BlueStar 22. maj 2010 Prijavi Deli 22. maj 2010 Hey Cashy, toliko krat si mi pomagal, da res nimam razloga, da ti ne bi odgovorila. Razlog je zdravstvena težava mojega otroka, za katerega bi naredila vse. Nekaj časa bi bilo dobro, da ne bi bil podvržen stresu in za to sem se pripravljena žrtvovati. V primeru, da se ne bo izšlo tako kot upamo, se ne bi želela vse življenje spraševati, če bi bilo drugače, če bi malo počakla z ločitvijo. Če sem zdržala tako dolgo, lahko počakam še nekaj mesecev. To je vse! Mogoče težko za razumeti dokler nimaš svojega otroka. Moja energija pa se vrača. Aktvno delam na tem!! Čaobao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. maj 2010 Prijavi Deli 23. maj 2010 Hey Cashy, toliko krat si mi pomagal, da res nimam razloga, da ti ne bi odgovorila. Razlog je zdravstvena težava mojega otroka, za katerega bi naredila vse. Nekaj časa bi bilo dobro, da ne bi bil podvržen stresu in za to sem se pripravljena žrtvovati. V primeru, da se ne bo izšlo tako kot upamo, se ne bi želela vse življenje spraševati, če bi bilo drugače, če bi malo počakla z ločitvijo. Če sem zdržala tako dolgo, lahko počakam še nekaj mesecev. To je vse! Mogoče težko za razumeti dokler nimaš svojega otroka. Moja energija pa se vrača. Aktvno delam na tem!! Čaobao uh, takšno stanje pa pogled na zadevo precej spremeni za otroka ti pa verjamem, da bi zanj storila vse. Tebi in tvojemu otroku pa želim čim lepše življenje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Infatuation 23. maj 2010 Prijavi Deli 23. maj 2010 Ojla Cashy!Pred kakim mesecem sem spoznala zanimivega fanta s katerim sva od takrat v stiku, pa me zanima kako se bo zadeva odvijala naprej? Bi se najin odnos obnesel kot resna veza? Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kaja221 23. maj 2010 Prijavi Deli 23. maj 2010 Hvala ti za tvoj odgovor. Veliko bolje se počutim.Vendar je še eden problem, ker nimam pojma kako naj pridem v konkreten kontakt z njim, ker sva kar na veliki razdalji 1200km, tako da sva trenutno samo na komunikaciji kako si kaj delaš in to je to. No ja pa občasno msn. Sploh ne vem kako naj začnem pogovor, ker se bojim da se bo spet zaprl vase. A imaš mogoče kak nasvet kako naj spelam to da bo pametno in da nebo spet se zaprl vase, ker jaz nimam nobene ideje več? Hvala ti Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pargaa 23. maj 2010 Prijavi Deli 23. maj 2010 Hvala Cashy, storila bom prvi korak potem pa upala na najboljše... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 23. maj 2010 Prijavi Deli 23. maj 2010 Hvala Cashy! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
conrad 25. maj 2010 Prijavi Deli 25. maj 2010 hyhy ! zanimam me ali se bom uspešno končala fask to leto, in ali bodo kakšne spremembe na delovnem mestu!! Zanima me tudi ali bova s partnerjem naredila korak dlje. že vnaprej se zahvalujem za odgovor:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
discover 25. maj 2010 Prijavi Deli 25. maj 2010 Hvala Na koncu je že tako, da se pot začne takrat, ko se odločimo, da smo že tam, mar ne? Grem v lov... lep dan ******čaw, discover,ko sem položil karte zate, si se mi prav zasmilila karte so pokazale, da ti življenje do tega trenutka ni bilo ravno prizanesljivo. Kot, da si v nedavni preteklosti doživela hud pretres, ki ti je življenje obrnil na glavo in le s težavo ga sestavljaš nazaj v neko smiselno celoto. Življenje te nemočno premetava sem in tja, ti daje dvoumne namige, s katerimi ne veš, kaj bi počela, kot bi živela v nekih iluzornih sanjah in ne imela vpliva na karkoli. Dobra stvar pri vsem tem je, da karte kažejo bolj svetlo in optimistično prihodnost. Bo pa veliko odvisno od tebe same, kako se boš z vsem spopadla. Zavesti se boš morala svoje lastne moči, atributov in dobrih lastnosti in jih uporabiti sebi v prid. Verjeti moraš vase, da zmoreš sama nadzirati lastno življenje in da je predvsem od tebe odvisno, kaj se ti bo zgodilo...tudi na partnerskem področju. Ko se boš zavedla svojih atributov in jih uporabila, se ti bo tudi v zvezah začelo dogajati marsikaj, kar se ti zdijo trenutno le pobožne