Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

ne trpljenje ni nujen del tega.... pač ljubiš in zgubiš in bašta... se spominjaš kako lepo je bilo in greš naprej ne pustiš slabim občutkom zraven... (lepo reči težko storiti ampak) tko pač je to je formula do uspeha... če res sploh rabimo še eno polovico... če nismo že sami dovolj za srečo... pač mal me tile budistični menihi preganjajo..... hm pa sem spet izven teme ;) bomo kaj šlogali? sm obljubu Kapici da sebi ne bom več šlogu... zdaj pa nimam nobenga vprašanja to stay on topic... no bom mal šel počet druge stvari... mi je pa všeč da sem zadel Macabi vs Skiper

Ja res je lažje rečt in težko nardit, pa itak je lažje nasvete dajat, kot pa jih izpolnjevat še sam, ko se znajdeš v situaciji x^x , tko je to.

ok, sicer izven teme - ampak repilka mora bit x:)x: budistični menihi živijo izolirani od vskadanjosti in tud oni so mogli it po poti določenega odrekanja. Naravna človekova potreba je da ni sam, ampak ma partnerja/partnerko. Tud celibat, iznajdba krščanskega papeža, je bil institutionaliziran iz čisto zemeljskih ekonomskih razlogov :xx!:

sreča je večja če jo deliš :2src: tako da je po mojem itak odvisno od osebe

ok, pa nazaj k temi, pa dej poglej meni za naslednje stvari:

ljubezen - a se obeta kaj novega na obzorju, poleg že predebatiranega simpatičnega fanta, mam še eno simpatijo, ta je pa par let starejši - a bo tukej kaj kruha x;)x, al mogoče pride kakšen ki ga sploh še ne poznamxsrcbumx

služba - a bo ok, al so kakšne menjave na vidiku.

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...
Deli na socialnih omrežjih

še dobro da bo vsaj pol teme on topic... sicer pa off topic.... tud budistični menihi ljubijo... sicer ljudi vse po vrsti imajo ogromno prijateljev in tega... veš ni to kak osamljen poklic... štos je v tem da razporediš... počas dvomim v tole našo romantično ljubezen... ni to, to.. bomo vidli kaj bo s tega... preden pozabim na romantiko... ne bo nič z zračnimi bejbami.... sicer pa mal španske glasbe nkol ne škodi.... pojdimo na delo...

tule pri temu starejšemu je lahko veliko veliko kruha.... a je pek? hehe, dobr kaže dobr dobr.... ampak ne mi pol rečt da si razočarana če nič ne bo... zadnje čase se motim.. precej... hm motiti se je človeško ampak se ne spodobi... sicer pa zdi se mi da je ta ok... nobena slaba karta ni padla, še več 4 dobre ena mall manj... nevem, vmes tudi "Love" ka pa vem.. ;) It's a keeper

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ma ja, a veš če bo kej bom ful d best :palec: in xlove2x , če pa ne pa tud "life goes on x8Dx ", glavno da je pomlad in bo kmalu poletje - ena ljubezen, taka prava romanitčna - bo pa ja prišla mimo x:Dx

gracia, El Nino

p.s. pa ne pozabit na romantiko x;)x , ta prava bo že padla na prava šepetanja x:o)x , pa brenkanja xmusicx

El nino, nič bat!!! x;)x Brez skrbi nič ti nebom očitala. xDDx Samo vprašala sem te za mnenje. Res pa je : Motiti se je človeško. Pa še nekaj: Učimo se na napakah. x;)x

Ja, starejši. x:Ix .saj to je res da se mi ponavad dopadejo starejši od mene. Kar pomnim se mi je dopadel en sam, ki je bil enakih let kot jaz x:Ix ....starejši, malce bolj resni, izkušeni.... xDDx xDDx

Lep pozdrav. xDDx

Pozdravljen El Nino..

Z mozem se velikokrat "saliva" in staviva za razne bedarije.. Zanima me ali bo obljubo drzal oz izpolnil "kazen", ki jo bo dobil, ko bo (ce) stavo izgubil...

