Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Cau Cashy, prosim poglej kaj pravijo karte za najino zvezo. Hvala!

lp

hey, ice, kakšno najino zvezo? kaj pa govoriš, saj midva nimava nobene zveze :vragec: no, res imava pa obadva nekaj skupnega..obadva rada spiva x^x x:px

no, tele karte so pa tokrat res čudne...

najprej, kako sta se vidva sploh dobila skupaj?

ker izgleda, kot da si ti svojega dragega dobila po nekem razočaranju, da si potešiš svojo žalost, nekako v stilu, bolje on, kot nobeden, ali kako?...

On, revež, pa se temu tvojemu "napadu" ni mogel izogniti in si ga ujela v svoje mreže x:Dx

Po kartah sodeč je bila obema na začetku smotano biti skupaj, potem pa se je to na lepem končalo in so se vama nenadoma odprla nebesa (ali pa se vama še bodo) in sta začela uživati v družbi drug drugega. Res se bosta imela fajn, a pazita, zadnja karta kaže, da se lahko to veselje na lepem konča in lahko odideta drug od drugega strtega srca.

Upam, da se vama to ne zgodi....in da tudi začetka nista imela takšnega, kot sem ga opisal x:Dx

srečno!

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

čaw, mirage,

precej pozno odgovarjam, pa verjetno se bom držal kar tega rekla: Bolje pozno, kot nikoli x:)x zanimivo, da si daš nick po modelu lovskega bojnega letala. A si rada na bojni nogi? x:Dx

no glede študija in s tem povezane poti v tujino. Vidim, da ti je jasno, kaj mora biti tvoja prioriteta. Študij, seveda x^x . A karte vseeno kažejo, da bo prišla k tebi mamljiva ponudba (očitno je to au pair), ki je ne boš mogla zavrnit in boš dala študij nekoliko ob stran na pavzo. Na žalost karte kažejo, da boš odločitev obžalovala, saj te bodo dogodki (verjetno okrog študija) začeli prehitevati vsi po vrsti in ne boš več vedela, kje se te drži glava.

Tako, da pamet v roke (oziroma v glavo)... za au pair bo še po študiju dovolj časa, pa še povsem neobremenjeno se boš lahko posvetila tem željam x;)x

In kako, da zate ljubezen ni najbolj pomembno vprašanje? Matr, si ti ena čudna deklina :vragec:

hja, karte kažejo, da si zelo preudarna oseba in da tudi na ljubezen gledaš iz "praktične" perspektive. Vendar izgleda, da se za takim razmišljanjem skriva sramežljiva punca, ki se težko odpre drugim ljudem in se najbolje počuti v svojem udobnem kotičku, kamor nihče drug nima vstopa. Karte dajejo splošen vtis, da se zelo bojiš izgubiti vse, kar bi pridobila v zvezi. Da boš morala zapustiti vse, kar ti je najdražje in se zato raje izogibaš možnosti, da bi sploh prišla do svojega "zaklada", samo, da ga ne bi imela možnosti izgubiti. A želja po "ljubiti in biti ljubljen" vztrajno pridobiva svoje mesto tudi pri tebi in počasi delaš korake tudi v smer partnerskega razmerja. Karte kažejo, da ti bo pomagalo, če se boš več družila, se pogovarjala o partnerskih zadevah s prijatelji, razvijala nova stališča, pogleda in mnenja, in glej ga zlomka x:)x Zadnja karta kaže, da bo tvoja "ženskost" zacvetela v polnem sijaju! x:Xx x:px dvomim, da se bo takrat mogel srečni izbranec upirat tvojemu trnku x;)x

Hvala za odgovor :)

Res je, bolje pozno kot nikoli. In res je tudi, da sem na bojni nogi in to s studijem ze vrsto let...

Kar se tice studija, nisem povedala, da dejansko sem ze v tujini na studijski izmenjavi in sicer v Nemciji - tak da je tisto z obzalovanjem in prehitevanjem dogodkov najbrz ta izmenjava, ker tuki se ljudje dejansko celo leto ucijo skoraj brez pocitnic in vedno so neki roki za oddajo nalog - se bolj grozen je pa obseg snovi za samo en izpit. Jaz sem pac mislila, da se bom imela fino kot se imajo drugi na izmenjavah v Spaniji, na Portugalskem, v Italiji, na Danskem,... Zdaj mi je jasno zakaj skoraj noben noce na izmenjavo v Nemcijo :V:

Jah, po celoletnem ucenju (tudi celo poletje, ker tuki ni pocitnic), bi resnicno au pair bil blagoslov zame....

No, ce je res to kar pravis za ljubezen, potem se obstaja upanje zame x:Dx

http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png

Hvala za odgovor :)

Res je, bolje pozno kot nikoli. In res je tudi, da sem na bojni nogi in to s studijem ze vrsto let...

Kar se tice studija, nisem povedala, da dejansko sem ze v tujini na studijski izmenjavi in sicer v Nemciji - tak da je tisto z obzalovanjem in prehitevanjem dogodkov najbrz ta izmenjava, ker tuki se ljudje dejansko celo leto ucijo skoraj brez pocitnic in vedno so neki roki za oddajo nalog - se bolj grozen je pa obseg snovi za samo en izpit. Jaz sem pac mislila, da se bom imela fino kot se imajo drugi na izmenjavah v Spaniji, na Portugalskem, v Italiji, na Danskem,... Zdaj mi je jasno zakaj skoraj noben noce na izmenjavo v Nemcijo :V:

Jah, po celoletnem ucenju (tudi celo poletje, ker tuki ni pocitnic), bi resnicno au pair bil blagoslov zame....

