cinca 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 (popravljeno) želel bi vseeno še dodati, da tudi tisto pravo je najprej le poskus, ki pa se navsezadnje obnese. Vendar moraš vseeno dati temu poskusu priložnost in iti v to. Da pa postane ta poskus tudi tisto pravo, je pa v veliko primerih tudi posledica osebnostnega razvoja in zrelosti, ki si jo pridobila na vseh preteklih propadlih poskusih. In izogibanju poskusom zvez zaradi vnaprejšnjega prepričanja o propadu, praviloma sledi nerodnost v tisti partnerski zvezi, za katero si končno že na začetku prepričana, da je prava...in to lahko vodi do takih napak, ki pripeljejo do konca zveze, čeprav je na začetku izgledalo vse idealno. Da pa se izogneš bridkemu koncu take zveze, ti pa lahko pomagajo izkušnje prejšnjih zvez.In tako se prekine mnogih potencialno trajnih zvez, ki bi lahko uspevale, če bi partnerja znala ustrezno poslušati drug drugega in poskrbeti za izpolnjevanje potreb drug drugega...in seveda se ustrezno prilagajti v primerih, ko tisti trenutek ali pač partner ni sposoben zadovoljiti določenih potreb, ki pa niso nujne za furanje uspešne zveze. Takih veščin se pa da najbolje naučiti na napakah, ki so pripeljale prejšnje zveze do bridkega konca.Tako, da sam pri sebi mislim, da ni usoda toliko kriva za uspešnost ali neuspešnost zvez, oziroma ali nam pripelje pravega ali napačnega partnerja naproti...bolj mislim, da je lahko vsak partner, s katerim stopiš v zvezo lahko pravi, če se le med seboj znata začutit, sprejeti, poslušati, prilagajati...in če vstopu v zvezo ne botruje le zaljubljenost oz. fizična privlačnost. Zaljubljenost namreč nima nikakršne zveze z realnostjo osebe, v katero se zaljubiš in tudi povsem napačne predstave o njem. In če pričakovanja v zvezi zgradiš na temeljih teh predstav, od katerih tekom razvoja zveze ne želiš odstopiti in jih nadomestiti z bolj realnimi...adijo srečna zveza Vzela sem s nekoliko časa za razmislek. Sama sebi se zdim čudaška in prestrašena. Lahko začneš zvezo, vložiš vanjo sebe, sprejemaš, se prilagajaš itd ampak dokler ne dobro spoznaš partnerja ne veš, ali je tudi on iskren, ali le še en čudak, ki mu je vseeno. Takim se je pač bolje že na začetku izogniti, preden se kam zapleteš. Še bom morala delati na tej svoji preteklosti. In tem, da drugačno še ne pomeni slabo; to si menda tudi ti videl, da v zvezi ne bi bil problem. Mislim, da je rešitev predvsem v tem, da si neham ustvarjam neke slike na osnovi svoje domišljije. Potem bomo pa videli, če bo kaj bolje!Hvala! Popravljeno 19. september 2010 -> cinca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 Vzela sem s nekoliko časa za razmislek. Sama sebi se zdim čudaška in prestrašena. Lahko začneš zvezo, vložiš vanjo sebe, sprejemaš, se prilagajaš itd ampak dokler ne dobro spoznaš partnerja ne veš, ali je tudi on iskren, ali le še en čudak, ki mu je vseeno. Takim se je pač bolje že na začetku izogniti, preden se kam zapleteš. Še bom morala delati na tej svoji preteklosti. In tem, da drugačno še ne pomeni slabo; to si menda tudi ti videl, da v zvezi ne bi bil problem. Mislim, da je rešitev predvsem v tem, da si neham ustvarjam neke slike na osnovi svoje domišljije. Potem bomo pa videli, če bo kaj bolje!Hvala!ni blema ne se bati drugačnosti. To je samo način življenja, ki ga (še) ne poznaš. Verjetno si tudi sama drugačna, kot recimo 10 let nazaj in si takrat sploh nisi predstavljala, da boš takšna, kot si sedaj. Vsaj zase lahko tako rečem...ko sem bil v srednji šoli in če bi takrat pomislil, kakšen bom sedaj, kako bom razmišljal, deloval ipd, bi se verjetno zgrozil in sveto trdil, da tak ne bom nikoli! Je en tak lušten pregovor: Človek obrača, a Bog obrne.Rekla si, da sta kot vsak iz svojega sveta. Ne boš verjela, kakšni čudni partnerji se med seboj dobijo, pa skupaj presenetljivo dobro funkcionirajo. Pa, ko bi jih videla vsakega zase, ne bi nikoli pomislila, da bi takšna dva lahko spadala skupaj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 Hey Cashy... včasih (seveda ne preveč) moramo malo sanjat, tako je življenje lahko lepše Hmmm, v bistvu me zanima za laverja, za katerega nisem čisto prepričana, da je zaljubljen vame Prepovedana ljubezen Torej polaganje kart z vključenim konkretnim tipom Pa lepo se imej na seminarjih in čim več odnesi od njih! Pozdravček! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2010 Prijavi Deli 20. september 2010 Hey Cashy... včasih (seveda ne preveč) moramo malo sanjat, tako je življenje lahko lepše Hmmm, v bistvu me zanima za laverja, za katerega nisem čisto prepričana, da je zaljubljen vame Prepovedana ljubezen Torej polaganje kart z vključenim konkretnim tipom Pa lepo se imej na seminarjih in čim več odnesi od njih! Pozdravček! Hej, BlueStar,tokrat karte ne kažejo točno tistega, kar bi si želela slišati Tebe karte vidijo, da se v odnosu do svojega laverja kažeš kot precej neodvisno in preskrbljeno dekle, ki mu ne daje občutka, da ga res življensko nujno želi za svojega partnerja...kar je za moje pojme super... saj mu s tem ne daješ moči nad teboj, da bi počel karkoli se mu zljubi in da boš v vsakem primeru ostala z njim.Karta z njegove strani v odnosu do tebe namreč ne kaže najbolj pozitivne slike. Izgleda, kot da laver ni povsem iskren s teboj in da nima najbolj čistih namenov s teboj. Tu bi svetoval nekoliko previdnosti v odnosu. Glede poteka odnosa kažejo slike v preteklosti razočaranje s tvoje strani (verjetno še iz prejšnje zveze) in sedaj možnost novega začetka (s trenutnim partnerjem), vendar vse skupaj preveva strah pred razočaranjem (saj drugače me verjetno niti ne bi vprašala za nasvet ) Karte izražajo negotovost glede uspešnosti zveze, in menijo, da ima ta negotovost nekaj resničnih temeljev, zato svetujejo resen premislek, trezno glavo in previdnost v nadaljnem odnosu. Zadnja karta pa v prihodnosti oznanja povsem nov začetek, kar lahko razlagam kot prekinitev dosedanjega odnosa in iskanje novega partnerja....lahko pa pomeni, da boš partnerja vzela pod komando, da drug drugemu nalijeta čistega vina, naj ti pove, kako stvari stojijo z njegove perspektive in da postavita nove in trdne temelje začetka vajine veze in pri čemer ne bo več nobene negotovosti glede ljubezni in predanosti drug drugemu. Da bosta oba vedela pri čem sta...nerodno bi bilo skočit v resno vezo brez gotovosti, ali ima postavljene trdne temelje za nadaljni razvoj in rast...sicer pa imaš s tem že bogate izkušnje in vem, da takšnih napak ne bi počela Nikakor ti ne napovedujem konca in resnične neresnosti z njegove strani, karte pa vseeno svetujejo previdnost...opravi temeljit pogovor z njim in se reši negotovosti...zaenkrat toliko srečno! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 20. september 2010 Prijavi Deli 20. september 2010 jade, a te je malo stisnilo pri študiju in meniš, da nimaš prav veliko izbire, kako in kaj naprej?Karte v prihodnosti kažejo na povsem nov začetek iz nule, prost vseh skrbi in težav iz preteklosti, zaključilo pa se bo v tvoje največje zadovoljstvo. To bi si lahko razlagala kot spremembo v življenju, torej nekaj drugega namesto študija, ki ti bo prineslo veliko mero zadovoljstva. Morda tudi finančnega, da boš potem nadaljevala s šolanjem... Ljubezen,kaj je to? Večno vprašanje, na katerega verjetno sploh ni odgovora. Se pa da na veliko razpravljati, kaj NI ljubezen Poglejva še v to smer.Karte kažejo, da si se v preteklosti že nekajkrat opekla z napačnimi izbirami. Kaže, kot da bi se ti fantje tako zamerili, da si se odločila ostati kar sama in ne biti pobudnica ničesar več...da boš pustila, da te ljubezen