Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

zdravo cashy

jaz bi te nujno prosila še za en pogled v karte. In sicer med mano in mojim bivšim zaročencem. Prišlo je do neke situacije oziroma verjetno do zamere? Zanima pa me kaj karte kažejo? Ali bova ostala v kontaktih? Bova premagala to zamero, ki je nastala sedaj? In ali imava še vedno možnost obnoviti najino zvezo? Res sem obupana? Prosim poglej kaj karte kažejo za naju?

Hvala Cashy

Lp

živjo, Kaja,

stvari med tabo in bivšim zaročencem se zdijo precej komplicirane.

Karte mi namreč kažejo, da bi tvoj dragi prav rad obnovil zvezo s teboj, vendar ga je strah. Po kartah sodeč meni, da nima dovolj lastnega življenjskega prostora, da mu manjka zraka, več možnosti za prilagajanja, lastnega izražanja in dinamike. Si prepričana, da si mu v zvezi omogočala toliko svobode, kot si jo je želel?

Karte kažejo, da je glede obnovitve zveze veliko na tebi. Seveda je mogoče, da se obnovi, celo zelo verjetno se bo, če boš ravnala pravilno (ne vprašaj me, kaj je pravilno, ker je to zelo relativno-pač odvisno od vajine dosedanje "zgodovine"). Vendar pa bodi previdna, puščati mu boš morala precej svobode, partner se bo v nasprotnem primeru hitro počutil ujetega in v obrambi svojega zasebnega prostora...

vse je v tvojih rokah, zato le v akcijo, z veliko premisleka, potrpežljivosti in predvsem zaupanja v partnerja xsrcx

lp, cashy

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

Hej Cashy!

Ali te lahko še 1x prosim, če pogledaš, kako bo s poslovnim prostorom, za katerega se dogovarjam...in sem ti pisala v soboto...seveda, ko boš našel čas...

Najlepša hvala!!!

x:)x

There is a difference between living and being alive.

živjo, Kaja,

stvari med tabo in bivšim zaročencem se zdijo precej komplicirane.

Karte mi namreč kažejo, da bi tvoj dragi prav rad obnovil zvezo s teboj, vendar ga je strah. Po kartah sodeč meni, da nima dovolj lastnega življenjskega prostora, da mu manjka zraka, več možnosti za prilagajanja, lastnega izražanja in dinamike. Si prepričana, da si mu v zvezi omogočala toliko svobode, kot si jo je želel?

Karte kažejo, da je glede obnovitve zveze veliko na tebi. Seveda je mogoče, da se obnovi, celo zelo verjetno se bo, če boš ravnala pravilno (ne vprašaj me, kaj je pravilno, ker je to zelo relativno-pač odvisno od vajine dosedanje "zgodovine"). Vendar pa bodi previdna, puščati mu boš morala precej svobode, partner se bo v nasprotnem primeru hitro počutil ujetega in v obrambi svojega zasebnega prostora...

vse je v tvojih rokah, zato le v akcijo, z veliko premisleka, potrpežljivosti in predvsem zaupanja v partnerja xsrcx

lp, cashy

Hvala Cashy za tvoj odgovor in za vso tvojo pomoč.

Te besede, ki si mi jih napisal mi zelo veliko pomenijo.

Verjamem da ga je strah, prav tako kot mene. Ali pravijo, da človek mora reskirati v življenju, drugače tudi nič ne more imeti oziroma pridobiti.

Jaz res upam, da se bojo stvari med nama uredila, čeprav prav tako tudi mene begajo in strašijo najine razlike, ki pa so na žalost zelo velike. Upam, da bova zbrala dovolj poguma in pokazala dovolj zrelosti, kar se tiče najine veze, drugače mislim, da nama bo zelo tezko uspelo.

Hvala Cashy za tvojo pomoč in ti želim veliko uspeha pri tvojem delu, ter sreče v privatnem življenju.

