Guest razlika 27. marec 2010 Prijavi Deli 27. marec 2010 ojla Cashy!Sem tu novinec in bi te vprašal kdaj bom našel zaposlitev ker sem brez poselen.Kako je s financami ali kaže kaj bolje in če se bo moja pritožba ,ki sem jo dal na zz slovenije če jo bodo ugodili.Zavod za zdravstvo.lpsaso Ne se sekirat. Ko boš goden za revolucijo, bo vse bolš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lanna777 4. april 2010 Prijavi Deli 4. april 2010 Lanna777, a ti se imaš pa kar za boginjo, ko uporabljaš to božansko število huh, kaj naj rečem, si prizadevna in pridna punca, delavna, potrpežljiva in vztrajna in zato ti stvari v življenju tečejo relativno gladko in lepo...a karte me opozarjajo, da ti finančni položaj ni najbolj po godu in da te ovira pri uresničitvi tvojih življenjskih načrtov. Izgleda, da boš delala še bolj trdo in pridno, da boš še več zaslužila in vesela boš svojih uspehov...tudi drugi bodo veseli tvojih uspehov Videti je, da si rada postavljaš visoke cilje, vendar kaže,d a v nekaterih pogledih življenja vseeno nisi srečna, kljub pridnosti...in to opazijo tudi drugi okoli tebe, da nisi srečna sama s seboj...res delaš vse to zaradi lastnih ciljev, ali zato, da bi ustregla drugim? Tvoja želja je, da bi bila aktivna, uspešna in dejavna, vendar za kakšno ceno? Končna karta kaže vseeno na nezadovoljstvo s samim s seboj, ko zaradi ozke usmerjenosti v doseganje rezultatov beži življenje in vse, kar ti ponuja mimo tebe...Karte kažejo na takšen scenarij, vendar resnično upam, da temu ni tako...no, če pa je, pa čimprej razčisti, ali je to res to, kar si želiš... pa srečno hejla cashy:))))) hvala za odgovor... ampak žal en delček resnice si zadela... Zadovoljstva že dooolgooo let po smrti moža ga ni, zdaj pa se začenja eno obdobje, ki bi lahko rekla, da se neki končno začelo premikat. Za boginjo se sploh nimam:))) bolj za eno žrtev tega življenja:(, ki mi je bilo dano.. Bi te pa vprašala naslednje: Kdaj se bo stanovanje prodalo?Kako bo sin in hči? Sin ima 24 let 25.6.1986 in hči 19.7.1994..., no pa še moji podatki 29.1.1961... Hvala v naprej in vse naj naj... čawči Citiraj Berimo pozitivne misli, imejmo prijatelje,ki pozitivno razmišljajo, vzamimo si vzgled po ljudeh, ki pozitivno živijo in kaj kmalu se nam bodo v življenju dogajale lepe reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lexi 4. april 2010 Prijavi Deli 4. april 2010 živjo cashy,a bi lahko še zame mal pogledal v karte, prosim?pred časom sem se nekaj dogovarjala okoli ene nove službe, zdaj pa je vse potihnilo. kako kaže glede tega? a naj sama kaj podrezam? se mal borim: en glasek pravi, naj pokličem. drugi spet naj počakam.kaj pa pravijo karte na srčnem področju? bo kaj zame lepega to pomlad? hvaaaaaalaaaaaa pa lep večer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. april 2010 Prijavi Deli 5. april 2010 Ja, Cashy, hvala. Res sem poudarjala, kdaj, kdaj... Hvala za okvirno obdobje. Ma ne vem, ta oseba..., ali ima trenutno neko ljubezen, al pa me sam mal zeza, da jo ima? Jaz sem pripravljena čakat, ker vem in čutim, da je on to kar potrebujem. Ali sem jaz to, kar potrebuje on? Daj še enkrat vrži karte in poglej, prosim.Hvala ti!lrcr, karte so samo potrdile, kar sem ti želel povedati že brez njih. Njegov odhod te je čisto spravil s tira in padla si v