Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Ojla Cashy,

zanima me kako se bodo odvijale stvari v moji zvezi. V bližnji preteklosti sva imela namreč kar nekaj problemov. Najlepša hvala za odgovor!

No matter where you go, your destiny follows you!
Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljeni!

Ne vem ali je potrebno podati datum rojstva-zato ga bom za vsak primerxDDx

28.2.1984.

Zanima me pa v bistvu najvec v zvezi z blizajocim se porodom. Naceloma imam rok 1.7.2010 in me zanima ce bo otrok kaj prej pokukal na svet in morda ce je mozno vedet ce bo vse potekalo kot mora.

Vnaprej hvala za odgovor!

živjo, skratek46,

Najprej čestitam za bodočega novega člana tvoje družine xsrcx v zvezi s porodom ne vidim nobenih komplikacij ali kakšnih drugih nenavadnosti.Na porod se pripravi z zaupanjem in vero, da bo šlo vse kot po maslu. Še najbolje bo tako :palec: x:)x

Srečno! x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ojla Cashy

sm rekla, da mal pogledam kaj se kej dogaja tu gor. vidim da si še vedno zelooo priden. x:)x

bi lahko vrgel karte še zame :inocent: prosm prosm x:Dx

pa lep dan

xsmx

saj ti bom...samo rabiš najprej kaj vprašat x:o)x

hja, vprašanje... x:px no pa poglejmo xracx... pa da vidmo kako bo v službi public/style_emoticons/default/$.jpg in seveda kako kaj z xloveyx

aja, pa še kako kaže z enim potovanjem v kratkem (se bo izšlo?)

:flowerface::flowerface::flowerface:

pozdravčk

:hepko:

Ojla Cashy,

zanima me kako se bodo odvijale stvari v moji zvezi. V bližnji preteklosti sva imela namreč kar nekaj problemov. Najlepša hvala za odgovor!

verjetno je ta zveza z začetka tega leta, kjer sem ti napovedal, da ne boš povsem zadovoljna v njej...kot razloge sem navedel, da je fant preveč razumski in ti ne daje potrebne čustvene podpore. Zanima me, če je bilo kaj na teh mojih besedah?

poglejva, kaj karte pravijo za naprej v zvezi...

Karte tokrat kažejo, da se fant trudi in poskuša aktivno oblikovati to zvezo, vendar je v tebi zaupanje vanj splahnelo, potegnila si se vase in se zaprla pred njim. Postala si bolj pasivna, kot bi smela. Karte preteklosti res kažejo na mnoga razočaranja in trde bitke med vama, vendar celotna situacija kaže, da boš morala prevzeti bolj aktivno vlogo pri oblikovanju veze. Jasno si boš morala začrtati, kam točno želiš, da te zveza s fantom popelje in stremeti, da se bodo ti cilji uresničevali. Le s tvojo aktivno vlogo se bodo stvari začele obračati na bolje in na koncu vama bo spet posijali sonce x:)x

srečno! xsrcx

hja, vprašanje... x:px no pa poglejmo xracx... pa da vidmo kako bo v službi public/style_emoticons/default/$.jpg in seveda kako kaj z xloveyx

aja, pa še kako kaže z enim potovanjem v kratkem (se bo izšlo?)

:flowerface::flowerface::flowerface:

pozdravčk

:hepko:

joj, joj, joj, tebe kar razganja od nagajivosti :onfire: všeč mi je :inlove:

a faks si že dokončala?

no, služba, hmmm

karte kažejo, da ti je ta služba kar precej spremenila življenje. Da si morala precej prečistiti in preoblikovati nekdanje življenje, da ti sedaj lepo uspeva v službi. Mogoče načrtuješ kaj večjega v zvezi s poslom? Karte kažejo, da imaš neke večje plane, ki jih bo treba dobro premisliti, da bodo obrodili sadove in da boš morala za izvedbo zaprositi za dodatno pomoč (finančno ali kakšno drugo oporo)...je na tem kaj resnice?

pa ljubezen? Dve resni zvezi za seboj...si jih že uspela razčistiti in pustiti za seboj? V zadnje pol leta ni bilo nobene prave priložnosti? :ermm:

no, poglejmo za naprej...

