Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Upam, da ne bom koga spet pozabil...

Luna 82, karte so precej dobre, omenjaš spremembe v sedanjosti in dejansko se nekaj spreminja, globoko v sebi si zmagovalka, zato mislim, da bo najbolje, če si postaviš zelo visoke cilje in jih dosežeš. Imaš priložnosti v službi, ki so daleč nad tabo ampak v dosegu tvojih sposobnosti. Nauk: Seži po zvezdah!

Damjan, če bi rad bolj na splošno se ustavi pri meni ko boš kaj v LJ, pa spijeva eno kavo, in ti pošlogam na splošno in počez...

Manjana, kar komplicirana situacija zgleda, če sta šla narazen že februarja, je več ali manj konec, in grdo, naaj te ne skrbi, je že prava stvar to zate da je konec. Simpatija 1 pr takih letih še ne ve kaj želi, ni ravno spodbudno ane? Karte so spodobne, morda mu lahko pomagaš poiskat tisto kar si želi ;)... simpatija 3, tukaj so moji upi, če s pravo mero dobre volje se, da tu veliko narediti... pusti si možnosti odprte, bodi aktivna, prevzemi pobudo in raziskuj odziv...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

EL nino, se nismo slišali že več let tukaj gor, sploh nisem vedela, da še gledaš ...

Trenutno v takem transu, da moram dat iz sebe ..... Ljubezen v polnem razsulu

Se bo zadeva uredila, normalizirala ali boljše pustiti in iti naprej kljub temu, da srce pravi eno, razum pa drugo...

Služba...je kaj na vidiku?

Lp,jade

Pa puglejmo, :) kaže dobro, če drugega ne se bosta dobro spoprijateljila in na novo začela, veliko možnosti je za to,... Službi načeloma kaže stabilno, in pridno, zna se zgodit da boš nekaj zaslužila v prihodnosti, tudi to kaže dobro. Poudarit pa morem da naredi kaj. Sedaj ko je tvoje življenje v razsulu je to idealna priložnost, da znova zgradiš dobre temelje za prihodnost.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Živjo El Nino, smem tudi jaz nekaj vprašati? Zanima me, če bom v letošnjem študijskem letu uspešno opravila z vsemi izpiti? Imam namreč kar nekaj starih dolgov... Zanima me tudi, če se mi v prihodnjem letu obeta uspeh na področju umetnosti, s katero se ukvarjam?

Če boš imel čas bom zelo vesela odg., sicer pa hvala za posluh v vsakem primeru x;)x

... ker v meni je ptica, ne reži ji kril,

pusti, da naj sama leta in izpoje nemir.

Veš, da rada sem sama in rada s teboj,

vedno kot selivka se vrnem ti domov ...

Hmja, zate je to vse povezano s čustvi in ustvarjalnostjo. Mislim da boš te imela ogromno, nisem pa prepričan da ti bo uspelo opraviti vse izpite. Naredi čustveno odločitev, ne samo umsko... kar se pa tvoje umetnosti tiče, boš zagotovo uspešna v prihodnjem letu morda še prej... tu ti kaže odlično.

Najlepša hvala! Moram reči, da je tvoj odgovor v skladu s tem, kar mi pravi moja intuicija. Bomo videli kako bo. Upam, da se bom glede izpitov vseeno nekako angažirala, novica v zvezi z umetnostjo me pa zelo zelo veseli!! Hvala ti El Nino xrosex xsrcx

... ker v meni je ptica, ne reži ji kril,

pusti, da naj sama leta in izpoje nemir.

Veš, da rada sem sama in rada s teboj,

vedno kot selivka se vrnem ti domov ...

Hey, El Nino!

Vidim, da si back on the track, pa te kojcej zasuvamo x:Ix . Ce imas kaj casa, bi te tudi jaz prosila za pomoc. In sicer me zanimajo premiki na delovnem podrocju-ali se koncno kaze kaksna sluzba in ce ali je to v Slo. ali se selim. Pa se moja trenutna ljubezen, a kaze kaksen nadaljnji premik, mogoce selitev ali kako in kaj v prihodnje....

muchos grazias

Suerte

Hm, sem že mislil pošlogat pa sem založil karte... v torek sem se dobro našlogal z DivG, pa prijaznim natakarjem, v živo je precej bolj zabavno šlogat... če imate željo, pišite mi na OS... pa se dobimo kje v LJ...

