Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Pozdravljeni.

Tudi jaz bi vas prosila za vpogled v mojo prihodnost.

Zanima me predvsem ljubezen, ali se bo vrnil nazaj oziroma kaj se bo dogajalo v prihodnosti ter kakšna je moja prihodnost na poslovnem področju. Se mi bo uspelo osamosvojiti na poslovnem področju? Pa zdravje?

Najlepša hvala za odgovor že v naprej.

Lep pozdrav Katja.:-)

Katja,

karte pravijo, da fant ni bil pripravljen na tako dinamično razmerje s teboj. izgleda, kot da si bila pobudnica mnogih stvari in da se je s teboj v družbi veliko dogajalo, kar pa ni najbolj ustrezalo njegovim željam po umirjenosti in ravnotežju. Preprosto ni več zmogel :sori:

Po kartah sodeč sedaj izgleda, da sta padla v neko cono neodločnosti, ko ne vesta, kaj bi sama s sabo in drug z drugim. Nekdo bo moral potegniti voz naprej in začrtati, kako znova pognati kolesje vajinega odnosa naprej proti skupni prihodnosti. Je pa dobro, da se poglobiš vase in razčistiš, kakšen odnos si z njim pravzaprav želiš, ali ti res lahko on ponudi to, kar potrebuješ in ti njemu tisto, kar si od odnosa želi on. Tu bo potrebno nemalo prilagajanja. V prihodnosti je možen celo scenarij, da bosta morala do temeljev porušiti vse, kar sta zgradila v odnosu do sedaj in začeti znova, popolnoma od začetka, z novim odnosom, za katerega kaže, da bo zelo perspektiven in izpolnjujoč za oba x:)x

glede biznisa trenutno kaže po kartah, da si nekoliko v škripcih. Nosiš težko breme dela, odgovornosti, hkrati pa se srečuješ še z neodobravanjem s strani sodelavcev in veliko energije porabiš, da uveljaviš svoje ideje in jih izpelješ. In verjamem, da je takšna nepodpora lahko veliko razočaranje zate. ZA naprej kaže, da si boš vzela nekaj časa zase in dobro premislila, kako boš izpeljala osamosvojitev v biznisu in se tudi uspešno lotila dela x:)x Vendar pazi, komu lahko zaupaš in komu ne x;)x

zdravje, do nedavnega je kazalo super, vendar se utegne zgoditi, da te bo v kratkem doletelo nekaj neprijetnega in to čisto nepričakovano. Svetujem veliko previdnost pri zdravju, drugače boš morala biti zelo, zelo iznajdljiva, da se boš rešila iz te godlje :inocent: no, če imaš ravno na izbiro, kako ravnati z zdravjem, bodi zares previdna in skrbna x;)x

lp, cashy

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

Živjo, Cashy, zadnjič me je zanimalo še nekaj in sicer finance - kako kaj kažejo v prihodnjih mesecih, se mogoče kaj izboljša? (ali pa bom pač morala malo bolj šparati) :D

Mogoče me malo bolj tarejo finance z vidika potovanja - no tako bom povedala, če mi uspe oditi (s partnerjem seveda) v decembru v tople kraje za teden dni - če bodo finančne zmožnosti ? Prosti dnevi, naj bi bili.

Hvala in LP

Casiopea

glede potovanja v decembru karte ne kažejo nobenih ovir. Kaže, kot, da sta pametno ravnala z denarjem, in da se vama je nabral zadosten kupček financ, da si tako potovanje privoščita. A pazljivo z izdatki na potovanju, ker zatem kaže na neko zatišje glede financ, počasno okrevanje, kjer bosta morala pustiti času čas, da opravi svoje...in potem novim, vznemirljivim finančnim varčevalnim ukrepom naproti xDDx

no, hujših težav ne bo s financami, vile z bazenom na Kanarskih otokih pa tudi še ne bo ne letos, ne drugo leto x:o)x

glede potovanja v decembru karte ne kažejo nobenih ovir. Kaže, kot, da sta pametno ravnala z denarjem, in da se vama je nabral zadosten kupček financ, da si tako potovanje privoščita. A pazljivo z izdatki na potovanju, ker zatem kaže na neko zatišje glede financ, počasno okrevanje, kjer bosta morala pustiti času čas, da opravi svoje...in potem novim, vznemirljivim finančnim varčevalnim ukrepom naproti xDDx

no, hujših težav ne bo s financami, vile z bazenom na Kanarskih otokih pa tudi še ne bo ne letos, ne drugo leto x:o)x