karte v preteklosti res kažejo na preveč neprilagodljive in rigidne moške, ki niso bili sposobni slediti razvoju odnosa, in posledično ranjenost tvojega srca, črne oblake z upanjem na nove sončne žarke ob zori...za naprej karte žal še ne obljubljajo pretiranega izboljšanja. Kaže na osebo, kateri boš zaupala bolj in več, kot bi bilo dobro. Če ne boš previdna, se lahko zgodi, da bo ta oseba to zaupanje izkoristila in te pustila na cedilu. Bistveno pri vsem, kot pravijo karte, pa je predvsem tvojo odnos do same sebe. Da boš imela boljše priložnosti v partnerstvu, boš morala precej graditi na lastni samopodobi, samospoštovanju, kar se bo odražalo na boljšem pristopu do drugih :vtz: dobra novica pa je, da ti to počasi že uspeva xcheersx

potovanje? a grem lahk s tabo? ni važno kam, naj bo to presenečenje, te bom na avionu vprašal, kam sploh greva? xg:Dx xscratchx

hmm, tole potovanje je navrglo čudne karte. Kot, da je vse zelo pod vprašajem, da se načrti spreminjajo skoraj vsak dan, in da te že skoraj ima, da bi zaradi negotovosti puško že kar vrgla v koruzo. No, potovanje bo, ampak le, če imaš dovolj močno željo, da boš trdno vztrajala pri svojih načrtih in tudi delovala v to smer, da se vse realizira...kar pa ne bo povsem lahko x8Dx

no, upam, da se ti ta dobre stvari uresničijo...ta slabe pa lahko počakajo v neskončnost x:o)x

srečno! xsrcx

Cashy http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif ... k vidim, da si ravno v elementu http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

a bo selitev drugo leto?

če je dobro, da bi selitev bila, potem bo :palec:

če pa ni dobro, da bi bila, potem je pa ne bo x:o)x

Hej!

...če si še vedno v elementu, pa te prosim, če lahko pogledaš kaj bo z najemom določenega poslovnega prosotra, za katerega se dogovarjam in ga imam v mislih?

Ker je bila danes poroka na Švedskem, pa me zanima ljubezen v mojem življenju...xDDx

Hvala!!!

Pa lep vikend!

xsrcx

There is a difference between living and being alive.

verjetno je ta zveza z začetka tega leta, kjer sem ti napovedal, da ne boš povsem zadovoljna v njej...kot razloge sem navedel, da je fant preveč razumski in ti ne daje potrebne čustvene podpore. Zanima me, če je bilo kaj na teh mojih besedah?

poglejva, kaj karte pravijo za naprej v zvezi...

Karte tokrat kažejo, da se fant trudi in poskuša aktivno oblikovati to zvezo, vendar je v tebi zaupanje vanj splahnelo, potegnila si se vase in se zaprla pred njim. Postala si bolj pasivna, kot bi smela. Karte preteklosti res kažejo na mnoga razočaranja in trde bitke med vama, vendar celotna situacija kaže, da boš morala prevzeti bolj aktivno vlogo pri oblikovanju veze. Jasno si boš morala začrtati, kam točno želiš, da te zveza s fantom popelje in stremeti, da se bodo ti cilji uresničevali. Le s tvojo aktivno vlogo se bodo stvari začele obračati na bolje in na koncu vama bo spet posijali sonce x:)x

srečno! xsrcx

Hvala Cashy za odgovor! Res nisem bila in še vedno nisem najbolj zadovoljna v tej zvezi, ne sicer zato ker je on bolj razumski, amapk zato ker je skrival, da se je na začetku najine zveze še vedno dobival s svojo bivšo punco pa tudi kasneje mi je vedno zamolčal, kadar sta se dobila. Na srečo sem vedno vse izvedela takoj in ga postavila pred dejstva. Verjamem, da se sedaj trudi, ampak jaz mu tudi malo več ne zaupam, zato sem tudi postala pasivna. Res ga imama rada, vendar pa tudi vem, da si v zvez brez zaupanja ne želim biti.

No matter where you go, your destiny follows you!