Lp

jao, jao xrolleyesx

kokotec, čisto prav imaš, punce tukajle mi samo nesrečo želijo :sori: imajo že prav tisti, ki pravijo, da je dobrota sirota...vsem po vrsti tako prijazno tukaj šlogam, potem se mi pa zahvalijo z našloganjem take nesreče :o|o: zanje še toliko nisem dober, da bi mi zaželele takšno bejbo, ki bi bila meni všeč...

čisto prav si povedal...težko se bom rešil tega prekletstva...edino, če hudiču dušo prodam, samo tako se še ven izvlečem...pa še to samo do konca življenja :V:

x:Dx x:o)x

xcivx xcivx joooooj pa tebe je za namlatit!

To bo tvojo popolna bejba!

Samo ne vem zakaj jo ti vidiš v neki presuhi pleklji xrolleyesx

Kr tale tvojo bo prou lepčkena! x;)x

Ti svetujem isto: na špilih glej malo okrag sebe!

Zej pa dost o tem,

alo šlogat dalje pa ljudem pomagat! :vragec:

x;)x xDDx

... Say what you mean

And mean what you say ...

Guest razlika

Sram ga bodi, BARABO OD DEDA

Kaj boš te ti z njim? Če ti ŽE ZDAJ sranje dela, kako si pa ti upaš s takim človekom predstavljat živeti skupaj šele v vsakodnevnih čisto življenjskih problemih okrog otrok, denarja, prilagajanja med vsemi, boleznih, službenih težav, ki so NA VSAKODNEVNEM REDU ??

Če je pa takšen, pa hvala bogu da je šel, a si pametna al nisi.

Če pa se vrne, pa ga znova pospremi skoz vrata, od koder je bil prišel

------------------------------

to so ti danes tile novodobni dedci ...Da morajo babe okoli njih letat, namesto da bi bilo obratno... Ja OČITNO IMA TALE KAM ZA IT PO "ŠE" .

naj se on raje trudi s tabo, ne pa ti okoli njega haloo. Če pa ne, pa ne. Ignor.

--------------------

NE PA SI MISLIT, DA PAČ NJEGOVA NEŽNA DUŠICA NI PRENESLA NEKE ZAMERE IN TVOJE "GROBOSTI" IN SE SEDAJ NIKAKOR NE MORE POTOLAŽITI

Edino logično je, da pač ni zaljubljen vate tako, kot si ti vanj

Z GLAVO MISLITI IN NE SAMO S SRCEM IN Z LUL* , PRI TAKO POMEMBNIH VPRAŠANJIH KOT JE POROKA, da se ne zajebeš do konca življenja. Še dobro da se je pravočasno izkazal

xokx

In to zato, ker je že od prvega dne iskren! Kva češ bolžga.

Mantis

sam, maš prav veš - v določenih odsekih

tlele pa lah jst vskočim/pomagam

Cashy, žal je odgovor ne verjetno tam okoli 36-ega.

Problem pr dedcih je, kot je pravilno ugotovila Mantis, da morajo babe letat okol dedcev xrolleyesx ne kot je bilo včasih, da so fantje osvajal dekleta

Verjetno bo tvoja nižje rasti (ker si pač sam zelo visok), srčne kulture in zaobljenih oblin. Pa dobr bo kuhala pa vesele narave bo

Pa kar hitro se bosta oženila - se pravi maš še par svobodnih let

tkole sm nahitr začutila pr tvojem vprašanju.

No, lah pa tut nakladam - sam ne

Zato, ker nismo več tako lepe, kot smo bile pred 100 leti. Pred 500 pa sploh, se je moškim tko v glavi rolal, da je bla tišina kr tri dni na teden

Bom pa jst.

Alo Cashy, kaj se to pravi?! :vragec:

Cookie tu tle eno fajno bejbo našloga, ti pa tko?!

En "obup"?!! :vragec: :vragec:

Pa namesto, de bi bil vesel, da imaš še nekaj časa mir pa luft?!

