damjanmb 4. september 2010 Prijavi Deli 4. september 2010 ojla lep pozdrav ze dolgo nisem bil tukaj vidim da se trudite pa da vam gre zelo dobro. zdaj pa vprasanje ali lahko tudi meni poves kaj o meni kaj vidis nekaj nasplosnega ce lahko no pa lep pozdrav damjanmb Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 Hej, tudi mene nekaj zanima. 1. Ali je pametno letos nadaljevati s šolanjem ali raje počakati eno leto, da se stabilizira finančno stanje? 2. Ljubezen, kaj je že to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lordes 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 Živjo Cashy, zopet se obračam nate. Zanima me predvsem služba.Končno sem zbrala pogum in se odločila, da zamenjam službo.Ne začetku je kazalo vse ok, zdaj pa sem vedno bolj razočarana.Mi bodo konec meseca sploh podaljšali pogodbo? Napisala sem tudi prošnjo za še eno službo in čakam na odgovor, ki naj bi prišel do mene v roku 14-tih dni?Me bodo povabili na razgovor?Kako kaže s to službo? Najlepša hvala za odgovor že v naprej. Citiraj LOVE ME WHEN I LEAST DESERVE IT, BECOUSE THAT'S WHEN I REALLY NEED IT! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prenja 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 Živjo Cashy, tudi jaz se ponovno obračam nate.Končno sem začela pisati diplomsko nalogo, pa me zanima, če mi jo bo uspelo dokončati do konca tega leta?Zanima me tudi služba, mi bo uspelo dobiti zaposlitev na področju, ki ga študiram?In pa seveda ljubezen? Hvala za odgovore. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 ojla lep pozdrav ze dolgo nisem bil tukaj vidim da se trudite pa da vam gre zelo dobro. zdaj pa vprasanje ali lahko tudi meni poves kaj o meni kaj vidis nekaj nasplosnega ce lahko no pa lep pozdrav damjanmbDamjan, lep pozdrav, položene karte mi pripovedujejo naslednjo zgodbo...sicer ne vem, ali gre za poslovne in karierne zadeve ali mogoče celo ljubezenske, bom poskusil opredeliti oboje... Izgleda, da si zelo prizadeven in podjeten fant, ki se trudi, da bi dosegel svoje cilje, vendar tvoj trud nikakor noče biti poplačan, saj te ovirajo mnoge prepreke.Trenutno imaš dobre ideje, ki bi jih rad uresničil in iščeš tudi primerne načine, kako vse skupaj realizirati, pa vidiš iz preteklih izkušenj, da zaradi nenaklonjenega okolja ne bo šlo. Dogodki te namreč prehitevajo po levi in desni, ne da bi sam imel kaj dosti vpliva nanje. Jasno vidiš, kako stvari stojijo in se znaš razsodno odločati, kar si že večkrat dokazal. Veš, da tudi tokrat ni prostora za nepremišljene odločitve in je treba zadeve dobro pretehtati. Vidiš, da boš moral v prihodnosti vzeti vse vajeti v svoje roke, če boš želel svoje zamisli izpeljati. Če boš namreč ostal odvisen od drugih, se boš moral od realizacije svojih idej žal posloviti. Ljubezensko življenje pa po istem polaganju sodeč tudi čakajo težki časi.Karte kažejo, kot, da se že dalj časa trudiš okrog nekega dekleta in iščeš poti, kako do njenega srca, pa nikakor ne uspe. Ker ti zaljubljenost na srečo ni zameglila zrele presoje izgleda, da se boš odločil in nehal tiščati z glavo skozi zid in opustil neuspešne poskuse. Po temeljitem premisleku boš ugotovil, da je dvorjenje pri tej punci obsojeno na neuspeh in da je svoj trud bolje preusmeriti kam drugam. Sicer s težkim srcem, a vseeno Tako nekako bi opisal to splošno polaganje, na poklicnem in na ljubezenskem področju...lahko, da je oboje povsem mimo, a bom še bolj vesel, da je mimo in da ti gre na obeh področjih bolje od rok srečno!lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 Hej, tudi mene nekaj zanima. 1. Ali je pametno letos nadaljevati s šolanjem ali raje počakati eno leto, da se stabilizira finančno stanje? 