Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

uh, ščipalka, že po samem horoskopu sodeč (sonce-rak, luna-škorpijon, asc. škorpijon) si rojena za posel. Ni čudno, da si se ga lotila že tako mlada :eek: :palec: ne vem, če sploh rabiš kaj kart, ko že v sebi veš, da ti bo šlo odlično x:)x

karte so to le potrdile! v tem poslu se boš dobro znašla, sploh na začetku, zelo dobro boš uspevala. Vendar karte opozarjajo, da je to lahko tudi past, če te uspeh uspava in ne vlagaš v posel več toliko energije, denarja in časa, kot na začetku. Razmere na trgu bodo dokaj nepredvidljive, in če ne boš pozorno spremljala trga in sprememb, se ti lahko izmuzne pomembna poslovna priložnost.

Veliko uspeha na samostojni poti ti želim xsrcx

in čestitke za pogum, da si se za samostojno pot odločila kljub težavnim razmeram, ki jih podjetniki trenutno doživljajo :palec:

Hvala za vspodbudo in odgovor, sicer imam malček težav s tem, a vseeno ševedno ustvarjam , kot da so vse stvari tako urejene kot jih želim imeti urejene.

Zaradi posla sem zapostavila, študij. Mogoče je to neki malenkostni problem, da nebi pričakovala da vse naredijo drugi.

Deli na socialnih omrežjih

Cashy, daj poglej še enkrat kak kaže glede službe/financ.... :) saj ne da ne verjamem al pa kaj, niti se nisem samo na to zanašala, da mi je namenjeno ali karkoli...sem se trudila, kot bi se brez tvojih kart.... narobe ni nič v službi....mam pa čudne/mešane občutke... pa ne vem a zaradi službe ali česa drugega:)

Behemoth - tut ti lahko pogledaš:) bo zanimivo več strani prebrat, pa da se čimprej naučiš/navadiš kart al karkoli pač

(sem pa ženska, v zvezi, z novo službo in rednim študijem)

Cashy, daj poglej še enkrat kak kaže glede službe/financ.... :) saj ne da ne verjamem al pa kaj, niti se nisem samo na to zanašala, da mi je namenjeno ali karkoli...sem se trudila, kot bi se brez tvojih kart.... narobe ni nič v službi....mam pa čudne/mešane občutke... pa ne vem a zaradi službe ali česa drugega:)

Behemoth - tut ti lahko pogledaš:) bo zanimivo več strani prebrat, pa da se čimprej naučiš/navadiš kart al karkoli pač

(sem pa ženska, v zvezi, z novo službo in rednim študijem)

Kolko mi karte kažejo, ne vidim da bi bili kakršnikoli problemi, glede financ vidim da situacijo obvladaš kakršnakoli že je, če pa so trenutno kakšne težave, pa bodo kar hitro minile, nakar sledi obdobje miru :D hvalabogu, ne? :P hehe

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

ja pa res hvalabogu:) no ker stvar je taka, da mam preizkusno dobo....in če ne bi blo ok....potem ....papa:)

hvala ti:) pa ti poročam o tem kako se bo vse skupaj izšlo če te slučajno zanima oz. da se rad preveriš:)

Upam da me bo cashy preveril :D hehehe

Saj z starimi kartami sem včasih tak hudo točne napovedi dajal, da sem se včaish sam sebi čudil, samo te karte so malo psycho pa čist drugačne pa rabim da se navadim :)

Guest razlika

Mene tudi zanima. In sicer, bom zelo eksplicitna:

7. Zakaj?

6. Zakaj?

8. Kdaj?

3. Kaj pa potem?

4. Ali obstaja razno oz. v čem je smisel? :?:

(tiče se pa vseh področij) vem, da pričakujem veliko in se že v naprej zahvaljujem. Če pa ni odgovora, ga pa pač ni.

Itak da ga ni x:Dx

če je to letelo name.

navaja se na nove karte in rabi vajo. zato sem mu napisala če hoče. izvedela sem kaj sem točno hotela in to je to. drugo pa me zanima, ampak nisem imela neke sile zato nisem vprašala prej. Pač dajem možnost da prerokuje...če želi naj, če mu ni pa ni treba. Jaz proti vsekakor nimam nič.

Če pa sem si narobe predstavljala potem pa to ignoriraj...ampak mislim da si nisem.

Guest razlika

Jaz samo čakam svojo prerokbo... nič drugega me ne zanima.

Ampak, ker si ravno omenila, kakšne nove karte? In kaj imaš ti s temi novimi kartami?

7. Zakaj?

6. Zakaj?

8. Kdaj?

3. Kaj pa potem?

(tiče se pa vseh področij) vem, da pričakujem veliko in se že v naprej zahvaljujem. Če pa ni odgovora, ga pa pač ni.

Mene pa zanima, zakaj Razlike točke 1, 2, pa 5 ne zanimajo. Se mi zdi, da so lih tiste točke še najbolj pomembne za razumevanje prerokbe....... :eek:

Hvala:) Tebi pa tudi:) Če hočeš lahko za vajo pogledaš še ljubezen, pa faks.... pa zdravje.

Če hočeš:)

No glede ljubezni :D Ni nič novega, oz.ne vidim nobenoh sprememb, vidim samo da gre pač vse po planu, oz. tako kot bi moralo it ;)

No glede faxa, jah bo kriza zaj neka počasi :) ampak na srečo, še je to vse v prihodnosti tak da se še da vse spremenit :P Na koncu ša tak kaže da bo sreča na tvoji strani :P

7. Zakaj?

6. Zakaj?

8. Kdaj?

3. Kaj pa potem?

Emm, kaj bi zaj ti sploh rada?