Ehh, ti novodobni dedci! xrolleyesx

...

x:o)x :frog:

Točno taka bo tale tvojo bejba, jst jo tu vidim. x:)x

Mala, okroglih ličk, dobrodušna ... prou en fajn sonček.

x:Dx x;)x

Bogi Cashy :sori: , zdriblan v kot.

In to pravi PSIHOLOG.

No wonder...

Mar bi železje na bolšjaku prodajal.

Guest razlika

Cashy

Me pa res zanima nekaj. In sicer. Denar, zdravje in ljubezen? Ne, hecam se. Zanima me v bistvu, kako interpretiraš karte. In bi te vprašala, kako se jaz počutim že vse svoje življenje, pač čustven profil. In bi želela, da mi sočasno poveš, katere karte si odprl. Gre pa samo za radovednost. Tud če ne.

Guest razlika

Že res.

Saj nisem res tak mislila kot tam zgoraj piše... sva se s spraševalko že pogovorjali.

Verjamem! Ampak ne bom zdaj vsega za nazaj brala. Imam en drug oprauk.

Hej!

...če si še vedno v elementu, pa te prosim, če lahko pogledaš kaj bo z najemom določenega poslovnega prosotra, za katerega se dogovarjam in ga imam v mislih?

Ker je bila danes poroka na Švedskem, pa me zanima ljubezen v mojem življenju...xDDx

Hvala!!!

Pa lep vikend!

xsrcx

živjo, Nova,

poglejva, kaj pravijo karte o poslovnih prostorih.

Karte menijo, da je treba biti pri najemu teh poslovnih prostorov zelo previden. Dobro preveri vsa možna dejstva o njih in se z odločitvijo teh prostorov ne prenagli. Zna se zgoditi, da boš v primeru najema in nerazčiščenih stvari okrog teh prostorov imela še težave. Če se težave pa vseeno pojavijo, pa karte pravijo, da jih boš znala obvladati in na dolgi rok se bodo prostori, ki jih boš najela, izkazali dobro in se ti bogato obrestovali x:)x

vidim, da sanjariš tudi o poroki na kraljevski način. Le pohiti, princ Albert je oznanil zaroko, nimaš več veliko časa x:Dx

poglejva, ali ti ga uspe omrežiti x:px

hmm, glede ljubezni kaže, da si trenutno v globoki osebni preobrazbi. Spreminjaš svoja prepričanja, koncepte o ljubezni, ustreznem partnerju.Rada bi začela povsem na novo, izkusila nekaj povsem drugega kot dosedaj, odkrila nov svet v ljubezni. Se končno poslovila od nenehnega boja proti nesrečni usodi. Na srečo bo kmalu prišel čas, ko boš pripravljena na novo ljubezen, ki jo boš gledala z drugačnimi očmi kot dosedaj. In kaže, da se bo izkazalo za bolj perspektivno kot doslej :2src:

zavidam ti x:o)x

srečno! xsrcx

Čaw cashy.

Malo sem brala prejšnje poste in sem se kar lepo nasmejala x:)x Veš kaj... jaz ti želim, da najdeš točno takšno deklico, kot si želiš... visoko, vitko lepotičko, ki te bo imela tako zelo rada in bo tako zelo lepo skrbela zate, da boš najsrečnejši človek na svetu... in saj veš, moja pozitivna energija do tebe je tako močna, da oni uroki iz prejšnjih postov sploh ne morejo do tebe... xwizardx x8Dx xsrcx

Prosila pa bi te, da mi pogledaš v karte, ko ti bo čas dopuščal oz. ko boš spet v elementu x:)x

Samo za info, moj partner zaenkrat še ostaja, zanj te ne bom nič spraševala, kot veš sem se odločila, da počakam cca. 4 mesece, da se neke zadeve rešijo in potem... bo točno tako kot sem se odločila, tako, da bo boljše, lepše in lažje za vse 3 x8Dx

