El Nino 11. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2009 OMG! Well, a je lj. Ljubljana? Upam, da ni ljubezen... tu se imaš res veliko še za naučit, karte so dokaj jasne in krute, veliko sprememb, veliko učenja, veliko pridobivanja modrosti in resnosti. In veliko dela ne vedno z največ uspeha, ker ti pogosto zmanjka samo kakšna drobna podrobnost... Nasvet:Nehaj se zapirat, "search your heart, search your soul, when you find love in there, give it out, and more!" poskrbi, da se nekaj premakne sedaj imaš odlično priliko za to, če imaš koga rada jim to povej, če koga nimaš rada, ga vzljubi, prinesi več ljubezni v svoje življenje, druge poti ne vidim . Tvoj podpis je odličen za to temo, naredi ogromno drobnih stvari z veliko ljubezni. Hmmm, pa si rekla da je druga bolj hladna, me že malo skrbi, ah ne ta pa ni... v preteklosti da, precej žalostno, marsikaj si se naučila, v sedanjosti imaš kar dober odnos do tega področja, morda se nosiš malo previsoko, v bližnji prihodnosti boš zelo ustvarjalna in imaš priliko nekaj "spacat" tukaj... Evo, ker imam ravno čas se ti lahko dam še en "zastojn" nasvet: krnaprej se mi pojavljata karta žalosti in karta zatiranja... Nauči se že nekaj iz te žalosti, vsakič ima žalost pri tebi zelo specifičen namen, prepoznaj ga in popravi problem. In nehaj ovirat ognj v sebi, naj poleti proti nebu in razsveti okolje, ne pa da ga pokrivaš z mokrimi krpami in to... Rad bi slišal tvojo ljubezensko zgodbo, če utegneš prosim piši na PM... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 Hvala! Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lilit 12. februar 2009 Prijavi Deli 12. februar 2009 Pozdravljen, El Nino (se opravičujem, ker sem zadnjič napačno napisala tvoje ime)! Hvala za odgovor. Kateri pa je tvoj najljubši komad?? Evo, tukaj pa imam jaz odgovor zate - na temo Ljubezen:(vzemi ga za hec ali pa kakor ti hočeš...) Trenutna situacija, kar se tiče "ljubezni" je zelo nejasna. Na tem področju si negotov in zmeden, nekatere stvari so ti šle narobe, zato si razočaran. Nekatera tvoja hrepenenja in želje se niso uresničile. Vendar ne obupaj! Bližnja prihodnost ti kaže spremembo ali konec nečesa,... Obžaluješ pretekle dogodke. Žalosten si in potrt. Premakni se stran od te situacije... Pojdi naprej...!!! To je moj odgovor, ki sem ga sestavila z mojim skromnim znanjem Tarota. Ne vem, mogoče sem totalno falila. Želim ti lep konec dneva.... Lilit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 12. februar 2009 Prijavi Deli 12. februar 2009 Ne morem verjet no a mi lahko kdo pogumen pogleda v love life?jaz 21.11.1968, on 11.9.1967 Najlepša hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2009 Je kdo omenil pogumen? Sem že tu... ma najprej se morem Lilit zahvalit: Hvala! mislim da si kar zadela, eem in ja v tisti bližnji prihodnosti je sprememba že prišla... tko da mi pogledaš zdej za naprej? Sliva... vloži pogum, dobro razmisli, daj notr svoje srce in trud, in to bo popolno. Zelo zanimive karte, to je lahko odlično. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 15. februar 2009 Prijavi Deli 15. februar 2009 El Nino! pogumen fant si Hvaaaaalaaaaaaa Da bi se ti besede pozlatile.... Je kdo omenil pogumen? Sem že tu... ma najprej se morem Lilit zahvalit: Hvala! mislim da si kar zadela, eem in ja v tisti bližnji prihodnosti je sprememba že prišla... tko da mi pogledaš zdej za naprej? Sliva... vloži pogum, dobro razmisli, daj notr svoje srce in trud, in to bo popolno. Zelo zanimive karte, to je lahko odlično. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 15. februar 2009 Prijavi Deli 15. februar 2009 Hey ElNino! A te lahko jaz se enkrat prosim, da mi pogledas v karte za ljubezen? PROSIM! Ful sem zmedena trenutno, vcasih se mi zdi da sploh ne vem kaj cutim do koga Sem te ze enkrat vprasala za enega prijatelja, pa si mi rekel, da je cas da bi bila kaj vec... ampak ni odvisno samo od mene... No najprej fant... ni tako kot bi si zelela, ni vec prave ljubezni, custev,... ni skupnih interesov... zal Po mojem mnenju samo se vprasanje casa... Sva se ze pogovarjala o razhodu... ampak se nic dorekla Mi lahko lepo prosim pogledas, kako kaze za naprej?Drugo vprasanje pa se nanasa na mojega prijatelja. Zelo dober prijatelj je, "samo" prijatelj (v pravem pomenu besede... nikoli ni bil kaj vec). Tako lepo je ko sva skupaj,vcasih si tako zelim da bi bil vedno bo meni, res si zelim taksnega cloveka ob sebi. Vendar je kar nekaj let mlajsi od mene Meni to seveda ni problem, mislim pa da njemu je Lahko lepo prosim pogledas, ce je tudi pri njemu kaj custev? (ne le prijateljskih ) Bi lahko bila kdaj v prihodnosti kaj vec kot prijatelja? Pa ne mislim kaksne avanturice, tega nocem, prevec mi pomeni, predober prijatelj je, ne bi ga hotela izgubiti zaradi nekaj lepih trenutkov... ElNino, lepo, lepo prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lilit 15. februar 2009 Prijavi Deli 15. februar 2009 Pozdravljen, El Nino! Torej, kaj se ti bo dogajalo naprej v ljubezni? Obdaja te še občutek nostalgije za preteklimi dogodki, a sledi tudi olajšanje…Želiš si korenite spremembe. Predvsem si ne delaš nobenih iluzij in stvari hočeš videti take, kot so. Kaže tudi na moč v trenutkih težav. Z močjo razuma so stvari bolj jasne… Imaš željo, da bi te nekdo razumel, ker si (po kartah sodeč) dokaj čustveno bitje… Ali se poglabljaš v svet čustev?? Čustva resnično ne moremo nadzorovati z razumom. Upam, da boš našel sorodno dušo… Razočaranje še sledi – ker se ti pač želje še ne bodo takoj uresničile. Ne obupaj!! Karte nakazujejo na tvojo nadarjenost in uspeh, ki ga boš gotovo proslavljal. Zagotovo se moraš posvetiti zastavljenim ciljem. Vzemi si čas za počitek po naporih, ki jih lahko tudi proslaviš… !! Skratka uživaj!! (v tem kar imaš) Sedaj pa tudi jaz tebe prosim za odgovor – tudi na vprašanje o ljubezni, … (sama si težko prerokujem). Pa lep pozdrav! LIlit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 16. februar 2009 Prijavi Deli 16. februar 2009 Pri mešanju kart za lastno prihodnost; pa naj bodo to odnosi, partnerski odnos, denar ... karkoli, vedno mi ven pade ista karta - Sedmica mečev. Bi mi znali povedati, kaj naj pričakujem? Drugače pa enako kot vsi ostali, najbrž sebi itak ne morem prerokovat. Verjetno je že razlog za to. Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lilit 16. februar 2009 Prijavi Deli 16. februar 2009 Pozdravljena!Po mojem to pomeni, da bodi previdna v dejanjih.Lp, Lilit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blondy 17. februar 2009 Prijavi Deli 17. februar 2009 Hello EL NINO!Ja,sem postala kar tvoja "redna stranka",haha,ker mi vsakokrat večino uganeš!Tokrat me zanima pa (spet) ljubezen.Zanima me ali obstaja kakšna možnost za skupno brihodnost z osebo X ali z osebo Ž,ter trenutna čustva (če so).Glede Ž me zanimajo tudi čustva v preteklosti (približno 3-4 leta nazaj) in kaj mu je takrat preprečilo da bi naredil prvo korak.Kompliciram,vem,ampak stvar je zelo pomembna.Zanima me še moje in mamino zdravje (operacija?),ter zdravje mojih otrok..............ali bom rešila družinske težave,ki me pestijo...............denar.............ali je kakva nova/dodatna služba na vidiku?