želje Karte torej ne kažejo direktno, ali boš dobila kakega poba mimo, temveč tvojo dolžnost, da samo sebe pripraviš na to, da boš ti odločala o tem, ali si boš privoščila kakšno nedolžno fantovsko žrtev, ali ne pa "dober tek" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ena. 7. junij 2010 Prijavi Deli 7. junij 2010 hay, Cashy a bi še enkrat pogledal zame, prosim.Pred časom si mi napovedal avanturo in novo službo, glede avanture upam, da kaj bo; glede menjave službe in boljšega finančnega položaja pa sploh ne upam več upati....In če se bo avantura nadaljevala, bo to avanura kot se spodobi (recimo zmenek vsaj enkrat mesečno) ali je to le dva zmenka na leto? (ker potem je boljše, da poskušam pozabiti). Oh ja, slabi časi so to. ena zaspanka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boyana 7. junij 2010 Prijavi Deli 7. junij 2010 A tukaj še kaj šlogate? Nekaj me zanima. . Citiraj Boyana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. junij 2010 Prijavi Deli 9. junij 2010 Ojla Cashy!Pred kakim mesecem sem spoznala zanimivega fanta s katerim sva od takrat v stiku, pa me zanima kako se bo zadeva odvijala naprej? Bi se najin odnos obnesel kot resna veza? Lep pozdrav! čaw, Infatuation,žal te ne morem navdušiti in reči, da bo v zvezi šlo vse tako lepo, kot bi si želela. sicer je minilo že nekaj časa, odkar si vprašala zanjo in so stvari mogoče zate že malo bolj jasne.karte pa zaenkrat kažejo, da imaš že toliko izkušenj v partnerskih odnosih za seboj, da ne tekaš brezglavo iz le srcem v zvezo, temveč pri tem uporabljaš tudi zdravo pamet. In karte kažejo, da kljub prijateljevi želji po razvoju naprej, boš nekako videla, da mogoče to ni tisto, kar si želiš od partnerja, sta pa v vajino prijateljstvo vložila že toliko energije in časa, da ti bo nekako težko prekinit z vsem skupaj...kot da boš postala ujeta v odnos, kakršnega si ne želiš... no, tako si razlagam položene karte, si pa želim, da je položaj bolj rožnat srečno! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. junij 2010 Prijavi Deli 9. junij 2010 Hvala ti za tvoj odgovor. Veliko bolje se počutim.Vendar je še eden problem, ker nimam pojma kako naj pridem v konkreten kontakt z njim, ker sva kar na veliki razdalji 1200km, tako da sva trenutno samo na komunikaciji kako si kaj delaš in to je to. No ja pa občasno msn. Sploh ne vem kako naj začnem pogovor, ker se bojim da se bo spet zaprl vase. A imaš mogoče kak nasvet kako naj spelam to da bo pametno in da nebo spet se zaprl vase, ker jaz nimam nobene ideje več? Hvala ti Lpsorry, ampak verjetno nisem najboljši naslov za tovrstne nasvete...verjetno imaš kakega prijatelja, ki bolje pozna razmere med vama z bivšim in bo vedel, kaj moški razmišljajo v takih primerih in kako ravnati, da bo izid zate čimbolj ugoden. Pogovori se s katerim od teh prijateljev, mogoče ti bo pomagalo.naj se ti lepo razreši Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. junij 2010 Prijavi Deli 9. junij 2010 hyhy ! zanimam me ali se bom uspešno končala fask to leto, in ali bodo kakšne spremembe na delovnem mestu!! Zanima me tudi ali bova s partnerjem naredila korak dlje. že vnaprej se zahvalujem za odgovor:)hmm, glede faksa izgleda nekoliko nerodno. nedvomno priložnost bo, da ga končaš, se pa utegne zgoditi, da ne boš najbolje razpoložena, da bi to priložnost izkoristila in lahko odide mimo tebe. Tu predlagam, da se fokusiraš na faks in na stvari v življenju, ki te polnijo z optimizmom in energijo, ki jo boš lahko vložila tudi v zaključek faksa v karieri se ti pa obeta huda sprememba. Si mogoče pred kratkih dobila kako hudo priložnost, ki ti obljublja finančno blagostanje? Ti lahko kdo od bližnjih izdatno pomaga z denarjem? V kartah kaže, da imaš na razpolago finančne vire, ki ti bodo odprle nove poslovne možnosti in da boš z njihovo pomočjo stopila v negotov svet novim izzivom naproti...iskat si svoj prostor pod soncem...glede zveze, bodi previdna z njenim razvojem. Mogoče ne bo šlo vse tako zlahka. Zagotoviti si morata trdno finančno oporo, za lažje skupno življenje, kar pa lahko nekoliko traja. Je treba biti nekoliko potrpežljiv, na koncu pa se bo dalo iti tudi naprej...ne pa nič na silo prehitevat...ko bo čas za to, bosta že vedela Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 10. junij 2010 Prijavi Deli 10. junij 2010 Hey Cashy, jaz pa ti danes pošiljam samo en lep sončni pozdravček! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
