Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

(popravljeno)
:hepko: Me veseli,da si končno back!Kako si?Tale sonček zdej je pa prou fajn,a ne?

No,k stvari x:Dx ...........jaz se v bistvu moram ponavljat :fiju: ,ker so se stvari pri meni precej spremenile.Upam,da mi boš vseeno odgovoril oz. odgovorila (hugolina) xcrossfingx .Zanima me ponovno ljubezen.Torej sedanje stanje-ali mi bo uspelo urediti sedanje težave oz. se "jih znebiti"?- in na splošno,kako kaj kaže za ljubezen v prihodnje(kaj novega)?Rada bi tudi vedela kako bo z zdravstvenim stanjem mojih otrok,predvsem z psihičnim stanjem starejšega otroka,ter kako bo z njim v prihodnje in če se ti kaj kaže kdaj se bo vrnil k meni?Pa sam še to,kako bo z mojim zdravjem in tisto komisijo,sej veš (ali bo rezultat takšen,kot si ga želim)?

Najlepša hvala in mej(ta) se xokx

Ljubezen:

Če želite urediti težave poslušajte stališče druge osebe. Zmedeni ste ker nimate dovolj informacij.Premislite kakšne možnosti imate oz. katera je najboljša za vas.Če se ne morete odločiti se posvetujte s prijatelji. Če želite rešiti težave imate vi to moč da se odločite in rešite situacijo.

Otroci:

Ni nobenih težav trenutno. Starejši otrok bo prišel vendar bodite potrpežljivi in ne izsiljujte dogodkov , ker to prinese ravno nasprotno.Pri njemu se stvari obračajajo v pozitivno smer.

Zdravje:

Same lepe karte. Nobenih težav , če boste poskrbeli zase tako kot ste do zdaj. komisija: dobili boste kmalu odgovor.....sanje se uresničujejo.

Popravljeno -> hugolina
Dokler imamo spomine, obstaja preteklost; dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost; dokler imamo prijatelje, je lepa sedanjost.
Deli na socialnih omrežjih

Not to mention, da je Jure malo zaljubljen, bi utegnil kdo pogledat za tole temnolasko? :P What's up, a sem že tako star, da se mi obrača na otročje, al je res tako fajn?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

El nino,

Zanima me kdaj bo konec moje nočne more? Gorenjska je totalno napačna za moje zdravje; brez zdravja ne gre vse drugo. Kaj je narobe z mano?

Ne vem kaj naj počnem z svojim znanjem Angleščine, Nemščine, Francoščine in zdaj Španščine.

Que me pasa, no entiendo nada!.

Rada bi tudi imela svoj blog za Astromedicino in Horary (missing items) ampak nekje drugje. Kaj praviš ti?

LP.

Vem, da je post naslovljen na El Nina, vendar ti vseeno povem nekaj....

Dokler časa se boš samo spraševala kaj početi s svojim znanjem tujih jezikov in nič naredila za to, da bi svoje znanje koristno uporabila, toliko časa boš živela v nočni mori. Prav tako tudi z Gorenjsko, poglej, Slovenija "je sestavljena iz večih enot" pojdi na Primorsko, pojdi v Prekmurje, kamorkoli, samo da se bos nasla.... Vendar nekaj naredi za to... Samo od sebe se žal ne bo....

Veliko sreče! :palec:

Uspeh je drznim zagotovljen!

El nino,

Zanima me kdaj bo konec moje nočne more? Gorenjska je totalno napačna za moje zdravje; brez zdravja ne gre vse drugo. Kaj je narobe z mano?

Ne vem kaj naj počnem z svojim znanjem Angleščine, Nemščine, Francoščine in zdaj Španščine.

Que me pasa, no entiendo nada!.

Rada bi tudi imela svoj blog za Astromedicino in Horary (missing items) ampak nekje drugje. Kaj praviš ti?

LP.

učerej s mela slab dan ane? ker takele neumnosti ne morejo zdržat dwa dni...

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

učerej s mela slab dan ane? ker takele neumnosti ne morejo zdržat dwa dni...

Janko,

Kaksne neumnosti?

Mislis to, da sem pisala v Spanscini? El Nino me spominja na Spanijo, zato sem to napisala.

Kar se tice slabih dneh, ce si bolan (nevralgije) vsak dan je slab.

LP

Minilo je nekaj časa, od kar sem se oglasila. Torej kako bo naprej, lepo bi bilo vedet.

Kakšen bo najin odnos (moj roj. dan 14.7.1964, možev 2.3.1962)?