Če se spomniš nekaj časa nazaj,ko sva si pisala preko zs,me zanima stvar glede komisije kako kaj kaže.Hvala,pa lepo se imej in srečno v ljubezni,ker sem asledila da se nekaj dogaja.Mislim,da bi tudi sam moral vpoštevati LASTNE NASVETE,ki jih daješ nam !Lahko tut kdo drug pošloga,če je še kdo tukaj,ki zna. Se opravičujem zaradi napak........... ..................šele zdaj sem opazila ! Citiraj http://myastheniagravis.mojforum.si Ljudje smo kot angeliampak z enim samim krilom,da bi mogli leteti,se moramo objeti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simona limona 17. februar 2009 Prijavi Deli 17. februar 2009 helou, helou! el nino, jaz imam pa eno simpl življenjsko vprašanje glede moje prihodnosti. : kdaj me bo končno kura brcnila, da se zbudim, zaključim stvari, ki sem jih začela davno nazaj, in najdem svoj smisel in srčno pot? če boš našel inspiracijo za šloganje bom vesela, če pa ti muza (beri: karte) ne bo spregovorila, pa tudi ne bo konec sveta. ajdi, en prelep zimsko-pustni pozdravček, Citiraj http://shrani.si/files/metuljwfik.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tia991980 17. februar 2009 Prijavi Deli 17. februar 2009 Tia, imam zate dobro knjigo, Dr. Debora Phillips - How to fall out of Love, How to free yourself of love that hurts - and find the love that heals,(podnaslov).... poteza je prava, trajna, čakajo te muhasti časi, polni čustev in preobratov, greš naprej, zelo razgibana prihodnost te čaka, osredotoči se na svoje spretnosti in vrline, prava ljubezen za vogalom? Ne, najprej moreš najti svoj mir. El Nino... hvala ti za odgovor. Vidim, da mi pot za ljubezen res ne bo postlana z rožicami. Tale razgibana prihodnost ... upam, da si imel v mislih vsaj tukaj pozitivne stvari ... Da sledijo časi polni čustev ... ti verjamem ... kaj si pa imel v mislih s preobrati? V glavnem ... lepo te pozdravljam, če pa rabiš karto za ogled sejma DOM na Gospodarskem razstavišču, bi ti pa lahko kakšno (2) zrihtala. Čau! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 Živjo! Imam le 2 skromni vprašanji. Imam že kar malce dolgoročen cilj v glavi (od 2004), ki ga mislim izpeljat, kar se da najboljše. V 2008 mi ni uspelo, zato sprašujem, če bo 2009 temu bolj naklonjeno. 2. vprašanje je pa ljubezen. Pričakoval sem za 2008 kakšne novosti glede tega pa ni bilo nič, torej, če se mi kaže kaj za 2009. Dve punci imam ogledani, ena je devica, druga pa na meji med strelcem in kozorogom, pa me sedaj zanima, če bo katera izmed njiju ali pa kakšna druga. Za morebiten odgovor se ti zelo lepo zahvaljujem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kentaver 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 Tudi jaz imam eno vprašanje. Imam zmešnjavo v dolgoletni zvezi. Stvari že dolgo nazadujejo, in dnevno se borim z mislijo ali ostati ali oditi. Obenem še vedno čutim, da je to najbrž ljubezen mojega življenja...Ful hvala v naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HANDM 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Minilo je nekaj časa, od kar sem se oglasila. Torej kako bo naprej, lepo bi bilo vedet. Kakšen bo najin odnos (moj roj. dan 14.7.1964, možev 2.3.1962)?Bodo otroci zdravi, kako bodo študirali (sin 9.1.1987, hči 27.12.1988)?Bom zamenjala službo? Če da, kdaj bo to ter ali na boljše? Skoraj ista vprašanja kot nekoč, vendar zelo pomembna Hojla, a bi mi lahko prosim pogledal v karte. Že nekaj časa čakam in ne dočakam, se mi pa zlo