No, ce je res to kar pravis za ljubezen, potem se obstaja upanje zame x:Dx

a tole mar drži? imam dve sošolki, ki sta šle že septembra na izmenjavo na Freie Universite v Berlin (4. letnik psihologija), pa jima je tako všeč, da sta sklenili ostati tam kar celo šolsko leto.

Prav tako je bila zadovoljna neka druga prijateljica, ravno tako na tej univerzi, a ona je že pisala diplomo, ni imela nobenih drugih obveznosti.

se pa sedaj vidi, da imamo slovenski študentje raj na Zemlji, pa se tega sploh ne zavedamo...nikomur ni tako lepo, kot nam x8Dx ni čudno, da vlečemo študij do nezavesti x:Dx

a tole mar drži? imam dve sošolki, ki sta šle že septembra na izmenjavo na Freie Universite v Berlin (4. letnik psihologija), pa jima je tako všeč, da sta sklenili ostati tam kar celo šolsko leto.

Prav tako je bila zadovoljna neka druga prijateljica, ravno tako na tej univerzi, a ona je že pisala diplomo, ni imela nobenih drugih obveznosti.

se pa sedaj vidi, da imamo slovenski študentje raj na Zemlji, pa se tega sploh ne zavedamo...nikomur ni tako lepo, kot nam x8Dx ni čudno, da vlečemo študij do nezavesti x:Dx

Hja, jaz to mislim za tehnicne fakse, ki so ze pri nas se enkrat tezji kot druge sote faksov, ampak v Nemciji so pa se enkrat tezji od nasih tehnicnih:(

Ne mores vseh faksov enacit med sabo... Jaz sem bila zmeraj jezna, ker so studentje na drugih faksih z resnicno malo ucenja naredili izpit, jaz sem se pa morala posteno uciti kar nekaj casa, da sem naredila pisni izpit, potem me je pa cakalo se soocenje z najveckrat starokopitnim prfoksom za ustni izpit... Ni bilo nobenega popuscanja, prej so te se bolj zajebavali, v bistvu samo gledali, da ne bi naredil izpita... Tuki v Nemciji so vsaj kar se tega veliko, veliko bolj cloveski, ampak kolicina snovi in dela odtehta ogromno.

Hja, jaz to mislim za tehnicne fakse, ki so ze pri nas se enkrat tezji kot druge sote faksov, ampak v Nemciji so pa se enkrat tezji od nasih tehnicnih:(

Ne mores vseh faksov enacit med sabo... Jaz sem bila zmeraj jezna, ker so studentje na drugih faksih z resnicno malo ucenja naredili izpit, jaz sem se pa morala posteno uciti kar nekaj casa, da sem naredila pisni izpit, potem me je pa cakalo se soocenje z najveckrat starokopitnim prfoksom za ustni izpit... Ni bilo nobenega popuscanja, prej so te se bolj zajebavali, v bistvu samo gledali, da ne bi naredil izpita... Tuki v Nemciji so vsaj kar se tega veliko, veliko bolj cloveski, ampak kolicina snovi in dela odtehta ogromno.

no, no, mirage, nič jamrat, sama si si izbrala ta faks, pa tudi izmenjavo x:o)x verjetno si vedela, v kaj se podajaš...verjetno ti pa na dolgi rok to ne bo nič škodovalo, prej obratno... zamisli si koristi, ki jih boš imela od te izmenjave...prednost v zaposlitvi pred ostalimi kandidati, znanje jezika, nova-tuja poznanstva, nova in bolj kvalitetna znanja...

faksi so si res različni med seboj, še bolj pa so si različni sistemi izobraževanj med različnimi državami, in na to sem se nanašal. V tujini gotovo bolj stiskajo študente, da v roku zaključijo študij, medtem, ko pri nas večne študente podpirajo z vseh strani, da jim ne bo hudega in bodo lažje študirali. Kako bo študent študiral, če mu kruli v želodcu? ja, ravno kruljenje jih bo pripravilo, da čimprej zaključijo študij, si najdejo zaposlitev in si napolnijo želodček x:Dx

Ker tudi sam spadam med večne študente, si s takim razmišljanjem pljuvam v lastno skledo, a zaposlovalna situacija v tem trenutku res ni najbolj cvetoča in mi študentske ugodnosti še kako prav pridejo... za razliko od vas, tehničnih biserov, ki boste službo dobili, preden preštejete do tri x8Dx

no, no, mirage, nič jamrat, sama si si izbrala ta faks, pa tudi izmenjavo x:o)x verjetno si vedela, v kaj se podajaš...verjetno ti pa na dolgi rok to ne bo nič škodovalo, prej obratno... zamisli si koristi, ki jih boš imela od te izmenjave...prednost v zaposlitvi pred ostalimi kandidati, znanje jezika, nova-tuja poznanstva, nova in bolj kvalitetna znanja...