Hehehehe, znaš nasmejati, Cashy:D:D no najprej bi imela vilo z bazenom tu, doma:D:D no ampak pustimo zdaj to, to še vse pride :D:D:Dhihih

Hvala za vpogled, ja saj to me je zaskrbelo, kakšni bodo potem meseci po novem letu, predvsem januar, ki je vedno sušen , ker v decembru preveč zapravljamo pa še razprodaje se začnejo v januarju :D:D Ja vem pa da če imaš kak mesec velike izdatke kar potrebuješ mesec ali dva da si opomoreš..

Ja če dobim v decembru tudi kakšen dodatek - božičnica, del regresa, potem ne bo panike po novem letu, v bistvu bo odvisno, kakšna bo decemberska plača, glede na to, da bova veliko frej.Pustimo se presenetiti. Valda bo OK.

Lepo bodi, Cashy!

Pozdravček od Casiope-e :D

Katja,

karte pravijo, da fant ni bil pripravljen na tako dinamično razmerje s teboj. izgleda, kot da si bila pobudnica mnogih stvari in da se je s teboj v družbi veliko dogajalo, kar pa ni najbolj ustrezalo njegovim željam po umirjenosti in ravnotežju. Preprosto ni več zmogel :sori:

Po kartah sodeč sedaj izgleda, da sta padla v neko cono neodločnosti, ko ne vesta, kaj bi sama s sabo in drug z drugim. Nekdo bo moral potegniti voz naprej in začrtati, kako znova pognati kolesje vajinega odnosa naprej proti skupni prihodnosti. Je pa dobro, da se poglobiš vase in razčistiš, kakšen odnos si z njim pravzaprav želiš, ali ti res lahko on ponudi to, kar potrebuješ in ti njemu tisto, kar si od odnosa želi on. Tu bo potrebno nemalo prilagajanja. V prihodnosti je možen celo scenarij, da bosta morala do temeljev porušiti vse, kar sta zgradila v odnosu do sedaj in začeti znova, popolnoma od začetka, z novim odnosom, za katerega kaže, da bo zelo perspektiven in izpolnjujoč za oba x:)x

glede biznisa trenutno kaže po kartah, da si nekoliko v škripcih. Nosiš težko breme dela, odgovornosti, hkrati pa se srečuješ še z neodobravanjem s strani sodelavcev in veliko energije porabiš, da uveljaviš svoje ideje in jih izpelješ. In verjamem, da je takšna nepodpora lahko veliko razočaranje zate. ZA naprej kaže, da si boš vzela nekaj časa zase in dobro premislila, kako boš izpeljala osamosvojitev v biznisu in se tudi uspešno lotila dela x:)x Vendar pazi, komu lahko zaupaš in komu ne x;)x

zdravje, do nedavnega je kazalo super, vendar se utegne zgoditi, da te bo v kratkem doletelo nekaj neprijetnega in to čisto nepričakovano. Svetujem veliko previdnost pri zdravju, drugače boš morala biti zelo, zelo iznajdljiva, da se boš rešila iz te godlje :inocent: no, če imaš ravno na izbiro, kako ravnati z zdravjem, bodi zares previdna in skrbna x;)x

lp, cashy

Pozdravljena Cashy.

Hvala lepa za vse odgovore.

Res sem naredila ogromno napak v najini vezi, čeprav sem se trudila, da bi nama uspelo....

Moj bivši fant je namreč 12 let starejši od mene in ima že dva otroka z dvema različnima ženskama. Ves čas se nama je v najin odnos umešavala njegova zadnja in to me je najbolj motilo. Upala sem, da se bo to nekoč končalo....zdaj pa se je odločil, da bi rad še enkrat poskusil z njo zaradi otroka....saj je najmlajšo močno pogrešal....