Joj cashy ... saj ne gre zame, ampak tak odgovor grrrrrrrr

xrolleyesx

jah, kaj naj xrolleyesx

ven sem dobil karto Sonce, kar razlagam, da se bo izšlo tako, kot si sama želi in bo zadovoljna in srečna...

kaj naj pa jaz vem, ali njej selitev pomeni dobro zadevo, ali ne... x:o)x

če pa veš bolje šlogat, ji pa kar sama daj :vragec: x:o)x

Jaz ne znam šlogat.

Samo tak odgovor .. je še hujš kot nič, to sem hotla rečt.

Ma sej razumem ... včasih se ne da dobit pravega odgovora.

mogoče res ne znaš šlogat. Poznaš pa astrologijo...pa dvomim, da mi iz moje astrološke karte lahko napoveš, ali se bom do 30. leta starosti že poročil x:o)x Karte odgovorov na tako specifična vprašanja z DA/NE, mojim očem pač (še) ne kažejo...

sicer pa vem, da razumeš, so me pa tako zasrbeli prsti, da sem moral tole napisat x:Ix

zdravo cashy

jaz bi te nujno prosila še za en pogled v karte. In sicer med mano in mojim bivšim zaročencem. Prišlo je do neke situacije oziroma verjetno do zamere? Zanima pa me kaj karte kažejo? Ali bova ostala v kontaktih? Bova premagala to zamero, ki je nastala sedaj? In ali imava še vedno možnost obnoviti najino zvezo? Res sem obupana? Prosim poglej kaj karte kažejo za naju?

Hvala Cashy

Lp

Mantis x:Dx x:Dx

sam, maš prav veš - v določenih odsekih x;)x

mogoče res ne znaš šlogat. Poznaš pa astrologijo...pa dvomim, da mi iz moje astrološke karte lahko napoveš, ali se bom do 30. leta starosti že poročil x:o)x Karte odgovorov na tako specifična vprašanja z DA/NE, mojim očem pač (še) ne kažejo...

sicer pa vem, da razumeš, so me pa tako zasrbeli prsti, da sem moral tole napisat x:Ix

tlele pa lah jst vskočim/pomagam x8Dx

Cashy, žal je odgovor ne x:o)x verjetno tam okoli 36-ega.

Problem pr dedcih je, kot je pravilno ugotovila Mantis, da morajo babe letat okol dedcev xrolleyesx ne kot je bilo včasih, da so fantje osvajal dekleta :vio:

Verjetno bo tvoja nižje rasti (ker si pač sam zelo visok), srčne kulture in zaobljenih oblin. Pa dobr bo kuhala pa vesele narave bo xDDx

Pa kar hitro se bosta oženila - se pravi maš še par svobodnih let x;)x

tkole sm nahitr začutila pr tvojem vprašanju.

No, lah pa tut nakladam - sam ne :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

joj, joj, joj, tebe kar razganja od nagajivosti :onfire: všeč mi je :inlove:

a faks si že dokončala?

no, služba, hmmm

karte kažejo, da ti je ta služba kar precej spremenila življenje. Da si morala precej prečistiti in preoblikovati nekdanje življenje, da ti sedaj lepo uspeva v službi. Mogoče načrtuješ kaj večjega v zvezi s poslom? Karte kažejo, da imaš neke večje plane, ki jih bo treba dobro premisliti, da bodo obrodili sadove in da boš morala za izvedbo zaprositi za dodatno pomoč (finančno ali kakšno drugo oporo)...je na tem kaj resnice?

pa ljubezen? Dve resni zvezi za seboj...si jih že uspela razčistiti in pustiti za seboj? V zadnje pol leta ni bilo nobene prave priložnosti? :ermm:

no, poglejmo za naprej...

