Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

(popravljeno)

Pozdravček! :vio:

Prosila bi za vpogled, kako mi kaže glede službe? Torej zakaj so takšna nihanja v odnosih? Nas čakajo po novem letu kakšne spremembe, glede premeščanja oz. združevanja?

Glede sorodstva bodo kakšne spremembe? Se bodo razmere kaj izboljšale? Imaš kakšen nasvet?

Še mogoče vidiš kaj nasplošno ?

Hvala lepa x8Dx

Popravljeno -> luna82
Deli na socialnih omrežjih

ena, karte zate so dokaj optimistične. Rad bi te vprašal, kako je kaj z družinsko podporo pri tebi? Ti tvoji starši ali mogoče partner in njegovi starši (seveda, če jih imaš) kaj pomagajo? Karte kažejo ravno na tak background tvoje familije, ki ti bodo dali primerno podporo, da se postaviš na trdne temelje in te ne bo strah za finančno varnost. Za naprej karte kažejo, da se boš lotila fajne akcije, ki bo prinesla tudi denarne rezultate, seveda boš pa morala sama v sebi najti tudi vire moči, iznajdljivosti in vztrajnosti, za katere sploh nisi vedela, da jih imaš http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif karte in mene ne skrbi zate, vem, da boš "zmagala" http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

srečno! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

lp, cashy

Cashy,

včeraj sem izvedela, da je nekdo iz moje "ožje" družine umrl.

A me tukaj čakajo pozitivna ali negativna presenečenja?

ena. zaspanka

:vragec:

nekaj je tule jako narobe... :o|o:

bom rabu numerolooga...

vsak mesec dobivam od raznih organizacij chudna sporochila z she bolj bizarnimi shtevilkami

prejshnji mesec recimo od represivnega organa celo opomin, na shtevilko 4.800,00

mi kdo zrachuna kaj me chaka v prihodnosti?

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ojla x:)x sem nova tu xDDx

pa sm mal firbčna in tut mene zanima kaj meni karte kažejo nasplošno...ljubezen, sreča, služba,..

hvala x;)x

LP Bog_inja http://i277.photobucket.com/albums/kk54/paddycakes_2008/angellittleangels.gif

se opravičujem vsem čakajočim na šloganje za tale zamik. Mal mi fali na energiji in razpoloženju :sori: ...se bom lotil takoj, ko bom spet "pravi"

Hvala za razumevanje x:)x

lp, cashy

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

WOW, Tale Cashy je pa res en čarovnik, hehe.

Cashy, zanima me, če sebi tudi znaš pošlogati? Namreč meni rata drugim, sebi pa ne. Verjetno me zezne objektivnost.

Don't worry! Vse bo še dobro, ali celo bolje!

" We begin to find and become ourselves when we notice how we are already found, already truly, entirely, wildly, messily, marvelously

who we were born to be."

Pozdravljeni, js sm pa nova tu :)

Pa sem ravno tako firbčna in me zanima kaj karte kaj kažejo na področju zdravja, zadnje dni me je streslo, ap me zanima če bje bilo samo prehodno in bo vse ok, ali se zavleče (upam da ne). Potem me zanima kako bo v novi službi, zaenkrat imam dober občutek:) In nenazadnje še : Ljubezen... Imam partenrja že kako leto, se super razumeva, sem in tja se sporečeva, kot vsak normalen par :) zanima me kako bo še naprej, ali je na vidiku mogoča kakšna skupna selitev, ali grem jaz k njemu ali greva skupaj čisto nekam drugam...

Najlepša hvala za odgovor in Pozdravček vsem..