faksi so si res različni med seboj, še bolj pa so si različni sistemi izobraževanj med različnimi državami, in na to sem se nanašal. V tujini gotovo bolj stiskajo študente, da v roku zaključijo študij, medtem, ko pri nas večne študente podpirajo z vseh strani, da jim ne bo hudega in bodo lažje študirali. Kako bo študent študiral, če mu kruli v želodcu? ja, ravno kruljenje jih bo pripravilo, da čimprej zaključijo študij, si najdejo zaposlitev in si napolnijo želodček x:Dx

Ker tudi sam spadam med večne študente, si s takim razmišljanjem pljuvam v lastno skledo, a zaposlovalna situacija v tem trenutku res ni najbolj cvetoča in mi študentske ugodnosti še kako prav pridejo... za razliko od vas, tehničnih biserov, ki boste službo dobili, preden preštejete do tri x8Dx

Ja, mi tehniski biseri ze lahko dobimo sluzbo, ampak, da pa faks koncamo in dobimo diplomo, smo pa ponavadi stari med 27 in 30 let :(

Prej koncajo samo tisti, ki so ze po naravi zelo, zelo pametni in imajo sreco, ker ostali ali obupajo in se prepisejo ali pa po polzje trmasto gredo naprej (mednje spadam jaz). Mogoce smo na takem polozaju, ker si nobeden se ne upa bunit s prfoksi za razliko od druzboslovnih smeri...

Kar se tice pa izbire pa ta faks ni ravno moja izbira, ampak sem podlegla pritisku starcev, ko sem bila pa ze malo bolj samostojna, je bilo pa ze prepozno za zamenjavo faksa brez placila solnine :(

Pa tudi ta izmenjava ni ravno moja izbira - je le moja cetrta zelja, ker sem mislila, da menda pa ne bom izpadla povsod drugje...

Zato me faks zelo zanima, ker sem do sedaj imela se vedno smolo in to orenk smolo :V: :V: Jaz bi pa rada ze koncala s tem.

(popravljeno)

Hi Cashy, it's me again x:)x

Deževni dnevi, možgani menda na paši, misli pa vseeno še kar sem ter tja skakljajo ...

Bi mi mogoče lahko še enkrat pogledal kako kaj kaže ljubezensko področje? Prosim.

Kot hudo dolgočasno bi ga namreč sama opisala.

Mislim pa, da sem pripravljena, da se kaj spremeni.

Na bolje seveda.

Bo torej kmalu kaj drugače?

Ali naj se raje recimo še par let posvečam drugim stvarem, v katerih sem očitno bolj uspešna? x:o)x

Lep dan ti želim! :flowers:

Popravljeno -> koki00

Hi Cashy, it's me again x:)x

Deževni dnevi, možgani menda na paši, misli pa vseeno še kar sem ter tja skakljajo ...

Bi mi mogoče lahko še enkrat pogledal kako kaj kaže ljubezensko področje? Prosim.

Kot hudo dolgočasno bi ga namreč sama opisala.

Mislim pa, da sem pripravljena, da se kaj spremeni.

Na bolje seveda.

Bo torej kmalu kaj drugače?

Ali naj se raje recimo še par let posvečam drugim stvarem, v katerih sem očitno bolj uspešna? x:o)x

Lep dan ti želim! :flowers:

koki00,

karte kažejo, da ti je doslej manjkalo ravnotežja v življenju. Veliko si se posvečala delu, študiju in mogoče zaradi tega (ali pa morda tudi zaradi splošnega načina življenja) zamudila marsikatero lepo priložnost za tesna prijateljstva, partnersko zvezo... Za naprej kaže, da se ti bo ta način življenja, kot ga "furaš" zdaj, zaključil in da se boš podala na pot notranje osebne preobrazbe. Kakšen bo rezultat tega, karte še ne kažejo, upam pa, da dober.

če pogledava malo izven kart...nazadnje sva se slišala januarja, ko sva imela podobna vprašanja, govorila o uspešni karieri, želji iti na svoje, razčiščevanju neuspešnih poskusov partnerstva itd... si glede slednjega že prišla do kakšnih zaključkov, zakaj prihaja do tega? Rekla si, da si pripravljena, da se kaj spremeni... nekje sem prebral, da norost definirajo kot delati vedno eno in isto ter pričakovati drugačne rezultate. V teh 4 mesecih, si kaj spremenila na sebi, na svojem načinu življenja, se počutiš kaj bolj samozavestno in suvereno, neodvisno od okolja, drugih ljudi ter odnosov z njimi? Si pripravljena pokazati fantom, da te ni strah zavrnitev in da boš živela tako, kot tebi paše, ne glede na njihovo mnenje? Da se ne misliš prilagajati njihovim željam samo zato, da jim ustrežeš?