Zanima pa me kako bo z nekom drugim. Kakšen mesec se dobivava (samo na kavici, da ne bo kakšne pomote x;)x ), na žalost vezan in kar precej starejši od mene (pa čeprav sem še pred kratkim bila tako zalo prepričana, da s kakšnim takšnim pa jaz res ne bi in ne bom... xrolleyesx ), ampak na žalost sem se čustveno zapletla bolj kot bi si želela. Zelo si želim, da tudi če bo kaj med nama, da bi bilo, ko zadeve s svojim tipom rešim in končam, ampak ne vem če se bo dalo tako dolgo zdržat :2src: Plis poglej kaj mi kažejo karte v zvezi z njim. Če bo, kdaj in kaj bo x:)x Samo avanturica ali kaj bolj globokega in dolgotrajnega? Dobro bi bilo, če ne bi bilo nič, če že, potem pa druga varijanta x:)x Samo kaj, ko v takih zadevah razum odpove... vsaj pri meni :sad:

Želim ti vesel in nasmejan sončen dan! :hepko: xmusicx :fool: xcheersx xloveyx

BS

Cashy, pa kaj ti bo punca,

to so samo delo, stroški in skrbi. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

eh, hecam se. samo kar ta pravo, samsko najdi.

Da ne boš kot jaz, ki ne vem pri čem sem.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_disapprove.gif

Zdravo.. prvič se obračam na vedeževanje in me zato še bolj zanima interpretacija kart, ki zelo upam da jo bom dobila. Zanima pa me situacija med mano in mojim fantom s katerim sva skupaj že nekaj časa vendar zadnje čase konkretno škriplje, zanima me kako nama kaže, kaj je prava pot zame, kaj on čuti... torej ali se nama obetajo boljši časi ali ni več vredno truda, saj sem vedno bolj v dvomih o vsem. Komaj čakam na odgovor x;)x

All the Buddhas of all the ages have been telling you a very simple fact: Be -- don't try to become. Within these two words, be and becoming, your whole life is contained. Being is enlightenment, becoming is ignorance.

By: Osho

Cashy, ko bos utegnil, bi mogoce pogledal v karte se zame? Znasla sem se v situaciji, ki postaja vedno bolj cudna, sem namrec v nekem relationshipu, za katerega pa ne vem vec, ali naj se sploh se trudim, ali je vse zaman... It makes me very very sad... Hvala Cashy!

To the living we owe respect.

But to the dead we owe only the truth.

Cashy, tudi jaz imam vprašanje zate.

Namreč, dobila sem ponudbo za delo, ki pa nima prav veliko zveze z mojim poklicem. Zanima me, ali naj o ponudbi sploh premislim ali naj jo kar zavrnem?

Hvala ti.

Zdravo.. prvič se obračam na vedeževanje in me zato še bolj zanima interpretacija kart, ki zelo upam da jo bom dobila. Zanima pa me situacija med mano in mojim fantom s katerim sva skupaj že nekaj časa vendar zadnje čase konkretno škriplje, zanima me kako nama kaže, kaj je prava pot zame, kaj on čuti... torej ali se nama obetajo boljši časi ali ni več vredno truda, saj sem vedno bolj v dvomih o vsem. Komaj čakam na odgovor x;)x

Karte kažejo, da imaš občutek, da v zvezo vlagaš precej več kot tvoj partner, in ti partner ostaja dolžan svojega vložka v to zvezo. Kot bi bila ogoljufana za vse, kar vlagaš v zvezo. Karta partnerja pa kaže, kot, da se mu trenutno stanje zdi povsem pravično, kakršnokoli že je, in da ni pripravljen povečati svojega vložka v zvezo in te na ta način zadovoljiti.