Casiopea

Cashy, zelo mi je žal, da to slišim. Upam, da ni preveč hudo. Saj bi ti posodila kaj svoje energija, ampak je imam tako malo, da si z njo ne bi mogel kaj pomagati :mezik:

Naj ti sonček čim prej posije! xrosex xrainbowx xsrcx

Bluestar xsrcx

že to veliko pomeni, da se te kdo spomni in pomisli nate x:)x

tudi tebi želim, da se ti srce spet napolni z veseljem, ljubeznijo in upanjem x:Xx

lp, cashy

• 2 weeks later...

hy hy ! upam cashy da odgovoriš še men:) zanima me predvsem moje zdravje kr sem po dolgem času bila po zdravniku in me je zdravnica poslala določen preglet kjer pa ne vem kaj pričakovat in me je resnično strah, zanima pa me tudi glede partnerja saj sva skupaj že nekaj časa pa imam občutek da ne gre zveza ne naprej ne nazaj nekak sma obstala in me zanima ali se splača potrudet naprej in seveda večna dilema ali mi kaže na finačnem področju kaki bolši časi v prihodnosti :(

hvala za odgovor:)

živjo, conrad,

žal mi je zaradi daljše odsotnosti in dolgega čakanja na odgovor. Verjetno vprašanje glede zdravja ni več aktualno, saj si gotovo že izvedela vse, kar rabiš...

glede ljubezni pa je v preteklosti res kazalo na bolj ubogo životarjenje v partnerskem razmerju. Izgleda, da se ti partner zdi preveč racionalno naravnan, brez pravega občutka za tvoja čustva. Se mi pa zdi, da partner res ne ve, kako naj te podpre, saj se mu zdiš popolnoma samozavestna, samozadostna punca, ki ne potrebuje ničesar od nikogar...videti je, da je čas, da prevzameš vajeti zveze v svoje roke in da začneš razreševati zadevo. Tvoj trud bo poplačan, ne glede na to, ali se bosta s partnerjem razšla, saj bo v končnem rezultatu vidna sreča in zadovoljstvo v zvezi. Ne glede na to, ali boš v red spravila sedanjega partnerja, ali bo to nov pratner x:)x

glede financ, karte menijo, da imaš težave, ne toliko zaradi sebe, kot zaradi drugih, s katerimi si v nenehnem boju in te ovirajo pri tvojih prizadevanjih, in verjamem, da te je strah, da ne bi pristala " na beraški palici". A kot kaže bo že v bližnji prihodnosti prišlo do pozitivnih sprememb na denarnem področju. Sicer kaže, da to ne bo povezano s tvojim partnerjem, temveč le s tvojimi prizadevanji. To te bo motiviralo za nadaljno pridno delo, ki bo bogato nagrajeno x:)x x;)x

Srečno! xsrcx

lp, cashy

Najprej hvala za odgovor.

Partnerja nimam. Hm, ob priliki bi lahko malo pogledal tudi te karte? Letos se je namreč nekaj začelo, a sem raje človeka zlobno odrivala, samo da ne bi rabila priznati moje krhkosti. Je tukaj še kakšna šansa, da se nadaljuje?

Kar se tiče moje družine. Tisti del družine, ki ga poznam, samo čaka kje in kaj bo dobil, o kakšni pomoči ni šans.

Imam še del družine, ki ga ne poznam, a če skoraj v 40-ih letih niso vprašali zame, dvomim da za koga sploh obstajam. Niti ne vem kdo je še živ, kdo ne....

Trudim se in kopljem iz globine, a včasih je za obupati hudo. Mogoče tavno zaradi tega, ker nisem navajena jamrati in to držim v sebi.

Hvala za odgovor, tvoje besede so mi dale malo novega upanja.

ena,

po položenih kartah sem zate dobil občutek, da v življenju uporabljaš preveč sile, da bi prišla do želenih rezultatov. Da prepogosto poskusiš izsiliti rezultate, ko še ni prišel pravi čas. In ti pri tem zmanjka pri prilagodljivosti in sprejemljivosti situacije. Lahko bi rekel, da se to dogaja tako v odnosih s potencialnimi partnerji, kot tudi v poslovnem svetu. Kot neka življenjska strategija, po kateri se ravnaš v vseh situacijah. Predlagal bi ti, da si prisluhneš, da za vsakim dejanjem, ki je tik pred tem, da ga izvršiš, preveriš njegov resničen namen. Ali izvira iz strahu? Ali izvira iz tvoje pristne želje? Ali obstaja boljši način reakcije? Zaenkrat karte pravijo, da poskušaj v prihodnosti bolje poslušati samo sebe in se prepustiti življenju. Hkrati s tem pa gojiti svojo prilagodljivost.