2. Ljubezen, kaj je že to?jade, a te je malo stisnilo pri študiju in meniš, da nimaš prav veliko izbire, kako in kaj naprej?Karte v prihodnosti kažejo na povsem nov začetek iz nule, prost vseh skrbi in težav iz preteklosti, zaključilo pa se bo v tvoje največje zadovoljstvo. To bi si lahko razlagala kot spremembo v življenju, torej nekaj drugega namesto študija, ki ti bo prineslo veliko mero zadovoljstva. Morda tudi finančnega, da boš potem nadaljevala s šolanjem... Ljubezen,kaj je to? Večno vprašanje, na katerega verjetno sploh ni odgovora. Se pa da na veliko razpravljati, kaj NI ljubezen Poglejva še v to smer.Karte kažejo, da si se v preteklosti že nekajkrat opekla z napačnimi izbirami. Kaže, kot da bi se ti fantje tako zamerili, da si se odločila ostati kar sama in ne biti pobudnica ničesar več...da boš pustila, da te ljubezen že sreča samo od sebe, če ti je namenjeno...no, če se res držiš tega načina, v prihodnje na žalost kaže, da boš še kar nekaj časa sama, saj bodo priložnosti odplavale mimo tebe... mogoče bi bilo dobro še enkrat razmisliti, če se vendarle splača zavzeti bolj aktivno držo pri iskanju ljubezni, če si jo resnično želiš pa srečno, tako pri študiju kot pri ljubezni Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 Živjo Cashy, zopet se obračam nate. Zanima me predvsem služba.Končno sem zbrala pogum in se odločila, da zamenjam službo.Ne začetku je kazalo vse ok, zdaj pa sem vedno bolj razočarana.Mi bodo konec meseca sploh podaljšali pogodbo? Napisala sem tudi prošnjo za še eno službo in čakam na odgovor, ki naj bi prišel do mene v roku 14-tih dni?Me bodo povabili na razgovor?Kako kaže s to službo? Najlepša hvala za odgovor že v naprej. Lordes,karte res kažejo na razočaranje nad zdajšnjo službo, vendar kažejo tudi na tvojo pasivnost pri uravnavanju lastnega položaja in poteka kariere. Negotovost, ki jo izražaš glede dosedanje službe in prošnje za naslednjo boš na tak način prenašala še naprej v prihodnost pri drugih prošnjah, službah, razgovorih itd. To stanje duha, pa na žalost ni najbolj produktivno in niti koristno zate. Karte kažejo, da boš v prihodnje morala iti v boj za lastno dobro, najprej nabrati čimveč informacij o tem, kaj ti je na voljo, v dosedanji službi in kaj ti ponujajo v službi, za katero prosiš. Odločitev, kako naprej, je pri tebi neizbežna in ne da se jo prelagati v nedoločen čas s pasivno držo, kako se bodo drugi odločali zate. Predlagam, da se čimbolj angažiraš v iskanje službe tudi z osebnimi predstavitvami v podjetjih, kjer meniš, da bi ti bilo všeč delati, da izdelaš dober CV in pripraviš dobro samopromocijo. Tako ti bo uspeh veliko bližje in lažje dosegljiv srečno! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 Živjo Cashy, tudi jaz se ponovno obračam nate.Končno sem začela pisati diplomsko nalogo, pa me zanima, če mi jo bo uspelo dokončati do konca tega leta?Zanima me tudi služba, mi bo uspelo dobiti zaposlitev na področju, ki ga študiram?In pa seveda ljubezen? Hvala za odgovore. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gifuh, iz kart je razbrati, da si imela kar pestro preteklost glede diplomske naloge, kup neodločnosti, iskanja primerne teme, nekaj dobrih zamisli, ki pa se niso mogle ugodno razplesti in iz tega sledeče razočaranje... vendar sedaj za diplomo kaže vse dobro! popolnoma boš padla notri, se osredotočila na diplomo, ki ti bo zelo dobro uspevala in na koncu se boš lahko veselila dobrega rezultata in nazdravila uspehu služba,karte kažejo, kot, da do sedaj ni bilo kakšne super priložnosti delati na svojem področju. Da so bile neke lažne in neuresničene obljube in nato nekakšno okrevanje po razočaranju. Karte kot glavni problem kažejo idealističen pogled na svet, ki nima ravno najboljšega stika z dejanskimi razmerami na področju, ki ga študiraš. Pa ni tako hudo, karte kažejo, da boš našla fajno službo, kjer ti ničesar ne bo hudega in tudi prihodki bodo dobri,vendar bo od tebe služba zahtevala še veliko strokovnega izpopolnjevanja in