Vendar pa je z njo že trikrat prekinil in zdaj spet začel....mislim, da mu to ne bo prineslo sreče. Prosim, če mi lahko svetuješ kako naj ga dobim nazaj saj vem, da me ima rad ( razlog za prekinitev je bil tudi ta, da si on ne želi več otrok, jaz pa). Prosim, kako naj ga spet dobim nazaj...kaj naj naredim in kako naj reagiram, da se bo spet zaljubil vame?? Brez njega ne vem, če bom zdržala...on je moj The One....

Hvala lepa še enkrat.

lp Katja

Pozdravljena Cashy.

Hvala lepa za vse odgovore.

Res sem naredila ogromno napak v najini vezi, čeprav sem se trudila, da bi nama uspelo....

Moj bivši fant je namreč 12 let starejši od mene in ima že dva otroka z dvema različnima ženskama. Ves čas se nama je v najin odnos umešavala njegova zadnja in to me je najbolj motilo. Upala sem, da se bo to nekoč končalo....zdaj pa se je odločil, da bi rad še enkrat poskusil z njo zaradi otroka....saj je najmlajšo močno pogrešal....

Vendar pa je z njo že trikrat prekinil in zdaj spet začel....mislim, da mu to ne bo prineslo sreče. Prosim, če mi lahko svetuješ kako naj ga dobim nazaj saj vem, da me ima rad ( razlog za prekinitev je bil tudi ta, da si on ne želi več otrok, jaz pa). Prosim, kako naj ga spet dobim nazaj...kaj naj naredim in kako naj reagiram, da se bo spet zaljubil vame?? Brez njega ne vem, če bom zdržala...on je moj The One....

Hvala lepa še enkrat.

lp Katja

Katja,

ne vem, če lahko tu karkoli naredim zate. Lahko ti predstavim samo moje gledišče. Jaz bi svojo ljubezen do dekleta pokazal najbolje tako, da bi jo podpiral pri njenih odločitvah in njenih željah glede njenega lastnega življenja. Da bi ji bil zmeraj na razpolago, kadar bi me potrebovala. Nikakor pa ne bi silil vanjo z lastnimi željami in idejami, da jaz točno vem, kako mora ona živeti, da bo srečna. In z mislimi, da na vsak način mora biti z mano, ker jo ljubim. Zame je to izraz le ljubezni oziroma zagledanosti do samega sebe in lastnih potreb, ki bi jih izpolnil z prisotnostjo "objekta, ki ga potrebujem zato, da bom zadovoljen in srečen". Če bo pa ta objekt tudi srečen z mano, pa niti ne vem, oziroma mi to ni tako pomembno, kot moje zadovoljstvo.

Ne morem reči, da je to res prava ljubezen do nekoga...

Jaz bi v tvojem primeru bil njemu trenutno le v oporo, nudil bi mu pozornost, občutek sprejetosti brez kakršnihkoli pričakovanj ali celo zahtev ali prošenj po zvezi... sčasoma bo že sam spoznal in se sam odločil, s katerim dekletom si želi biti. In tu nimaš druge možnosti, kot da pokažeš svoj resnični jaz v najboljši možni luči. Več kot to (po mojem mnenju) ne moreš narediti :inocent:

Glede tvoje prepričanosti o " the one"... tudi sam sem bil že nekajkrat tako prepričan, pa je čas še vedno "ozdravil" to prepričanje... Mi pa čas tudi utrjuje prepričanje, da smo "The one" lahko edino sami sebi. In da mora biti poudarek našega razmišljanja in življenja najprej na sebi in šele nato na drugih x:)x

veliko sreče in uspeha ti želim, Katja xsrcx

in vem, da se bo izteklo točno tako, kot je najbolje zate x;)x ni pa nujno to tako, kot si najbolj želiš x:o)x

srečno!

lp, cashy

Zdravox:)x Mar morda veš, zakaj imamo nekateri težave s tem, da nas je strah? Čeprav je vse tako lepo, kot verjetno še nikoli doslej. Zasnežene pozdrave!

tole je pa čist retorično, filozofsko vprašanje :inocent:

Kakor vem, nas je vse strah in vsi imamo težave s tem. Razlika je le v tem, da ene ta strah paralizira in ne znajo nič ukrenit, "junaki" pa kljub temu, da jih je strah, nekaj naredijo zase. Še vedno jih je potem strah, mogoče malo manj, a imajo občutek nadzora nad situacijo. Mogoče jih je potem strah, da tega nadzora ne bodo izgubili in se jim bodo dogajale stvari, ki jih ne želijo in ne znajo preprečiti. Tiste prve, ki so paralizirani, pa jih je strah, da bi morali prevzeti nadzor nad življenjem. Zakaj? Mogoče zato, ker morajo s tem nadzorom in dejanji prevzeti tudi odgovornost za svoja dejanja, kar pomeni, da bi morali na nek način odrasti? Pa jim je preveč udobno v svoji "otroškosti".