Moje sožalje zaradi izgube v družini :sori: ...upam, da se boste uspeli dogovorit o vsem tako, da boste vsi zadovoljni x:)x

lp, cashy xsrcx

Živjo,

midva z možem se še dolgo, dolgo trudiva za otročka. Kako nama kaj kaže (ali sploh bo?) in ali imaš za naju še kak nasvet v zvezi s tem?

Hvalahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

sonček,

najprej bi vaju vprašal, če sta že iskala kakšno strokovno pomoč glede zanositve? Verjetno bi strokovnjaki z medicinskega področja vedeli kaj več povedati, kot jaz iz kart.

Karte pravijo sicer, da se bo zgodilo x:)x svetujejo pa posebno previdnost v teku nosečnosti, torej redne in skrbne kontrole,upoštevanje nasvetov za nosečnice, da bo nosečnost potekala gladko in sploh OK.

srečno xsrcx

cashy

hvala.

tale izguba je bolj boleča zaradi okoliščin, kot zaradi smrti same, saj mi niti niso povedali kraja pogreba.

drugače pa se mi tudi zdi, da se v te, času dogajajo same slabe stvari.

toli zaenkrat. bom pa seveda razmislila o vsem, res je, da je veliko strahu v meni.

hvala.

tale izguba je bolj boleča zaradi okoliščin, kot zaradi smrti same, saj mi niti niso povedali kraja pogreba.

toli zaenkrat. bom pa seveda razmislila o vsem, res je, da je veliko strahu v meni.

ena

hvala.

ena zaspanka

hvala.

ena zaspanka

Pozdravček! :vio:

Prosila bi za vpogled, kako mi kaže glede službe? Torej zakaj so takšna nihanja v odnosih? Nas čakajo po novem letu kakšne spremembe, glede premeščanja oz. združevanja?

Glede sorodstva bodo kakšne spremembe? Se bodo razmere kaj izboljšale? Imaš kakšen nasvet?

Še mogoče vidiš kaj nasplošno ?

Hvala lepa x8Dx

oj, luna82,

glede službe izgleda, da bo precej burno in aktivno. Videti je, da so na vidiku spremembe in to korenite. Po kartah sodeč obstaja celo verjetnost zaposlitve v tujini, mamljiva ponudba, ki jo boš le stežka zavrnila, verjetno jo boš pa sprejela. V tem primeru sledi še precej težko slovo od domačega kraja in odpotovanje s težkim srcem :sori:

glede družinskih razmer...pred kakim letom si me spraševala, kako bo z nosečnostjo. Zanima me, če se je kaj razvilo v to smer? x:)x Upam, da se je, če se še ni, pa karte pravijo, da se bo v kratkem. In ko se bo, se bo sorodstvo čutilo dolžno, da vama s partnerjem pomaga pri urejanju življenjskih razmer za mlado družino x:)x Izgleda, da se boš čutila sprejeta v sorodstvu. A vseeno pozor, ta občutek je lahko nekoliko lažen, saj lahko v sorodstvu hitro odtegnejo pomoč, če jim slučajno kaj ne bo všeč. Karte menijo, da je ta občutek iskrene pomoči lahko zato precej varljiv. Zato svetujem pozornost in previdnost tudi takrat, ko se bo zdelo, da je z odnosi s sorodstvom vse v najlepšem redu.

Upam pa seveda, da bo naklonjenost sorodstva in pomoč res iskrena xDDx

srečno! xsrcx

lp, cashy

ojla x:)x sem nova tu xDDx

pa sm mal firbčna in tut mene zanima kaj meni karte kažejo nasplošno...ljubezen, sreča, služba,..

hvala x;)x

bog_inja,

karte kažejo, da živiš pestro življenje. In ti takšnega napovedujejo tudi naprej.