situacijo, v kateri se ne znajdeš. Obremenjena si s čustveno prtljago, ki si jo prinesla iz preteklosti in ti v tej situaciji, ko tvojega dragega ni blizu, povzroča stisko. Dobro bi bilo, če bi jo odložila in začela povsem znova. Da tokrat pustiš srce ob strani, se distanciraš od situacije in pogledaš nanjo z malo bolj razumskega vidika in jo ponovno ovredotiš. Videla boš, da si želiš obdržati nekaj, česar trenutno več ni, in sodi v preteklost. Ob tem pa izgubljaš mnogo energije, ki bi jo lahko usmerila v bolj produktivne stvari. Ni čudno, da se počutiš ujeta in nemočna, če meniš, da je tvoja odrešitev v tvojem dragem. Dokler boš odgovornost za svojo srečo nalagala njemu na pleča (ali komurkoli drugemu), boš vedno postavljena v vlogo žrtve. Najdi moč, da se tega rešiš . Pa srečno! Cashy,tudi jaz se ukvarjam z nečem podobnim,pa je težko sebe analizirati,no,naredim neko finto,pa nisem siguren,če je točna.Lahko mal pogledaš,kak zgleda?sorry, gold, ampak iz tega posta ne znam razbrati, kaj točno želiš izvedeti. če bi lahko malo bolj konkretno opisal situacijo, bi mi precej pomagalo. Hvala Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. april 2010 Prijavi Deli 5. april 2010 Pozdravljen dragi Cashy Jaz bi te zopet prosila, ce mi lahko pogledas v karte Se mi v bliznji prihodnosti mogoce obeta kaksen dodaten zasluzek? Nujno bi nekaj rabila, pa nic ne najdem...Pa se nekaj... ne morem mimo tega, da ne bi vprasala. Ne morem iz svoje koze, pa ce se se tako trudim Mi lahko pogledas za enega decka iz moje preteklosti, ki mi je pomenil vse na svetu, pa se ni izslo. Pred kratkim sva se pogvarjala (po dolgem casu) in zdaj spet buri mojo domisljijo in sanje Zelim si, da bi ga pozabila, ampak, ker ga ocitno nikoli ne bom, me zanima ce bova morda kdaj v prihodnoti spet skupaj? Cashy, zelim ti lep vikend! karte kažejo, da moraš resno premisliti, kam boš vložila vsak evro in da ti vzame veliko energije, da se finančno držiš nad vodo. Karte menijo, da ne smeš iti preveč zaletavo v iskanje dodatnega zaslužka. Bolj kot garanje za vsak fičnik, je pametno vzeti si nekaj časa in napraviti dober načrt, kaj točno si želiš početi, kaj obvladaš, kje rabiš še pridobiti kaj znanj in kako boš svoje znanje lahko unovčila. Pazi le, da to načrtovanje ne bo neverending story Na začetku bo tvoj plan naletel na nekaj nasprotovanj tvojih bližnjih (kar ni čudno, saj se vsak s težavo prilagodi, če se bližnji začne spreminjati in živeti drugače kot doslej). Zaključna karta pa kaže, da se ti obeta povsem nov začetek, poln optimizma in navdušenja nad vsem, kar se ti ponuja le pogumno naprej ah, stara ljubezen praviš, da te daje ja, trdovratne so, ni kaj poglejva še v to smerkarte ne prinašajo novic, ki bi jih želela slišati. Tebe je ujela preteklost, tvoj dragi pa je usmerjen v prihodnost, odprt je širnemu svetu in novim priložnostim, iščoč svojo srečo, a meni, da se mu s teboj ne bi izšlo. Zate kažejo karte res nekdanjo čustveno izpolnjenost v družbi z njim, kateremu je sledila faza prebolevanja, ki nikoli ni bila dokončana. Upanje na ponovno združitev ni nikoli umrlo, in to te bo še nekaj časa preganjalo, treslo in težko boš našla oporo, na kateri boš zopet izgradila svoje življenje. Izgleda, kot, da se moraš tej stvari v sebi bolj posvetiti, jo preučiti in dognati, kaj ti življenje želi povedati. Tega ti jaz ne morem povedati prek kart, to je tvoja naloga, da izveš. srečno! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. april 2010 Prijavi Deli 5. april 2010 ojla Cashy! Mena pa zanima če bova s fantom še kdaj v prihodnosti prišla skupaj? hvala za odgovor Larisa, karte kažejo, da si v zelo negotovi situaciji. ampak ne v smislu, da bi ga na vse načine rada nazaj, pa ne veš, če bo prišel, temveč se sprašuješ, ali si ga sploh res želim nazaj. No, če se boš odločila, da želiš ponovno biti z njim, boš morala biti Ti tista, ki bo storila prvi korak v to smer. Pa ne pričakuj preveč, da ti bo fant kar stekel naproti v objem, potrebovala boš ogromno truda in potrpežljivosti, saj se bo fant želel prepričati, če je tvoja želja res iskrena, pristna in goreča. Zato dobro premisli, ali ti mogoče vseeno ni bolje biti samska ali s kom drugim, kot, da se skoraj pretrgaš, da ga ponovno dobiš. Karte kažejo, da bi ob velikem vložku energije v to uspela. Pa je biti z njim res vredno te cene? O tem se boš pa morala odločiti sama pametno odločitev ti želim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. april 2010 Prijavi Deli 5. april 2010 ojla Cashy!Sem tu novinec in bi te vprašal kdaj bom našel zaposlitev ker sem brez poselen.Kako je s financami ali kaže kaj bolje in če se bo moja pritožba ,ki sem jo dal na zz slovenije če jo bodo ugodili.Zavod za zdravstvo.lpsaso komunist, izgleda, da si res ujet v ta položaj brez zaposlitve, karte pa kažejo, da boš kmalu srečal nekoga, ki ti bo znal svetovati in ti bo pokazal pot, kje lahko najdeš priložnost za zaslužek. Karte kažejo, da se boš te priložnosti oprijel in ti bo to delo v zadovoljstvo. Tako boš rešen finančnih skrbi in se boš lahko oziral tudi za drugačnimi priložnostmi, saj se ti bo življenje odprlo na široko glede pritožbe kaže, da se bo premaknilo nekaj naprej v zaželjeno smer Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. april 2010 Prijavi Deli 5. april 2010 hejla cashy:))))) hvala za odgovor... ampak žal en delček resnice si zadela... Zadovoljstva že dooolgooo let po smrti moža ga ni, zdaj pa se začenja eno obdobje, ki bi lahko rekla, da se neki končno začelo premikat. Za boginjo se sploh nimam:))) bolj za eno žrtev tega življenja:(, ki mi je bilo dano.. Bi te pa vprašala naslednje: Kdaj se bo stanovanje prodalo?Kako bo sin in hči? Sin ima 24 let 25.6.1986 in hči 19.7.1994..., no pa še moji podatki 29.1.1961... Hvala v naprej in vse naj naj... čawčiLana, glede stanovanja vam ne bo šlo preveč dobro od rok. Res se boste na vso moč trudili, da bi ga uspešno prodali, a vam bodo na poti stale številne prepreke. tudi čas ni najbolj primeren za prodajo nasploh. Trg nepremičnin gre skozi hudo krizo in preobrazbo, kar vam ne gre na roko. Nujno boste morali odkriti neke potenciale, ki bodo vaše stanovanje in ponudbo predstavili bolj privlačno, mogoče vam bo to pomagalo, da se bo stanovanje lažje prodalo.. Datumov pri polaganju kart ne potrebujem, je pa zanimiv dodaten podatek. sprašujem se, kako vam vodnarki uspe lepo shajati z dvema rakoma pri hiši? Verjamem, da vam ni lahko...poglejmo najprej za sinaSin je v preteklosti kazal dovolj zrelosti in moči, da se je odločal tako, kot je vedel, da je prav in se mu je to vedno dobro obrestovalo, saj