Glede vajine zveze karte kažejo, da sta se našla predvsem zaradi medsebojne fizične privlačnosti in da nista povsem jasno razčistila zadeve glede zveze...kot da je nekaj pomembnih stvari vedno viselo v zraku in sta jih odlagala na kasnejše razrešitve. Kaže, da se vama je tega sedaj nabralo toliko, da ne zmoreta več prelagati. Oziroma tebi ne uspe več prelagati reševanja zadev na kasneje. Izgleda, da je zate prišel Dan D (pa ne bend), ampak trenutek, ko boš morala stopiti iz dosedanjega načina življenja v novo prihodnost, saj v nadaljevanju dosedanjega stila ni več prave prihodnosti. Če boš le sanjarila, da bo mogoče nekoč le bolje in se bo fant bolj zavzel zate, se boš utapljala le še globlje v žalost, nesrečo in iz zveze boš vedno težje izstopila... in tako bo vse vzel hudič :sori:

dobro premisli, ali lahko pričakuješ spremembo v odnosu, ali je ta sprememba sploh možna, in kam bo vse to pripeljalo, če te spremembe ne bo...

srečno! xsrcx

Cashy, ko bos utegnil, bi mogoce pogledal v karte se zame? Znasla sem se v situaciji, ki postaja vedno bolj cudna, sem namrec v nekem relationshipu, za katerega pa ne vem vec, ali naj se sploh se trudim, ali je vse zaman... It makes me very very sad... Hvala Cashy!

čaw, sončica,

karte, ki so se odprle pri tvojem polaganju, so težavne za interpretacijo. Verjetno si zašla v zelo kompleksno situacijo, kjer so stvari precej nerazščišene in zavite v meglo.

Vseeno poskusiva. Karta tvojega odnosa do partnerja kaže na vztrajen in potrpežljiv odnos, ki pa ima v sebi precej voditeljskega značaja. Kaže, kot da si ti tista v zvezi, ki "nosiš hlače". Mogoče se tvoj partner zaradi tega počuti nekoliko ujet, kot da nima prave besede in možnosti odločanja, kako bo vajina zveza potekala naprej. To bi se lahko kazalo v partnerjevem izogibanju pred teboj, čustvenem oddaljevanju ipd...se morda kaj podobnega dogaja?

Karte pravijo, da imata že dolgotrajen odnos, mogoče se je razvil celo iz dolgoletnega prijateljstva. Vendar zate res to ni več to...Po kartah sodeč bi se po prekinitvi odnosa počutila precej bolje, kot nekakšno zmagovalko, da ti je uspelo prekiniti zate nezadovoljujoč odnos. In karte prav kmalu napovedujejo srečanje osebe, s katero se boš zelo dobro ujela v novem partnerskem razmerju, vendar bo potrebno to partnerstvo izgraditi na povsem novih temeljih, novi filozofiji "furanja" partnerske zveze, da bi se lahko obnesla...

Upam, da se ti zadeva razplete čimbolje, in če se da na obojestransko srečo in korist x:)x

lp, cashy

Cashy, tudi jaz imam vprašanje zate.

Namreč, dobila sem ponudbo za delo, ki pa nima prav veliko zveze z mojim poklicem. Zanima me, ali naj o ponudbi sploh premislim ali naj jo kar zavrnem?

Hvala ti.

čaw, green123,

karte govorijo močno v prid temu, da se čimbolj pozanimaš o delu, ki ti je ponujeno. Ponudbe nikar prehitro ne zavrzi, vendar tudi ne sprejmi takoj. Karte kažejo, da zna na delovnem mestu biti par stvari, ki ti ne bodo všeč, vendar boš z dobrim pristopom lahko marsikaj spremenila sebi v prid. torej, zberi čimveč informacij o delu, katerega bi opravljala in se temeljito pogovori z osebami, ki bi ti bile pri tem nadrejene... o delovnih nalogah, spoznaj organizacijsko klimo, org.kulturo, medosebne odnose pri sodelavcih, ugodnosti, ki ti jih na delovnem mestu nudijo...pač vse, kar se ti zdi pomembno...kljub temu, da ni na tvojem izobrazbenem področju, te očitno vidijo kot primerno sodelavko...mogoče pa bo kaj nastalo iz te moke x8Dx

srečno! xsrcx

Huh, se tezavne karte za piko na i :) Ni cudno da se sama ne vem kaj in kako... Mogoce je moja navecja tezava v tem, da se kar vztrajam, ker nimam obcutka, da je prav iti stran - da nisem se pripravljena, ker je povezanost zares mocna in temelji na tako dobrem prijateljstvu.