že sreča samo od sebe, če ti je namenjeno...no, če se res držiš tega načina, v prihodnje na žalost kaže, da boš še kar nekaj časa sama, saj bodo priložnosti odplavale mimo tebe... mogoče bi bilo dobro še enkrat razmisliti, če se vendarle splača zavzeti bolj aktivno držo pri iskanju ljubezni, če si jo resnično želiš pa srečno, tako pri študiju kot pri ljubezni -hej, hvala za odgovor.V bistvu mi je full všečen en tipček, ampak ima na žalost punco No, to pa verjetno ni ok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 23. september 2010 Prijavi Deli 23. september 2010 Cashy, HVALA!Neverjeten si, vedno znova ostajam brez besed! Že nekaj časa čakam na priložnost za odkrit pogovor o najini "prihodnosti", predanosti,... Dober si!!!!Upam, da si na seminarjih užival! Lep vikend! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Diana 28 24. september 2010 Prijavi Deli 24. september 2010 Tudi jaz bi rada, da mi kdo pogleda moje karte in sicer glede ljubezni. Nekako nimam prav sreče... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_disapprove.gif Želim si neke lepe trdne zveze pa je ni.... No, zanima pa me tudi zdravje in služba..... Hvala in lep pozdrav.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. september 2010 Prijavi Deli 27. september 2010 Tudi jaz bi rada, da mi kdo pogleda moje karte in sicer glede ljubezni. Nekako nimam prav sreče... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_disapprove.gif Želim si neke lepe trdne zveze pa je ni.... No, zanima pa me tudi zdravje in služba..... Hvala in lep pozdrav....hej, lep pozdrav, Diana, najprej bi rad napisal par besed, ki sem jih začutil iz tvojega pisanja prošnje. Ne bom trdil, da sledeče zate resnično drži, vseeno pa za premislek. Stavka: "nekako nimam prav sreče" in "želim si neke lepe trdne zveze, pa je ni" kažejo na zelo pasivno osebo, ki čaka, da se ji bodo dobre stvari zgodile same od sebe. Taka oseba pogosto prelaga odgovornost za njeno srečo ven iz sebe na okoliščine in usodo, kjer se čuti sama brez moči. Ne najde pa moči, da bi stvari vzela v svoje roke in začela svojo usodo krojiti sama. Šele, ko se taka oseba zave svoje polne odgovornosti za svoje počutje, bo začela tudi ravnati željeno smer. In ni vrag, da se rezultati tudi ne bi prej ali slej pokazali Poglejva še v karte, kaj pravijo o ljubezni:hja, dobila sva nekoliko polaganje, ki je precej zahtevno za razlago. Zdi se, kot, da si imela dosedaj precej zanimivo življenjsko pot, ki te je pripeljala v nekoliko neroden položaj. Čutiti je, da tvoja ženska energija res kipi in da jo želiš usmeriti v partnersko zvezo. A po drugi strani pa kaže, da si v položaju, ko te okolica (in s tem potencialni partnerji) ne želi sprejeti takšne, kot si. In da biješ precej trd boj z ljudmi okoli sebe, da bi te sprejeli. V kratkem žal še ni videt sprememb, da bi se kaj odpiralo na tem področju, kar zna pripeljati do razočaranja. Videti je, da boš še naprej iskala svoj prostor pod soncem, kjer se boš počutila sprejeta. Vendar je to le ena od možnih prihodnosti, ki je lahko precej verjetna, če se ne boš aktivno podala v spremembe. Iskanje svojega prostora pod soncem ne pomeni nujno, da boš iskala drugo okolje, ki te bo sprejelo takšno kot si, lahko pomeni tudi iskanje tistih delov sebe, ki so trenutno skriti, vendar, če jih izraziš, se boš bolje znašla tudi v okolju, v katerem trenutno bivaš hmm, glede zdravja karte kažejo naslednje:izgleda, kot da si nedolgo nazaj utrpela kar hudo izgubo zdravja, zaradi katere si se morala umakniti iz vsakdanjega življenja na okrevanje. Izgleda, da okrevanje še ni povsem dokončno in da rabiš še precej delati na utrditvi zdravja. Vendar ni bojazni, saj kaže, da boš našla ljudi, ki ti bodo znali pomagati in boš kmalu povsem okrevala in okrepila svoje zdravje.Upam