so mu stvari lepo tekle od rok. Karte pa kažejo, da trenutno preživlja nekakšno krizo, ko se čuti premagan in ne ve, kaj naj stori. Lahko, da je to kakšna situacija, kjer ne ve, kako ravnati, ali pa mogoče tudi spor z nekom, ki ga že dalj časa pozna. To stvar že nekaj časa premleva in se počasi vrača v staro formo. Težave mu dela le to, da ve, kako se mora odločiti, pa nima moči za to, ker mu je zelo neprijetno. Če pogledamo malo izven te situacije, karte kažejo, da ga je strah tudi materialne negotovosti, ali bo v življenju vedno imel dovolj, da bo živel po svojih željah. Na srečo v prihodnosti kaže, da se bo, tako kot doslej, znašel in da mu ne bo manjkalo ničesar, niti denarja, niti zadovoljstva v življenju še hčipo kartah sodeč je vašo hčer zelo prizadela izguba nekoga (verjetno ravno očeta). To izgubo že dolgo preboleva in karte kažejo, da se je od takrat precej spremenila. Umaknila se je vase in nikogar ne pusti blizu, da ne bi bila spet kdaj prizadeta. Kot, da je izklopila čustva in v njej deluje le še strog razum, ki pa je oster in jasen. V sebi ima dobro razvito intuicijo, vendar ji ne pusti na plan, saj se boji, da bi ogrozila prevlado razuma. V njej vlada dvojnost, saj se po drugi strani upira temu, da bi povsem izgubila čustva in da bi povsem prevladal razum, pa si ne zna pomagati. V resnici išče nekoga, ki bi ji znal svetovati in jo voditi po poti nazaj, kjer bi spet našla stik sama s seboj in zaupanje v ljudi. Pot do tja pa je posuta s trnjem in mnogimi bitkami v sebi, razum proti srcu...Če ta situacija res drži, upam, da ji uspe spet zaživeti polno življenje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. april 2010 Prijavi Deli 5. april 2010 živjo cashy,a bi lahko še zame mal pogledal v karte, prosim?pred časom sem se nekaj dogovarjala okoli ene nove službe, zdaj pa je vse potihnilo. kako kaže glede tega? a naj sama kaj podrezam? se mal borim: en glasek pravi, naj pokličem. drugi spet naj počakam.kaj pa pravijo karte na srčnem področju? bo kaj zame lepega to pomlad? hvaaaaaalaaaaaa pa lep večer lexi, čeprav je kazalo, kako dobra bo ta služba zate, karte kažejo, da bodo pri svojih zaposlenih zelo škrtarili, zato predlagam, da se ogibaš te službe kot hudič križa in začneš iskati kje drugje. Morda se ti v kratkem obeta finančna injekcija in da lahko začneš povsem na novo, in pustiš svojim idejam prosto pot. Mogoče se ti posreči kaj, kar se bo zelo dobro prijelo na trgu malo premisli, kakšne talente vse skrivaš v sebi, pa si mogoče že pozabila nanje in so nekoliko zarjaveli a ti bi bila rada zaljubljena? ti bom koj ustregel...čak, ti pošljem svojo sliko... vidim, da imaš tu kar precej kompliciran položaj. Karte kažejo, da boš morala biti na področju ljubezni zelo potrpežljiva in vztrajna, hkrati pa boš rabila dobro raziskati pri sebi, kaj pravzaprav želiš od ljubezni, partnerja, zveze. Precej se boš morala odpreti navzven, raziskovati, se družiti, iskati in hkrati sebe dati ven na tržišče. naj te fanjte spoznajo in vzljubijo Pri tem pa nikar ne bodi zadržana in plašna, pusti svoji otroškosti, očarljivosti, nedolžnosti in svoji življenjski energiji prosto pot na plano. boš videla, to je za moške pravi magnet pa veliko osvajalskih uspehov ti želim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 