Hvala Cashy, da si si vzel cas, in mi tole napisal! ;) :palec:

To the living we owe respect.

But to the dead we owe only the truth.

najlepsa hvala za odgovor moram priznat da si čisto skinil situacijo, hvala za dobre zelje.. grem naprejx;)x

All the Buddhas of all the ages have been telling you a very simple fact: Be -- don't try to become. Within these two words, be and becoming, your whole life is contained. Being is enlightenment, becoming is ignorance.

By: Osho

Pozdravljeni! x;)x

...Upam, da vam ne bo odveč, če možnost pogleda v karte izkoristim tudi sama... Imam pa tri vprašanja, na katera upam, da mi boste lahko čim prej odgovorili.

1.) Zanima me, kaj se mi letos kaj obeta na področju ljubezni? Mi je usojena kakšna resna zveza?

2.) Ali mi bo letos uspelo narediti diplomo?

3.) Ali bom po končanem zdravljenju uspela od zavarovalnice dobiti takšno višino odškodnine, da si bom z njo lahko kupila drug avto, ki mi ga je voznik tovornjaka v prometni nesreči popolnoma razbil? S tem mislim na odškodnino med 5.000 in 7.000 €?

Za vaš čas in trud se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem in hkrati vas moram pohvaliti, da nudite te storitve vedeževanja brezplačno :palec:

Lep pozdrav! x:)x

cashy, ko boš imel kaj časa bi te prosila, če lahko pogledaš kaj pravijo karte glede ljubezni....

hvalahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Larisa

cashy, ko boš imel kaj časa bi te prosila, če lahko pogledaš kaj pravijo karte glede ljubezni....

hvalahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Larisa

P

Lep pozdrav po dolgem času :)

Tudi jaz imam željo, če mi bo kdo pogledal, kaj me čaka na ljubezenskem področju. Že dlje časa je samotno, pa me zanima pač...

pozdravček in hvala.

aaaa datum rojstva : 21. 11. 1968

Pozdravljeni! x;)x

...Upam, da vam ne bo odveč, če možnost pogleda v karte izkoristim tudi sama... Imam pa tri vprašanja, na katera upam, da mi boste lahko čim prej odgovorili.

1.) Zanima me, kaj se mi letos kaj obeta na področju ljubezni? Mi je usojena kakšna resna zveza?

2.) Ali mi bo letos uspelo narediti diplomo?

3.) Ali bom po končanem zdravljenju uspela od zavarovalnice dobiti takšno višino odškodnine, da si bom z njo lahko kupila drug avto, ki mi ga je voznik tovornjaka v prometni nesreči popolnoma razbil? S tem mislim na odškodnino med 5.000 in 7.000 €?

Za vaš čas in trud se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem in hkrati vas moram pohvaliti, da nudite te storitve vedeževanja brezplačno :palec:

Lep pozdrav! x:)x

čaw, Jasminka88,

karte pravijo, da si imela do sedaj zveze, ki so veliko obetale in nekaj časa bile res čarobne, vendar je prišlo do hitrih, nenadnih sprememb, ki so tvojo srečo v njih končale. Za naprej pravijo, da boš morala preurediti svoja prepričanja in vzorce, s katerimi stopaš v zvezo. Mogoče se manj zanašati na trenutna čustva in navdih, ter bolj razumsko pogledati na potencialnega partnerja in odnos, ki ti ga lahko on ponudi, hkrati pa ne pričakovati, da bo partner tisti, ki ti prinaša srečo. To si lahko zagotoviš zase edino ti sama. Malo več potrpežljivosti, razumevanja in realnega pogleda v roke, pa se bo našlo kaj primernega tudi zate x;)x

hmm, diploma? Pa letnik 88 si? Verjetno je to visokošolski program, ali bolonjec? na univerzitetnem študiju so letnik 86 tisti, ki delajo letos diplomo...