pridobivanja novih znanj, če jo boš želela opravljati tako dobro, kot si želiš. še o ljubezni par besed...po kartah sodeč se zdi, kot da ravnokar prehajaš pomembno osebnostno preobrazbo, kjer si v fazi spreminjanja svojih osnovnih načel, prepričanj in vrednot. Ko se ponovno bližaš svojemu bistvu, dobremu stiku s samim seboj, ko postajaš spet Ti. Verjameš, da je to pot do osebne sreče in prav imaš. S svojo "ozemljitvijo" in samozavestjo, svojo življenjsko potjo pa postajaš bolj privlačna za nasprotni spol. V bližnji prihodnosti bo še nekaj zatišja, ko boš utrdila in integrirala vse spremembe v sebi, in karte pravijo, da te že kmalu za tem čaka čustvena izpolnitev in sreča v ljubezni! upam, da se tole vse resnično uresniči ti prav privoščim lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 še eno kratko opažanje, predvsem na tematiko ljubezni, ko je sploh pri deklicah zelo veliko povpraševanje...zdi se mi prav čudno, koliko je samskih deklet. Namreč sodeč po letošnjem poletju, ko sem delal in srečeval ogromno mladih deklet (predvsem po porokah, zabavah itd) sploh ni bilo nobenih samskih deklet. Vse so bile srečno zaljubljene, marsikatera pa tudi že z malim frocom. Da bi bila kje kakšna samska, je ni bilo videti. Ali to pomeni, da samskih deklet sploh ni več? Ali pa je to le znak, da si samske punce ne upajo na plano in se odpovedujejo zabavah ravno zato, ker nimajo spremljevalca, s katerim bi se na zabavi pojavile? Kako potem naj samske punce pridejo do partnerja, če se pa ne pokažejo na "trgu". Tudi, če pogledam na spletne portale raznoraznih zmenkarij, kakšno je razmerje med fanti in dekleti? približno 5:1 torej na 50 000 (verjetno samskih) fantov pride 10 000 samskih deklet? ali je res toliko več fantov prostih kot deklet...oziroma toliko več fantov na svetu kot deklet? Če ne, kje so potem ostale deklice? Se skrivajo za 4 zidovi?Dajte se malo angažirat in prilezite na plano, razkrijte svoje ženske zapeljive čare, pa bodo prišli tudi rezultati. In če še dodam, prepustite se dogajanju samemu, naj vas ponese življenju naproti brez nekakšnih zavor in zapor, kakšna mora biti situacija in fant, da mi bo všeč, in če ne bo tak in tak...sicer pa takih sploh ni, kaj se sploh trudim, bolje biti sama kot pa z njim... Seveda je nekaj takih nemarnežev, niso pa vsi samski fantje taki...v bistvu verjamem, da je večina fantov OK, če bi jim le dali priložnost, da se dobro spoznate... no, dovolj o tem...samo v razmislek Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
danuška 10. september 2010 Prijavi Deli 10. september 2010 Še enkrat te prosim če pogledaš zame za moj partnerski odnos,odnos z otrokoma in kako bodo finance.Hvala že vnaprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kaja221 15. september 2010 Prijavi Deli 15. september 2010 Zdravo Cashy Jaz bi te prosila če se enkrat pogledaš zame. Z bivšim zaročencem sva sedaj navezala stik ampak bolj na prijateljski ravni čeprav izjave tako moje kot njegove so včasih kar dvoumne. Zanima pa me kam to vodim kaj karte kažejo, ali se sedaj odvija v pravo smer in bova obnovila zvezo? Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 Damjan, lep pozdrav, položene karte mi pripovedujejo naslednjo zgodbo...sicer ne vem, ali gre za poslovne in karierne zadeve ali mogoče celo ljubezenske, bom poskusil opredeliti oboje... Izgleda, da si zelo prizadeven in podjeten fant, ki se trudi, da bi dosegel svoje cilje, vendar tvoj trud nikakor noče biti poplačan, saj te ovirajo mnoge prepreke.Trenutno imaš dobre ideje, ki bi jih rad uresničil in iščeš tudi primerne načine, kako vse skupaj realizirati, pa vidiš iz preteklih izkušenj, da zaradi nenaklonjenega okolja ne bo šlo. Dogodki te namreč prehitevajo po levi in desni, ne da bi sam imel kaj dosti vpliva nanje. Jasno vidiš, kako stvari stojijo in se znaš razsodno odločati, kar