Bodo otroci zdravi, kako bodo študirali (sin 9.1.1987, hči 27.12.1988)?

Bom zamenjala službo? Če da, kdaj bo to ter ali na boljše?

Skoraj ista vprašanja kot nekoč, vendar zelo pomembna

ne zapravljajte svežih solz za stare bridkosti

Janko,

Kaksne neumnosti?

Mislis to, da sem pisala v Spanscini? El Nino me spominja na Spanijo, zato sem to napisala.

Kar se tice slabih dneh, ce si bolan (nevralgije) vsak dan je slab.

LP

nesporazum... se oprawičujem.

sm pač mislu, da si mela slab dan in da tolk slabe wolje ne more zdržat 2 dni.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

• 1 month later...

:) Ahja imate prav srečo da nimam kart danes :P, zadnje čase veliko šlogam v živo, pa jih skozi pozabljam v avtu... Lahko vam pa dam kako modrost tkole iz kraktih rokavov ker je pač vroče...

Dana, čutim tvojo težavo, kr pogumno se premakni, pojdi v španijo za en čas... Sam sicer ne znam špansko, ampak če prav razumem bi morala reči Que me pasa, entiendo

mucho!.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Dragi El Nino, sem že čisto obupala nad tvojim vedeževanjem. Dvakrat sem ti pisala - minilo je že nekaj mesecev, pa ni odgovora od tebe. A potem vedeževanje na forumu ni več zanimivo zate glede na to, da raje to počneš v živo. Že res, da moramo poskrbeti zase sami, ampak, če se ti življenje zatakne, je fino, če dobiš kakšno usmeritev, pa čeprav iz kart.

Mi lahko poveš kako bo z mojo službo ... iščem in iščem, pa ne najdem. Pa tud doma občasno poka po šivih - kdaj bo končno mir?

• 3 weeks later...
Pozdravljen El Nino ali kdorkoli............a še kaj šlogaš/te?Bom zelo vesela,če mi utegneš nekaj pogledat,čeprav verjamem,da si zdaj raje zunaj na sončku x:)x .Torej,mene zanima mal na splošno life,če mi lohk pogledaš,ker sem glih na življenjski prelomnici.Pa še finance,če mi pogledaš in pravne zadeve-kako bo z njimi v bodoče,nekje v roku enega leta.Thanks,mej se

http://myastheniagravis.mojforum.si

Ljudje smo kot angeli

ampak z enim samim krilom,

da bi mogli leteti,

se moramo objeti.

HANDM

V preteklosti si imela veliko spremembo na kariernem področju, ki pa ni bila posebno lepa, toda na koncu se vseeno zgodi nekakšno razsvetljenje. Verjetno se ti je to moralo zgoditi, da bi dobila drugačen pogled. V sedanjem trenutku so prepreke, da bi dobila službo. Zelo si prizadevaš, toda način razmišljanja te ovira. V prihodnosti boš imela nekoliko skrbi kar se zadeva financ. Vseskozi si želiš spremembe, toda ta želja ni toliko močna oziroma ne verjameš, da se ti lahko uresniči. Svetujem ti, da bodi bolj prepričana vase, svoje želje in cilje si jasno opredeli in tako boš veliko lažje dobila službo. Za odnose v družini: preveč je prisotna avtoriteta, kar povzroča težave. Uporabila boš intuicijo in tak način se znajo težave odpraviti. Pri tem predvsem uporabi svojo nežno plat, ker bo bolj učinkovito.

Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.

PARRA

Luštno, moja prijateljica Anqet se uči šlogat in sem ji dal za nalogo, da veliko vadi. Zato prosim pošljite veliko lepih, natančnih in smiselnih vprašanj. Potrudite se, z vprašanji, da se bo lažje učila. Prosim bodite potrpežljivi, ker nima veliko časa in bo odgovorila le na najboljša vprašanja.

Čav. Lepo bi prosila za pogled v mojo prihodnost na področju ljubezni - se je vse skupaj dokončno podrlo? Če se je - bova zadeve glede otroka urejala na sodišču, ali bo pripravljen slišati in se držati mojega predloga? Za odgovor vnaprej hvala pa lep dan želim, Lenčka.
Kar narediš drugemu narediš sebi...

Hej

bi bila zelo vesela, če bi mi kdo lahko malo pogledal v prihodnost kar se faksa tiče ... mi je ostalo še kar nekaj obveznosti za september in sploh sem v tem letu nekako izgubila veselje do učenja, ni motivacije in sem v dvomih če je ta smer študija sploh prava zame ...