Menda vsi na svetu iščemo občutke, ki smo jih doživljali, ko smo bili še v varnem zavetju maternice. Ko nam ni bilo potrebno narediti nič, pa smo bili lepo na toplem, nič nam ni manjkalo, bili smo ljubljeni...in nas je strah, da bi nas življenje vodilo v smer, vedno bolj oddaljeno od teh občutkov?

Mogoče nas je strah, da v nekem težkem trenutku življenja, ne bomo imeli nikogar, ki bi nam bil takrat v oporo, ki bi nas brezpogojno sprejel, nas ljubil, in da bomo zapuščeni in osamljeni?

Strahov je veliko, in strah je povsem normalen in večni sopotnik našega življenja. Razlikujemo se le v tem, kakšen odnos bomo do njega zavzeli. Ali bomo pustili da strah kontrolira naše življenje, ali bomo mi kontrolirali strah in ga mogoče napravili celo za našega zaveznika, da nam bo pomagal pri našem razvoju, dozorevanju osebnosti, naših dosežkih in na sploh na življenjski poti?

Ne vem, če se na to lahko najde kakšen univerzalni odgovor. Verjetno je odgovorov toliko, kot je ljudi, saj vsakdo strah dojema po svoje...in zgornje vrstice so samo moj odgovor...

cinca, kar pogumno xsrcx

lp, cashy

Katja,

ne vem, če lahko tu karkoli naredim zate. Lahko ti predstavim samo moje gledišče. Jaz bi svojo ljubezen do dekleta pokazal najbolje tako, da bi jo podpiral pri njenih odločitvah in njenih željah glede njenega lastnega življenja. Da bi ji bil zmeraj na razpolago, kadar bi me potrebovala. Nikakor pa ne bi silil vanjo z lastnimi željami in idejami, da jaz točno vem, kako mora ona živeti, da bo srečna. In z mislimi, da na vsak način mora biti z mano, ker jo ljubim. Zame je to izraz le ljubezni oziroma zagledanosti do samega sebe in lastnih potreb, ki bi jih izpolnil z prisotnostjo "objekta, ki ga potrebujem zato, da bom zadovoljen in srečen". Če bo pa ta objekt tudi srečen z mano, pa niti ne vem, oziroma mi to ni tako pomembno, kot moje zadovoljstvo.

Ne morem reči, da je to res prava ljubezen do nekoga...

Jaz bi v tvojem primeru bil njemu trenutno le v oporo, nudil bi mu pozornost, občutek sprejetosti brez kakršnihkoli pričakovanj ali celo zahtev ali prošenj po zvezi... sčasoma bo že sam spoznal in se sam odločil, s katerim dekletom si želi biti. In tu nimaš druge možnosti, kot da pokažeš svoj resnični jaz v najboljši možni luči. Več kot to (po mojem mnenju) ne moreš narediti :inocent:

Glede tvoje prepričanosti o " the one"... tudi sam sem bil že nekajkrat tako prepričan, pa je čas še vedno "ozdravil" to prepričanje... Mi pa čas tudi utrjuje prepričanje, da smo "The one" lahko edino sami sebi. In da mora biti poudarek našega razmišljanja in življenja najprej na sebi in šele nato na drugih x:)x

veliko sreče in uspeha ti želim, Katja xsrcx

in vem, da se bo izteklo točno tako, kot je najbolje zate x;)x ni pa nujno to tako, kot si najbolj želiš x:o)x

srečno!

lp, cashy

Pozdravljen.

Hvala še enkrat za vse.

Bom se potrudila, da vsaj ne izgubim stikov z njim....