si že večkrat dokazal. Veš, da tudi tokrat ni prostora za nepremišljene odločitve in je treba zadeve dobro pretehtati. Vidiš, da boš moral v prihodnosti vzeti vse vajeti v svoje roke, če boš želel svoje zamisli izpeljati. Če boš namreč ostal odvisen od drugih, se boš moral od realizacije svojih idej žal posloviti. Ljubezensko življenje pa po istem polaganju sodeč tudi čakajo težki časi.Karte kažejo, kot, da se že dalj časa trudiš okrog nekega dekleta in iščeš poti, kako do njenega srca, pa nikakor ne uspe. Ker ti zaljubljenost na srečo ni zameglila zrele presoje izgleda, da se boš odločil in nehal tiščati z glavo skozi zid in opustil neuspešne poskuse. Po temeljitem premisleku boš ugotovil, da je dvorjenje pri tej punci obsojeno na neuspeh in da je svoj trud bolje preusmeriti kam drugam. Sicer s težkim srcem, a vseeno Tako nekako bi opisal to splošno polaganje, na poklicnem in na ljubezenskem področju...lahko, da je oboje povsem mimo, a bom še bolj vesel, da je mimo in da ti gre na obeh področjih bolje od rok srečno!lp, cashy hvala lepa ko pridem iz islandije ti vrnem oslugo lp prerok Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lrcr 17. september 2010 Prijavi Deli 17. september 2010 Cashy, daj mal poglej kaj se dogaja na mojem čustvenem področju. A mi prihaja kdo naproti? V mislih imam kar eno konkretno osebo.Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2010 Prijavi Deli 18. september 2010 Zdravo Cashy Jaz bi te prosila če se enkrat pogledaš zame. Z bivšim zaročencem sva sedaj navezala stik ampak bolj na prijateljski ravni čeprav izjave tako moje kot njegove so včasih kar dvoumne. Zanima pa me kam to vodim kaj karte kažejo, ali se sedaj odvija v pravo smer in bova obnovila zvezo? LpKaja, karte so res pokazale tvoj trud, da bi obnovila zvezo s svojim bivšim zaročencem z željo po novem začetku. A po kartah sodeč pravilno sklepaš o mnogih dvoumnostih, saj obstaja možnost, da partner v odnosu do tebe ne razkrije vsega, in da nekatere pomembne stvari ostajajo skrite in neizrečene. Tudi zaradi tega bi obnavljanje zveze naletelo na mnoge visoke prepreke, katerih razreševanje bi bilo težko in trdo, boju z njimi pa še kmalu ne bi bilo videti konca... Upam sicer, da se moja interpretacija ne sklada z resnico, a vseeno te vprašam: če je ta interpretacija resnična, ali meniš, da se splača vztrajati, kljub razočaranjem in bolečini na tej poti, čeprav možnosti za ponovno zvezo niso ravno velike? Želim ti, da ti bodo tvoje odločitve prinesle čimveč notranjega miru in zadovoljstva lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2010 Prijavi Deli 18. september 2010 Cashy, daj mal poglej kaj se dogaja na mojem čustvenem področju. A mi prihaja kdo naproti? V mislih imam kar eno konkretno osebo.Hvala.huh, lrcr imaš v mislih osebo, ki je že dalj časa odsotna in je precej daleč...pa se dolgo ni javila? Je kar težko breme zate, kajne? A karte obljubljajo veliko! Možno, da s to konkretno osebo, gotovo pa boš z nekom prav kmalu začela lepo izpolnjujoče razmerje sploh ne boš rabila iskat svojo ljubezen, temveč bo ona našla tebe. Ponovno se boš počutila zaželeno, tvoja ženska energija se bo prebudila, vsa boš prerojena in polna zanosa ter veselja do življenja Končno se bodo začele zadeve premikati v pravo smer, kajne? Ti kar zavidam uživaj v lepotah življenja, in srečno lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 18. september 2010 Prijavi Deli 18. september 2010 Hey Cashy, kako si? Upam, da si v redu, tudi v tem deževnem dnevu! Dolgo te že nisem nič vprašala Mi boš plis pogledal kaj se mi obeta na čustvenem področju? Sigurno se mi bodo uresničile sanje, moj laver se bo zaljubil vame, kmalu se bova poročila in srečno živela do konca svojih dni... Eh, to so moje sanje, potem pa se vedno zbudim... ... kaj pa nama karte kažejo v real lajfu? En lep, topel in prisrčen pozdravček! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 Hey Cashy, kako si? Upam, da si v redu, tudi v tem deževnem dnevu! Dolgo te že nisem nič vprašala Mi boš plis pogledal kaj se mi obeta na čustvenem področju? Sigurno se mi bodo uresničile sanje, moj laver se bo zaljubil vame, kmalu se bova poročila in srečno živela do konca svojih dni... Eh, to so moje sanje, potem pa se vedno zbudim... ... kaj pa nama karte kažejo v real lajfu? En lep, topel in prisrčen pozdravček! ej, modra zvezdica zaspanka preveč sanjaš, se je treba zbudit in nekaj narest, da se ti sanje uresničijo, ne samo sanjat ne vem, zakaj se tvoje sanje ne bi mogle uresničit, saj so čisto naraven del življenja čeprav mi nekaj ni povsem jasno...imaš laverja, ki ni zaljubljen vate, ali ga nimaš in si le želiš enega, ki bi se zaljubil vate itd itd.? Torej, preden se bova igrala s prihodnostjo, bi bilo dobro, da vem, na kakšen način naj polagam karte... z vključenim tipom, ali polaganje še brez njega in ugotavljanjem, če se bo pojavil... res pa je, da od jutri do petka ne bom na razpolago, grem na seminarje nekam, kjer ne bom imel internetne povezave Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cinca 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 Lep pozdrav. Sprašujem se, ali bi tudi meni lahko svetoval. Že dolgo sem sama, ker se bojim začeti zvezo, ker niti bilo nikjer koga, ki bi me zanimal ali pa bil zainteresiran zame pa še bi lahko naštevala.Sedaj pa mi je po dolgem času nekdo res zelo všeč.Vem, da tudi jaz njemu.Težavo zopet delam, ker se bojim. Zdi se mi, da sva vsak iz svojega sveta in da bi bila zato zveza kmalu obsojena na propad.Morda se bojim tudi zato, ker nimam več 15 let, da bi lahko v zvezo povsem brezskrbno vstopila in se prepustila toku. Kaj pa ti misliš in kaj tebi karte govorijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 Lep pozdrav. Sprašujem se, ali bi tudi meni lahko svetoval. Že dolgo sem sama, ker se bojim začeti zvezo, ker niti bilo nikjer koga, ki bi me zanimal ali pa bil zainteresiran zame pa še bi lahko naštevala.Sedaj pa mi je po dolgem času nekdo res zelo všeč.Vem, da tudi jaz njemu.Težavo zopet delam, ker se bojim. Zdi se mi, da sva vsak iz svojega sveta in da bi bila zato zveza kmalu obsojena na propad.Morda se bojim tudi zato, ker nimam več 15 let, da bi lahko v zvezo povsem brezskrbno vstopila in se prepustila toku. Kaj pa ti misliš in kaj tebi karte govorijo?cinca, Uau, kako karte točno opisujejo tvojo zgodbo v tvojem odnosu do simpatije kaže na visoka pričakovanja, ki jih zahtevaš od njega. In sicer se že vnaprej poskušaš zavarovati z raznoraznimi pogoji, ki jih zahtevaš od njega, da se zavaruješ pred razočaranjem. Karte pa njega v odnosu do tebe vidijo povsem sproščenega in veselega, da te je spoznal, saj zelo uživa v tvoji družbi. Verjetno tako navzkrižje odnosov res ne vodilo v trajno zvezo, saj bi tvoje zahteve po varnosti in gotovosti hitro ubile njegov optimizem in sproščenost...in on bi verjetno kmalu odšel, ti pa bi dobila svojo "potrditev", da verjetno tudi on ni bil pravi zate. Dejansko ne bi bila fora v tem, da ni pravi fant zate, temveč v odnosu, ki s tvoje strani težko zaupa in ki ne more biti sproščen, saj se močno boji zavrnitve in razočaranja. In ravno zaradi strahu pred razočaranjem in za lastno zavarovanje postaviš fanta pred nemogočo nalogo, ki ji nikakor ne more biti kos-da postane točno tak, kot si ti želiš, da bi bil ...in mu ne pustiš, da on ostane tak, kot je in te s svojo različnostjo od tebe lepo dopolnjuje in ti pomaga pri sprejemanju drugih in bogatenju svojega življenja. Karte za tvojo preteklost res kažejo razočaranja, ki jih nisi uspešno prebolela in si se raje zaprla vase ter tako spustila mimo sebe nekaj lepih priložnosti. In kažejo tudi tvojo skrb, da bi v zvezi prišlo do trenj, nenehnega