karte v preteklosti res kažejo na preveč neprilagodljive in rigidne moške, ki niso bili sposobni slediti razvoju odnosa, in posledično ranjenost tvojega srca, črne oblake z upanjem na nove sončne žarke ob zori...za naprej karte žal še ne obljubljajo pretiranega izboljšanja. Kaže na osebo, kateri boš zaupala bolj in več, kot bi bilo dobro. Če ne boš previdna, se lahko zgodi, da bo ta oseba to zaupanje izkoristila in te pustila na cedilu. Bistveno pri vsem, kot pravijo karte, pa je predvsem tvojo odnos do same sebe. Da boš imela boljše priložnosti v partnerstvu, boš morala precej graditi na lastni samopodobi, samospoštovanju, kar se bo odražalo na boljšem pristopu do drugih :vtz: dobra novica pa je, da ti to počasi že uspeva xcheersx

potovanje? a grem lahk s tabo? ni važno kam, naj bo to presenečenje, te bom na avionu vprašal, kam sploh greva? xg:Dx xscratchx

hmm, tole potovanje je navrglo čudne karte. Kot, da je vse zelo pod vprašajem, da se načrti spreminjajo skoraj vsak dan, in da te že skoraj ima, da bi zaradi negotovosti puško že kar vrgla v koruzo. No, potovanje bo, ampak le, če imaš dovolj močno željo, da boš trdno vztrajala pri svojih načrtih in tudi delovala v to smer, da se vse realizira...kar pa ne bo povsem lahko x8Dx

no, upam, da se ti ta dobre stvari uresničijo...ta slabe pa lahko počakajo v neskončnost x:o)x

srečno! xsrcx

ojlaaa xsuperx

hvala za odgovor x:Ix

to pa je blo napisano x8Dx ... najbolj kr po vrsti ...

- pr faxu sm mal :sleeping:... nekaj se menmo da bi se spravli kej delat, samo je toooolko materiala za preštudirat pa še tolko časa je minilo, da ... :V:

- služba... hmm... seveda ti služba spremeni življenje. je blo pa tko dobrega ku slabega, vendar se borimo x;)x glede načrtovanja kaj večjega s poslom...hja, zdaj lih ni pravi čas za to (recesija), je pa blo v planu tud kej več, morebiti tud menjava službe... upam da pa bom požela kakšne sadove še v tej službi x:px

-:love: prvega prebolela 99,999 %, drugega pa okol 80-90%

-potovanje: to pa si zadel 100 :sorcerer: (mi namreč ne ustreza način potovanja in sicer avtodom...:ermm:, čeprav še nikol nisem potovala tako)

lih zaradi destinacije bi fulllll šla, sam neki mi ne in ne paše...

no, morm it...

se ga tipkamo

pozdravčk

:flower: :flower: :flower:

tlele pa lah jst vskočim/pomagam x8Dx

Cashy, žal je odgovor ne x:o)x verjetno tam okoli 36-ega.

Problem pr dedcih je, kot je pravilno ugotovila Mantis, da morajo babe letat okol dedcev xrolleyesx ne kot je bilo včasih, da so fantje osvajal dekleta :vio:

Verjetno bo tvoja nižje rasti (ker si pač sam zelo visok), srčne kulture in zaobljenih oblin. Pa dobr bo kuhala pa vesele narave bo xDDx

Pa kar hitro se bosta oženila - se pravi maš še par svobodnih let x;)x

tkole sm nahitr začutila pr tvojem vprašanju.

No, lah pa tut nakladam - sam ne :inocent:

Cookie, kaj naj zdaj vse to pomeni? A nakladaš al ne, od kod ti tele napovedi, in zakaj ravno take?

Tole je čisti obup, razen veselosti in dobre kuhe :o|o:

če sem sam visok in suh (od kod sploh veš, kakšen sem? :inocent: ), je fajn, če je bejba tud na podoben način...

pri mojih letih me bo še v križu usekal, če se bom moral pogosto sklanjat po lupčke xcivx

Sicer pa dvomim, da bo kaj iz te moke...punc pod 170cm sploh ne opazim, ker vedno gledam naravnost naprej, pa bolj redko pod noge...pač fant, ki pazi na svojo hrbtenico x:Dx

Bom pa jst.

Alo Cashy, kaj se to pravi?! :vragec:

Cookie tu tle eno fajno bejbo našloga, ti pa tko?!

En "obup"?!! :vragec: :vragec:

Pa namesto, de bi bil vesel, da imaš še nekaj časa mir pa luft?!

