Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Sweet 22, Eh Sedaj stvar miruje, a je bil problem samo v razdalji? Drznil bi si reči, da je tukaj še vse možno in nobena ovira prevelika, če si to zares želiš, uresniči! Bo vredno.

malo me skrbi, ker ne vem kaj on sploh čuti...imam občutek da se je oddaljil od mene pa ne vem kaj je vzrok...mogoče čustva niso obojestranska? mi lahko poveš kaj več o tem?

ful hvala že vnaprej:)

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljen El Nino!

Hvala za tvoj odgovor.

Danes me pa zanima nekaj za prijateljico. V njenem življenju je moški do katerega goji določena čustva. Zanima me če bosta kdaj skupaj?

Hvala za odgovor

Lp

Hugolina

Popravljeno -> hugolina
Dokler imamo spomine, obstaja preteklost; dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost; dokler imamo prijatelje, je lepa sedanjost.

Pozdravljen, El Nino...

Za novo leto sem si postavila nekaj ciljev, na videz povsem dosegljivih. Diploma, služba za nedoločen čas in življenje z njim, ki ga ljubim. Bo izvedljivo?

In secret we met: in silence I grieve

That thy heart could forget, thy spirit deceive.

If I should meet thee after long years,

How should I greet thee? - With silence and tears.

Pozdravljen ElNino, upam, da se kaj vedezujes. Ce bos kaj gledal v karte, prosim poglej se zame :)

Zanima me zdravje. Je vse ok x?x

Pa se za enega prijatelja, ki se vse preveckrat prikrade v moje misli. Bo ostal "samo" prijatelj ali morda nekoc kaj vec? x:Ix

Iskoristila pa bom se priloznost, da ti zazelim lepe pranike in vse lepo v prihajajocem novem letu. Naj ti prinese sreco tam kjer jo potrebujes, veliko osebnega miru, ljubezni in seveda zdravja!! xwizardx

Hojla, nimam prav veliko časa za šloganje, zadnje čase mi tudi bolj leži šloganje v živo, se vedno raje ukvarjam s človekom pred sabo, pišite mi na PM, če se vrtite kje blizu ljubljane, pa vam šlogam za ceno kavice ali kakava :D...

nepodpisana.. uhja, temule tvojemu pravemu kaže in zelo dobro in zelo slabo, najbrž obstajajo velike ovire in dvomi, razmisli ali se splača, in če se splača naredita vse kar se da in se ne ozirajta nazaj.... združi tvoj razum z energijo, dobro se pripravi, veliko je na kar lahko zavestno vplivaš pri iskanju službe, bodi odprta in v napad!

Infatuation, hmm, veliko se je treba naučiti iz vajine pretekle veze, v končni fazi sta lahko spet skupaj, si sploh želiš biti z njim? no ja trenutno je stvar brezupna v prihondosti kruta, in dolgoročno bi znalo spet kaj biti pozitivnega, če želiš se lahko podaš na to popraviš napake in bosta zaživela srečno kot par, s bolj pravim odnosom. Veliko dela... Izpit predvidevam da je že mimo?

Sweet22, hja prav možno, z njegove strani ni vse tako kot bi moralo biti, se je premaknil naprej zgleda... zdaj ne kaže več tako vredu... že prej je bilo problematično, nvem mogoče si pa samo ti malo obupala...

Lilit, lahko vprašaš...

Hugolina. zelo dobro ji kaže, krasno, naj kaj naredi na tem, kaže odlično verjetnost je dobra da bi kot par delovala zelo vredu. :) Kr pogumno!

Zvezdica76, 2009 bo tvoje leto, vse to ti bo uspelo, diploma zelo pridno in kreativno, ljubezen čista zmaga, tudi on tebe ljubi, stalna zaposlitev, kar pogumno!

Anaconda, osebni razvoj, odločitve, ljubezen, prijatelji, predvsem pa predanost in vztrajnost bodo na tvoji strani.... družinsko življenje bo zelo pozitivno in pošteno...

Blue Star, zakaj pa mu ne pokažeš in deliš svojih čustev? go for it! čisto tvoj je samo vzemi si ga... čas je že da bi bila kaj več kot prijatelja...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Živjo! Po dolgem času se oglašam tudi v tej vedeževalnici. Nazadnje sem El Nina vprašu o neki spremebi za leto 2007 pa je zadel v nulo, bullseye! Za sedaj imam le 2 skromni vprašanji. Imam že kar malce dolgoročen cilj v glavi (od 2004), ki ga mislim izpeljat, kar se da najboljše. V 2008 mi ni uspelo, zato sprašujem, če bo 2009 temu bolj naklonjeno. 2. vprašanje je pa ljubezen. Pričakoval sem za 2008 kakšne novosti glede tega pa ni bilo nič, torej, če se mi kaže kaj za 2009. Dve punci imam ogledani, ena je devica, druga pa na meji med strelcem in kozorogom, pa me sedaj zanima, če bo katera izmed njiju ali pa kakšna druga. Za morebiten odgovor se ti lepo zahvaljujem.

Infatuation, hmm, veliko se je treba naučiti iz vajine pretekle veze, v končni fazi sta lahko spet skupaj, si sploh želiš biti z njim? no ja trenutno je stvar brezupna v prihondosti kruta, in dolgoročno bi znalo spet kaj biti pozitivnega, če želiš se lahko podaš na to popraviš napake in bosta zaživela srečno kot par, s bolj pravim odnosom. Veliko dela... Izpit predvidevam da je že mimo?

Izpit ni še mimo, tako da prosim če mi še za to odgovoriš :). Pri tem fantu pa je tako, da po eni strani si zelo želim biti z njim, po drugi pa nimam moči iti še enkrat skozi vse skupaj v primeru da bi bil odnos tak kot je bil.