Ta vprašanja so čisto špekulativna, ni nujno, da odražajo tvojo situacijo...so pa pogosto vzrok neuspešnih poskusov partnerske veze in strtih src :sori:

Razmisli, kje so še tvoji potenciali, da se razviješ, postaneš bolj samozavestna, samozadostna in da ne boš iskala sreče v drugih ljudeh-partnerjih, temveč bo izhajala iz tebe-to kar si in kar počneš, da te izpolnjuje in osrečuje.

srečno xsrcx

lp, cashy

Ja, mi tehniski biseri ze lahko dobimo sluzbo, ampak, da pa faks koncamo in dobimo diplomo, smo pa ponavadi stari med 27 in 30 let :(

Prej koncajo samo tisti, ki so ze po naravi zelo, zelo pametni in imajo sreco, ker ostali ali obupajo in se prepisejo ali pa po polzje trmasto gredo naprej (mednje spadam jaz). Mogoce smo na takem polozaju, ker si nobeden se ne upa bunit s prfoksi za razliko od druzboslovnih smeri...

Kar se tice pa izbire pa ta faks ni ravno moja izbira, ampak sem podlegla pritisku starcev, ko sem bila pa ze malo bolj samostojna, je bilo pa ze prepozno za zamenjavo faksa brez placila solnine :(

Pa tudi ta izmenjava ni ravno moja izbira - je le moja cetrta zelja, ker sem mislila, da menda pa ne bom izpadla povsod drugje...

Zato me faks zelo zanima, ker sem do sedaj imela se vedno smolo in to orenk smolo :V: :V: Jaz bi pa rada ze koncala s tem.

tole pa sploh ni prijetno brat, kaj šele živet :sori:

kot, da bi te življenje in okolica premetavala po svoji volji, ne da bi sama imela kakršenkoli vpliv na to, kaj se bo s tabo dogajalo :vragec:

pa ja nisi postala že vdana v usodo? Kar bo pa bo?

Kako pa misliš naprej po faksu? Te sploh veseli, da bi delala tisto, za kar se izobražuješ, če te že faks ne veseli? Ali misliš iskati službo v smeri, ki ti je bolj všeč kljub drugačni izobrazbi?

Ker bi bilo skrajno škoda, da bi se še zaposlila tam, kjer ti ne bi bilo všeč in še naprej obupavala nad življenjem...

in da starši pritiskajo na izbiro šolanja in se ne ozirajo na želje otroka...saj gre za tvoje lastno življenje! :vragec:

to mi sploh ni všeč!

sedaj, ko greš proti samostojnosti, kako si misliš urediti življenje?

če bi se to meni dogajalo, bi se mi že strgalo :vragec:

koki00,

karte kažejo, da ti je doslej manjkalo ravnotežja v življenju. Veliko si se posvečala delu, študiju in mogoče zaradi tega (ali pa morda tudi zaradi splošnega načina življenja) zamudila marsikatero lepo priložnost za tesna prijateljstva, partnersko zvezo... Za naprej kaže, da se ti bo ta način življenja, kot ga "furaš" zdaj, zaključil in da se boš podala na pot notranje osebne preobrazbe. Kakšen bo rezultat tega, karte še ne kažejo, upam pa, da dober.

če pogledava malo izven kart...nazadnje sva se slišala januarja, ko sva imela podobna vprašanja, govorila o uspešni karieri, želji iti na svoje, razčiščevanju neuspešnih poskusov partnerstva itd... si glede slednjega že prišla do kakšnih zaključkov, zakaj prihaja do tega? Rekla si, da si pripravljena, da se kaj spremeni... nekje sem prebral, da norost definirajo kot delati vedno eno in isto ter pričakovati drugačne rezultate. V teh 4 mesecih, si kaj spremenila na sebi, na svojem načinu življenja, se počutiš kaj bolj samozavestno in suvereno, neodvisno od okolja, drugih ljudi ter odnosov z njimi? Si pripravljena pokazati fantom, da te ni strah zavrnitev in da boš živela tako, kot tebi paše, ne glede na njihovo mnenje? Da se ne misliš prilagajati njihovim željam samo zato, da jim ustrežeš?

Ta vprašanja so čisto špekulativna, ni nujno, da odražajo tvojo situacijo...so pa pogosto vzrok neuspešnih poskusov partnerske veze in strtih src :sori:

Razmisli, kje so še tvoji potenciali, da se razviješ, postaneš bolj samozavestna, samozadostna in da ne boš iskala sreče v drugih ljudeh-partnerjih, temveč bo izhajala iz tebe-to kar si in kar počneš, da te izpolnjuje in osrečuje.

srečno xsrcx

lp, cashy

Dober vecer x:)x

S tem odgovorom si mi kar dal misliti.

Prvi odstavek stoodstotno drži! Kar se tiče zaposlenostjo s študijem, delom in ter tem, da sem zamudila marsikatero priložnost.

Ne vem pa, če sem jo zamudila prav zaradi prej omenjenih stvari. Bolj verjetno bo, da sem recimo temu izbirčna. Oziroma še bolje rečeno nočem se na/vezati, če nisem prepričana, da resnično ne čutim tistega, kar bi mogla, če nisem sigurna da bo to (skorajda) to, kar mora biti. Prevečkrat sem se namreč opekla. Da, predvsem zaradi svoje neumnosti, nekaj je pa bilo tudi tega, da resnično nisem naletela na prave ljudi. Tako da me je vse skupaj dobro izučilo.

Zaradi vsega sem si vzela čas zase (veliko časa zase x:)x ), recimo temu poskrbela, da sem nehala delati vedno ene in iste napake, pozabila na pretekle zveze in zvezice, se naučila živeti sama (morda še preveč) skratka počakala, da je preteklo toliko vode, kot je bilo za vse skupaj potebno.