boja med teboj in fantom...in ravno ta strah pred razočaranjem in nesrečnostjo zveze bo povzročil takšne boje in posledično razočaranje in nesrečnost ter konec zveze. Rešitev je (tudi po kartah sodeč), da se posvetiš sami sebi in razmisliš, kaj od starih prepričanj te ovira in kaj moraš nujno pustiti za seboj, da boš lahko stopila v zvezo neobremenjeno in brez nerealnih pričakovanj od zveze in fanta. in kot kaže, bosta stopila v zvezo, saj zadnja karta kaže, da se boš resno lotila dela na sebi, da bo zveza čimbolj in čimdlje uspevala, in da bi vama bilo lepo...Takšen razplet je seveda zelo zaželjen in tudi jaz ti pri takem prihodnjem scenariju želim veliko sreče in lepih trenutkov v dvoje lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 Hejla Spet se malo oglasam. Po enem letu sem koncno doma in kaj me pricaka... poplave No, jaz imam pa problem, da sem neodlocena, kaj naj sedaj v naslednjih 5 mesecih naredim ( no ja, tehtnica se nagiba bolj na tujino ). Kot sem ze zgodaj spomladi sprasevala, me zanima, kaj bi karte rekle glede na odlocitev, da ostanem doma in se posvetim naprej studiju (ceprav bi bila omejena, ker bi bila tako ali tako pavzerka in bi si morala nekje prav tako poiskati delo...) ali pa da grem za teh pet mesecev delati v tujino (au pair), koncno izpolnit tisto, kar si ze ene 8 let zelim in resnicno dvomim, da bi sploh se kdaj kasneje imela cas za to in bi bila najbrz dejansko ze prestara... potem spomladi pa itak spet nazaj studirat kolikor bi lahko... Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 Mirage, na tole ti pa sploh ne bom gledal v karte. Ker si že odločena, samo nisi še prepričana v tvojo odločitev. Jaz na tvojem mestu ne bi izpustil te izkušnje, ki jo boš pridobila v tujini...pa naj bo kakršna koli- lepa ali manj lepa sploh, če je res, kot praviš, da je to morda zadnja priložnost za kaj takšnega. Študij lahko tudi kasneje dokončaš...Ne vem no, jaz ne bi kaj preveč razmišljal... pa srečno! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cinca 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 cinca, Uau, kako karte točno opisujejo tvojo zgodbo v tvojem odnosu do simpatije kaže na visoka pričakovanja, ki jih zahtevaš od njega. In sicer se že vnaprej poskušaš zavarovati z raznoraznimi pogoji, ki jih zahtevaš od njega, da se zavaruješ pred razočaranjem. Karte pa njega v odnosu do tebe vidijo povsem sproščenega in veselega, da te je spoznal, saj zelo uživa v tvoji družbi. Verjetno tako navzkrižje odnosov res ne vodilo v trajno zvezo, saj bi tvoje zahteve po varnosti in gotovosti hitro ubile njegov optimizem in sproščenost...in on bi verjetno kmalu odšel, ti pa bi dobila svojo "potrditev", da verjetno tudi on ni bil pravi zate. Dejansko ne bi bila fora v tem, da ni pravi fant zate, temveč v odnosu, ki s tvoje strani težko zaupa in ki ne more biti sproščen, saj se močno boji zavrnitve in razočaranja. In ravno zaradi strahu pred razočaranjem in za lastno zavarovanje postaviš fanta pred nemogočo nalogo, ki ji nikakor ne more biti kos-da postane točno tak, kot si ti želiš, da bi bil ...in mu ne pustiš, da on ostane tak, kot je in te s svojo različnostjo od tebe lepo dopolnjuje in ti pomaga pri sprejemanju drugih in bogatenju svojega življenja. Karte za tvojo preteklost res kažejo razočaranja, ki jih nisi uspešno prebolela in si se raje zaprla vase ter tako spustila mimo sebe nekaj lepih priložnosti. In kažejo tudi tvojo skrb, da bi v zvezi prišlo do trenj, nenehnega boja med teboj in fantom...in ravno ta strah pred razočaranjem in nesrečnostjo zveze bo povzročil takšne boje in posledično razočaranje in nesrečnost ter konec zveze. Rešitev je (tudi po kartah sodeč), da se posvetiš sami sebi in razmisliš, kaj od starih prepričanj te ovira in kaj moraš nujno pustiti za seboj, da boš lahko stopila v zvezo neobremenjeno