blondy 3. avgust 2009 Prijavi Deli 3. avgust 2009 Ok,upam,da je bila pomota,ampak mislim,da je bilo vsem,ki so spraševali istočasno kot jaz odgovorjeno,sam men ne..... no,pa napišem še tretjič...........zanima me life nasplošno,ker se mi je v roku enega meseca življenje obrnilo popolnoma na glavo,poleg tega me zanimajo tudi finance (gre za neko dediščino) in sodišče(moralo bi se zgoditi v roku enega leta,mogoče bo tud izvensodna poravnana).Zanima me pa še točno določena oseba po imenu na črko D. ki je nekoč v moji preteklosti že obstajala,a se takrat ni izšlo,zdaj me pa menda išče.Moj rojstni datum je 11.1.1981,njegov sem pa pozabila,PROSIM PROSIM PROSIM ZA ODGOVOR,lohk tud na os,hvala milijonkrat Citiraj http://myastheniagravis.mojforum.si Ljudje smo kot angeliampak z enim samim krilom,da bi mogli leteti,se moramo objeti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aisha5 4. avgust 2009 Prijavi Deli 4. avgust 2009 Cau, mene pa zanima, kako kaze z nekom, ki sem ga pred kratkim spoznala v Grciji, se bo zgodba nadaljevala? Hvala!! Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomaz 14. september 2009 Prijavi Deli 14. september 2009 HRVAŠKA bo zdaj hitro prišla v EU. Že do konca tega leta 2009. Referendumi in podobne navlake bodo prav tako smešne, kot takrat, ko je Hrvaška stopala v NATO. Do mednarodnega morja bo Slovenija imela povsem odprt prehod, nič se bat!! Tudi iz ozemlja se bodo Hrvati potegnili. Spet bomo postali bratje. In še bolj hodili na Jadran. Penzionisti žal ne, ampak to zaradi ekonomskih razlogov in butastih ministrov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomaz 14. september 2009 Prijavi Deli 14. september 2009 w:Iw Gospodarska situacija se pa zaradi mečkanja vlade, ministrov, odborov, pododborov, peripetij v parlamentu, najmanj eno leto ne bo izboljšala! Škoda je le, da bo spet narod, t.j. mali človek, ki ima majhne dohodke ali je pa sploh na cesti "gor plačal"! Ampak to direktorje z debelim bančnim računom sploh ne briga. Jih še nikoli ni. Kot rečeno Hrvaška gre v Evropsko Unijo. Še do konca leta, klobasali bodo razni Jelinčiči (ima samo 10 miljonov Evrčkov na banki). Zato na široko hodi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2009 Kako kaj situacija? Kako vprašanje? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HANDM 2. oktober 2009 Prijavi Deli 2. oktober 2009 Mene pa zanima kako se bo odvijala situacija pr meni oz. nama, ali še ima sploh smisel krpati zvezo (moj roj. dan 14.7.1964, njegov. 2.3.1962). Bodo otročki dobro delali na faksih (27.12.1988, 9.1.1987)? Se mi bo finančna situacija kaj popravila, kako mi kaže v službi? Bom kaj zaslužila ob delu? hvala in lp Citiraj ne zapravljajte svežih solz za stare bridkosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2009 HandM, pojdi v oddelek knjižnice kjer imajo Garya Chapmana, vzemi si njegove knjige in preberita skupaj s možem. To ti bo verjetno povedalo in pomagalo veliko več kot moje šloganje, .. Karte so luštne, ni razloga zakaj se nebi bilo smiselno potrudit, samo daj se, ne sprašuj toliko temveč raje kaj naredi. Lahko me tisočkrat še vprašaš ti dve vprašanji pa ne bo nič bolje dokler kaj ne narediš Tko da preberi kako dobro knjigo poiščita svetovalca in se lotita zadeve. Če potrebuješ dodatne nasvete kje začet le vprašaj . Če je vredno ali ni se pa sama odloči, karte naj ti ne služijo kot nadomestek odločnosti. Finančno ti kaže dobro, odloči se pa nekaj naredi, imam občutek da zelo rada odlašaš, zavzemi se za stvari ki jih imaš rada in jih pridno delaj kaže dobro! v sedanjosti se moreš odločit. potem pa vztrajaj. Otroci, veliko učenja razmišljanja, čeprav bolj malo pridnosti in dela, poskusi jim privzgojiti nekoliko odločnosti Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aisha5 11. oktober 2009 Prijavi Deli 11. oktober 2009 Hei El Nino, mene pa zanima, kaj pravijo karte za selitev. Načrtujem selitev na Novo Zelandijo v prihodnjih nekaj letih. Pa če utegneš mi prosim poglej še kako kaže z ljubeznijo, bo trenutno tesno prijateljstvo preraslo v resno zvezo?Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luna82 19. december 2009 Prijavi Deli 19. december 2009 pozdravček vsem mene zanima kako kaže glede zanositve? saj si z možem to res neizmerno želiva Sem že v pričakovanju ali bo naslednje leto bolj naklonjeno? Najlepša hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. december 2009 Prijavi Deli 29. december 2009 Aisha5, če nimaš nič proti, ti bom jaz poskusil iz kart odgovoriti na tvoja vprašanja. glede selitve: verjetno trenutno meniš, da bi bila selitev na Novo Zelandijo zmagovalna poteza. Karte kažejo, da boš v pogovorih o tej zadevi ugotovila, da imaš trenutno mogoče preveč idealistične predstave o Zelandiji, ki pa ne bodo izpolnila tvojih pričakovanj. Zato boš nekoliko razočarana in boš verjetno še enkrat pretehtala, ali se na podlagi resničnih in preverjenih dejstev res splača seliti... glede zveze sem lahko bolj optimističen kot pri selitvi. Kot kažejo karte si sama bolj podjetna in dejavna v vajinem prijateljskem odnosu, medtem, ko partner navzven deluje nekoliko pasivno, čeprav se mu v notranjosti marsikaj dogaja v zvezi s tabo, čeprav tega ni videti. Trenutno stanje res ne dosega želja, vendar se bo s primerno akcijo, ki pa ne sme biti preagresivna, prijateljstvo uspešno usmerilo v razvoj partnerskega razmerja, katerega lepote bosta lahko odkrivala v dvoje luna82,žal karte še ne kažejo, da bi bil otrok že na poti, vendar ne obupajta in še naprej delajta na tem karte so mi razkrile še en namig...prepustita se predvsem vajini medsebojni ljubezni, otrok vaju bo presenetil sam od sebe Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 Cashy, a še meni malo pogledaš, prosim. Nekaj malega je že bilo. A stega še kaj bo? Prosim in hvala v naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 Klavdija, videti je, da si ti glavni pobudnik vsega, kar se dogaja med teboj in tem očarljivim mladeničem, ki se je očitno zelo zabaven, privlačen in zapeljiv. Vendar je po mnenju kart nekoliko vihrav fant, na katerega se ne moreš povsem zanesti, saj se kaj hitro lahko izmuzne, če vidi, da zadeva postaja preresna zanj. In tako si se znašla v pat poziciji iz katere ne veš, kako naprej. Si si že povsem razjasnila, kaj točno želiš doseči v tej zvezi? Karte svetujejo, da bodi previdna v svojih željah in ne imej previsokih pričakovanj, zadeve bodo v tem odnosu še precej burne, veliko se bo dogajalo, vendar s precej nedoločnim koncem... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 31. december 2009 Prijavi Deli 31. december 2009 hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majat 31. december 2009 Prijavi Deli 31. december 2009 Pozdravček vsem Mene pa zanima, kako mi kaj kaže na finančnem področju?30.04.1967! Že vnaprej hvala za odgovor! Citiraj Sem kar sem. In nihče ne more me spremeniti.Grem in vem, da bom hodila vedno naprej,obložena z prtljago poguma in težav, ki mi stojijo na poti.In se ne ustavljam, kajti moj kočijaž je pogum in vodnica priložnost! EDINA ZANESLJIVA NAPOVED ZA PRIHODNOST JE TA, DA NAS BO PRESENETILA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. december 2009 Prijavi Deli 31. december 2009 majat,ta trenutek kaže, da si zelo dejavna pri preurejanju svojega življenja, ki ti bo prineslo večjo blaginjo. Čeprav ni lahko, vztrajaj pri spremembah, karte kažejo, da se bo s pametno zastavljenim akcijskim načrtom finančno stanje kmalu izboljšalo in ti prineslo dovolj prihodkov, da boš zadovoljna in brez skrbi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majat 31. december 2009 Prijavi Deli 31. december 2009 Cashy, hvala za odgovor. Res ni lahko, vendar bom vztrajala! Citiraj Sem kar sem. In nihče ne more me spremeniti.Grem in vem, da bom hodila vedno naprej,obložena z prtljago poguma in težav, ki mi stojijo na poti.In se ne ustavljam, kajti moj kočijaž je pogum in vodnica priložnost! EDINA ZANESLJIVA NAPOVED ZA PRIHODNOST JE TA, DA NAS BO PRESENETILA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 31. december 2009 Prijavi Deli 31. december 2009 cashy, bi dodala samo to, da v tej zgodbi nikakor nisem (vsaj do zdaj pobudnik),da sem dolgo vse pobude/namige preslišala.Da em daje slaba vest, a si kljub temu želim še malo nadaljevanja, čeprav vem, da ni skupnega konca.Da si želim avanturo s to osebo. Je ta "mladenič" za to, ali mu je sedaj žal dejanja? ali se pogosto spušča v takšne avanture? in ja, trenutno sem nekje na dnu. strta. (v družinskem smislu) .. kako kaj kaže? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prenja 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Živjo,mene pa zanima kaj se bo dogajalo na mojem ljubezenskem področju v 2010 in pri študiju?Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. januar 2010 Prijavi Deli 2. januar 2010 Klavdija, karte sporočajo, da v tem odnosu nisi dobila vsega tistega, kar si iskala, njemu pa tvoje želje povzročajo tudi nekoliko več stresa, kot bi si ga sam želel. Nujno je, da premisliš, kaj točno želiš od tega odnosa, kako daleč bi se rada spustila z njim. Če boš jasno razmislila o tem in sprejela toliko, kot ti lahko ponudi, se sprijaznila s tem, da uživaš v tistih drobnih trenutkih sreče z njim in ne pričakuješ preveč, ti lahko ta odnos prijetno popestri življenje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. januar 2010 Prijavi Deli 2. januar 2010 Prenja, na ljubezenskem področju vidim, da boš morala urediti še nekaj stvari pri sebi, preden se bo lahko razvilo kaj več. Karte kažejo, da se na tem področju čutiš nekoliko prinešeno okoli in izdano...čimprej moraš to predelati pri sebi in pustiti za seboj. To ne bo lahko, vendar poskušaj najti novo naravnanost na tem področju in jo s trdno voljo neguj...potem se bodo odprla povsem nova obzorja na področju ljubezni glede študija...hja, karte so nekoliko težavne v tej smeri. Trenutno kaže, da si zadovoljna s to študijsko smerjo, na obzorju pa se kažejo spremembe, ki ti ne bodo najbolj po godu...lahko se zgodi, da se ne boš več našla v tej smeri, ki jo študiraš...predlagam, da si pustiš nekaj manevrskega prostora za spremembo, če se to res zgodi... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tia991980 2. januar 2010 Prijavi Deli 2. januar 2010 Zdravo! Najprej bi voščila čimbolj zdravo leto 2010, da se nam bo zgodilo veliko dobrih stvari, ob vseh manj dobrih stvareh pa, da se bomo veliko naučili. Sedaj pa vprašanje:Na ljubezenskem področju sem že 1 leto samska. Do sedaj nekako nisem imela občutka, da bi lahko bila s kom, ampak sedaj je pa prišel čas, ko vem, da sem pripravljena na novo vezo. Kako kaj kaže? Zanima me tudi, če je leto 2010 leto, ko se bom preselila v SVOJE lastno stanovanje (če že ne preselila, vsaj kupila). Najlepša hvala za odgovore in prijetno uživanje v prvem letošnjem vikendu. Tia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. januar 2010 Prijavi Deli 2. januar 2010 Tia, po kartah sodeč ti trenutno v samskem stanju ni prav nič hudega. Priložnosti za zvezo se ti bodo ponujale, vendar boš morala dobro premisliti, s kom se boš v zvezo tudi spustila, ker te napačna izbira lahko grenko razočara. Torej, pamet v roke in na lov za moškim, ki te bo resnično vreden glede stanovanja, vidim, da si pridna pri zbiranju financ za nakup, pazi pa se nakupovalne mrzlice, ki te lahko pripravi do nakupa stanovanja, ki bo dobro na prvi pogled, vendar se na dolgi rok lahko izkaže kot slaba naložba. Vidim pa, da boš v tej smeri zelo aktivna in preudarna, zato boš stanovanje izbrala pozorno in bo zato tudi veselje nad njim toliko večje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bor 2. januar 2010 Prijavi Deli 2. januar 2010 kaj pa mene čaka?hvala vnaprejrd 1.9.1970 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tia991980 2. januar 2010 Prijavi Deli 2. januar 2010 Tia, po kartah sodeč ti trenutno v samskem stanju ni prav nič hudega. Priložnosti za zvezo se ti bodo ponujale, vendar boš morala dobro premisliti, s kom se boš v zvezo tudi spustila, ker te napačna izbira lahko grenko razočara. Torej, pamet v roke in na lov za moškim, ki te bo resnično vreden glede stanovanja, vidim, da si pridna pri zbiranju financ za nakup, pazi pa se nakupovalne mrzlice, ki te lahko pripravi do nakupa stanovanja, ki bo dobro na prvi pogled, vendar se na dolgi rok lahko izkaže kot slaba naložba. Vidim pa, da boš v tej smeri zelo aktivna in preudarna, zato boš stanovanje izbrala pozorno in bo zato tudi veselje nad njim toliko večje Najlepša hvala za tako hiter odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. januar 2010 Prijavi Deli 2. januar 2010 Bor, nedavno si doživel neka razočaranja na medosebnih odnosih, ki so se očitno zaključila z zamero in kjer čutiš, da ti še nekdo še nekaj dolguje, saj si se v prid drugim odrekal svoji dobrobiti. V prihodnje kaže, da boš zelo aktiven na finančnem področju, kjer se ti bodo pokazale priložnosti, ki jih dobro preveri, preden se boš odločil, da jih izkoristiš...lahko so zelo sumljivega značaja...sedaj verjetno temeljito razmišljaš, kako naprej v življenju, vendar si tudi drugim poznan kot mož akcije, priden in deloven, zato se boš znašel tudi v položajih, ki se bodo sprva zdeli brezizhodni Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.