Že kar nekaj časa čutim, da sem vse stvari, ki jih je bilo potrebno predelat ali pa preboleti lepo zaključila. Ne iščem nekoga, ki me bo osrečil. V redu se imam. Bi bilo pa seveda lepo vse to deliti ter čutiti spet nekaj več.

Praviš, da grem na pot notranje preobrazbe.

Joj, kaj še bolj?

:D ;)

Upam, da to ne pomeni, da bom postala še večja samotarka!

Hvala ti za lepe želje in za "pogovor".

Dober vecer x:)x

S tem odgovorom si mi kar dal misliti.

Prvi odstavek stoodstotno drži! Kar se tiče zaposlenostjo s študijem, delom in ter tem, da sem zamudila marsikatero priložnost.

Ne vem pa, če sem jo zamudila prav zaradi prej omenjenih stvari. Bolj verjetno bo, da sem recimo temu izbirčna. Oziroma še bolje rečeno nočem se na/vezati, če nisem prepričana, da resnično ne čutim tistega, kar bi mogla, če nisem sigurna da bo to (skorajda) to, kar mora biti. Prevečkrat sem se namreč opekla. Da, predvsem zaradi svoje neumnosti, nekaj je pa bilo tudi tega, da resnično nisem naletela na prave ljudi. Tako da me je vse skupaj dobro izučilo.

Zaradi vsega sem si vzela čas zase (veliko časa zase x:)x ), recimo temu poskrbela, da sem nehala delati vedno ene in iste napake, pozabila na pretekle zveze in zvezice, se naučila živeti sama (morda še preveč) skratka počakala, da je preteklo toliko vode, kot je bilo za vse skupaj potebno.

Že kar nekaj časa čutim, da sem vse stvari, ki jih je bilo potrebno predelat ali pa preboleti lepo zaključila. Ne iščem nekoga, ki me bo osrečil. V redu se imam. Bi bilo pa seveda lepo vse to deliti ter čutiti spet nekaj več.

Praviš, da grem na pot notranje preobrazbe.

Joj, kaj še bolj?

:D ;)

Upam, da to ne pomeni, da bom postala še večja samotarka!

Hvala ti za lepe želje in za "pogovor".

zakaj to tako spominja name? Si mi kot zrcalo x:Ix

Glede preobrazbe...povsem odvisno od tebe, kakšno pot preobrazbe boš izbrala...če boš izbrala samotarsko, verjetno ne greš v pravo smer.... mogoče raje v sprejemanju vsega, kar ti v življenju pride naproti, brez sodbe na lepo/grdo, dobro/slabo itd...samo prepustiti se x:)x

xsrcx srečno! x:Xx

tole pa sploh ni prijetno brat, kaj šele živet :sori:

kot, da bi te življenje in okolica premetavala po svoji volji, ne da bi sama imela kakršenkoli vpliv na to, kaj se bo s tabo dogajalo :vragec:

pa ja nisi postala že vdana v usodo? Kar bo pa bo?

Kako pa misliš naprej po faksu? Te sploh veseli, da bi delala tisto, za kar se izobražuješ, če te že faks ne veseli? Ali misliš iskati službo v smeri, ki ti je bolj všeč kljub drugačni izobrazbi?

Ker bi bilo skrajno škoda, da bi se še zaposlila tam, kjer ti ne bi bilo všeč in še naprej obupavala nad življenjem...

in da starši pritiskajo na izbiro šolanja in se ne ozirajo na želje otroka...saj gre za tvoje lastno življenje! :vragec:

to mi sploh ni všeč!

sedaj, ko greš proti samostojnosti, kako si misliš urediti življenje?

če bi se to meni dogajalo, bi se mi že strgalo :vragec:

Ja, res imam obcutek kot, da nikamor ne morem, ker ni vazno, kako se trudim, vedno je potem kaj narobe (to se mi dogaja kar se tice faksa, drugace ni tako kriticno). Itak, da se se nisem vdala v usodo, ker sem prevec trmasta (3/4 mojih sosolcev iz 1. letnika je ze prenehalo s tem faksom in slo na lazje smeri).

Sicer je ta faks ista smer kot sem sama mislila iti, ampak jaz sem hotela iti v Maribor, ker sem se tam pocutila kot doma, tu v Ljubljani mi je bilo pa vse tako tuje in dobesedno se je cutila tista nadvlada prfoksov, pa se Ljubljane sem bila sita, v bistvu sem hotela samo stran od Ljubljane - Ljubljana ni moje mesto... pa so me stari prestrasili, da mi ne bodo placevali nicesar, ce grem tja (itak, da bi mi placevali, ampak takrat tega se nisem pokapirala). Cez dve leti sem se pa zacela tolcti po glavi, zakaj nisem vztrajala pri svojem... Mogoce je za tako smolo kriva tudi moja negativna naravnanost do tega faksa, ker ga enostavno ne maram :vragec:

zakaj to tako spominja name? Si mi kot zrcalo x:Ix

Glede preobrazbe...povsem odvisno od tebe, kakšno pot preobrazbe boš izbrala...če boš izbrala samotarsko, verjetno ne greš v pravo smer.... mogoče raje v sprejemanju vsega, kar ti v življenju pride naproti, brez sodbe na lepo/grdo, dobro/slabo itd...samo prepustiti se x:)x

xsrcx srečno! x:Xx

Hvala ti x:)x

Upam, da si ne bom uspela še bolj zakomplicirati življenja :D

Se pa tolažim (ko ozirma če je slučajno na kakšen čuden dan potrebno), da nisem edina v taki situaciji. Zdi se mi, da si vedno bolj kompliciramo preproste stvari, stvari, ki bi se jih lahko bolj spontano sprejemalo. In tako nas niti ni toliko malo teh, ki bi lahko že imeli svojo malo družinico pa smo še kar samski.