Hvala x;)x x:)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

p.s. pa ne pozabit na romantiko x;)x , ta prava bo že padla na prava šepetanja x:o)x , pa brenkanja xmusicx

P.S.: nene sam še eni dam priliko.... pol pa ne bom več se hecal s tem... 9x je dovolj tud zame... it na led... pol se bom šel pa drugačne ljubezni... take kot mi jo svetuje prijateljica... xrolleyesx

Skavi bo izpolnil sam ne vem a ni bistvo v tem da izpolniš obljube stave ?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Skavi bo izpolnil sam ne vem a ni bistvo v tem da izpolniš obljube stave ?

ma ja, je.. Ampak ta je res "kruta" pa sem mu bila pripravljena odpustit.. Ampak, ce pravis, da bo.., potem pa se boljs x;)x x:Dx x:Dx

[pol se bom šel pa drugačne ljubezni... take kot mi jo svetuje prijateljica...  xrolleyesx

zdej me pa mal firbec matra - kakšne drugačne ljubezni :inocent: , a tko - ljubit brez srca x?x x?x

El Nino, kaj pa moja služba - a so na vidiku kakšne spremembe al bo tole zdaj nekaj časa držalo x8Dx

čau

zdej me pa mal firbec matra - kakšne drugačne ljubezni :inocent: , a tko - ljubit brez srca x?x  x?x

ala sokrates...

sicer pa zelo spremenljiva tale tvoja služba... ka pa vem... mislim da bo zdržalo ampak še zdaleč ni to nujno... oziroma kar no če pogledam še eno kartico zraven ;) trenutno hude mučke...

El Nino, še vedno si nisem na jasnem glede "njega".

Ok, sem pač padla na led, pa vendar ... vem, da nisem edina in me zanima kakšen človek je to.... ali ne zna drugega kot teh igric? Prisega na resnico, pa se mi zdi, da ni bilo nič resnice v njegovih besedah...

Ne vem,

kljub vsemu mi bo manjkal - je bil pač prijeten sogovornik..

Daj povej kaj o njem. Je res tako slab, kot kaže? Čemu se gre te igrice?

In zakaj prekleto ga nemorem popolnoma izbrisati iz spomina?

klavdija

Lencka dobr kaže ljubezen ;) in kakopak podobno tudi za službo.... hm ja, ej nevem če si samska mrbit bo kaj v službi kaka aferica ....

Klavdija .... hm spet premešam premešam in že tretič zaporedoma iste karte.. hm no ena vmes je šla nekam naprej ampak spet tiste lepe kartice.... ja nevem a lahko preveriš te neresnice za katere pravi da so resnice..... men se zdi zlo prijeten tipček... definitivno take vrste s katerim bi lahko kaj imela.... nevem res ne.... povej bolj specifično kaj te muči....

uhjebemu no to so pa huda vprašanja da ne bo zdaj prišlo tako kot ponavadi pred sodniška vrata pred vedeževalska vrata par navijačev z boksarskimi rokavicami pa mene na gobec ;) par let ravnam zobe zdaj pa kar vse ven al kaj.... blizu bo ampak mislim da bo druga oseba tista...

zdravo x;)x

El nino neki mi prosim povej: :eek: xDDx

---------v misih imam eno osebo, mislim da mi pomeni veliko čeprav nisva par, kaj pa jaz njemu? mu je kaj do mene? ali ga zanimam kot lanski sneg? mu je ta najina avantura, ta najina srečanja - kaj pomenila, ali ? ja, vem da ima punoc :inocent:

---------sedaj pripravljam eno stvar za študij in jo nameravam oddat ta , napoznje naslednji teden.. bo veliko napak, ali bom zadovoljna jaz in mentorica? ali nobena?

prosim El nino za dogovor - hvala že v naprej. x:Dx x;)x

Lp. :palec: :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

El Nino!

Lahk pogledaš, kakšno bo moje počutje v naslednjih dneh?

Mal so začeli letat srčki. Mislim, da sam iz moje strani.

A bom spoznala koga drugega? Ta, ki ga mam v mislih sedaj, je absolutno prepovedan.

In tud ne bi želela imet kaj konkretnega z njim. Nameravam se ga, kolk se le da hitro "losat". V glavnem, precej težki trenutki...

Mi bo uspelo?

Hvala ti za odgovor in lepo se imej! :palec:

El Nino, dej poglej a je kje sploh še kak dober tip, pa da je fraj, da nima punce x?x x!x , pa da bo on "padu" na mene in osvajal, zavajal itd, vse kar spada zraven x:Ix x:Dx

Ej, bolj ko berem vse to,bolj se mi zdi da so "vsi najboljši fantje že poročeni (al pa oddani)" kot je v neki drugi temi že nekdo povedal. :xx!: Meni se dogaja to, drugim na tem forumu se dogaja to,... :C:

Hja... ne vem no :inocent: a bo kej bolš al kako x;)x

Pozdravljen El Nino,

spet rabim tvojo pomoč.

Čutim, da sem pred prelomnico.

Zanima me tvoje mnenje.

Imam dva projekta. Eden je sigurn in je vezan na sklop projektov iz preteklosti. Ni ne vem kaj,toda vsak tolar mi pride prav.

Drugi je povsem nov in še nič nisem naredila v to smer, potrebno bo veliko trdega dela, raziskav in priprav da bom sploh lahko začela s tem drugim projektom , vendar je po mojmu občutku obetaven.