5. april 2010 Prijavi Deli 5. april 2010 Cashy, hvala za odgovor , bom premislila kaj si mi bolj splača Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 5. april 2010 Prijavi Deli 5. april 2010 hey Cashy, še nekaj vprašanj imam zate: je temu fantu še kaj do mene bom letos uspešno magistrirala hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lanna777 5. april 2010 Prijavi Deli 5. april 2010 Lana, glede stanovanja vam ne bo šlo preveč dobro od rok. Res se boste na vso moč trudili, da bi ga uspešno prodali, a vam bodo na poti stale številne prepreke. tudi čas ni najbolj primeren za prodajo nasploh. Trg nepremičnin gre skozi hudo krizo in preobrazbo, kar vam ne gre na roko. Nujno boste morali odkriti neke potenciale, ki bodo vaše stanovanje in ponudbo predstavili bolj privlačno, mogoče vam bo to pomagalo, da se bo stanovanje lažje prodalo.. Datumov pri polaganju kart ne potrebujem, je pa zanimiv dodaten podatek. sprašujem se, kako vam vodnarki uspe lepo shajati z dvema rakoma pri hiši? Verjamem, da vam ni lahko...poglejmo najprej za sinaSin je v preteklosti kazal dovolj zrelosti in moči, da se je odločal tako, kot je vedel, da je prav in se mu je to vedno dobro obrestovalo, saj so mu stvari lepo tekle od rok. Karte pa kažejo, da trenutno preživlja nekakšno krizo, ko se čuti premagan in ne ve, kaj naj stori. Lahko, da je to kakšna situacija, kjer ne ve, kako ravnati, ali pa mogoče tudi spor z nekom, ki ga že dalj časa pozna. To stvar že nekaj časa premleva in se počasi vrača v staro formo. Težave mu dela le to, da ve, kako se mora odločiti, pa nima moči za to, ker mu je zelo neprijetno. Če pogledamo malo izven te situacije, karte kažejo, da ga je strah tudi materialne negotovosti, ali bo v življenju vedno imel dovolj, da bo živel po svojih željah. Na srečo v prihodnosti kaže, da se bo, tako kot doslej, znašel in da mu ne bo manjkalo ničesar, niti denarja, niti zadovoljstva v življenju še hčipo kartah sodeč je vašo hčer zelo prizadela izguba nekoga (verjetno ravno očeta). To izgubo že dolgo preboleva in karte kažejo, da se je od takrat precej spremenila. Umaknila se je vase in nikogar ne pusti blizu, da ne bi bila spet kdaj prizadeta. Kot, da je izklopila čustva in v njej deluje le še strog razum, ki pa je oster in jasen. V sebi ima dobro razvito intuicijo, vendar ji ne pusti na plan, saj se boji, da bi ogrozila prevlado razuma. V njej vlada dvojnost, saj se po drugi strani upira temu, da bi povsem izgubila čustva in da bi povsem prevladal razum, pa si ne zna pomagati. V resnici išče nekoga, ki bi ji znal svetovati in jo voditi po poti nazaj, kjer bi spet našla stik sama s seboj in zaupanje v ljudi. Pot do tja pa je posuta s trnjem in mnogimi bitkami v sebi, razum proti srcu...Če ta situacija res drži, upam, da ji uspe spet zaživeti polno življenje cashy hvala ti za hiter odgovor... Uf, so trenutki ko mi je z mojima rakcema super, so trenutki, ko ne vem kaj bi z njima:))) Ves naj naj... čaw Citiraj Berimo pozitivne misli, imejmo prijatelje,ki pozitivno razmišljajo, vzamimo si vzgled po ljudeh, ki pozitivno živijo in kaj kmalu se nam bodo v življenju dogajale lepe reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lexi 5. april 2010 Prijavi Deli 5. april 2010 ojla cashey,hvala za pogled v karte slikco pa le