Lepo bodi, jaz pa se mogoče tukaj še kdaj kaj oglasim.

Zdravo Cashy, jaz bi te ponovno prosila ze eno vedezevanje.

Pojavil se je fant iz moje preteklosti. Koncno sem prisla do tocke, ko sem se odlocila, da pustim preteklost za seboj in zacnem ziveti samo se za sedanjost in prihodnost. Potem pa se zopet pojavi on in me zmede :sad: In moj razum odpove, ko se pojavi on :sad: Kot da bi cutil, da ga bom morda koncno prebolela in bo kasneje prepozno x:)x

Kaj hoce od mene? Pravgotovo me ponovno zeli samo izkoristiti in prizadeti? Pravgotovo hoce kratko avanturico, da bi si malo popestri svoje zivljenje v katerem najbrz ni vec dovolj strasti? Razum mi pravi, da je tako, ampak ker razum in srce bijeta tako tezko bitko, bi te res lepo prosila, da pogledas. Prosim, Cashy. Lepo bodi!

(popravljeno)

Živijo Cashy,

prosim poglej kaj pravijo karte za mojo zvezo. V preteklosti sva namreč imela kar nekaj težav. Hvala!

lep pozdravček

Popravljeno -> aisha5

Zdravo cashy

Zanima me če se obeta kaj na ljubezenskem področju na katerem resnično nimam sreče.

Pred kratkim sem spoznala super fanta vendar je on dokaj sramežljiv. Pa me zanima a naj naredim prvi korak in ga povabim ven?Ne bi pa rada bila vsiljiva.

Hvala in lep dan

jaz bi tudi prosila za tvojo pomoč in sicer na področju ljubezni. Z zaročencem sva se pred dobrim mesecem razšla in me zanima ali imava kako možnost da obnoviva najino zvezo in kdaj?

Hvala

Lp

Zdravo Cashy, jaz bi te ponovno prosila ze eno vedezevanje.

Pojavil se je fant iz moje preteklosti. Koncno sem prisla do tocke, ko sem se odlocila, da pustim preteklost za seboj in zacnem ziveti samo se za sedanjost in prihodnost. Potem pa se zopet pojavi on in me zmede :sad: In moj razum odpove, ko se pojavi on :sad: Kot da bi cutil, da ga bom morda koncno prebolela in bo kasneje prepozno x:)x

Kaj hoce od mene? Pravgotovo me ponovno zeli samo izkoristiti in prizadeti? Pravgotovo hoce kratko avanturico, da bi si malo popestri svoje zivljenje v katerem najbrz ni vec dovolj strasti? Razum mi pravi, da je tako, ampak ker razum in srce bijeta tako tezko bitko, bi te res lepo prosila, da pogledas. Prosim, Cashy. Lepo bodi!

čaw, Bluestar...ko sva se slišala januarja, si se odločila izstopiti iz zate mučne zveze. Je bilo to to, in se je spet pojavil ta fant?

res kažejo karte, da si delala na tem, da ga povsem pustiš za seboj v preteklosti. Vendar je njega ta prekinitev tudi tako močno prizadela, da se le počasi pobira nazaj. In očitno meni, da brez tebe ne bo šlo, zato se zopet vrača. Sama čutiš, da imaš zelo omejen manevrski prostor v zvezi z njim in se počutiš nekoliko ujeto v situacijo. Izgleda, da bi bivši res rad ponovno začel resno zvezo s teboj. če bosta dobro razčistila svojo preteklost, svoje želje in pričakovanja (ki naj jih bo čimmanj ali sploh nič), karte menijo, da lahko postavita trdne temelje za izpolnjujočo in srečno zvezo....čeprav se trenutno to še zdi nemogoče xsrcx

tako, da je mogoče tvoja obrambna drža do njega trenutno neprimerna...mogoče ti res ponuja spremstvo v lepšo prihodnost x;)x pusti se presenetiti...vseeno pa pazljivo na pot x:)x

srečno! x;)x

se pa sprašujem, kje je zdaj tvoja nagajiva, nedolžna pozitivna energija? xnckrivx tokrat jo pogrešam pri tebi... upam, da se kmalu vrne xsrcx

Živijo Cashy,

prosim poglej kaj pravijo karte za mojo zvezo. V preteklosti sva namreč imela kar nekaj težav. Hvala!

lep pozdravček

čaw, vidim, da se stvari od februarja dalje niso kaj bistveno premaknile naprej

karte tokrat pravijo, da si ti tista, ki ogromno energije vlaga v zvezo, partner pa se obnaša precej egoistično, omalovažujoče in hladno do tebe, kot, da ima on vse niti zveze v rokah.