No glede ljubezni :D Ni nič novega, oz.ne vidim nobenoh sprememb, vidim samo da gre pač vse po planu, oz. tako kot bi moralo it ;)

No glede faxa, jah bo kriza zaj neka počasi :) ampak na srečo, še je to vse v prihodnosti tak da se še da vse spremenit :P Na koncu ša tak kaže da bo sreča na tvoji strani :P

to pa zna kar zlo držat ja:) hehe:) no upajmo da bo potem sreča na moji strani kot si napisal:)

za ljubezen pa ti povem da si zadel:) vsaj po mojem občutku:)

lepo se imej:)

hvala

Hei ;)

hm, kaj bo mogoče punčka? :P Samo tak vprašam, ker mi je se odprla karta vladarice ;) glede zdravja, pa porod bo valda potekal normalno, pa pozneje tudi nebo nobenih komplikacij ;)

Ne moreš verjet...zadel si Behemoth - punčka bo x:)x x;)x xsrcx , čeprav sem bila prepričana, da bo fantek. Bravo :palec: !

LP,

C.

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Ne moreš verjet...zadel si Behemoth - punčka bo x:)x x;)x xsrcx , čeprav sem bila prepričana, da bo fantek. Bravo :palec: !

LP,

C.

Wiii :P no pa vidim da mi še dela intuicija :D

Pozdravljeni.

Se jaz bi prosila za pogled v karte, imam pa tri vprasanja.

1. zdravje. Kako mi kaze, je vse ok, predvsem glede scitnice?

2. sluzba. Bo ostalo vsaj tako kot je ali bo se naprej slo vedno biolj navzdol?

3. ljubezen. Cez koliko casa je videti kaksno pozitivno spremembo? :)

Lepo prosim za odgovor. Se v naprej zahvaljujem! :)

Lep dan!

radovednost dela svoje x:Dx ... nabaci karte še zame ... leto 2010 bo? x:Dx

črna puma, upam, da ob Behemothovi odsotnosti ne zameriš, če boš v 2010 plesala tako, kot ti bom jaz zdaj zažvižgal x:px

karte kažejo, da te je nedavno nazaj nekdo z nekim dejanjem zelo prizadel, počutila si se izdano...na ta račun je prišlo do nesoglasij, za katera si spoznala, da je najbolje, da pustiš vse na miru in greš lepo svojo pot. Tako si pustila za seboj nekaj tebi zelo dragocenega, vendar si menila, da moraš začeti novo pot. Izgleda, da je tvoja nova pot usmerjena predvsem na izgradnji same sebe, lahko svoje osebnosti, lahko pa tudi v materialnem smislu, da si se vrgla v razvoj lastne kariere, finančnih temeljev. Vse kaže, da te omenjena preteklost še nekoliko preganja, a na srečo se bo zadeva kmalu zaključila in karte menijo, da v tvojo korist, saj ti bo zadoščeno za nazaj.

Izgleda, da se trenutno res bolj posvečaš razvoju svoje finančne plati, iščeš priložnosti investicije, vendar si hkrati zelo zadržana in potrebuješ pri tem nekoliko več spodbude. Okolica te vidi kot bolj navznoter usmerjeno dekle, ki sorazmerno veliko časa in energije posveča tudi razvoju svoje duhovne plati, osebo, ki ima razvito intuicijo in jo tudi upošteva. Po vseh teh kolobocijah s tvojimi bližnjimi si močno želiš, da končno najdeš svoj prostor pod soncem, kjer boš povsem sprejeta, zadovoljna sama s seboj, in sama svoj center sveta (ugani, kje ga boš našla x:Dx ). Na splošno pa prihodnost zate izgleda zelo svetla, saj boš našla tudi čustveno izpolnitev in dobro energijo, ki te bo navdajala z veseljem do življenja, željo po novih izkušnjah in hvaležnostjo, da svet je takšen, kot je x:)x

srečno! xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

živjo.

pogledaš meni ali so kakšne novosti v ljubezni v letu 2010?

:)

Tnx

horizont, izgleda, da imaš za sabo neko nesrečno ljubezensko izkušnjo. Karte namreč pravijo, da si sedaj v procesu raziskovanja samega sebe, in ugotavljanja, kaj je tisto, kar te je pripeljalo v tokratni položaj, ko se ti je vse podrlo. Vstopaš v fazo celjenja ran, okrevanja in nabiranja novih čustvenih moči, ki jih boš usmeril v iskanje prave ljubezni. A ne bo šlo tako lahko. Karte pravijo, da je bistvenega pomena, da popolnoma pretreseš svoje temelje, svoja prepričanja in stališča glede sebe in glede ljubezni. Izgraditi boš moral povsem nov svet in nove poglede nase in na ljubezen nasploh. Nič več ne bo tako, kot je bilo x;)x. Karte sugerirajo, da se boš moral vrniti k svojim koreninam, spet začutiti svoj pravi jaz in ga postaviti v ospredje, svojo iskrenost, spet postati center svojega sveta. Ne dopustiti ženskam, da postanejo center tvojega lastnega sveta. Šele nato se bo začelo tvoje potovanje k iskanju prave ljubezni...in ne skrbi, prava ljubezen bo z novimi temelji in prepričanji prišla tebi naproti x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...