mudi, ker ne vem več kako naprej. hvala Citiraj ne zapravljajte svežih solz za stare bridkosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 OMG! Well, a je lj. Ljubljana? Upam, da ni ljubezen... tu se imaš res veliko še za naučit, karte so dokaj jasne in krute, veliko sprememb, veliko učenja, veliko pridobivanja modrosti in resnosti. In veliko dela ne vedno z največ uspeha, ker ti pogosto zmanjka samo kakšna drobna podrobnost... Nasvet:Nehaj se zapirat, Pozdravljen EL Nino!Nekaj mi ne da miru, tvoje gornje besede: Kaj spremembe so res tako krute, v kakšni smeri pa se kažejo?Se ve, če mi lahko samo malo rezsvetliš obzorje, ker tu ne vidim poti, pa tudi ne rešitve, tavam v breznu!No mogoče, da je samo trenutno, to si srčno želim, ker če se to nadaljuje bom kar prosila naj ustavijo svet, IZTOPITI HOČEM!!!!Preveč vsega za mojo malo glavico, ne prenese tega pritiska!Ha, ha bodi dobro in fajn od tigrote!(upam, da nisem preveč vsiljiva?) Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blondy 13. marec 2009 Prijavi Deli 13. marec 2009 Hey El nino,a nč več ne šlogaš? Kaj pa kdo drug? Citiraj http://myastheniagravis.mojforum.si Ljudje smo kot angeliampak z enim samim krilom,da bi mogli leteti,se moramo objeti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 Zdravo! Imam vprašanje. Zanimajo me ciganke... Lahko rečem, da kar verjamem vanje... Sem pa še čisto nova v tem! Sestra mi je karte premešala, sama pa sem imela v mislih vprašanje - ali bom imela fanta (pred nekaj meseci sva se z dolgoletnim fantom razšla). Zanima me, če je to v redu ali bi mi karte morala mešati čisto tretja oseba? Položila sem jih na tri kupčke - na prvem kupčku se je odprl oficir, na drugem ljubimec, na tretjem pa svečenik. Prosim, če mi lahko kdo razloži kaj to pomeni. Je kaj možnosti, da bova z bivšim zopet skupaj ali bo to čisto nova ljubezen, se da časovno "razbrati", kdaj naj bi se zgodilo? Za kakršnakoli dodatno informacijo glede polaganja in branja kart bom res hvaležna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puscavnik 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 Zdravo! Imam vprašanje. Zanimajo me ciganke... Lahko rečem, da kar verjamem vanje... Sem pa še čisto nova v tem! Sestra mi je karte premešala, sama pa sem imela v mislih vprašanje - ali bom imela fanta (pred nekaj meseci sva se z dolgoletnim fantom razšla). Zanima me, če je to v redu ali bi mi karte morala mešati čisto tretja oseba? Položila sem jih na tri kupčke - na prvem kupčku se je odprl oficir, na drugem ljubimec, na tretjem pa svečenik. Prosim, če mi lahko kdo razloži kaj to pomeni. Je kaj možnosti, da bova z bivšim zopet skupaj ali bo to čisto nova ljubezen, se da časovno "razbrati", kdaj naj bi se zgodilo? Za kakršnakoli dodatno informacijo glede polaganja in branja kart bom res hvaležna! ojla jaz delam bolj s tarotom, vendar glede na karte, ki si jih "dobila" ...bo fant, ki prihaja v tvoje življenje uradna oseba, starejša...glede na vpr, ki si ga zastavila "ali bos imela fanta?" je tudi odg. nedoločenče je da ne "pitalica" potem, vleci samo eno karto vseeno je kdo meša karte, bolje če meša spraševalec, ker se nejgova energija "pomeša" s kartami Citiraj Ravnovesje v življenju Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2009 Avtor Prijavi Deli 2. april 2009 Čao, tudi jaz bi zelo lepo prosila za odgovor. Zanima me kako se bo moje ljubezensko življenje nadaljevalo? Trenutno imava z možem vedno več konfliktov, nikakor ne prideva na skupni imenovalec. Se bo uredilo ali bo šlo po vodi...? Zanima me