Še nedolgo nazaj kažejo na veliko razočaranje, zaradi katerega si mislila, da se ti je podrl ves svet. Le svoji jekleni volji in vztrajnosti se lahko zahvališ, da si se v zglednem času postavila nazaj na noge. Ta izkušnja pa te je pripravila, da gledaš na svet predvsem z racionalnimi očmi, kjer za vsako stvar, ki jo nameravaš storiti iščeš tehtne razloge za in proti, kar pa preprečuje tvoji spontanosti in ustvarjalnosti, da bi prišli na plan. Mogoče bi še nekoliko oplemenitila svoje življenje, če bi pustila, da se stvari dogajajo same od sebe. Sicer bo tudi takšno življenje obrodilo bogate sadove, predvsem s finančnega vidika, a rezultat te še vedno ne bo osrečil, nasprotno, pustil te bo praznega ravno zaradi tvoje racionalne-robotske usmeritve. Mogoče bo pa to razočaranje le plod perspektivnega partnerja, s katerim se dolgoročno ne bo izšlo? :inocent:

No, kakorkoli, po kartah sodeč ti trenutno ni nič hudo, da ta trenutek uživaš v ljubezni- v resnici, oz. zelo močno v domišljiji v neskončni želji po pravi ljubezni. Ta komponenta je pri tebi v tem trenutku zelo izražena. Zanimivo je tudi, da ljudje okoli tebe menijo, da ti gre fajn, da uživaš v trenutnem življenju in ti nič ne fali. Izgleda pa, da te je strah, da boš izgubila nadzor nad svojim življenjem in boš zato počasi začela miriti vso situacijo, ker se že res kar naenkrat preveč dogaja. x:px

Za konec kaže, da se boš počasi umirila, nekako našla spet stik s tistim starim pristnim jazom, mogoče s pomočjo ponovne oživitve odnosov z dobrim starim prijateljem? Kaj veš... x;)x

no, zabavno bo x8Dx

srečno xsrcx

lp, cashy

oj, luna82,

glede službe izgleda, da bo precej burno in aktivno. Videti je, da so na vidiku spremembe in to korenite. Po kartah sodeč obstaja celo verjetnost zaposlitve v tujini, mamljiva ponudba, ki jo boš le stežka zavrnila, verjetno jo boš pa sprejela. V tem primeru sledi še precej težko slovo od domačega kraja in odpotovanje s težkim srcem :sori:

glede družinskih razmer...pred kakim letom si me spraševala, kako bo z nosečnostjo. Zanima me, če se je kaj razvilo v to smer? x:)x Upam, da se je, če se še ni, pa karte pravijo, da se bo v kratkem. In ko se bo, se bo sorodstvo čutilo dolžno, da vama s partnerjem pomaga pri urejanju življenjskih razmer za mlado družino x:)x Izgleda, da se boš čutila sprejeta v sorodstvu. A vseeno pozor, ta občutek je lahko nekoliko lažen, saj lahko v sorodstvu hitro odtegnejo pomoč, če jim slučajno kaj ne bo všeč. Karte menijo, da je ta občutek iskrene pomoči lahko zato precej varljiv. Zato svetujem pozornost in previdnost tudi takrat, ko se bo zdelo, da je z odnosi s sorodstvom vse v najlepšem redu.

Upam pa seveda, da bo naklonjenost sorodstva in pomoč res iskrena xDDx

srečno! xsrcx

lp, cashy

Cashy, hvala za odgovor x8Dx

Torej bodo spremembe na službenem področju? super, to je pa lepo slišat :vio: mogoče v drugem področju? Saj sedaj delam na tem, da bi šla drugam. Vidiš v kakšnem obdobju se mi to obeta?