Tako, da če mi lahko kdo na tem področju kaj zašloga bi bila zelo hvaležna ...

HANDM

V preteklosti si imela veliko spremembo na kariernem področju, ki pa ni bila posebno lepa, toda na koncu se vseeno zgodi nekakšno razsvetljenje. Verjetno se ti je to moralo zgoditi, da bi dobila drugačen pogled. V sedanjem trenutku so prepreke, da bi dobila službo. Zelo si prizadevaš, toda način razmišljanja te ovira. V prihodnosti boš imela nekoliko skrbi kar se zadeva financ. Vseskozi si želiš spremembe, toda ta želja ni toliko močna oziroma ne verjameš, da se ti lahko uresniči. Svetujem ti, da bodi bolj prepričana vase, svoje želje in cilje si jasno opredeli in tako boš veliko lažje dobila službo. Za odnose v družini: preveč je prisotna avtoriteta, kar povzroča težave. Uporabila boš intuicijo in tak način se znajo težave odpraviti. Pri tem predvsem uporabi svojo nežno plat, ker bo bolj učinkovito.

Veliko je res, kar si mi napisala. Kar nikamor se ne premaknem, zdi se mi, da zdaj vegetiram in da nobenemu delodajalcu nisem zanimiva. Kar nekaj čakam, da me bo kdo odkril. Sigurno je treba verjeti vase.

V tem času pa se je pojavil nov problem. Moj dragi mož je v zečetku leta izjavil, da ne more več z mano, da hoče imeti boljše življenje in si je poklical svojo ljubico izpred 10 let, kateri se je, kot sam pravi, do sedaj odpovedoval. Izgovor je, da le poslovno sodelujeta, pa še to bolj z njenim možem, ker je ona sedaj poročena in ima otroka. Ugotovila sem, da mi je lagal glede tega. Njuni stiki so, vsaj kolikor mi je bilo mogoče videti iz njegovega računa za mobitel kar se da intenzivni že pol leta, njen mož pa se pojavi šele v zadnjem mesecu. Ko zdaj jaz delam "štalo" zaradi tega, mi mož pravi, da mi je itak povedal, da si bo uredil življenje po svoje in da kaj bi zdaj rada. In ko vztrajam pri tem, da tako ne gre več naprej, je začel prodajati hišo. Po drugi strani pa pravi, da gre samo za naju in da drugi niso pomembni. Da se morava midva zmeniti, kako bova naprej. Nikakor pa noče slišati, da bi prekinil stike z njo, ker "sploh nič takega ne počne". Kako naj živim naprej, komu naj verjamem? (moj roj. dan 14.7.1964, njegov 2.3.1962, od one ženske 12. ali 13.7.1964 - kakšno naključje!!)

Prosim za hiter odgovor, ker je vse tako zapleteno, zmešano !

HANDM odgovor sem ti poslala na os.

LENCKA

Imela sta prelomnico, predvsem se je spremenilo vajino stališče. Po kartah sodeč je želel, da bi otrok bil pri njemu. Trenutno se kažejo velike težave, katerim se ni mogoče izogniti, vajini spori so močni in zelo vplivajo na vajino čustveno stanje. Tvoje pogoje bo sprejel, toda vložiti bi morala ogromno truda v to, da ga prepričaš in da dosežeš svoje. Če se boš resnično borila, ti bo uspelo. Verjetno se boš odločila za to in boš dosegla, kar želiš. Karte so ti v prihodnosti naklonjene. Mislim, da imaš možnost tudi da rešiš vajino težavo na ljubezenskem področju. Vztrajati moraš in biti prepričana, da ti bo uspelo.

Drugi pridete na vrsto konec tedna, zdaj se moram za faks učiti.

Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.

PARRA

El Nino ali Anget, ali lahko prosim pogledata kaj pravijo karte za mojo emocialno življenje?

Kdaj bom dokončno pretrgala stike z osebo, ki je vezana in za katero globoko v sebi vem, da ni zame?

Ali se mi v obdobju kakšnega leta odpira resna veza?

Hvala.

Lep pozdrav obema. xloveyx

LOVE ME WHEN I LEAST DESERVE IT, BECOUSE THAT'S WHEN I REALLY NEED IT!

PROSIM....... če mi lahko kdo pomaga...ali bo moja veza še obstala... trenutno sem zelo

na tleh in ne najdem ven iz tega labirinta pekla.

Žal bi lahko tudi sama napisala enak stavek. Ne morem ti pomagati, lahko pa te samo razumem.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...