Karta kaže na dobre pogoje, da diplomo narediš še letos. Imela boš veliko pomoči in opore od doma, tako, da ti ne bo potrebno skrbeti za nič drugega, kot je študij :palec:

še glede odškodnine...res mi je žal, da se ti je tole zgodilo, in hkrati sem vesel, da ni kaj hujšega in da boš lahko popolnoma okrevala. Niti pod razno si pa ne želim predstavljati, kako ti je bilo v času nesreče-težka preizkušnja in čestitke, da si jo tako dobro prestala xsrcx

tu karta ni tako zelo optimistična, kot pri diplomi. Očitno boš imela trdo bitko z zavarovalnico za dovoljšno odškodnino, saj bodo tvoja prizadevanja poskusili onemogočiti in te odpraviti z čimmanjšo odškodnino. Potrebovala boš ogromno iznajdljivosti, vztrajnosti in energije, da boš dosegla svoje, vendar to vsekakor je možno :vio:

srečno pri okrevanju, se kaj slišiva,

lp, cashy

P

Lep pozdrav po dolgem času :)

Tudi jaz imam željo, če mi bo kdo pogledal, kaj me čaka na ljubezenskem področju. Že dlje časa je samotno, pa me zanima pač...

pozdravček in hvala.

aaaa datum rojstva : 21. 11. 1968

Sliva,

lepo pozdravljena nazaj po dolgem času :palec:

karte kažejo na nekoliko okostenela načela glede primernega partnerja. Mogoče se zanašaš preveč na razumski in pragmatični pristop k iskanju primernega partnerja, odklanjaš pa vlogo čustev. Si pustiš, da te nekdo privlači in premami ne glede na vrednostne etikete, ki mu jih prisodiš? Karte menijo, da zaradi svojih prepričanj preveč oklevaš pri izbiranju partnerja. Mogoče gledaš še na zadostno materialno preskrbljenost, ki bi omogočal udoben življenjski standard vama obema in ne najdeš primernega kandidata? Mogoče si že sama dovolj dobro preskrbljena, vendar ne želiš ob sebi nekoga, za katerega nisi prepričana, da bo spoštoval tvojo materialno neodvisnost?

Ne pravim, da to vse drži, vendar karte mi kažejo na situacijo, ki je močno povezana s tvojim premoženjskih stanjem in situiranostjo potencialnega partnerja...

zato ti ne morem jasno napovedati, kaj in kako se ti bo odvijalo na ljubezenskem področju...

čaw, Jasminka88,

karte pravijo, da si imela do sedaj zveze, ki so veliko obetale in nekaj časa bile res čarobne, vendar je prišlo do hitrih, nenadnih sprememb, ki so tvojo srečo v njih končale. Za naprej pravijo, da boš morala preurediti svoja prepričanja in vzorce, s katerimi stopaš v zvezo. Mogoče se manj zanašati na trenutna čustva in navdih, ter bolj razumsko pogledati na potencialnega partnerja in odnos, ki ti ga lahko on ponudi, hkrati pa ne pričakovati, da bo partner tisti, ki ti prinaša srečo. To si lahko zagotoviš zase edino ti sama. Malo več potrpežljivosti, razumevanja in realnega pogleda v roke, pa se bo našlo kaj primernega tudi zate x;)x

hmm, diploma? Pa letnik 88 si? Verjetno je to visokošolski program, ali bolonjec? na univerzitetnem študiju so letnik 86 tisti, ki delajo letos diplomo...