pošlji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 5. april 2010 Prijavi Deli 5. april 2010 Cashy, HVALA za tvoj odgovor!!! Zlat si! Glede napovedanja... zelo dober si!!!! Vsaj kar se tice sedanjosti in splosnih zadev!!!! Glede prihodnosti bomo se videli A se ti s tem vedezevanjem ukvarjas tudi kaj bolj zares, ali samo tukaj na foromu? Vsekakor bi si s tem lahko prisluzil tudi kaksen evrcek, ker resnicno mislim da obvladas!Pa lepo bodi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. april 2010 Prijavi Deli 5. april 2010 cashy hvala ti za hiter odgovor... Uf, so trenutki ko mi je z mojima rakcema super, so trenutki, ko ne vem kaj bi z njima:))) Ves naj naj... čawčisto btw, v prejšnjem postu si mnenja, da sem ženskega spola. Resnično me zanima, kaj te je napeljalo na to idejo da vem, čemu se izogibat v prihodnje ojla cashey,hvala za pogled v karte slikco pa le pošlji ne želi si, ker potem cele noči ne boš imela miru, ves čas me boš imela pred očmi, hrepenela po meni, si me želela takih tegob ti pa res ne privoščim Sedaj pa si spet vzamem nekaj časa pavze...ne bit nestrpni vsi boste prišli na vrsto (no, vsaj verjetno vsi ) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lexi 5. april 2010 Prijavi Deli 5. april 2010 ne želi si, ker potem cele noči ne boš imela miru, ves čas me boš imela pred očmi, hrepenela po meni, si me želela icon_smile_tongue.gif takih tegob ti pa res ne privoščim icon_smile_clown.gif hihihihihihihihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. april 2010 Prijavi Deli 6. april 2010 ne želi si, ker potem cele noči ne boš imela miru, ves čas me boš imela pred očmi, hrepenela po meni, si me želela icon_smile_tongue.gif takih tegob ti pa res ne privoščim icon_smile_clown.gif hihihihihihihihi ha, glej, kako pregrešen, poželjiv pogled...ti si prav mazohistka, ne? potem ti priporočam, da si najdeš sadista, ki te bo mučil po mili volji... jaz to nisem, saj sem zelo ljubezniv, pozoren, ljubeč in romantičen...vse kontra, kar si želiš Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 6. april 2010 Prijavi Deli 6. april 2010 Hojla Zdaj je pa tudi mene firbec premagal in bi rada, da kdo pogleda se zame v karte... Hm, najbolj me zanima studij ( to je moja nocna mora ze kar nekaj casa... pa zgleda, da se kar ne bo konca vzela). Potem me zanima kaksna je verjetnost, da grem na Irsko ali pa v Kanado (kot au pair) v jeseni za pol leta ali je bolje, da ostanem doma, ker bi bile prevelike komplikacije s solo in je bolje, da grem tja kasneje. No, pa se zadnje, zaenkrat se ne tako pomembno vprasanje... Kaj srece v ljubezni? Ali bo se vedno enako kot vsa ta leta? Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lexi 6. april 2010 Prijavi Deli 6. april 2010 @casheyneeeee, nisem. od kje ti to? sam tvoj nasvet upoštevam: mal poredna pa nagajiva ratujem. tale sonček me že meče... hihihihihihi. nočm sadista. enga luštnga prjaznga romantika bi mela, da bi se sprehajal z mano, pa da bi se skupi crkljala ob svečkah pa se mi je prav zdelo, da si nežkana dušica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. april 2010 Prijavi Deli 6. april 2010 @casheyneeeee, nisem. od kje ti to? sam tvoj nasvet upoštevam: mal poredna pa nagajiva ratujem. tale sonček me že meče... hihihihihihi. nočm sadista. enga luštnga prjaznga