in brez nerealnih pričakovanj od zveze in fanta. in kot kaže, bosta stopila v zvezo, saj zadnja karta kaže, da se boš resno lotila dela na sebi, da bo zveza čimbolj in čimdlje uspevala, in da bi vama bilo lepo...Takšen razplet je seveda zelo zaželjen in tudi jaz ti pri takem prihodnjem scenariju želim veliko sreče in lepih trenutkov v dvoje lp, cashyHvala ti za tako hiter odgovor! Tako natančno si me zadel, da imam kar cmok v grlu! Grozna se zdim sama sebi! Osebe, ki me zelo dobro poznajo, mi očitajo, da preveč razmišljam. Povsem prav imajo, ampak jaz še kar ne znam drugače. Želim si, da bi odmislila vse negativne misli, ki mi rojijo po glavi in se prepustila. Po drugi strani se počutim, kot da imam le tako vajeti v rokah in nadzorujem svoje življenje, da ga ne bi kje spet zavozila. Občutek imam, sem tako objektivna pri svojih odločitvah, da naredim nekaj racionalno in ne emocionalno. Zopet posledica tega, da se bojim novih razočaranj in da bi se rada zavarovala. In ta moja pričakovanja od drugih. Kot da sem sama popolna!Če te prav razumem, bi bilo vredno poskusiti. Še prej pa pozabiti na vse te črne misli in se pač prepustiti. Jokam še vedno lahko kasneje, mar ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 Hvala ti za tako hiter odgovor! Tako natančno si me zadel, da imam kar cmok v grlu! Grozna se zdim sama sebi! Osebe, ki me zelo dobro poznajo, mi očitajo, da preveč razmišljam. Povsem prav imajo, ampak jaz še kar ne znam drugače. Želim si, da bi odmislila vse negativne misli, ki mi rojijo po glavi in se prepustila. Po drugi strani se počutim, kot da imam le tako vajeti v rokah in nadzorujem svoje življenje, da ga ne bi kje spet zavozila. Občutek imam, sem tako objektivna pri svojih odločitvah, da naredim nekaj racionalno in ne emocionalno. Zopet posledica tega, da se bojim novih razočaranj in da bi se rada zavarovala. In ta moja pričakovanja od drugih. Kot da sem sama popolna!Če te prav razumem, bi bilo vredno poskusiti. Še prej pa pozabiti na vse te črne misli in se pač prepustiti. Jokam še vedno lahko kasneje, mar ne.hja, če pogledaš zdravo logiko, bi bilo nekoliko hecno, če bi jokala že vnaprej zaradi verjetnega propada nečesa, česar sploh še ni obstajalo...in bi ta jok vnaprej sploh preprečil, da bi ostajalo tisto, kar naj bi propadlo...u, pismo, se zakomplicirano sliši no, če razložim s primerom, mlade punce, ki si neskončno želi otrok. A hkrati že vnaprej obupuje, zakaj bi jih sploh imela, če bodo pa nekoč takoalitako umrli. A se sploh splača? In potem jih nima, ker ne bi živeli večno...a hkrati njihovo življenje in svoje življenje oropa za neprecenljivo izkušnjo lepote bivanja- in lepoto bivanja poimenujem za vse prijetne in neprijetne izkušnje, ki jih bitje doživi v svojem življenjskem času.Tako tudi življenje nekega partnerskega odnosa ponuja vso to lepoto bivanja, ki ji je sploh treba dati priložnost, da se rodi in zaživi...čeprav ne bo trajalo večno. Vendar bo v svoji dobi bivanja obogatila življenje obeh partnerjem tako v dobrem kot slabem...koliko bo česa, je pa odvisno od vajine pripravljenosti na sprejemanje drug drugega, zrelosti, pripravljenosti na učenje, odpuščanje, zaupanje, iskrenost itd, itd... samo pojdi življenju naproti...poskus zveze se mi ne zdi primerna beseda...vsebuje že prizvok strahu pred neuspehom padi noter in naredi vse, da vama bo lepo srečno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cinca 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 hja, če pogledaš zdravo logiko, bi bilo nekoliko hecno, če bi jokala že vnaprej zaradi verjetnega propada nečesa, česar sploh še ni obstajalo...in bi ta jok vnaprej sploh preprečil, da bi ostajalo tisto, kar naj bi propadlo...u, pismo, se zakomplicirano sliši no, če razložim s primerom, mlade punce, ki si neskončno želi otrok. A hkrati že vnaprej obupuje, zakaj bi jih sploh imela, če bodo pa nekoč takoalitako umrli. A se sploh splača? In potem jih nima, ker ne bi živeli večno...a hkrati njihovo življenje in svoje življenje oropa za neprecenljivo izkušnjo lepote bivanja- in lepoto bivanja poimenujem za vse prijetne in neprijetne izkušnje, ki jih bitje doživi v svojem življenjskem času.Tako tudi življenje nekega partnerskega odnosa ponuja vso to lepoto bivanja, ki ji je sploh treba dati priložnost, da se rodi in zaživi...