Ehh, ti novodobni dedci! xrolleyesx

...

x:o)x :frog:

Točno taka bo tale tvojo bejba, jst jo tud vidim. x:)x

Mala, okroglih ličk, dobrodušna ... prou en fajn sonček.

x:Dx x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

če sem sam visok in suh (od kod sploh veš, kakšen sem? :inocent: ), je fajn, če je bejba tud na podoben način...

Sicer pa dvomim, da bo kaj iz te moke...punc pod 170cm sploh ne opazim, ker vedno gledam naravnost naprej, pa

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

In to pravi PSIHOLOG.

No wonder...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Cashy, zdej si v riti. :sori: Sprijazni se. x8Dx Druzga ti ni. :O: Une z metlami zgori so te zarekle in zdej boš ziher dubu eno cocasto miniaturno kuharco. x:Dx

Jebiga, si si iskal in zdej maš...........x:o)x Pozabi na vitke dolgonoge šlang ritkice. ......Mogoče v naslednjem lajfu, če ne boš spet izzival čarovniškega zbora.x:Dx

Pa začni gledat malčk proti dol, .........da malčk vadiš za prihodnjost..........x:Dx

..Kaj pa ti misliš, kaj je, kaj bi to blo?

pojma nimam. Jaz nisem vedeževalka x:o)x

pravzaprav tut njene zgodbe nisem brala, pa tvojega odgovora njej tudi ne (no, vsaj pozorno ne, bolj sem se zamislila nad nasvetom okol poroke - razum in tko - zato "odseki")

Prepustimo to mesto našemu Cashyju. :palec: ..

se strinjam :palec:

Cookie, kaj naj zdaj vse to pomeni? A nakladaš al ne, od kod ti tele napovedi, in zakaj ravno take? Tole je čisti obup, razen veselosti in dobre kuhe :o|o: če sem sam visok in suh (od kod sploh veš, kakšen sem? :inocent: ), je fajn, če je bejba tud na podoben način...pri mojih letih me bo še v križu usekal, če se bom moral pogosto sklanjat po lupčke xcivx Sicer pa dvomim, da bo kaj iz te moke...punc pod 170cm sploh ne opazim, ker vedno gledam naravnost naprej, pa bolj redko pod noge...pač fant, ki pazi na svojo hrbtenico x:Dx

joj, pa glih tam okol bo - 170 in tko.

Ne vem, zakaj obup :inocent: punca bo na mestu :palec: .

Ti pa kot veseljak in zaposlen muzkontar - poglej še mal okrog, ko že špilate x;)x

Ma najboljš, da me jemlješ z veeeeliko rezervo - misl si, da nakladam, pa je zadeva rešena :palec:

.. Točno taka bo tale tvojo bejba, jst jo tu vidim. x:)x Mala, okroglih ličk, dobrodušna ... prou en fajn sonček. x:Dx x;)x

:palec:

...In to pravi PSIHOLOG. No wonder...

x:Dx x:Dx x:o)x

Cashy, jst te bom zdej pr miru pustila, da se lahko posvetiš bolj pomembnim zadevam: klele je vse polno spraševalcev, ti si pa ne morš privoščit izgubljanja časa in energije z mano; kaj pa veš, morda te še jaz kdaj za kaj povprašam x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ok, naslednjič obljubim, da bom eksplicitno scitirala tisto, kar me je navdušilo + palec, ostalo bodo pa tri pike xDDx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

jao, jao xrolleyesx

kokotec, čisto prav imaš, punce tukajle mi samo nesrečo želijo :sori: imajo že prav tisti, ki pravijo, da je dobrota sirota...vsem po vrsti tako prijazno tukaj šlogam, potem se mi pa zahvalijo z našloganjem take nesreče :o|o: zanje še toliko nisem dober, da bi mi zaželele takšno bejbo, ki bi bila meni všeč...

čisto prav si povedal...težko se bom rešil tega prekletstva...edino, če hudiču dušo prodam, samo tako se še ven izvlečem...pa še to samo do konca življenja :V:

x:Dx x:o)x

Cookie, glede jemanja z rezervo in nakladanja velja obojestransko x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...