pakos 3. oktober 2010 Prijavi Deli 3. oktober 2010 Cashy,hvala ti za odgovore,bi te prosil še za vpogled katera ali kakšna služba mi odgovarja... Vedno nam po glavi roji ogromno vprašanj.... Verjetno imamo vsi v življenju svojo prelomnico.. Citiraj P.z L. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 3. oktober 2010 Prijavi Deli 3. oktober 2010 Cau Cashy, nad mojo zvezo se spet zgrinjajo temni oblaki, zanima me ali nama bo uspelo premagati težave. Hvala za odgovor! Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2010 Prijavi Deli 6. oktober 2010 Cau Cashy, nad mojo zvezo se spet zgrinjajo temni oblaki, zanima me ali nama bo uspelo premagati težave. Hvala za odgovor!ice,karte kažejo na nestrinjanje s partnerjem, kako naj bi se vajina zveza razvijala. Videti je, da imaš v glavi že začrtano pot, ki bi jo rada s partnerjem tudi uresničila, a on se ne strinja s tvojim načinom in se od tebe odmika, razočaran, ker si takšne poti ne želi.sicer že nekoliko pozno, vendar vseeno poskusita najti skupni jezik, kako nadaljevati z zvezo. Nujno bo sprejeti nekatere odločitve, ki za vaju ne bodo najlažje, zahtevale bodo kar nekaj prilagajanj in uravnoteženje vajinih pričakovanj, a na koncu izgleda, da se bo za vaju lepo iztekla in vama bo zveza zopet razcvetela samo zrel pristop do drug drugega rabita in veliko mero posluha za želje svojega partnerja srečno! Cashy,hvala ti za odgovore,bi te prosil še za vpogled katera ali kakšna služba mi odgovarja... Vedno nam po glavi roji ogromno vprašanj.... Verjetno imamo vsi v življenju svojo prelomnico..joj, tole pa zelo dvomim, da je vprašanje za tarot karte je pa čisto odvisno od tvoje izobrazbe, delovnih izkušenj, želja, pa tudi EMŠA ( na žalost, ampak je res )tako, da ima tukaj tarot še najmanj veze Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cinca 11. oktober 2010 Prijavi Deli 11. oktober 2010 Pozdravljen, se me spomniš? Rada bi ti povedala le to, da sem že mislila, da je vse le v moji glavi, da samo nekaj sanjarim o tistem fantu, o katerem sem ti pisala. Ne bom pisala o tem, da se niti ne poznava dolgo, ampak saj ni važno, tako dobro se ob njem očutim, da kar ne morem verjeti. Ali je bilo prav ali ne, tako se je obrnilo, da sva očitno začela zvezo. Kot si rekel. Pa sem na to že skoraj pozabila in nisem niti približno imela tega v mislih, ko so se stvari začele odvijati, kot so se! In ne, ne zanima me, kako nama bo šlo! Samo resnično upam, da bo čimdalj trajalo in da se bova imela lepo! Vse dobro ti želim cashy! Če imaš pa še kakšno modro misel zame, kakšen nasvet se toplo priporočam! Lepo je bilo prebrati zadnjič vse tvoje besede, so mi kar dale misliti!Lep dan ti želim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. oktober 2010 Prijavi Deli 12. oktober 2010 Pozdravljen, se me spomniš? Rada bi ti povedala le to, da sem že mislila, da je vse le v moji glavi, da samo nekaj sanjarim o tistem fantu, o katerem sem ti pisala. Ne bom pisala o tem, da se niti ne poznava dolgo, ampak saj ni važno, tako dobro se ob njem očutim, da kar ne morem verjeti. Ali je bilo prav ali ne, tako se je obrnilo, da sva očitno začela zvezo. Kot si rekel. Pa sem na to že skoraj pozabila in nisem niti približno imela tega v mislih, ko so se stvari začele odvijati, kot so se! In ne, ne zanima me, kako nama bo šlo! Samo resnično upam, da bo čimdalj trajalo in da se bova imela lepo! Vse dobro ti želim cashy! Če imaš pa še kakšno modro misel zame, kakšen nasvet se toplo priporočam! Lepo je bilo prebrati zadnjič vse tvoje besede, so mi kar dale misliti!Lep dan ti želim!cinca, so se mi kar oči orosile od veselja zate, ko sem tole prebral če ravno prosiš za nasvet, ti lahko rečem samo, da začuti vsak trenutek, ko si z njim, a vseeno zaljubljenosti ne zaupaj preveč. Poskušajta razvijati zvezo naprej preko zorenja, sprejemanja drug drugega tudi, ko bosta začela opažati drug na drugem stvari, ki vama ne bodo najbolj všeč. Želim vama zdrav razvoj vajine zveze že od temeljev dalje. Potem bo tudi zadovoljstvo in sreča v zvezi trajala srečno! