. Težko verjeti, a ?

Zeh. Ilegala ? xrolleyesx Nisem opazil, da bi ti objavila tvoje polno ime, priimek in naslov + fotografijo. Torej boš že vedela, kako je to, a ne ?

Mar ne pustim ljudem njihovega mnenja ? Sem kadarkoli dejal, da je karkoli na vedeževanju trapastega ?

Meni se bolj zdi, da se ti ne pogovarjaš z mano, temveč s tvojo predstavo o nekom, ki v tebi vzbuja dvom. Ta nekdo si ti sama.

Nikamor ne bom šel, prav imaš; to je odprt forum in dokler je kritika na mestu, je v mojih očeh ne le sprejemljiva, temveč dobrodošla x;)x

P.S.

Do tega, da bi bil priljubljen, mi pa ni. Težko verjeti, a ?

Hvala za tvojo psihologizacijo.

Vseeno ti odgovarjam, da obstaja razlika med kritičnostjo in kritizerstvom.

Glede nicknama: lahko ti pošljem vse svoje podatke, ime, priimek, naslov, EMŠO, davčno številko, fotokopijo potnega lista, tudi sliko če hočeš. Iz mojega pa lahko verjetno razbereš, da mi je ime Manja.

Lep pozdrav.

Vseeno ti odgovarjam, da obstaja razlika med kritičnostjo in kritizerstvom.

Kakšna ?

Glede nicknama: lahko ti pošljem vse svoje podatke, ime, priimek, naslov, EMŠO, davčno številko, fotokopijo potnega lista, tudi sliko če hočeš. Iz mojega pa lahko verjetno razbereš, da mi je ime Manja.

Lep pozdrav.

Kar objavi jih, javno, da ne boš več anonimna. In ne, iz tvojega nadimka niti nimam namena razbirati česarkoli.

Jaz te jemljem enakovredno resno, tudi če ne poznam tvojega imena.

Kakšna ?

kritičnost: pozitiven dialog, spoštljiv odnos, vzpodbujanje vrednot

kritizerstvo: pristranskost, tendenciozno ugotavljanje negativnih lastnosti

Kar objavi jih, javno, da ne boš več anonimna. In ne, iz tvojega nadimka niti nimam namena razbirati česarkoli.

Jaz te jemljem enakovredno resno, tudi če ne poznam tvojega imena.

Hvala!

x:Xx

kritičnost: pozitiven dialog, spoštljiv odnos, vzpodbujanje vrednot

kritizerstvo: pristranskost, tendenciozno ugotavljanje negativnih lastnosti

O.k..

In v katero kategorijo spada, po tvojem mnenju, moje pisanje in zakaj ?

Hvala vnaprej.

O.k..

In v katero kategorijo spada, po tvojem mnenju, moje pisanje in zakaj ?

Hvala vnaprej.

Oprosti, ampak moj namen tukaj ni bil definirati tebe, ali kogarkoli drugega. Jaz nisem forumski psiholog.

Odzvala sem se samo na to, da si se na moj post oglasil ti, ki nisi bil naprošen za odgovor.

Drugače mislim, da so tvoje misli zelo jasne, samo mogoče pregrobe. Tukaj se pač oglašajo/mo ljudje, ki pač iščejo nek odgovor glede svojih dvomov. Tudi če so dvomi še tako banalni.

In še enkrat povem, da se mi določeni posti tukaj niso zdeli korektni. Nekateri jih pač vzamejo resno, brez sposobnosti distance.

Lep vikend ti želim.

Oprosti, ampak moj namen tukaj ni bil definirati tebe, ali kogarkoli drugega. Jaz nisem forumski psiholog.

Odzvala sem se samo na to, da si se na moj post oglasil ti, ki nisi bil naprošen za odgovor.

Drugače mislim, da so tvoje misli zelo jasne, samo mogoče pregrobe. Tukaj se pač oglašajo/mo ljudje, ki pač iščejo nek odgovor glede svojih dvomov. Tudi če so dvomi še tako banalni.

In še enkrat povem, da se mi določeni posti tukaj niso zdeli korektni. Nekateri jih pač vzamejo resno, brez sposobnosti distance.

Lep vikend ti želim.

Ok. Ampak definiranje se je že zgodilo, roko na srce.

"biti pameten v ilegali", "otresaš svoje videnje", "se ne boš dal pregnati. ne ti in ne tebi podobni",

"pusti ljudem, da stvari doživljajo, kot jih doživljajo", "pametnjakoviči kot ti".

...vse tvoje besede, ki se nanašajo na tvojo predstavo o meni. Moj namen pa je bil spregledan.

V tem primeru si bila ravno ti, Manja, tista, ki je izvajala kritizerstvo, ne jaz.

Vseeno hvala za pogovor,

tudi tebi lep vikend.

xchatx mentalno vzburjanje ...

Hvala ti za odgovor-premlevam ga odkar sem ga prebrala(nekaj krat).Razmišljam o odhodu-a je to "najboljša" rešitev?A bova lahko uredila tudi brez odhoda?

Če boš pri volji za odgovor ...?!?

Ola, El_Nino

zanima me, kako kaže glede šihta zame v tistem podjetju, ko sem sedaj (20.8.1982)?

Kaj vidiš, v trenutni situaciji-bodo kakšne spremembe znotraj podjetja? Se bo izboljšalo? Na kaj naj bom pozorna?

Hvala za odgovor! x:)x

Lep vikend želim!

name pozabil ;) ???

vse je lahko angelsko

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...