čeprav ne bo trajalo večno. Vendar bo v svoji dobi bivanja obogatila življenje obeh partnerjem tako v dobrem kot slabem...koliko bo česa, je pa odvisno od vajine pripravljenosti na sprejemanje drug drugega, zrelosti, pripravljenosti na učenje, odpuščanje, zaupanje, iskrenost itd, itd... samo pojdi življenju naproti...poskus zveze se mi ne zdi primerna beseda...vsebuje že prizvok strahu pred neuspehom padi noter in naredi vse, da vama bo lepo srečno Prav imaš - hecno. Vendar je vseeno primer s punco, ki si želi otrok nekoliko skrajen. Nekoč se naveličaš kratkih zvez, ki pa ti, kot praviš, lahko dajo neprecenljivo izkušnjo. Vsak bi nekoč radspoznal nekoga, s katerim bi ostal, ne večno, ampak recimo do smrti. Vsak bi si nekoč rad ustvaril dom, družino. Verjetno hočemo zato videti v naše življenske karte, da bi se izognili poskusom, prihranili bridkost ter našli tisto pravo, če nam je le namenjeno. Razumeš? Hvala ti za tvoje besede! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 Prav imaš - hecno. Vendar je vseeno primer s punco, ki si želi otrok nekoliko skrajen. Nekoč se naveličaš kratkih zvez, ki pa ti, kot praviš, lahko dajo neprecenljivo izkušnjo. Vsak bi nekoč radspoznal nekoga, s katerim bi ostal, ne večno, ampak recimo do smrti. Vsak bi si nekoč rad ustvaril dom, družino. Verjetno hočemo zato videti v naše življenske karte, da bi se izognili poskusom, prihranili bridkost ter našli tisto pravo, če nam je le namenjeno. Razumeš? Hvala ti za tvoje besede!želel bi vseeno še dodati, da tudi tisto pravo je najprej le poskus, ki pa se navsezadnje obnese. Vendar moraš vseeno dati temu poskusu priložnost in iti v to. Da pa postane ta poskus tudi tisto pravo, je pa v veliko primerih tudi posledica osebnostnega razvoja in zrelosti, ki si jo pridobila na vseh preteklih propadlih poskusih. In izogibanju poskusom zvez zaradi vnaprejšnjega prepričanja o propadu, praviloma sledi nerodnost v tisti partnerski zvezi, za katero si končno že na začetku prepričana, da je prava...in to lahko vodi do takih napak, ki pripeljejo do konca zveze, čeprav je na začetku izgledalo vse idealno. Da pa se izogneš bridkemu koncu take zveze, ti pa lahko pomagajo izkušnje prejšnjih zvez.In tako se prekine mnogih potencialno trajnih zvez, ki bi lahko uspevale, če bi partnerja znala ustrezno poslušati drug drugega in poskrbeti za izpolnjevanje potreb drug drugega...in seveda se ustrezno prilagajti v primerih, ko tisti trenutek ali pač partner ni sposoben zadovoljiti določenih potreb, ki pa niso nujne za furanje uspešne zveze. Takih veščin se pa da najbolje naučiti na napakah, ki so pripeljale prejšnje zveze do bridkega konca.Tako, da sam pri sebi mislim, da ni usoda toliko kriva za uspešnost ali neuspešnost zvez, oziroma ali nam pripelje pravega ali napačnega partnerja naproti...bolj mislim, da je lahko vsak partner, s katerim stopiš v zvezo lahko pravi, če se le med seboj znata začutit, sprejeti, poslušati, prilagajati...in če vstopu v zvezo ne botruje le zaljubljenost oz. fizična privlačnost. Zaljubljenost namreč nima nikakršne zveze z realnostjo osebe, v katero se zaljubiš in tudi povsem napačne predstave o njem. In če pričakovanja v zvezi zgradiš na temeljih teh predstav, od katerih tekom razvoja zveze ne želiš odstopiti in jih nadomestiti z bolj realnimi...adijo srečna zveza Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.