Hej, jst mam samo eno vprašanje, ker se približuje sezona izpitov bo moralo kofetkanje še malo počakat :xx!: , te pa potem z veseljem povabim na kaksno pijačko ali dvex;)x ker vprašanj nikoli ne zmanjka...Če boš utegnil prosim poglej kaj pravijo karte zame in mojega prijatelja, poznava se že kar nekaj časa, pred kratkim sva se čisto nepričakovano tud "bolj" zapletla, pa me zanima ali kaj čuti do mene ozirom je kaka možnost za skupno prihodnost?

Minilo je nekaj časa, od kar sem se oglasila. Torej kako bo naprej, lepo bi bilo vedet.

Kakšen bo najin odnos (moj roj. dan 14.7.1964, možev 2.3.1962)?

Bodo otroci zdravi, kako bodo študirali (sin 9.1.1987, hči 27.12.1988)?

Bom zamenjala službo? Če da, kdaj bo to ter ali na boljše?

Skoraj ista vprašanja kot nekoč, vendar zelo pomembna x:)x x;)x x:Xx

ne zapravljajte svežih solz za stare bridkosti

• 3 weeks later...

O, pozdravljeni ... A lahko še jaz eno vprašanje? x:)x Oziroma kakšno več...?

Več vprašanj...

Prihajam iz pekla. Trudim se ustvariti trdne temelje. Delam več stvari hkrati.

Poskušam pa opraviti en izpit, ki mi nikakor ne gre... Iščem duhovno vodstvo, mislim, da je to - to.

En lep pozdravček in El ninja prosim za odgovor. No, vsaj na enega: ali bom opravila izpit in kdaj?

VSem želim en lep deževen dan.... x;)x

Lilit

El Nino, pozdravljen!

Upam, da se boš kmalu spet pojavil na tej strani in si vzel nekaj časa za nas. x;)x

Imela bi vprašanje zate. 2 tedna nazaj sem se razšla s fantom (hja... tale saturen dela svoje). Zanima me, kdaj bo v moje življenje prišla nova - izpolnjujoča ljubezen.

Najlepša hvala ti za odgovor, če ti je pa ljubša kavica, pa povej, te peljem (sem iz Ljubljane).

Čau!

Tia

Če boš utegnil mene tudi še vedno zanima... prosim poglej kaj pravijo karte zame in mojega prijatelja, poznava se že kar nekaj časa, pred kratkim sva se čisto nepričakovano tud "bolj" zapletla, pa me zanima ali kaj čuti do mene ozirom je kaka možnost za skupno prihodnost?

Ehja, Najprej pozdravi soncu potem pa lahko malo pošlogam... torej :D februarski samo, da ne izgubim motivacije...

Hoh Blondy kako fajn ljubezen te čaka, malo problemov v preteklosti, predvsem mentalne narave, drugače pa lepa zaokrožena sedanjost, v prihodnosti boš imela vse pod kontrolo, vseskoz pa te obkroža veliko ljubezni in topline... če si slučajno samska je to zelo zelo prehodne narave ta čas. Financam kaže lepo, prave čustvene odločitve v preteklosti, pridna sedanjost, z veliko energije, in neomejena prihodnost... Sama si postavljaš meje in sprejemaš kompromise, zgleda da se bo to dobro izšlo... Služba, sedaj je bojše kot v preteklosti, stvari gredo samo še na bolje, premiki duhovni pa čustveni, potuješ na tem področju.

Lilit imaš srečo, vrti se moj najljubši komad, izpit... spravi čustva v red, ne zabušavaj poglobi se v stvar, vzemi si čas samo za to, seži po najvišji oceni dobro nameri in jo vzemi. :D Kje je pa drugo vprašanje? Duhovno vodstvo? Hja :D

Tia, imam zate dobro knjigo, Dr. Debora Phillips - How to fall out of Love, How to free yourself of love that hurts - and find the love that heals,(podnaslov).... poteza je prava, trajna, čakajo te muhasti časi, polni čustev in preobratov, greš naprej, zelo razgibana prihodnost te čaka, osredotoči se na svoje spretnosti in vrline, prava ljubezen za vogalom? Ne, najprej moreš najti svoj mir.

Aisha, zelo luštne karte, očitno preteklo razmerje "prijateljsko" ni bilo čisto usklajeno z vajinima željama, a ni razmerje s prijateljem nekaj najlepšega? ne se obotavljat, sklenita tole vezo na bolj visokem nivoju, zna biti ena izmed najbolj bogatih v tvojem življenju...

Ahoj, a zna še kdo šlogat? Mene zanima Ljubezen, "I wish that life would be like it is in the movies, where the hero always gets his way..." na splošno, prosim moje trenutno ljubezensko stanje je trenutno "between a rock and a hard place" samo vidim pa luč, nekje v prihodnosti, svetlo in gorečo... ?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ahoj, a zna še kdo šlogat? Mene zanima Ljubezen, "I wish that life would be like it is in the movies, where the hero always gets his way..." na splošno, prosim moje trenutno ljubezensko stanje je trenutno "between a rock and a hard place" samo vidim pa luč, nekje v prihodnosti, svetlo in gorečo... ?

Hoj,

"čist slučajno sem tu" x:Dx x^x

a prav razumem, da ti sprašuješ, če bi ko tebi kaj zašlogal?

Meni je zavibrirala ZAUPANJE v žensko... zakaj ne zaupaš... neki v tem stilu.... se motim pa lahk miljarde let.

Pozdravljen El Nino!

A lahko še meni?

2 področji me zanimata lj. in služba na obojih je hladno! Druga, je kar ledeno!

lp od tigrote

Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni.

Mati TEREZIJA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...