romantika bi mela, da bi se sprehajal z mano, pa da bi se skupi crkljala ob svečkah pa se mi je prav zdelo, da si nežkana dušica ja, pomlad ima svojo moč tale sonček danes je prav pasal... ko sva že pri sprehodih, danes se nisem mogel upreti sprehodu na večernem soncu ob Koseškem bajerčku...krasen zrak, veliko sprehajalcev, nova "plaža" ob bajerju, kjer se da poležavati in nastavljati soncu, vrišč živahnih otrok, mlade mamice na sprehodih z dojenčki v vozičkih... račke in par labodov režejo vodno gladino ob obali...romantika in polnost življenja na vsakem koraku do popolnosti je manjkala le še prijetna družba, s katero bi delil te življenjske radosti sprehoda, bi bil sprehod popoln če ima kdo željo se mi pridružiti, in doživljati take prijetne trenutke, lepo vabljen...krasno bo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lexi 6. april 2010 Prijavi Deli 6. april 2010 no vidiš, ko se zvečer sprehajaš jaz sem bla pa popoldne tam, na plažici se nastavljala toplim sončnim žarkom. drugič glej okol, mogoče se kje zagledava sem vidla, dva laboda zaljubljeno plavati, pa miljon račk in ribice so skakale iz vode. res magic se vidimo na Koseškem bajerju ja, pomlad ima svojo moč tale sonček danes je prav pasal... ko sva že pri sprehodih, danes se nisem mogel upreti sprehodu na večernem soncu ob Koseškem bajerčku...krasen zrak, veliko sprehajalcev, nova "plaža" ob bajerju, kjer se da poležavati in nastavljati soncu, vrišč živahnih otrok, mlade mamice na sprehodih z dojenčki v vozičkih... račke in par labodov režejo vodno gladino ob obali...romantika in polnost življenja na vsakem koraku do popolnosti je manjkala le še prijetna družba, s katero bi delil te življenjske radosti sprehoda, bi bil sprehod popoln če ima kdo željo se mi pridružiti, in doživljati take prijetne trenutke, lepo vabljen...krasno bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 8. april 2010 Prijavi Deli 8. april 2010 Živjo! Vidim, da je cashy prevzel vajeti. Imam 2 skromna vprašanja. Že 6 let poskušam nek svoj cilj doseči in me zanima, kdaj mi ga bo uspelo realizirati. Drugo je pa ljubezen. Neka punca (po znamenju je devica), ki jo poznam že od zmeraj in me zanima, če bo bova kdaj skupaj. Za morebiten odgovor bi bil zelo hvaležen! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 11. april 2010 Prijavi Deli 11. april 2010 Cau Cashy, prosim poglej kaj pravijo karte za najino zvezo. Hvala! lp Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. maj 2010 Prijavi Deli 1. maj 2010 Hojla Zdaj je pa tudi mene firbec premagal in bi rada, da kdo pogleda se zame v karte... Hm, najbolj me zanima studij ( to je moja nocna mora ze kar nekaj casa... pa zgleda, da se kar ne bo konca vzela). Potem me zanima kaksna je verjetnost, da grem na Irsko ali pa v Kanado (kot au pair) v jeseni za pol leta ali je bolje, da ostanem doma, ker bi bile prevelike komplikacije s solo in je bolje, da grem tja kasneje. No, pa se zadnje, zaenkrat se ne tako pomembno vprasanje... Kaj srece v ljubezni? Ali bo se vedno enako kot vsa ta leta?