Karta kaže na dobre pogoje, da diplomo narediš še letos. Imela boš veliko pomoči in opore od doma, tako, da ti ne bo potrebno skrbeti za nič drugega, kot je študij :palec:

še glede odškodnine...res mi je žal, da se ti je tole zgodilo, in hkrati sem vesel, da ni kaj hujšega in da boš lahko popolnoma okrevala. Niti pod razno si pa ne želim predstavljati, kako ti je bilo v času nesreče-težka preizkušnja in čestitke, da si jo tako dobro prestala xsrcx

tu karta ni tako zelo optimistična, kot pri diplomi. Očitno boš imela trdo bitko z zavarovalnico za dovoljšno odškodnino, saj bodo tvoja prizadevanja poskusili onemogočiti in te odpraviti z čimmanjšo odškodnino. Potrebovala boš ogromno iznajdljivosti, vztrajnosti in energije, da boš dosegla svoje, vendar to vsekakor je možno :vio:

srečno pri okrevanju, se kaj slišiva,

lp, cashy

Cashy, najprej iskrena hvala za tele izčrpne odgovore. x;)x

Na področju ljubezni si vse prav napisal... Res je bilo tako. Na začetku vse super, potem pa se je vse razblinilo... Morda imam res malce prevelika pričakovanja okrog tega, tudi to je res... :sori: Torej se mi za letos ne kaže kakšna nova zveza?

Ja, u bistvu sem res letnik 88, hodim pa na Višjo strokovno šolo v Slovenj Gradec, program poslovni sekretar, in ravno zaradi tega zdravljenja po prometni me skrbi, če bo šla letos diploma skozi... Ampak glede na tvoje dobre napovedi in mojega vloženega truda bo torej šlo skoz. :palec:

Prometna nesreča je bila zares huda ja... sploh ne vem, kako mi je uspelo, da sem se tovornjaku umaknila na desno stran ceste, ker če se ne bi, bi vame trčil čelno in najbrž me danes več ne bi bilo nikjer... In ravno zato se zdaj ne mislim tako hitro vdati. To kar si mi napisal, mi je dalo misliti, zato te prosim, če lahko pogledaš v karte, kaj mi kažejo v primeru, da za izterjavo odškodnine najamem odvetnika? Mi bo na ta način pa uspelo dobiti toliko, kot si želim?

Se opravičujem, ker sem tako sitna. Upam, da ti ne bo odveč mi odgovoriti še na ti dve vprašanji...

Obljubim, da potem pa hitro ne bom več sitnarila x:)x

Lepo se imej in že vnaprej hvala! :8):

Jasminka,

karte glede nove zveze niso pokazale ničesar, temveč le spremembo, ki jo moraš izvesti sama pri sebi. Sam razumem to kot nekaj nujnega, kar potrebuješ narediti, da boš lahko vstopila v zrelo in izpolnjujoče partnersko razmerje. V primeru, da ostaneš na mestu, se ti bodo verjetno pojavljala razmerja, ki bodo potekala po preteklih vzorcih-torej hiter in in strasten začetek, čemur bo sledil hiter konec. Verjetno si ne želiš takšnega začaranega kroga?

Glede najema odvetnika ti pa ne upam svetovati. Tu je toliko neznank, ki jih iz kart ne vidim, pa tudi ne zaupam povsem svoji interpretaciji. Tu boš morala iti naprej z zdravo kmečko pametjo in matematično logiko. Verjetno bi se bilo najbolje pozanimati pri zavarovalnici, kakšno odškodnino lahko pričakuješ. Če z njo ne boš zadovoljna, pa boš razmišljala o odvetniku. Nadalje je vprašanje, kako dobrega odvetnika boš dobila in koliko bo računal za svoje storitve. Ali boš z njegovo pomočjo dobila več, kot mu boš plačala?

Žal ti tu s kartami ne znam svetovati.

srečno xsrcx

lp, cashy

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...