še služba, bom zadovoljna, se kažejo kake spremembe? Hvala in lep pozdrav! rojena 4.8.1982 Po priporočilu neznane prijateljice ti posebej odgovarjam... Ljubezensko življenje se bo nadaljevalo, brez sprememb, trdno stanje, razočarana si, ne vidiš prav veliko upanja ne zmoreš pa narediti koraka naprej, resno razmisli zakaj še vztrajaš. Poišči kaj dobrega v sedanjosti in začni ustvarjati boljšo prihodnost. V službi se ne kažejo kakae večje spremembe, vsekakor pa veliko zadovoljstva, pošteno stanje, pridno boš uporabljala svoje vrline in boš zadovoljna. Kul ja Jure je zdej back in biznis. Ampak imam par pogojev. Nobenih ponavljajočih se vprašanj. Imam šlogarsko pripravnico, ki mi bo pomagala, Hugolino, naj vas ne bo strah kaj vprašat. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hugolina 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 (popravljeno) Pri mešanju kart za lastno prihodnost; pa naj bodo to odnosi, partnerski odnos, denar ... karkoli, vedno mi ven pade ista karta - Sedmica mečev. Bi mi znali povedati, kaj naj pričakujem? Drugače pa enako kot vsi ostali, najbrž sebi itak ne morem prerokovat. Verjetno je že razlog za to. Jaz si to tako razlagam: prinaša sporočilo...tako dvomljivo...nakaže da se bo morda razvil položaj ,ki zahteva opreznost ob dobrem nadaljevanju ali pa pobeg od slabega....lahko je tudi prevara, nepoštenost....potreba po preudarnosti ali prijaznosti da ne prizadenemo nekoga in njegovih občutkov.... Popravljeno 5. april 2009 -> hugolina Citiraj Dokler imamo spomine, obstaja preteklost; dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost; dokler imamo prijatelje, je lepa sedanjost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blondy 6. april 2009 Prijavi Deli 6. april 2009 Me veseli,da si končno back!Kako si?Tale sonček zdej je pa prou fajn,a ne?No,k stvari ...........jaz se v bistvu moram ponavljat ,ker so se stvari pri meni precej spremenile.Upam,da mi boš vseeno odgovoril oz. odgovorila (hugolina) .Zanima me ponovno ljubezen.Torej sedanje stanje-ali mi bo uspelo urediti sedanje težave oz. se "jih znebiti"?- in na splošno,kako kaj kaže za ljubezen v prihodnje(kaj novega)?Rada bi tudi vedela kako bo z zdravstvenim stanjem mojih otrok,predvsem z psihičnim stanjem starejšega otroka,ter kako bo z njim v prihodnje in če se ti kaj kaže kdaj se bo vrnil k meni?Pa sam še to,kako bo z mojim zdravjem in tisto komisijo,sej veš (ali bo rezultat takšen,kot si ga želim)? Najlepša hvala in mej(ta) se Citiraj http://myastheniagravis.mojforum.si Ljudje smo kot angeliampak z enim samim krilom,da bi mogli leteti,se moramo objeti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katja999 8. april 2009 Prijavi Deli 8. april 2009 Čudovit,skoraj poletni,pozdravček vsem! Tak,Nino...lovim zadnji vlak za študij,pa me zanima,ker se zadeva zelo zapleta,če mi bo uspelo opraviti poklicno maturo in še letos pričeti s študijem.Glede na to,da sem že "stara"in ostale življenjske okoliščine,me je začelo biti skoraj strah,da mi ne bi uspelo.A lahko pokomentiraš z vidika kart...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aisha5 11. april 2009 Prijavi Deli 11. april 2009 Hei, zanima me kako kaže s podjetjem s katerim sem že sodelovala, bom ponovno delala za njih, kajti jeseni si moram poiskati redno zaposlitev , oziroma ali naj raje iščem zaposlitev povezano z mojim hobijem, pa zanima me še ljubezen (itak ), morda kaka nova zveza na vidiku, ker sem že dolgo samska...Hvala za odgovor!!! Lepe praznike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.