disfigured 10. junij 2010 Prijavi Deli 10. junij 2010 Pozdravljeni! Hm,tudi jaz bi želela da kdo pogleda vame oziroma v karte in mi pove kaj glede zdravja,vozniškega izpita(bo šlo vse gladko?) in glede ljubezni! Najlepša hvala že vnaprej in le tako naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. junij 2010 Prijavi Deli 10. junij 2010 ena,zanima me, kaj sama narediš, da bi se svet obrnil v tisto smer, kamor si želiš. Imam občutek, da ves čas živiš na isti način, delaš iste stvari, pasivno opazuješ in si želiš sprememb. Upam, da se glede tega motim. Samo gledanje v karte ti ne bo spremenilo življenja, če sama ne boš uvedla sprememb. Verjamem, da ti sploh ni lahko, a prvi korak na bolje je optimizem, da so spremembe mogoče in da si sama akter v teh spremembah, ne usoda... ne prepusti se občutku, da si nemočna žrtev življenja...tako, kot si boš sama uredila življenje, tako bo...in glede službe, in glede avanture. Tu karte nimajo kaj dosti vpliva... Boyana, a da te nekaj zanima? Kdo bi si mislil! BlueStar, iiiiiiiiiiiiiiii, welcome back! vračam tople jutranje pozdravčke nazaj s pridanim poljubčkom za dobro jutro Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
disfigured 10. junij 2010 Prijavi Deli 10. junij 2010 HM,žal se ne motiš in je res tak,sem pasivna in težko sem optimistična,počutim se šibko...a se bom potrudila, da se bo kaj premaknilo na boljše in da ne bom živela le na eni točki oz. obstala.bomo videli,so rekli slepi.Torej hvala ti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. junij 2010 Prijavi Deli 10. junij 2010 Pozdravljeni! Hm,tudi jaz bi želela da kdo pogleda vame oziroma v karte in mi pove kaj glede zdravja,vozniškega izpita(bo šlo vse gladko?) in glede ljubezni! Najlepša hvala že vnaprej in le tako naprej hey, disfigured,karte glede zdravja kažejo nekoliko negotovosti. Si imela v bližni preteklosti malo hujše zdravstvene težave, ki si jih do sedaj nekako prebrodila? Karte kažejo, da bo sedaj nekaj časa dobro, vendar se v bližnji prihodnosti stvari lahko fino zakomplicirajo. Pri zdravju bodi zelo previdna glede vozniškega izpita...imaš mogoče kakšne težave v zvezi z vožnjami? karte kažejo, da ti stoji nekaj čudnih stvari na poti do izpita, vendar se bodo z veliko mero odločnosti in volje razrešile in do izpita boš prišla kot bi mignila glede ljubezni kaže, da si imela kar težke stvari za seboj, zaradi katerih so se ti fantje nekoliko zamerili in si se pred njimi za nekaj časa umaknila nato pa se borila sama s seboj, da jim daš ponovno priložnost. In hvala Bogu, če je res tako, saj te kmalu čaka lepa nagrada v obliki sreče v partnerstvu in v tem duhu sreče se ti bo počasi povrnilo zaupanje v ljubezen, v poštene fante in vse bo OK Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Infatuation 10. junij 2010 Prijavi Deli 10. junij 2010 čaw, Infatuation,žal te ne morem navdušiti in reči, da bo v zvezi šlo vse tako lepo, kot bi si želela. sicer je minilo že nekaj časa, odkar si vprašala zanjo in so stvari mogoče zate že malo bolj jasne.karte pa zaenkrat kažejo, da imaš že toliko izkušenj v partnerskih odnosih za seboj, da ne tekaš brezglavo iz le srcem v zvezo, temveč pri tem uporabljaš tudi zdravo pamet. In karte kažejo, da kljub prijateljevi želji po razvoju naprej, boš nekako videla, da mogoče to ni tisto, kar si želiš od partnerja, sta pa v vajino prijateljstvo vložila že toliko energije in časa, da ti bo nekako težko prekinit z vsem skupaj...kot da boš postala ujeta v odnos, kakršnega si ne želiš... no, tako si razlagam položene karte, si pa želim, da je položaj bolj rožnat srečno! Uau tole je pa najbolj točno opisana trenutna situacija kar mi jo je kdo kadarkoli povedal iz kart . Svaka čast! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