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cinca 12. oktober 2010 Prijavi Deli 12. oktober 2010 cinca, so se mi kar oči orosile od veselja zate, ko sem tole prebral http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg če ravno prosiš za nasvet, ti lahko rečem samo, da začuti vsak trenutek, ko si z njim, a vseeno zaljubljenosti ne zaupaj preveč. Poskušajta razvijati zvezo naprej preko zorenja, sprejemanja drug drugega tudi, ko bosta začela opažati drug na drugem stvari, ki vama ne bodo najbolj všeč. Želim vama zdrav razvoj vajine zveze že od temeljev dalje. Potem bo tudi zadovoljstvo in sreča v zvezi trajala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif srečno! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gifJaz si pa skoraj nisem upala prebrati, kaj si mi napisal! In "malo" imam cmok v grlu po prebranem. Ampak upam, da ne bo prehudo oziroma, da bova lepo peljala vse dalje. Kolikor bo pač trajalo, naj bo čimlepše! Drugače pa bolj zaupam njemu kot sebi glede tega sprejemanja oziroma zdravega odnosa. Morda se motim oziroma se mi tako zdi zato, ker sem vedno dosedaj vse zakomplicirala sama - smotka.Lepo bodi, cashy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 16. oktober 2010 Prijavi Deli 16. oktober 2010 Hey Cashy Kdaj pa bom jaz dočakala srečo v ljubezni? Pozdravček! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. oktober 2010 Prijavi Deli 17. oktober 2010 Hey Cashy Kdaj pa bom jaz dočakala srečo v ljubezni? Pozdravček! joj, božica kaj se je pa tebi zgodilo? sta se s partnerjem pogovorila in odprla vse karte? Se ni dobro izšlo? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 17. oktober 2010 Prijavi Deli 17. oktober 2010 joj, božica kaj se je pa tebi zgodilo? sta se s partnerjem pogovorila in odprla vse karte? Se ni dobro izšlo? Ja, sva se pogovorila. In odprl je vse karte... pa so povedale isto kot tvoje... ne želi si on kaj bolj resnega z menoj Boš mi prosim pogledal kdaj se mi obeta kakšna bolj resna in bolj srečna ljubezen? Če sploh kdaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 18. oktober 2010 Prijavi Deli 18. oktober 2010 hojla.. jaz imam celo atomsko bombo v telesu...me prav zanima kaj se bo zgodilo...ena veza usiha na dramatičen način in še kar visi na nitki...energija drugega pa je tako prijetna, da je skoraj nemogoče pričakovati, da se bo kaj izcimilo iz tega...čeprav so metuljčki in mravljinci, ko je blizu....ve kdo kaj več???? kaj moram povedat??? Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. oktober 2010 Prijavi Deli 20. oktober 2010 Ja, sva se pogovorila. In odprl je vse karte... pa so povedale isto kot tvoje... ne želi si on kaj bolj resnega z menoj Boš mi prosim pogledal kdaj se mi obeta kakšna bolj resna in bolj srečna ljubezen? Če sploh kdaj...oj,žal mi je, da to slišim moški smo včasih res smotani Karte so pokazale, da te tip, ki te je pustil na cedilu, močno prizadel in da te osamljenost precej bremeni. Težko povem časovne okvire, kdaj se bo kaj zgodilo, a v naslednjega približno pol leta še ne bo opaznih premikov na bolje, karta nekoliko daljše prihodnosti (nekje okrog 1 leta) pa kaže točno tisto, kar si želiš Moškega, ki ti bo obljubil zvestobo in kateremu boš pomenila vse na svetu Mislim, da se bo splačalo počakati nanj se kaj slišiva, srečno lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. oktober 2010 Prijavi Deli 20. oktober 2010 hojla.. jaz imam celo atomsko bombo v telesu...me prav zanima kaj se bo zgodilo...ena veza usiha na dramatičen način in še kar visi na nitki...energija drugega pa je tako prijetna, da je skoraj nemogoče pričakovati, da se bo kaj izcimilo iz tega...