Ja, glede nosečnosti -- še žal ni obrodilo sadov :sori: - tolaživa se s tem, da ko bo pravi čas,bom noseča! In če ti praviš, da kmalu- res super! xsrcx Misliš, da bi mogla it na pregled glede zanositve? Meni se zdi, da se morava le prepustiti. Verjetno pa je tudi to vplivalo, da dosti stresa doživljam na delovnem mestu :xx!:

Hvala za pomoč, še enkrat :2src:

Lep preostanek nedelje želim xsrcx

Pozdravljeni, js sm pa nova tu :)

Pa sem ravno tako firbčna in me zanima kaj karte kaj kažejo na področju zdravja, zadnje dni me je streslo, ap me zanima če bje bilo samo prehodno in bo vse ok, ali se zavleče (upam da ne). Potem me zanima kako bo v novi službi, zaenkrat imam dober občutek:) In nenazadnje še : Ljubezen... Imam partenrja že kako leto, se super razumeva, sem in tja se sporečeva, kot vsak normalen par :) zanima me kako bo še naprej, ali je na vidiku mogoča kakšna skupna selitev, ali grem jaz k njemu ali greva skupaj čisto nekam drugam...

Najlepša hvala za odgovor in Pozdravček vsem..

Casiopea

čaw, Casiopea,

karte za tvoje zdravje je precej težko interpretirati. Kaže, da še ne bo čisto konec zdravstvenim zadregam, bo pa veliko odvisno od tega, kako se boš lotila skrbi za zdravje. Ali boš pustila, da stvari tečejo same od sebe, in tvegaš poslabšanje, ali se boš lotila načrtne nege za zdravje pod skrbno kontrolo same sebe ali kakega strokovnjaka...karte kažejo, da te bo situacijo v to odločitev sama prisilila, pa če ti bo prav, ali ne xcivx x:)x sem pa prepričan, da se boš odločila prav in da bo končni rezultat OK x;)x

nova služba?

karte kažejo, da si prišla na zelo odgovorno pozicijo, in da na svojih plečih nosiš precejšnje breme. Tu ni prostora za napake, vsaka odločitev mora biti dobro premišljena in tehtna. To se bo sčasoma verjetno še nekoliko stopnjevalo, dokler se uvajaš v to novo službo. V glavnem, vsak evro bo res trdo zaslužen v tej službi. Zato ne pozabi tudi na zaslužene pavze in počitek, dopust. Nujno! Da ne pregoriš :inocent: če karte držijo, ti želim, da boš dobro prenašala pritisk odgovornosti x:)x

ljubezen?

v vajinem razmerju po kartah sodeč izgleda, da te partner vidi pobudnico marsikatere skupne dejavnosti, odločitve, kot glavno gonilo dogajanja v zvezi, ti pa vidiš partnerja še vedno kot izziv, ki ga še nisi uspela povsem razvozlati in te še vedno preseneča s kakšnimi odzivi, malenkostmi in tako ohranja tvoj interes zanj. Glede skupnega življenja kaže, da bo še nekaj nesoglasij med vama, vsak bo branil svojo pozicijo in tako vaju bo premetavalo sem in tja, včasih v objemu ljubezni, v časih v kotlu kuhane mule itd...se bo pa ponudila priložnost, ki bo sicer zmuzljive sorte, vendar izgleda, da jo bosta zagrabila z obema rokama in iz nje napravila največ kar se da. Očitno vama bo šlo lepo naprej, glede samega odnosa precej enako kot doslej, za skupno življenje se bo pa treba še malo potrudit, a tudi tu uspeh ne bo izostal x8Dx

srečno! xsrcx

lp, cashy

čaw, Casiopea,

karte za tvoje zdravje je precej težko interpretirati. Kaže, da še ne bo čisto konec zdravstvenim zadregam, bo pa veliko odvisno od tega, kako se boš lotila skrbi za zdravje. Ali boš pustila, da stvari tečejo same od sebe, in tvegaš poslabšanje, ali se boš lotila načrtne nege za zdravje pod skrbno kontrolo same sebe ali kakega strokovnjaka...karte kažejo, da te bo situacijo v to odločitev sama prisilila, pa če ti bo prav, ali ne xcivx x:)x sem pa prepričan, da se boš odločila prav in da bo končni rezultat OK x;)x

nova služba?