sicer, da se motim in ni bilo nič hudega, temveč si že ves čas z zdravjem na konju služba?tu imam sicer premalo podatkov s tvoje strani, da bi ti lahko kaj več napovedal. Karte namreč kažejo, kot da si prejela neko zunanjo pomoč, katere si zelo vesela...sicer ne vem, kaj bi lahko to pomenilo. Mogoče finančno pomoč, da si odprla svoj posel? Ali pa ti je nekdo pomagal najti službo, katero si želela? Svetujem pa previdnost, saj karte kažejo tudi na finančno negotovost, ki obdaja celotno polaganje. Z denarjem je treba zelo previdno ravnati in ves čas iskati ravnotežje med prihodki in odhodki, saj kakšne posebne rezerve za primer poslovnih napak ni. Zato pa v prihodnosti spet opozorilo. Treba je biti aktiven in paziti, da ne boš zašla v težave. Namreč v primeru, da boš pustila stvarem, da tečejo same od sebe brez nadzora, se boš znašla v težavah, kjer boš naletela na nasprotovanje okolice in trd boj za obstanek... žal mi je, da nisem mogel napisati nič bolj optimističnega Vendar, Diana, če je kaj resnice na povedanem, ti res svetujem, da vzameš stvari v svoje roke in začneš aktivno upravljati s svojem življenjem. srečno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. september 2010 Prijavi Deli 27. september 2010 -hej, hvala za odgovor.V bistvu mi je full všečen en tipček, ampak ima na žalost punco No, to pa verjetno ni ok?kaj pa veš, če ni ok? Mogoče bi pa vama šlo celo bolje, kot gre njemu s sedanjim dekletom. Za kar nekaj primerov vem, ko je zveza škripala, pa je prišel nekdo vmes in dokončno zaključil mukotrpno razmerje pri bivšem partnerju in začel z njim novo zvezo. In se je obnesla veliko bolje V bistvu rabiš vedet, kako gre njima v zvezi. Sicer pa jaz na tvojem mestu ne bi vdiral v razmerje, ki je srečno...to se mi ne bi zdelo fer ne do simaptije, niti do njegovega partnerja...Tako, da zame ni zločin vdirat v zvezo, ki je že v razsulu in tik pred koncem, ne maram pa se mazat z razdiranjem povsem funkcionalne zveze malo poizvedi, kako jima gre, mogoče se ti pa nasmehne priložnost Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pakos 27. september 2010 Prijavi Deli 27. september 2010 Lp To leto je veliko novega in ogromno spremeb(selitev,otrok,sodišče).Bi te lepo prosil za pogled v karte ali razlago.Trenutno finančno nisem najbolše, tudi razmišljam o menjavi službe, čaka me sodišče.... Lahko na Pm. Peter Citiraj P.z L. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
miu 27. september 2010 Prijavi Deli 27. september 2010 Pozdravljena! Lepo bi te prosila, da tudi meni pogledaš kako kaj kaže na ljubezenskem področju, za enkrat je vse samo ena zmeda ...Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 28. september 2010 Prijavi Deli 28. september 2010 ola ,če se ti da, preveri še pri meni glede partnerstva....Hvala ti Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Pozdravljen, se pridružujem z "lončkom" in prosim za vpogled. Imam težave v službi, za katere upam, da se bodo razrešile do konca leta. Upam, da se kaže rešitev v tem času in seveda, da bo ugodna, zame in ostale udeležence. Dokončati bi morala še nekatere druge zadeve in prosim, če pogledaš, v kakšne vode bo v krajši prihodnosti zaplulo moje življenje. Hvala ti. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2010 Prijavi Deli 30. september 2010 Pozdravljena! Lepo bi te prosila, da tudi meni pogledaš kako kaj kaže na ljubezenskem področju, za enkrat je vse samo ena zmeda ...Hvalajao, punce ves čas stokate, kako bi ljubile in se dol dajale, ko pa je treba v akcijo, vas pa glava boli ... in zdaj naj vas človek (moški) razume miu, no poglejva, kaj se dogaja pri tebinedavno je opaziti razočaranje, kot, da bi te ljubezen izdala in pustila na cedilu. Jasno je, da si želiš srečnega ljubezenskega življenja, tudi karte namigujejo na to. Vendar