čeprav so metuljčki in mravljinci, ko je blizu....ve kdo kaj več???? kaj moram povedat???a bi mi ti malo tele svoje energije posodila, ker se počutim kot vakumska posoda karte nasploh močno opozarjajo, da čimprej urediš s sedanjo zvezo. Ker misliti na novo zvezo, in se je ne lotiti, ker si v zvezi, v kateri ne vidiš rešitve...no, je hudič, dobesedno Po kartah sodeč, bi se ti nova simpatija rada približala, pa niti ne ve, kako naj to naredi, dokler si vezana na sedanjo zvezo. A pazi, ker te ne bo večno čakal. Ker če boš računala in delala na stari zvezi, da se porihta (kar glede na karte sodeč, ni najbolj verjetno), ti bo ponujena priložnost s strani novega tipa hitro splavala po vodi...in potem ne bo ne prejšnje in ne nove zveze...boš pač morala v širni svet lovit nove ribce No, čimprej uredi, kar imaš za uredit in kakor misliš, da bo zate najbolje srečno! cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 20. oktober 2010 Prijavi Deli 20. oktober 2010 Cashy, ti pa znaš človeku polepšati življenje! Res si mi polepšal večer, hvala ti, kaj lepšega mi skoraj ne bi mogel povedati... na to so pa res splača čakati! Upam, da se kdaj srečava, te povabim na pivo ali na vročo čokolado, zdaj ko je že tako hladno! Prisrčen pozdravček! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Infatuation 23. oktober 2010 Prijavi Deli 23. oktober 2010 Ojla, cashy Mene pa zanima glede fanta s katerim sva v stiku že okoli pol leta, kako se bo stvar razvijala naprej? Mu lahko zaupam in ali bova ostala skupaj, ali pa mi je namenjen kdo drug?Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 Ojla, cashy Mene pa zanima glede fanta s katerim sva v stiku že okoli pol leta, kako se bo stvar razvijala naprej? Mu lahko zaupam in ali bova ostala skupaj, ali pa mi je namenjen kdo drug?Pozdravčekhej, mene pa zanima, zakaj sploh imaš dvome v razvoj zveze in da to sprašuješ? Mar nimaš občutka, da sta na dobri poti z vajino zvezo? To bi lahko bil zame že znak za alarm poglejva še karte...uh, tebe karte kažejo, kot zelo ambiciozno punco glede tega partnerstva. Vidim, da bi rada, da se razvija na najboljši možni način, in da tudi veš, kako bi bilo najbolje, da se razvije. Pri partnerju pa se tvoja ambicioznost odraža nekoliko drugače, namreč nekateri tvoji pogledi na zvezo mu niso najbolj domači in se nanje le stežka in z odporom prilagaja. Zdi se mu, da se mora odreči precej stvarem in se precej spremeniti, da bosta lahko "klapala" skupaj. In to mu je precej težko (po kartah sodeč, seveda).Karte pravijo, da resno računaš s tem partnerjem tudi na dolgi rok, a v bližnji prihodnosti se kažejo težave, verjetno v večini zaradi partnerjevega odpora do prilagajanja. A nazadnje bosta "zmagala" očitno bosta skozi vse situacije, če bosta vztrajala, prišla okrepljena in še bolj povezana med seboj srečno! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 Hej, cashy, mi bo uspelo kupit lepotca (avto) v roku dveh tednov?Pa, ali naj zamenjam smer ali ostanem tam, kjer sem? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. oktober 2010 Prijavi Deli 26. oktober 2010 Hej, cashy, mi bo uspelo kupit lepotca (avto) v roku dveh tednov?Pa, ali naj zamenjam smer ali ostanem tam, kjer sem? Hvalaškoda, da ne poveš kaj več...bi se dalo polaganje bolj v okvir postavit če je vzrok nakupa avta, da stari ni več varen za vozit, potem lahko rečem, da boš kupila drugega...sicer ne vem, zakaj si si postavila rok 2 tedna? In kakšen avto imaš sploh v mislih, in zakaj rabiš kupit drugega? glede menjave smeri? na kaj se to nanaša?karte sicer kažejo, da si se po dolgi neodločnosti in negotovosti prebudila in zaželela ustvarit zase dostojno in brezskrbno življenje, predvsem na področju financ. No, če si ravno v tej smeri, kaže nadaljevati, ker karte pravijo, da imaš dober plan in da se ti bo vse dobro poklapalo...če ti pa kaže ravno obratno, bi bilo pa potrebno zamenjati smer....v glavnem, končni izid je po kartah zelo fajn drugič pa prosim nekoliko bolj izčrpno vprašanje srečno! lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ena. 26. oktober 2010 Prijavi Deli 26. oktober 2010 ... če sem bila zjutraj še optimist im imela vse preračunano, pa še malo rezerve se je kazalo,me je sedaj doletel hud, nepričakovan, finančni udarec. Bom zmogla vse to poplačati?Zdi se mi, da gre zadnje cajte vse samo še narobe, tako finančno kot v službi. Se bom uspela izkopati iz te finančne krize? Bo sploh še kdaj kaj lepega zame? ena.zaspanka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TheSecret 1. november 2010 Prijavi Deli 1. november 2010 ojla CASHY kako lawfa življenje :-) vidim da si kr zaposlen :-) zdej te še jst mal obremenim (ker se že doooolgo nism oglasila ;-))no, pa če lahko mal še zame vržeš karte - pa da vidmo ki se kaže - sej veš, NASPLOŠNO pa lepo nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 ... če sem bila zjutraj še optimist im imela vse preračunano, pa še malo rezerve se je kazalo,me je sedaj doletel hud, nepričakovan, finančni udarec. Bom zmogla vse to poplačati?Zdi se mi, da gre zadnje cajte vse samo še narobe, tako finančno kot v službi. Se bom uspela izkopati iz te finančne krize? Bo sploh še kdaj kaj lepega zame? ena.zaspankaena, karte zate so dokaj optimistične. Rad bi te vprašal, kako je kaj z družinsko podporo pri tebi? Ti tvoji starši ali mogoče partner in njegovi starši (seveda, če jih imaš) kaj pomagajo? Karte kažejo ravno na tak background tvoje familije, ki ti bodo dali primerno podporo, da se postaviš na trdne temelje in te ne bo strah za finančno varnost. Za naprej karte kažejo, da se boš lotila fajne akcije, ki bo prinesla tudi denarne rezultate, seveda boš pa morala sama v sebi najti tudi vire moči, iznajdljivosti in vztrajnosti, za katere sploh nisi vedela, da jih imaš karte in mene ne skrbi zate, vem, da boš "zmagala" srečno! lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 ojla CASHY kako lawfa življenje :-) vidim da si kr zaposlen :-) zdej te še jst mal obremenim (ker se že doooolgo nism oglasila ;-))no, pa če lahko mal še zame vržeš karte - pa da vidmo ki se kaže - sej veš, NASPLOŠNO pa lepo nočko ojla, TheSecret,karte kažejo, da si nedolgo nazaj imela zelo perspektivno in obetavno partnersko razmerje, ki pa se je končalo v solzah. (upam, da se moja interpretacija kart zelo moti )No, odločila si se, da se spet sestaviš kot kompletna osebnost in da se posvetiš še drugim (bolj materialnim in osebnostnim) aspektom svojega življenja, vendar te spomin na preteklo vezo še nekoliko blokira pri izpolnjevanju tega cilja. A vendar, brez strahu, za naprej kaže, da boš popolnoma obvladovala položaj in svoje življenje in da bo tvoja osebnostna moč vidna tudi " v denarnici" in še kje drugje. Karte kažejo tudi, da si polna energije in elana, predvsem tiste ženstvene energije, ki je kot magnet za morebitne partnerje, tudi drugi pa vidijo, da si šla skozi "pekel" in da se vračaš iz njega močnejša kot kdajkoli prej- bolj zrela, bolj izkušena, bolj samozavestna. Sama še sicer nisi tako zelo prepričana vase, saj te je strah, da boš pri svojih prizadevanjih izgubila stik z realnostjo, a mislim, da ni pravega razloga za to bojazen. Navsezadnje boš popolnoma obvladovala svoje življenje vidiš, takale polaganja pa zelo rad "položim" lp, cashy 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