Hm, sem že mislil pošlogat pa sem založil karte... v torek sem se dobro našlogal z DivG, pa prijaznim natakarjem, v živo je precej bolj zabavno šlogat... če imate željo, pišite mi na OS... pa se dobimo kje v LJ...

A potem ne boš v tej temi več šlogal? :sori:

Suerte, Wuhu, ljubezni kaže zelo dobro, precej dobre temelje vidim, v sedanjosti je veliko ljubezni, v prihodnosti odlično obdobje za nove začetke premike, selitev? Seveda zakaj pa ne, naredita korak naprej, vse imata za to... glede službe, karte so odlične, nimam pojma zakaj težko dobiš službo, verjemi vase in pojdi jo vzet...

Infatuation, hehe danes imam zelo srečo s temile kartami, da, čaka te ljubezen v prihodnosti, zagotovo boš zaljubljena in ne bo te strah uresničit čustvenih želja... letniku ne kaže tako dobro v sedanjosti, poskrbi da bo veliko bolje v prihodnosti, ni razloga zakaj nebi bilo, naredi to!

Klavdija, najbrž so dobri razlogi za tvoje skrbi, mislim pa da imaš veliko možnosti za uspeh, vse je v odnosu do stvari, imaš izkušnje za to, in pravo srce, poskrbi da uspeš. Še posebej v negotovih časih povsem odloča tvoja vera v stvari, energija ki jo oddajaš, trud ki ga vlagaš... delaj na tem...

Heii Nino, z veseljem bi sla na kavo ampake trenutno ne utgnem, ob dveh sluzbah, faxu in vseh treningih. Zato te prosim, ko utegnes se meni pogledas kako kaze z enim plesalcem, ki sem ga ponovno srecala pred dobrim mesecem na Danskem. Imam obcutek, da je simpatija obojestranska , najbrze se zopet nekaj mesecev ne bova srecala, ker se ponavadi srecujeva le na tekmovanjih, pa vseeno. Kako nama kaze, bova kdaj skupaj? Ali je morda na vidiku kaka nova zveza?

El Nino,

tokrat sem te zamudila!

Mi lahko poveš, bomo pri babici upočasnili napredovanje bolezni z alternativnim zdravljenjem !

Imaš poln nabiralnik, sicer pa sem odgovoril, samo sem želel še napisat da me lahko pokličeš na telefon, ko izprazniš nabiralnik ti pišem...

Beybika, pravilno ugotavljaš, načeloma ne bo nič sedaj v bližnji prihodnosti, dolgoročno pa je odgovor DA :) boš potrebovala načrt da se kaj zgodi... :) poizkusi vse je možno!

Oj,El Nino,enkrat si mi ze nekaj slogal,tokrat me pa tud nekaj zanima,ce lahko,prosim.Zanima me,ali bova ostala z mozem skupaj,oz. ali bo on razumel in spremenil stvari pri sebi,ki bi jih moral?Zanima me tudi,ali bo kaj novega v vezi sluzbe..........oz. izobrazevanja...........oz. komisije............ja,sej vem,da je cudn slisat in da sem zahtevna :inocent: .Upam,da ti bo vseen uspelo razumet,kaj sem hotela vprasat in da mi bos lohk poslogal x:Dx .

A drugac tisto povabilo za sloganje v zivo velja za vseh,al sam za znance?Ker jaz bom 2.12. v Ljubljani,pa ce je mozno,bi bila zelo vesela.............sicer pa sem jaz tud vcasih slogala z ciganskimi kartami,ampak tko ljubiteljsko,sam sebi pa nikdar nisem mogla cist realno,ker sm zmeraj v kartah vidla tist,kar sem zelela xDDx !

Lep pozdrav,pa lep danti zelim x;)x

http://myastheniagravis.mojforum.si

Ljudje smo kot angeli

ampak z enim samim krilom,

da bi mogli leteti,

se moramo objeti.