karte kažejo, da si prišla na zelo odgovorno pozicijo, in da na svojih plečih nosiš precejšnje breme. Tu ni prostora za napake, vsaka odločitev mora biti dobro premišljena in tehtna. To se bo sčasoma verjetno še nekoliko stopnjevalo, dokler se uvajaš v to novo službo. V glavnem, vsak evro bo res trdo zaslužen v tej službi. Zato ne pozabi tudi na zaslužene pavze in počitek, dopust. Nujno! Da ne pregoriš :inocent: če karte držijo, ti želim, da boš dobro prenašala pritisk odgovornosti x:)x

ljubezen?

v vajinem razmerju po kartah sodeč izgleda, da te partner vidi pobudnico marsikatere skupne dejavnosti, odločitve, kot glavno gonilo dogajanja v zvezi, ti pa vidiš partnerja še vedno kot izziv, ki ga še nisi uspela povsem razvozlati in te še vedno preseneča s kakšnimi odzivi, malenkostmi in tako ohranja tvoj interes zanj. Glede skupnega življenja kaže, da bo še nekaj nesoglasij med vama, vsak bo branil svojo pozicijo in tako vaju bo premetavalo sem in tja, včasih v objemu ljubezni, v časih v kotlu kuhane mule itd...se bo pa ponudila priložnost, ki bo sicer zmuzljive sorte, vendar izgleda, da jo bosta zagrabila z obema rokama in iz nje napravila največ kar se da. Očitno vama bo šlo lepo naprej, glede samega odnosa precej enako kot doslej, za skupno življenje se bo pa treba še malo potrudit, a tudi tu uspeh ne bo izostal x8Dx

srečno! xsrcx

lp, cashy

Hej, Cashy, HVALA za dolgi odgovor!

Ja glede zdravja si imel prav, ni še konec, še nadaljujem z zdravljenjem, nekako mislim, da bi morala zaživeti na bolj zdrav način, malo več vitaminov vnesti v telo, ter se pričeti malo bolj rekreirati in stem krepiti telo in um...Mislim da bi bila to dobra rešitev..Malce mi ledvice in mehur nagajata..

Glede službe imaš prav je odgovorno delo in nadrejeni mi kar precej zaupa, vendar mi trenutno teče poskusna doba..Verjamem do bo vdak evro težko prislužen, me je včasih kar starh ali bom kos nalogam itd.., saj sem komaj na začetku, drugače mi je delo všeč, ker se veliko naučiš in razširiš obzorja, včasih mogoče malo motivacije pade..Zaenkrat nisem pod velikim pritiskom, ampak verjetno me najhuje še čaka, v bistvu me je malce zanimalo kako se bom znašla tu in ali sem na pravi poti, da se razvijem v uspešno žensko?

Glede partnerja imaš prav-nisem ga še popolnoma razvozlala, saj me res včasih preseneti s kakšnimi odzivi , mimogrede. Pa sva že kar lep čas skupaj..In tudi to je res, da vsak brani svojo pozicijo, trenutno živiva posebej in včasih imava dilemo : pridi ti k meni, ne pridi ti...in je popolnoma tako kakor si napisal..Trenutno se razumeva in sem hvaležna za takšno vezo, ki jo imam..Seveda se kdaj tudi sporečeva, kar je normalno v vsaki vezi.Malce sem pomislila na skupno življenje,ker sem še pol leta v trenutnem stanovanju, potem mi pa cimra pobegne, in nevem če bom sposobna sama plačevati vse te stroške...Amapk saj na koncu se vedno izteče tako kot je prav..

Najprej se morm v službi naštimat:):)

Še enkrat hvala, Cashy.

Papa,

Casiopea

bog_inja,

karte kažejo, da živiš pestro življenje. In ti takšnega napovedujejo tudi naprej.