tekom vajine zveze je bilo veliko naglih, nepremišljenih odločitev, verjetno predvsem s tvoje strani, ki so napravile vajin odnos zate precej težak in neprijeten. Verjetno si ravno sedaj na točki, ki lahko pomeni prelom. Namreč kaže, da boš stvari začela urejati, kot je tebi prav in da boš stvari postavila na svoje mesto. Verjetno bo to zate pomenilo precej dela, pogosto neprijetnega in da boš po opravljenem (mogoče tudi razhodu) lahko povsem neobremenjeno začela znova. Nov začetek, novo poglavje v življenju. Mogoče s povsem spremenjeno zvezo s tokratnim partnerjem, mogoče sama, mogoče z novim...vsekakor pa bo povsem drugače, kot je sedaj.

upam, da se ti vse izteče po tvojih željah...še bolj pa upam, da se ti izteče, tako, kot je zate potrebno, čeprav ne povsem po željah x;)x

Hey Cashy.

žal, glede fanta za katerega sem te spraševala v januarju, je situacija ostala nespremenjena. Zaenkrat sva še nekako skupaj, zaradi določenih okoliščin zaenkrat še ne gre drugače. Mislim in upam pa, da se bodo do konec leta te zadeve uredile. Je pa vsekakor on tisti, ki ne želi prekiniti in bi rad ostal z menoj. Ampak jaz ne morem, preveč trpim v tej zvezi.

O fantu za katerega sem te spraševala tokrat, pa si mi odgovarjal tudi v aprilu. To je ta bau-bau, ki moje življenje postavi na glavo vedno, ko se pojavi. Ampak mislim, da je tokrat bilo zadnjič. Glede njega pa bi napoved verjetno bila drugačna, kajne? x:)x

Drugače pa tudi jaz upam in si želim, da se moja pozitivna energija čim prej vrne. Se že trudim in delam na tem! x:)x Žal sem pa zadnje tedne bila popolnoma na tleh, brez vsakršne energije in volje. Obljubim, da se bom kmalu izvlekla iz tega! x;)x

Cashy, hvala za odgovor in ves tvoj trud! Tako dober fant si!!! xsrcx

Zdravo cashy

Zanima me če se obeta kaj na ljubezenskem področju na katerem resnično nimam sreče.

Pred kratkim sem spoznala super fanta vendar je on dokaj sramežljiv. Pa me zanima a naj naredim prvi korak in ga povabim ven?Ne bi pa rada bila vsiljiva.

Hvala in lep dan

živjo, Pargaa,

karte sporočajo, da bi ti tegale fantička rada bolje spoznala in "raziskala". Zdi pa se, da ta fantič do tebe goji bolj "ženske" vidike odnosa. Sramežljivost, nekoliko nedostopen, čaka, da nekdo napravi prvi korak do njega. Hkrati pa karte kažejo, da je pripravljen in dovolj zrel za trajen, ljubeč odnos x:)x S pravim pristopom bodočega partnerja se bo kar "razcvetel" x;)x

Izgleda, da si res zadela terno z njim in se tega zavedaš, boš pa morala biti previdna...ne goji prevelikih pričakovanj do njega, ne zidaj si gradov v oblakih, temveč se spomni vseh preteklih "kiksov", ki si jih izkusila v partnerskih odnosih ter vsa spoznanja uporabi pri grajenju odnosa z njim. Te izkušnje boš res potrebovala pametno uporabiti, da se vse skupaj ne sesuje, saj izgleda, da je fant zelo občutljiv. Karte pa za zaključek kažejo, da ti bo tako uspelo prodreti v njegovo srce in ga osvojiti xsrcx :palec:

Le pogumno naprej x;)x

če pogledava izven kart, lahko rečem, da so karte kar zadele, kar bi ti povedal tudi izven njih. Fantje cenimo neposreden pristop deklet, naj jasno in brez ovinkarjenja, predvsem pa iskreno povedo kaj želijo...je pa bistveno, da njihove želje niso preveč "posestniške"...naj se začne s prijetnim, neobveznim druženjem, nikakor pa ne z "okupacijo" in visenjem na fantu, da ne bo imel več prostora za svoje lastno življenje in da bo hlastal za svobodo in svežim zrakom...sčasoma se bo, ob pravilni kombinaciji vsega, lahko razvilo tudi kaj resnega x;)x

srečno! x:)x

jaz bi tudi prosila za tvojo pomoč in sicer na področju ljubezni. Z zaročencem sva se pred dobrim mesecem razšla in me zanima ali imava kako možnost da obnoviva najino zvezo in kdaj?

Hvala

Lp

Kaja221,

znašla si se v precej nezavidljivem položaju. Prekinitev zveze, ko sta se že zaročila in odločila za skupno življenje nikakor ni lahka stvar. Pa mogoče veš, zakaj je do tega prišlo? Ne mislim potek dogodkov, kot bi ga lahko videl kdo od nevpletenih, temveč, kaj se skriva v ozadju, da je do teh dogodkov prišlo? Kakšni motivi, strahovi, mogoče celo zamere?