Kar se tiče The One.....to žal vem, da je....če nebi bil, se nebi zapletla z njim. :-)

Pustimo času čas...

Hvala lepa še enkrat.

lp Katja

tole je pa čist retorično, filozofsko vprašanje :inocent:

Kakor vem, nas je vse strah in vsi imamo težave s tem. Razlika je le v tem, da ene ta strah paralizira in ne znajo nič ukrenit, "junaki" pa kljub temu, da jih je strah, nekaj naredijo zase. Še vedno jih je potem strah, mogoče malo manj, a imajo občutek nadzora nad situacijo. Mogoče jih je potem strah, da tega nadzora ne bodo izgubili in se jim bodo dogajale stvari, ki jih ne želijo in ne znajo preprečiti. Tiste prve, ki so paralizirani, pa jih je strah, da bi morali prevzeti nadzor nad življenjem. Zakaj? Mogoče zato, ker morajo s tem nadzorom in dejanji prevzeti tudi odgovornost za svoja dejanja, kar pomeni, da bi morali na nek način odrasti? Pa jim je preveč udobno v svoji "otroškosti".

Menda vsi na svetu iščemo občutke, ki smo jih doživljali, ko smo bili še v varnem zavetju maternice. Ko nam ni bilo potrebno narediti nič, pa smo bili lepo na toplem, nič nam ni manjkalo, bili smo ljubljeni...in nas je strah, da bi nas življenje vodilo v smer, vedno bolj oddaljeno od teh občutkov?

Mogoče nas je strah, da v nekem težkem trenutku življenja, ne bomo imeli nikogar, ki bi nam bil takrat v oporo, ki bi nas brezpogojno sprejel, nas ljubil, in da bomo zapuščeni in osamljeni?

Strahov je veliko, in strah je povsem normalen in večni sopotnik našega življenja. Razlikujemo se le v tem, kakšen odnos bomo do njega zavzeli. Ali bomo pustili da strah kontrolira naše življenje, ali bomo mi kontrolirali strah in ga mogoče napravili celo za našega zaveznika, da nam bo pomagal pri našem razvoju, dozorevanju osebnosti, naših dosežkih in na sploh na življenjski poti?

Ne vem, če se na to lahko najde kakšen univerzalni odgovor. Verjetno je odgovorov toliko, kot je ljudi, saj vsakdo strah dojema po svoje...in zgornje vrstice so samo moj odgovor...

cinca, kar pogumno xsrcx

lp, cashy

Pogumno, ja. Če me pa žre tak grozen občutek. Pa sploh ne vem zakaj in kaj točno, neka mešanica je. Da sem se zmotila, prenaglila, da to ne bo to, da ne morem, da sem sedaj nekaj vezana, odgovorna za svoja dejanja. Tišči me. Čeprav mi ni razumljivo zakaj imam take občutke, ker je moj dragi res oseba na mestu in nama je lepo. Z njegove strani nobenih težav, samo mene nekaj razžira. Kaj naj?? Misliš da bo ok, da bom znala prek tega ali bo le še slabše? Pa saj se trudim, ne da ne in veliko ter o vsem se pogovarjava. Bi mi prosim lahko kaj svetoval?

Očitno nisem edina, ki jo grabi strah.

Strah, strah, strah, razočaranje.

sicer je pa letos itak bilo eno najslabših let v mojem življenju.

Upam samo, da naslednja ne bodo še slabša.

ena. zaspanka

Lep pozdravček vsem na forumu!

No, pa se mi je spet življenje obrnilo tako, da se obračam na koga, ki bi malo pokukal v karte..

Srečala sva se, ujela na mnogih področjih, dušici plavata, planirava skupno prihodnost, skratka vse res končno lepo in prav.

Seveda ni vse lepo in prav. Tu je še njegova uradna ločitev in situacija z otroci..

Mi lahko kdo svetuje, kako se naj v celi situaciji vedem, razmišljam? Ali se bodo stvari časovno kaj kmalu razrešile in se bo tudi preselil in zaživel mirneje? Saj sem pozitivna, a vseeno se v meni sem in tja pojavi strah, da se ne bi vse skupaj sfižilo... Tokrat si tega res ne želim.