disfigured 10. junij 2010 Prijavi Deli 10. junij 2010 haha, se opravičujem, sem spregledala vzdevek "ena" kateri je bil namenjem odgovor SEm imela hujše zdravstvene težave ja, zato pa me je zanimalo kako pa kaj dalje.zaenkrat sem res malo prišla k sebi oziroma še prihajam k sebi, previdna sem pa itak vedno, bi bilo škoda zapraviti ves trud do sedaj z neprevidnostjo. upam zdaj samo da se bom lahko izognila komplikacijam, če bojo v vsej meri odvisne od mene. Pred vozniškim izpitom pa me je panika, katere ne moram ignorirat, sem imela res slabe izkušnje z cesto in mi je ostal strah.ampak kar je treba opravit je treba! Edino z ljubeznijo se nebi strinjala,nisem imela nobenih težkih izkušenj, kvečjemu so jih drugi z mano imeli sem pa res zelo nezaupljiva in rabim veli potrdil in časa da se nekomu popolmoma odprem. Hvala in še enkrat se opravičujem za zaletavost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kaja221 10. junij 2010 Prijavi Deli 10. junij 2010 sorry, ampak verjetno nisem najboljši naslov za tovrstne nasvete...verjetno imaš kakega prijatelja, ki bolje pozna razmere med vama z bivšim in bo vedel, kaj moški razmišljajo v takih primerih in kako ravnati, da bo izid zate čimbolj ugoden. Pogovori se s katerim od teh prijateljev, mogoče ti bo pomagalo.naj se ti lepo razreši Imaš prav Cashy. Verjetno sem napačno postavila vprašanje. Bi pa imela še eno vprašanje v kakšnem času naj bi se uredilo med nama če se bo?Hvala ti Zlat sicao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 11. junij 2010 Prijavi Deli 11. junij 2010 BlueStar, iiiiiiiiiiiiiiii, welcome back! vračam tople jutranje pozdravčke nazaj s pridanim poljubčkom za dobro jutro Hvala Cashy, danes pa si zagotovo polepšal moj dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aisha5 14. junij 2010 Prijavi Deli 14. junij 2010 Cau Cashy, lepo prosim, da pogledaš kaj pravijo karte za mojo zvezo. Bila je že večkrat na preizkušnji pa me zanima kako kaže. Hvala! lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. junij 2010 Prijavi Deli 14. junij 2010 Cau Cashy, lepo prosim, da pogledaš kaj pravijo karte za mojo zvezo. Bila je že večkrat na preizkušnji pa me zanima kako kaže. Hvala! lpcau, aisha5,če se prav spomnim, sem ti že na začetku februarja šlogal v zvezi s tem...takrat sem napovedal, da si fant želi nekoliko več svobode in se ne želi pretesno vezati nate, kar tebi ne bo prijalo in si boš raje našla bolj odgovornega in resnega fanta, s katerim si boš lahko ustvarila takšno skupno življenje, kot si ga bosta oba želela...žal mi je, da mi nisi dala nobene povratne informacije v zvezi s to napovedjo, kot pa vidim, še vztrajaš v zvezi...ker ne vem, kako vama gre, ne vem, ali naj ti čestitam ali izrečem sožalje poglejva, če je v kartah kaj novega:karte kažejo, da se fant trudi, da bi bilo razmerje uspešno in veliko dela na tem, mogoče se njemu celo zdi, da je ok, vendar sama vseeno ne čutiš, da ti zveza daje tisto, kar si želiš in te pušča prazno, ubogo in razočarano. Ker si v zvezi zaman iskala zadovoljstvo, karte kažejo, da boš naredila en velik rez in spremembo, ki vsekakor ne bo lahka. Bo boleče in nekoliko trpeče, vendar veš, da zase želiš nekaj več, kot imaš trenutno. Pot do tega bo težka in nepredvidljiva.To zaenkrat kažejo karte.Upam, da zadeve ne bodo tako dramatične, kot so napisane.srečno! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skratek46 14. junij 2010 Prijavi Deli 14. junij 2010 Pozdravljeni!Ne vem ali je potrebno podati datum rojstva-zato ga bom za vsak primerxDDx28.2.1984.Zanima me pa v bistvu najvec v zvezi z blizajocim se porodom. Naceloma imam rok 1.7.2010 in me zanima ce bo otrok kaj prej pokukal na svet in morda ce je mozno vedet ce bo vse potekalo kot mora.Vnaprej hvala za odgovor! Pozdravljeni!Ne vem ali je potrebno podati datum rojstva-zato ga bom za vsak primerxDDx28.2.1984.Zanima me pa v bistvu najvec v zvezi z blizajocim se porodom. Naceloma imam rok 1.7.2010 in me zanima ce bo otrok kaj prej pokukal na svet in morda ce je mozno vedet ce bo vse potekalo kot mora.Vnaprej hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.