Nekaj v meni mi govori, da naj se umaknem iz prvega, grem v samoto in se nekaj časa pripravljam na ta nov projekt, tistega, ki sem ga omenila prej, pa prepustim drugi osebi.

Tehtam in tehtam, toda mi zmanjkuje časa, odločiti se morem. Sej se bom v vsakem primeru odločila sama, zanima me kaj ti misliš. A je možno, da se lotim obeh projektov?

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

hahaha.... no konj, nisem tako brezsrčen, glede tvoje situacije da bi se šel še hahljat, sam nimaš prav... in tako zelo da se lahko nasmehneš..., bo kmalu... al pa še prej....

Deluje pomirjajoče in kot tolažba :8): , ampak vseeno ne bi dala roke v ogenj za tole.

Ne verjamem, ker enostavno trenutno ne vidim možnosti, da bi bilo to kje kaj kmalu res. :o|o:

Hvala x;)x

Oj Nino, mene pa zanima, če si ti takrat videl službo ali samo kako delo za dodatni zaslužek (alla network ipd)?? In koliko časa je pravzaprav zate kmalu? A mi lahko poveš kaj več o tej službi? Npr. a bo to čist neki novega, nepričakovanega (ali je bilo del. mesto sploh že razpisano), ali sem bila tam že na razgovoru (čeprav nimam v tem smislu zdejle nič odprto)?

Me tale mrk mal obdeluje in sem spet preveč nestrpna xrolleyesx

Hvala za odgovor x:)x

xrolleyesx ...oj nino, evo mene...spet

a veš zadnič sem ti rakla da se morm prpravt na excell in powerpoint, pa da naj bi se ta teden s tole gospo zmenile, da vidi kaj znam...in mi pove al sm spejeta v novo službo al ne...

No dans sm pa klicala pa mi pravjo da je ta gospa na dopustu do 17.05. :xx!: , ko sem pa v ponedeljek klicala...so pa rekli da je ni v pisarni...zdej pa sploh nč nisem več zihr, res...

A mislš da se malo izmišljujejo...al pa moram samo malo počakati x?x

A mislš da lahko res pričakujem, da bom dobila tole službo x?x

Nino havla ti x:Xx

Lp, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

xrolleyesx tolk še za narest pa tako malo časa.... xrolleyesx hjao hjao danes mi nekam ne gre za šlogat... mam čist poln trebuh... ahjoau mal španske muske... pol pa pridem nazaj...

Lilija... hm ne vem če bo kaj dost s tem tipčkom... je bol tko veš... hm že ma svojo... "svečenico"... to bo prišlo vmes...

poročilo pa hm velik napak ja.... všečno bo najbrž sam nevem kako bo na to gledala profesorca če ma velik napak... tud všeč... hja no ajd nekaj je že če ji je všeč... no mislim da bo mentorca zadovolna zate ne vem to mi boš ti povedala...

Poki, uspelo ti bo..počutje bo pa kar vredu... počas še na boljš...

Pixy.. ;) hehe jaz sem dokaj samski .... ampak pustmo to težko boš našla še kakega tazga kokr si naštela.... res težko...

Mihela... glede na to kako blizu sta oba projekta najbrž oba če pa že samo enega potem drugega... to se men zdi...

Konj... ne bo neki čist novga...mrbit ala network... zagotovo je že bilo razpisano...nisi bila še tam...

Sončk... lih nekje vmes mal si zmišljujejo mal je za počakat... mislim da lahko pričakuješ sam ni čist 100%....

Ojla. Kako si?

Ko bos imel cas prosim poglej kaj je s tem parckom ( ki me ze nekaj casa "zivcira" s svojimi forami x;)x ) : Katja in Janez

Pa se nekaj.. Ta mesec nekaj nacrtujem in me zanima ali se bo to zgodilo.. Ce ne ta mesec pa, ce se bo naslednji.. Zelo pomembna je ta stvar zame..

Hvala x:)x

hehja trenutno sem na pol poti med peklom in nebesi....

sam da sredina ne obstaja zato se mal cvrem in mal uživam...

;) se bo zgodilo... ahja tisti parcek kar vredu se bosta mal umirila sicer pa kar šiba...

hehja trenutno sem na pol poti med peklom in nebesi....

sam da sredina ne obstaja zato se mal cvrem in mal uživam...

;) se bo zgodilo... ahja tisti parcek kar vredu se bosta mal umirila sicer pa kar šiba...

A si siguren, da si res pogledal v karte? ali si to kar tako napisal?

Tisti parcek se namrec nikakor ne steka in imata milijon problemov.., poleg tega je vmes se ena druga zenska... :o|o: :o|o: :o|o:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...