Najlepša hvala za nasvet.

glede potovanja v decembru karte ne kažejo nobenih ovir. Kaže, kot, da sta pametno ravnala z denarjem, in da se vama je nabral zadosten kupček financ, da si tako potovanje privoščita. A pazljivo z izdatki na potovanju, ker zatem kaže na neko zatišje glede financ, počasno okrevanje, kjer bosta morala pustiti času čas, da opravi svoje...in potem novim, vznemirljivim finančnim varčevalnim ukrepom naproti

no, hujših težav ne bo s financami, vile z bazenom na Kanarskih otokih pa tudi še ne bo ne letos, ne drugo leto

Hejj, Cashy, veš nikamor ne greva.. Kot da bi uneverzum tako naredil :() je kar nekaj stvari vmes prišlo, prvo kot prvo je padla v vodo ena varianta ko sva hotela iti - datumsko je bila odpovedana, druge variante so bile dražje za 10-20%, mislim saj bi šlo čez samo vseeno so tu še prazniki, in bi bilo januarja res suša mogoče še februarja :D:D

Tako da bova skočila kam samo za vikend..

Lep pozdravček od Casiopee.

x8Dx

glede potovanja v decembru karte ne kažejo nobenih ovir. Kaže, kot, da sta pametno ravnala z denarjem, in da se vama je nabral zadosten kupček financ, da si tako potovanje privoščita. A pazljivo z izdatki na potovanju, ker zatem kaže na neko zatišje glede financ, počasno okrevanje, kjer bosta morala pustiti času čas, da opravi svoje...in potem novim, vznemirljivim finančnim varčevalnim ukrepom naproti

no, hujših težav ne bo s financami, vile z bazenom na Kanarskih otokih pa tudi še ne bo ne letos, ne drugo leto

Hejj, Cashy, veš nikamor ne greva.. Kot da bi uneverzum tako naredil :() je kar nekaj stvari vmes prišlo, prvo kot prvo je padla v vodo ena varianta ko sva hotela iti - datumsko je bila odpovedana, druge variante so bile dražje za 10-20%, mislim saj bi šlo čez samo vseeno so tu še prazniki, in bi bilo januarja res suša mogoče še februarja :D:D

Tako da bova skočila kam samo za vikend..

Lep pozdravček od Casiopee.

x8Dx

Živijo,

že dlje časa spremljam tale forum in vedno se najde kaj zanimivega. Tudi mene zanima pogled v prihodnost. In sicer, ljubezen, kaj pa drugega. Kaj me čaka v prihodnosti? :)

Pozdravček iz Lj.

NIA

Nia, hmm, karte so pokazale čist eno klasično zgodbo glede ljubezni.

Namreč, sedaj si v stanju notranjega dozorevanja, razmišljanja oblikovanja same sebe in pričakovanj o bodočem partnerju. In že kar kmalu kaže, da boš šla na lov za sorodno dušo in jo boš tudi uspešno našla. Karte kažejo na srečno partnersko razmerje in hiter razvoj partnerskega razmerja od začetka proti resni zvezi.

Fajn se sliši, ne x8Dx

Upam, da se tole vse tudi uresniči xsrcx

lp, cashy

Cashy, te lahko zopet prosim za en vpogled?

Kdaj lahko pričakujem izboljšanje mojega finančnega stanja? Zdaj me je skoraj stisnilo, ko sem preverila stanje :xx!:

Pozdravček in lepo nedeljo ti želim!

živjo, BlueStar,

mislim, da se glede finančnega stanja lahko kar pomiriš, je tale kriza čisto kratkotrajna x;)x

Bo pa potrebno malo notranjega vpogleda v tvoje potrošniške navade in se nekoliko disciplinirat. Bi razmislila mogoče o prenehanju plačevanja s kreditnimi karticami in prešla na gotovino, kjerkoli bo mogoče? Tako boš vedno na tekočem s svojim finančnim stanjem in se mu boš lahko že vnaprej prilagajala. Seveda, če pride ta možnost pri tebi v poštev...