čaw, mirage,precej pozno odgovarjam, pa verjetno se bom držal kar tega rekla: Bolje pozno, kot nikoli zanimivo, da si daš nick po modelu lovskega bojnega letala. A si rada na bojni nogi? no glede študija in s tem povezane poti v tujino. Vidim, da ti je jasno, kaj mora biti tvoja prioriteta. Študij, seveda . A karte vseeno kažejo, da bo prišla k tebi mamljiva ponudba (očitno je to au pair), ki je ne boš mogla zavrnit in boš dala študij nekoliko ob stran na pavzo. Na žalost karte kažejo, da boš odločitev obžalovala, saj te bodo dogodki (verjetno okrog študija) začeli prehitevati vsi po vrsti in ne boš več vedela, kje se te drži glava.Tako, da pamet v roke (oziroma v glavo)... za au pair bo še po študiju dovolj časa, pa še povsem neobremenjeno se boš lahko posvetila tem željam In kako, da zate ljubezen ni najbolj pomembno vprašanje? Matr, si ti ena čudna deklina hja, karte kažejo, da si zelo preudarna oseba in da tudi na ljubezen gledaš iz "praktične" perspektive. Vendar izgleda, da se za takim razmišljanjem skriva sramežljiva punca, ki se težko odpre drugim ljudem in se najbolje počuti v svojem udobnem kotičku, kamor nihče drug nima vstopa. Karte dajejo splošen vtis, da se zelo bojiš izgubiti vse, kar bi pridobila v zvezi. Da boš morala zapustiti vse, kar ti je najdražje in se zato raje izogibaš možnosti, da bi sploh prišla do svojega "zaklada", samo, da ga ne bi imela možnosti izgubiti. A želja po "ljubiti in biti ljubljen" vztrajno pridobiva svoje mesto tudi pri tebi in počasi delaš korake tudi v smer partnerskega razmerja. Karte kažejo, da ti bo pomagalo, če se boš več družila, se pogovarjala o partnerskih zadevah s prijatelji, razvijala nova stališča, pogleda in mnenja, in glej ga zlomka Zadnja karta kaže, da bo tvoja "ženskost" zacvetela v polnem sijaju! dvomim, da se bo takrat mogel srečni izbranec upirat tvojemu trnku Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. maj 2010 Prijavi Deli 1. maj 2010 Živjo! Vidim, da je cashy prevzel vajeti. Imam 2 skromna vprašanja. Že 6 let poskušam nek svoj cilj doseči in me zanima, kdaj mi ga bo uspelo realizirati. Drugo je pa ljubezen. Neka punca (po znamenju je devica), ki jo poznam že od zmeraj in me zanima, če bo bova kdaj skupaj. Za morebiten odgovor bi bil zelo hvaležen! živjo, optimist 10Glede cilja karte kažejo, kot da še ni dovolj dorečen in definiran. Verjetno prihaja še do kakšnih konfliktov in trenj med različnimi vidiki tega cilja in da bo za uspešno uresničitev potrebno narediti red, se organizirati in disciplinirati, nato pa brezpogojno slediti začrtani poti. Karte pravijo, da ima zadeva res visok potencial in da bo prinesel obilne sadove, ko pride do uresničitve, hkrati pa nudi tudi precej možnosti za nadaljevanje poti od tega cilja naprej... poglejmo še partnersko področježal tu nimam posebno dobrih novic. Res ti je veliko do dekleta in si želiš biti z njo, tudi dekle vidi v tebi mikavnega partnerja, vendar vseeno ni prepričana v uspešnost vajine zveze in glede na karte kaže, da res ne bi uspela. Na začetku bi vama bilo sicer lepo, a hitro bi na lovorikah teh lepih trenutkov zaspala pri razvijanju zveze, kar bi se vama naprej maščevalo. Ugotovila bi, da to ni to, in bi se s slabimi občutki in bolečino razšla. Potrebno bo razčistiti, kaj je bilo vzrok neuspeha in brskanje po tem zna biti precej mukotrpno in boleče opravilo no, vseeno, odkritja bodo mogoče pripomogla k temu, da se bodo nadaljne partnerske zveze postavile na bolj zdravih temeljih srečno! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.