conrad 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 hy hy ! upam cashy da odgovoriš še men:) zanima me predvsem moje zdravje kr sem po dolgem času bila po zdravniku in me je zdravnica poslala določen preglet kjer pa ne vem kaj pričakovat in me je resnično strah, zanima pa me tudi glede partnerja saj sva skupaj že nekaj časa pa imam občutek da ne gre zveza ne naprej ne nazaj nekak sma obstala in me zanima ali se splača potrudet naprej in seveda večna dilema ali mi kaže na finačnem področju kaki bolši časi v prihodnosti hvala za odgovor:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ena. 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 Najprej hvala za odgovor.Partnerja nimam. Hm, ob priliki bi lahko malo pogledal tudi te karte? Letos se je namreč nekaj začelo, a sem raje človeka zlobno odrivala, samo da ne bi rabila priznati moje krhkosti. Je tukaj še kakšna šansa, da se nadaljuje? Kar se tiče moje družine. Tisti del družine, ki ga poznam, samo čaka kje in kaj bo dobil, o kakšni pomoči ni šans. Imam še del družine, ki ga ne poznam, a če skoraj v 40-ih letih niso vprašali zame, dvomim da za koga sploh obstajam. Niti ne vem kdo je še živ, kdo ne.... Trudim se in kopljem iz globine, a včasih je za obupati hudo. Mogoče tavno zaradi tega, ker nisem navajena jamrati in to držim v sebi. Hvala za odgovor, tvoje besede so mi dale malo novega upanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TheSecret 3. november 2010 Prijavi Deli 3. november 2010 ojla, TheSecret,karte kažejo, da si nedolgo nazaj imela zelo perspektivno in obetavno partnersko razmerje, ki pa se je končalo v solzah. (upam, da se moja interpretacija kart zelo moti )No, odločila si se, da se spet sestaviš kot kompletna osebnost in da se posvetiš še drugim (bolj materialnim in osebnostnim) aspektom svojega življenja, vendar te spomin na preteklo vezo še nekoliko blokira pri izpolnjevanju tega cilja. A vendar, brez strahu, za naprej kaže, da boš popolnoma obvladovala položaj in svoje življenje in da bo tvoja osebnostna moč vidna tudi " v denarnici" in še kje drugje. Karte kažejo tudi, da si polna energije in elana, predvsem tiste ženstvene energije, ki je kot magnet za morebitne partnerje, tudi drugi pa vidijo, da si šla skozi "pekel" in da se vračaš iz njega močnejša kot kdajkoli prej- bolj zrela, bolj izkušena, bolj samozavestna. Sama še sicer nisi tako zelo prepričana vase, saj te je strah, da boš pri svojih prizadevanjih izgubila stik z realnostjo, a mislim, da ni pravega razloga za to bojazen. Navsezadnje boš popolnoma obvladovala svoje življenje vidiš, takale polaganja pa zelo rad "položim" lp, cashy jupiiiixflowx lepo to slišat po dolgem času dobra napoved. kar se tiče prejšnje zveze - ne vem če se obdobje 1 leta šteje kot nedavno? hmm takrat je bilo obdobje joka in stoka...do sedaj se je stanje že precej umirilo in samo spoznanje da iz tiste moke ne bi bilo kruha že postaja realnost zdaj ne vem katere karte so se ti odprle, ker se mogoče nanašajo tudi na službo, saj je bilo kar precej napetosti in nelagodja (ki v neki meri še traja) AMPAK - kar si reku si reku SUPER hvala CASHY -------- do naslednjič ------- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonček27 4. november 2010 Prijavi Deli 4. november 2010 Živjo, midva z možem se še dolgo, dolgo trudiva za otročka. Kako nama kaj kaže (ali sploh bo?) in ali imaš za naju še kak nasvet v zvezi s tem?Hvalahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.