Za naprej kaže na nove, drzne in še nepoznane finančne začetke, mogoče res v smeri, katere še ne poznaš...glede upravljanja s financami oziroma na področju, kjer še nisi čisto domača x;)x Hkrati se pa kaže še zaključevanje nekega starega načina življenja in prehod v novo obdobje, ki bo seveda nadgradnja preteklega, v pozitivni smeri x:)x ...novi začetki te očitno čakajo, ki te bodo popeljali naprej xsrcx

srečno! xsrcx

lp, cashy

Joj Cashy, kakšne nove začetke mi ti zdaj napoveduješ.... zame je nov ta ogromen minus na mojem računu, česar do zdaj nisem poznala... pa niso razlog kartice ampak razrešitev stanovanjskega problema ali kako bi se temu reklo... ampak če karte kažejo, da bo nekaj novega v pozitivni smeri... potem že bo... v to kar mi je všeč, zmeraj verjamem. xDDx Glavno, da je kriza kratkotrajna! x:)x

Hvala Cashy! xsrcx

Lep pozdravček vsem na forumu!

No, pa se mi je spet življenje obrnilo tako, da se obračam na koga, ki bi malo pokukal v karte..

Srečala sva se, ujela na mnogih področjih, dušici plavata, planirava skupno prihodnost, skratka vse res končno lepo in prav.

Seveda ni vse lepo in prav. Tu je še njegova uradna ločitev in situacija z otroci..

Mi lahko kdo svetuje, kako se naj v celi situaciji vedem, razmišljam? Ali se bodo stvari časovno kaj kmalu razrešile in se bo tudi preselil in zaživel mirneje? Saj sem pozitivna, a vseeno se v meni sem in tja pojavi strah, da se ne bi vse skupaj sfižilo... Tokrat si tega res ne želim.

Najlepša hvala za nasvet.

V bistvu sem hotela vprašat, če lahko kdo pogleda v karte ali se bo to izšlo dobro ali ne ali kako... Hvala že v naprej, če se bo komu dalo pogledat.

V bistvu sem hotela vprašat, če lahko kdo pogleda v karte ali se bo to izšlo dobro ali ne ali kako... Hvala že v naprej, če se bo komu dalo pogledat.

Sliva, saj vem, da že na trnih pričakuješ odgovor. Včeraj se mi časovno ni izšlo, da bi lahko "obdelal" tudi tebe. Zato se tega lotim sedaj x;)x

Karte pravijo, da bi bilo dobro, ko bi svoj način razmišljanja usmerila bolj v pozitivo in iskanje poti ter rešitev, kako si urediti skupno življenje z novim prijateljem. Tvoj strah pred nesrečnim koncem je res velik, rešuje te pa mala bilka upanja in želje, da se bo dobro izšlo. Seveda je to zelo realen izid, saj s strani tvojega partnerja (po kartah sodeč)prihaja velika želja po novem začetku s teboj, rad bi pustil staro življenje za seboj. Sedaj je na vama, da se odločita za skupen korak v prihodnost. Odločitev seveda ni lahka, z dovolj močno željo in zaupanjem v prihodnost pa bo tudi ta ovira kmalu za vama. Tu je pomembna samo vajina odločenost in akcija! x8Dx Bi vaju pa rad opozoril že v bližnji prihodnosti...najprej se vama bo zdelo, da sta drug v drugem odkrila največje bogastvo, a se pazita, ker se bo ta predstava tekom skupnega življenja začela podirati, zato bi bilo fino, če bi že na vsem začetku gradila na zaupanju in sprejemanju partnerjevih "nevšečnosti", da bosta uspešno gradila tudi na bogastvu odnosa, ki bo za vaju osrečujoče in izpolnjujoče...

Vem, da to že vse veš, vendar karte dajejo poseben poudarek na nadaljnjem aktivnem grajenju odnosa...obstaja mogoče možnost, da trenuten odnos ne obstaja na povsem trdnih temeljih?

Upam, da se vama vse vajine želje kmalu uresničijo...karte pravijo, da je to povsem možno, sedaj pa je na vama, da stopita v akcijo...volja obstaja, sedaj pa na delo! x:px

srečno! xsrcx

lp, cashy

Lp,jst mam tud kup vprašanj,če je kdo na volji....prosim....Torej najprej me zanima kako bo kaj v ljubezni-čist tko na splošno,kako bo z stanovanjem in sluzbo v prihodnje,ter ce mi bo uspelo na podrocju financ-nekaj,na čemu zdaj delam.........hvala in lepo se imejte

http://myastheniagravis.mojforum.si

Ljudje smo kot angeli

ampak z enim samim krilom,

da bi mogli leteti,

se moramo objeti.