Oj, Blondy, Hja glede moža, kaj naj rečem, v preteklosti je bilo veliko priložnosti, v sedanjosti bolj kaže da bi šla narazen, tako da vsekakor velika prelomnica za vaju, težko rečem ali bosta skupaj, prihodnost je dobra, samo prav lahko pomeni to tudi ločitev, ali pa ogromne spremembe :) kar je spet tudi ločitev po svoje ena ogromna sprememba, ogromno se da spremenit trenutno energija je prava. Svetujem branje knjige "Pet jezikov ljubezni". Glede službe, izobraževanja oziroma komisije pa tako... premikaš se pridno po svoji poti čaka te nekaj sprememb, morda si malo razočarana na momente, čaka te veliko dela... lepe karte, bova o tem se več osebno pogovorila... ti pošljem telefonsko na OS, pa me lahko pokličeš par dni prej... mislim da sem frej takrat...

• 2 weeks later...

El nino tudi mene nekaj zanima....

zadeva je taka, da trenutno nisva skupaj, nekak imam tudi vedno manj upanja, da še kdaj bova, ker do naslednjega leta naju ločuje razdalja, kar pomeni da se lahko vidiva šele konec junija...zanima me kako se bo zadeva razpletla..bova,ne bova skupaj...kaj sploh čuti...problem je v tem,da ne vem ali naj vztrajam ali ne(22.8.1986-moj rd in 1.9.1985-njegov rd)

Tudi jaz imam eno vprašanje.

Zanima me ljubezen. En je sodelavec s katerim skupaj delava ampak je v vezi. Drugi pa je poslovni partner, ki pa prihaja iz moje preteklosti. Čustva so pri obeh zato ne vem kateri je pravi? Mi lahko prosim kaj poveš o tem "trikotniku"?

Za odgovor se že v naprej zahvaljujem?

Hugolina

Dokler imamo spomine, obstaja preteklost; dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost; dokler imamo prijatelje, je lepa sedanjost.

(popravljeno)

El Nino,tudi jaz imam eno vprašanje(ter par pod vprašanj) x;)x

Zanima me, kaj mi prinaša leto 2009 na ljubezenskem področju?

Ali se bom še vedno "dobivala" z moškim, s katerim sva dobra prijatelja in še boljša ljubimca? x:Dx

Je namreč en velik problem....on je vezan? :xx!:

Se mi v letu 2009 obeta kakšna bolj resna veza? x:px

Kaj pa selitev?

Je možno, da se selim že v letu 2009?

Najlepša hvala za odgovore.

Lep dan želim :)

Popravljeno -> Lordes
LOVE ME WHEN I LEAST DESERVE IT, BECOUSE THAT'S WHEN I REALLY NEED IT!

• 2 weeks later...

Sweet 22, Eh Sedaj stvar miruje, a je bil problem samo v razdalji? Drznil bi si reči, da je tukaj še vse možno in nobena ovira prevelika, če si to zares želiš, uresniči! Bo vredno.

Hugolina, pri prvemu morda čustva so in lepo sodelujeta, samo je precej neuresničljiv... drugi bi bil veliko bolj preudarna odločitev, v prihodnosti znata biti prav srečna en z drugim, v sedanjosti vaju nekaj ovira... preteklost pa kar brž pozabi,... torej 2. je veliko boljši.

Lordes, v letu 2009 boš ogromno razmišljala o ljubezenskem področju, brala o tem, komunicirala, a vendar bo vse v zraku, nič konkretnega. V podobnem stilu bo šlo tudi s tvojim ljubimcem... nevem kaj je tako dobrega na vezanih moških, a dobivala se bosta še naprej, in še vedno bosta dobra prijatelja in še boljša ljubimca, morda še boljša kot zdaj... Prekini ta začaran krog, če je v tvojem življenju moški, ki nikakor ni tvoj si težko obetaš resno vezo, ko boš prekinila to si lahko kaj obetaš nič prej, menim da ti bo uspelo v 2009, samo to se ne bo zgodilo samo, je na tebi! Vedno se lahko seliš, mislim da ti bo uspelo, prihaja vse k temu, tko da še malo pritisni pa bo...

Klavdija, mm tejle službi ne kaže najbolje, a si že dobila odgovor?

Matjaž, Hm, trenutno bolj dinamično pozitivno, v prihodnosti bo bolj poudarek na intuiciji, razumevanju, modrosti, uporabita jo za naprej... sicer pa precej umirjeno, nič posebnega...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...