kažejo tudi, da se z razmišljanjem o idealni ljubezni preveč obremenjuješ in preveč trudiš doseči to stopnjo...bolj ko se trudiš, bolj se odmika...tak čuden naravni zakon, ki je čisto skregan z logiko, a ne? Rabiš malo izpreči, usmeriti svoje misli kam drugam, kot na tole nesrečno ljubezen, se razbremeniti tega razmišljanja. Karte namreč kažejo, da se bo potem sprememba zgodila kar sama od sebe, samo pripravljena rabiš biti nanjo. In tu ni boljše priprave, kot, da ne misliš nanjo in pustiš, da se zgodi sama aja, btw, tvoj nick mi je všeč...spominja na malo mucko srečno! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2010 Prijavi Deli 30. september 2010 ola ,če se ti da, preveri še pri meni glede partnerstva....Hvala tiMoytsa, karta kaže, da ti je še nedolgo tega nekdo zlomil srce za naprej žal ne morem napovedati še nič obetavnega. Karte menijo, da se boš v premočni želji po pravem partnerju nekoliko zaletela v zveze, ki nimajo prave prihodnosti. V njih bo precej burno, konfliktno in kar nekaj nesoglasij. Preden se zaletiš v partnerstvo, resno premisli, ali je partner pravšnji zate veliko uspeha pri iskanju pravega ti želim, lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2010 Prijavi Deli 30. september 2010 Pozdravljen, se pridružujem z "lončkom" in prosim za vpogled. Imam težave v službi, za katere upam, da se bodo razrešile do konca leta. Upam, da se kaže rešitev v tem času in seveda, da bo ugodna, zame in ostale udeležence. Dokončati bi morala še nekatere druge zadeve in prosim, če pogledaš, v kakšne vode bo v krajši prihodnosti zaplulo moje življenje. Hvala ti.glede težav v službi res kaže na tvoj nenehen boj z to težavo, ki te izčrpava, pa te vseeno ne pusti na miru. Tudi okolici se zdi, da na sebi nosiš veliko breme zaradi tovrstnih težav. Vendar trenutno ne vidiš nobene prave izbire in nobenega pravega načina kako to težavo preseči. Pokazala se bo rešitev, ki bo sprva izgledala kot idealen razplet te težave. Vendar se na dolgi rok ta rešitev lahko izkaže za vir novih težav. Kot nekakšen trojanski konj. Pripelješ rešitev, ki te lahko kasneje pokoplje Glede ostalega življenja, hja...kaže, da ti ni bilo kaj hudega, da si doslej imela stvari pod svojo kontrolo, da si uživala. Pa da bi ti vseeno ustrezalo nekoliko oddiha od hitrega tempa življenja, a ti razum ne pusti. Ta ti pravi, da je treba delati naprej, drugače te bo čas prehitel. Res boš splanirala, kako opraviti še ostale zadeve, ki ti ostajajo, boš pa morala vložiti vso svojo energijo, da ti bodo uspeli tako, kot si želiš. zaenkrat toliko, fajn razreši zadeve lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 30. september 2010 Prijavi Deli 30. september 2010 Uf, Cashy, se pravi v službi nekako status quo, pa tudi rešitev, ki bi se ponudila, je lahko le navidezna. Naveličana sem že, a zgleda, da bom morala nekako premagati to v sebi in se odpreti, verjeti v novo. Ostalo pa tudi, veliko energije. Če že ni najboljše, pa vsaj tudi ne vem kako slabo ne kaže, kajne. Hvala,fajn bereš karte in zaznavaš ljudi. Katere karte pa uporabljaš, če ne vprašam preveč? Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2010 Prijavi Deli 30. september 2010 uporabljam Raider Waittsove karte so mi všeč... in hvala za spodbudo. Bom še naprej delal po svojih najboljših močeh Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 1. oktober 2010 Prijavi Deli 1. oktober 2010 uporabljam Raider Waittsove karte so mi všeč... in hvala za spodbudo. Bom še naprej delal po svojih najboljših močeh Prosim Tudi sama imam Rider Waitove karte, ampak jih šele spoznavam. So mi všeč, edino, žal mi je, ker so ponatisi že bolj nejasni, pa barve bolj klasika. Jaz bi te iste, bolj natančno in barvito izdelane, da te še bolj navdihnejo Danes zjutraj sem, po dveh mesecih, potegnila karto dneva: Cesar. Mislim, da mi pravi, da moram spremenit, kar je treba, biti odločna in razum me mora vodit. Kaj praviš? Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 1. oktober 2010 Prijavi Deli 1. oktober 2010 Moytsa, karta kaže, da ti je še nedolgo tega nekdo zlomil srce za naprej žal ne morem napovedati še nič obetavnega. Karte menijo, da se boš v premočni želji po pravem partnerju nekoliko zaletela v zveze, ki nimajo prave prihodnosti. V njih bo precej burno, konfliktno in kar nekaj nesoglasij. Preden se zaletiš v partnerstvo, resno premisli, ali je partner pravšnji zate veliko uspeha pri iskanju pravega ti želim, lp, cashy hm, hvala ti...torej bomo z otroci morali še počakati...sprašujem se, zakaj.... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2010 Prijavi Deli 1. oktober 2010 Prosim Tudi sama imam Rider Waitove karte, ampak jih šele spoznavam. So mi všeč, edino, žal mi je, ker so ponatisi že bolj nejasni, pa barve bolj klasika. Jaz bi te iste, bolj natančno in barvito izdelane, da te še bolj navdihnejo Danes zjutraj sem, po dveh mesecih, potegnila karto dneva: Cesar. Mislim, da mi pravi, da moram spremenit, kar je treba, biti odločna in razum me mora vodit. Kaj praviš?bi se kar strinjal s tvojim mnenjem. V takšni situaciji, v kateri se nahajaš, previdnost pri ukrepanju gotovo ni odveč. Fajn je, če res dobro premisliš, katere poteze boš potegnila, da se spraviš spet na zeleno vejo, in ta trenutek verjetno res ni prostor, da bi čustva obvladovala tvoja dejanja...lahko te namreč potegnejo še globlje v nesrečo Bilo bi pa dobro, da ko se izvlečeš iz vsega tega, da se sprostiš in dovoliš svojim čustvom, da se spet razživijo. Škoda bi bilo namreč, da bi kar naprej vztrajala samo pri razumu. Potem življenje postane preveč mehanično, in če ga ne občutiš...mar ga je sploh še vredno živeti? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 1. oktober 2010 Prijavi Deli 1. oktober 2010 ... Potem življenje postane preveč mehanično, in če ga ne občutiš...mar ga je sploh še vredno živeti? Se zelo strinjam. Sem čustvena in dostikrat sem opazila, da bi morala prisluhnit čustvom, intuiciji in mi je bilo žal, ker jim nisem zaupala. In spet drugič je bilo obratno, ko sem v občutljivih trenutkih zganjala pri sebi halo, pa sploh ni bilo tako hudo. Ampak, kaj bi bilo življenje, ko ne bi valovalo ... Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 1. oktober 2010 Prijavi Deli 1. oktober 2010 ni bilo tako hudo. Ampak, kaj bi bilo življenje, ko ne bi valovalo ... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/fish.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/scratchchin.gif He, he- kje te najdem http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Lepo bodihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 1. oktober 2010 Prijavi Deli 1. oktober 2010 He, he- kje te najdem http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Lepo bodihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif Matjaž Ne boš verjel, sem te kar slišala . Kaj, a ti tud tu bereš? A Cashy še tebi v karte pogleda? Pozdravček Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 3. oktober 2010 Prijavi Deli 3. oktober 2010 Ne boš verjel, sem te kar slišala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif . Kaj, a ti tud tu bereš? A Cashy še tebi v karte pogleda? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Pozdravček http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Ne ne berem, saj veš, le tvoje ime sem zasledil na forumih...pa sem se malce nasmehnilhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Meni pa ni do kart, vsaj v tem smislu ne...tudi to veš, a ne ? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Lepo tudi ti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.