Še nedolgo nazaj kažejo na veliko razočaranje, zaradi katerega si mislila, da se ti je podrl ves svet. Le svoji jekleni volji in vztrajnosti se lahko zahvališ, da si se v zglednem času postavila nazaj na noge. Ta izkušnja pa te je pripravila, da gledaš na svet predvsem z racionalnimi očmi, kjer za vsako stvar, ki jo nameravaš storiti iščeš tehtne razloge za in proti, kar pa preprečuje tvoji spontanosti in ustvarjalnosti, da bi prišli na plan. Mogoče bi še nekoliko oplemenitila svoje življenje, če bi pustila, da se stvari dogajajo same od sebe. Sicer bo tudi takšno življenje obrodilo bogate sadove, predvsem s finančnega vidika, a rezultat te še vedno ne bo osrečil, nasprotno, pustil te bo praznega ravno zaradi tvoje racionalne-robotske usmeritve. Mogoče bo pa to razočaranje le plod perspektivnega partnerja, s katerim se dolgoročno ne bo izšlo? :inocent:

No, kakorkoli, po kartah sodeč ti trenutno ni nič hudo, da ta trenutek uživaš v ljubezni- v resnici, oz. zelo močno v domišljiji v neskončni želji po pravi ljubezni. Ta komponenta je pri tebi v tem trenutku zelo izražena. Zanimivo je tudi, da ljudje okoli tebe menijo, da ti gre fajn, da uživaš v trenutnem življenju in ti nič ne fali. Izgleda pa, da te je strah, da boš izgubila nadzor nad svojim življenjem in boš zato počasi začela miriti vso situacijo, ker se že res kar naenkrat preveč dogaja. x:px

Za konec kaže, da se boš počasi umirila, nekako našla spet stik s tistim starim pristnim jazom, mogoče s pomočjo ponovne oživitve odnosov z dobrim starim prijateljem? Kaj veš... x;)x

no, zabavno bo x8Dx

srečno xsrcx

lp, cashy

Zanimivo...moram reči da si me direktno zadel x:)x...sem res presenečena. Ampak vse eno...usodo si še vedno krojimo sami! x;)xx;)xx;)x

LP Bog_inja http://i277.photobucket.com/albums/kk54/paddycakes_2008/angellittleangels.gif

Zanimivo...moram reči da si me direktno zadel x:)x...sem res presenečena. Ampak vse eno...usodo si še vedno krojimo sami! x;)xx;)xx;)x

vidiš, tole mi je všeč :palec: sami smo odgovorni za svoje življenje, ne pa ene blesave karte x:o)x x;)x

vidiš, tole mi je všeč :palec: sami smo odgovorni za svoje življenje, ne pa ene blesave karte x:o)x x;)x

veš kaj..pri ljudeh je zanimivo to, da vse zanima njihova prihodnost, ampak usi bi radi slišali samo dobre stvari in samo v to vrjamejo x:)x

Če pa slišijo kakšno slabo stvar, pa že pravijo, da karte sigurno lažejo....js pravim nekaj mora že biti na tem x;)x

Je pa res ja..da si ljudje usodo krojimo sami, niti karte ti življenje ne morejo spremeniti....xDDx

Pozdravljeni.

Tudi jaz bi vas prosila za vpogled v mojo prihodnost.

Zanima me predvsem ljubezen, ali se bo vrnil nazaj oziroma kaj se bo dogajalo v prihodnosti ter kakšna je moja prihodnost na poslovnem področju. Se mi bo uspelo osamosvojiti na poslovnem področju? Pa zdravje?

Najlepša hvala za odgovor že v naprej.

Lep pozdrav Katja.:-)

Živjo, Cashy, zadnjič me je zanimalo še nekaj in sicer finance - kako kaj kažejo v prihodnjih mesecih, se mogoče kaj izboljša? (ali pa bom pač morala malo bolj šparati) :D

Mogoče me malo bolj tarejo finance z vidika potovanja - no tako bom povedala, če mi uspe oditi (s partnerjem seveda) v decembru v tople kraje za teden dni - če bodo finančne zmožnosti ? Prosti dnevi, naj bi bili.

Hvala in LP

Casiopea

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...