Karte kažejo, da te je razplet precej šokiral in paraliziral. Preprosto ne veš več, kaj storiti, kako ravnati. Najraje bi zamižala, zbežala od realnosti in si ustvarila svoj sanjski svet, kjer bi svet bil tak, kot si ga želiš. Fant pa izgleda, kot da je nekaj takega res storil. Očitno se mu je zdelo, da mu je vajin odnos zbežal iz rok, ni ga mogel več obvladovati. Vse skupaj se mu je prehitro odvilo in je sklenil, da se iz zveze za nekaj časa umakne, da se pomiri, premisli in razčisti, če je odnos s teboj res tisto, kar si želi. Potrebuje nekoliko miru in tišine, da zbere misli in se odloči. Na podlagi teh kart jaz prekinitve zveze ne bi vzel kot dokončno stvar, temveč nekakšno pavzo, kjer si nabira moči za nov zagon. Boš pa potrebovala odločno akcijo-vendar premišljeno, da se stvari ponovno spravijo v pogon. Če boš samo čakala, se bo vse zrušilo. Bo pa potrebno veliko potrpežljivosti, vztrajnosti, ljubezni, odločnosti in trdnosti, da se bo zveza obnovila na trdnih in zdravih temeljih, ki bodo pomenili solidno osnovo za dolgotrajno, izpolnjujočo zvezo. Predlagam, da skupaj razmislita, kaj v preteklosti je bilo tisto, kar vaju je sploh pripeljalo skupaj. Vrnita se k osnovnim vrednotam, ki so vaju združevale na začetku in začnita spet graditi na njih. Še enkrat poudarjam, previdno ravnaj...drugače se bo fant ponovno izvil in pobegnil...in drugič ga ne boš več pridobila nazaj.

srečno! xsrcx

Hejjj!

Bi lahko meni pogledal, če je na vidiku kaka nova partnerska zveza, kako kažejo ljubezenske karte, a prihaja kakšen poba mimo? :)

lep majski dan želim :)

čaw, discover,

ko sem položil karte zate, si se mi prav zasmilila :8): karte so pokazale, da ti življenje do tega trenutka ni bilo ravno prizanesljivo. Kot, da si v nedavni preteklosti doživela hud pretres, ki ti je življenje obrnil na glavo in le s težavo ga sestavljaš nazaj v neko smiselno celoto. Življenje te nemočno premetava sem in tja, ti daje dvoumne namige, s katerimi ne veš, kaj bi počela, kot bi živela v nekih iluzornih sanjah in ne imela vpliva na karkoli.

Dobra stvar pri vsem tem je, da karte kažejo bolj svetlo in optimistično prihodnost. Bo pa veliko odvisno od tebe same, kako se boš z vsem spopadla. Zavesti se boš morala svoje lastne moči, atributov in dobrih lastnosti in jih uporabiti sebi v prid. Verjeti moraš vase, da zmoreš sama nadzirati lastno življenje in da je predvsem od tebe odvisno, kaj se ti bo zgodilo...tudi na partnerskem področju. Ko se boš zavedla svojih atributov in jih uporabila, se ti bo tudi v zvezah začelo dogajati marsikaj, kar se ti zdijo trenutno le pobožne želje x;)x

Karte torej ne kažejo direktno, ali boš dobila kakega poba mimo, temveč tvojo dolžnost, da samo sebe pripraviš na to, da boš ti odločala o tem, ali si boš privoščila kakšno nedolžno fantovsko žrtev, ali ne x;)x x:Dx

pa "dober tek" x:o)x

Hey Cashy.

žal, glede fanta za katerega sem te spraševala v januarju, je situacija ostala nespremenjena. Zaenkrat sva še nekako skupaj, zaradi določenih okoliščin zaenkrat še ne gre drugače. Mislim in upam pa, da se bodo do konec leta te zadeve uredile. Je pa vsekakor on tisti, ki ne želi prekiniti in bi rad ostal z menoj. Ampak jaz ne morem, preveč trpim v tej zvezi.

O fantu za katerega sem te spraševala tokrat, pa si mi odgovarjal tudi v aprilu. To je ta bau-bau, ki moje življenje postavi na glavo vedno, ko se pojavi. Ampak mislim, da je tokrat bilo zadnjič. Glede njega pa bi napoved verjetno bila drugačna, kajne? x:)x

Drugače pa tudi jaz upam in si želim, da se moja pozitivna energija čim prej vrne. Se že trudim in delam na tem! x:)x Žal sem pa zadnje tedne bila popolnoma na tleh, brez vsakršne energije in volje. Obljubim, da se bom kmalu izvlekla iz tega! x;)x

Cashy, hvala za odgovor in ves tvoj trud! Tako dober fant si!!! xsrcx

saj vem, da se me ne tiče, vendar, kaj te sili v to, da rabiš čakati na ureditev zadev do konca leta? Hkrati pa pri tebi ne čutim prave volje, da bi jih res sploh želela urediti. Si se res že vdala v usodo, in več kot tarnati, sploh ne zmoreš? Gotovo obstajajo druge opcije, ki bi zadeve razrešile prej in v tvojo korist...

In če želiš pridobiti nazaj svojo energijo, ne vem, če je trud dovolj. Poskusi nekoliko zamenjati okolje, družbo...v tem okolju, ki ti jemlje energijo, je ne moreš pridobiti nazaj...skregano z logiko x:Dx :palec: drži se!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...