Cashy, najprej iskrena hvala za iskren odgovor! Je kar res tako, kot praviš.

...Tvoj strah pred nesrečnim koncem je res velik, rešuje te pa mala bilka upanja in želje, da se bo dobro izšlo...

Za seboj imam pač zgodbo s podobno vsebino, a žalostnim koncem, pa me je zato posledično seveda strah, da se ne bi ponovila, čeprav se zavedam da je to druga zgodba, z drugimi pogoji in drugimi ljudmi. Pa že sicer sodim med zelo izbirčne in prestrašene na nek način, tako da..

Sedaj je na vama, da se odločita za skupen korak v prihodnost. Odločitev seveda ni lahka, z dovolj močno željo in zaupanjem v prihodnost pa bo tudi ta ovira kmalu za vama. Tu je pomembna samo vajina odločenost in akcija!

Ravno v teh dneh sem prišla do tega, da se ne smem ustrašiti vsake malenkosti in hvala ti za potrditev, da razmišljam prav in zadnje dni kljub vsem peripetijam tudi zelo pozitivno. Čutim, da moram biti zelo močna, da mu lahko stojim ob strani in da bo tako tudi v bodoče.

Bi vaju pa rad opozoril že v bližnji prihodnosti...najprej se vama bo zdelo, da sta drug v drugem odkrila največje bogastvo, a se pazita, ker se bo ta predstava tekom skupnega življenja začela podirati, zato bi bilo fino, če bi že na vsem začetku gradila na zaupanju in sprejemanju partnerjevih "nevšečnosti", da bosta uspešno gradila tudi na bogastvu odnosa, ki bo za vaju osrečujoče in izpolnjujoče...

Res je, da vse to vem in sem tudi zelo vesela, da sva se našla dva, ki si res v veliko veliko rečeh ustrezava, a sem tudi zelo pozorna, da ON pove najprej svoje mnenje, ker se mi dozdeva, da včasih čaka, da povem jaz, pa se potem on strinja z menoj in me podpre. Saj podpora je super, a si želim, da bi bila to njegova resnična želja (za karkoli pač že gre). Tako, da to upoštevam in upam, da je prav tako.

...obstaja mogoče možnost, da trenuten odnos ne obstaja na povsem trdnih temeljih?

Ne vem sicer točno, kakšne temelje imaš v mislih, a če gledam z različnih vidikov, sva se našla dva, ki sva imela sicer vsak do sedaj kar lepo življenje, a na področju partnerstva precej nesrečno roko. S tem je povezano seveda tudi izpolnjeno domače življenje (prijetni odnosi in odsotnost večnih nesoglasij v načinu komunikacije), družabno življenje (ki ga odslej končno lahko doživljava oba tudi v dvoje), spolno življenje (prej bolj kot ne žalostno tukaj in tam), materialnih in finančnih skrbi tudi mislim, da ni ravno kakšnih, ki bi lahko zadevo ovirale. Imava kar nekaj skupnih interesnih področij in hobiji so tako tudi ena stvar, ki naju zbližuje, pa tudi okus imava zelo podoben, kar tudi pripomore k temu da se oba dobro počutiva v (bodočem skupnem) domu.

Kje bi lahko še obstajalo kaj, da sem spregledala? Verjetno bo treba počakat, opazovat, vprašat, se pogovarjat..

Ali sem res kaj pomembnega spregledala...

Hvala hvala za vso pomoč. Res je v tem trenutku več kot dobrodošla.

No pa da še jaz dodam svoj lonček :D

Meni se dogaja na mnogih področjih. Na partnerskem se mi zdi da počasi lezem višje, nekaj stvari premaganih a me še čaka po mojem še mal truda? Potem je služba, ki trenutno ni v rožnati situaciji in kaže zlo črno podobo in seveda moj študij ki se ga kar ne morem lotiti :D Pa je že eno leto prepozno skor :D Hvala za čas in energijo...vem da je veliko vprašanj.

Lep teden...

Živjo Cashy!

Mene pa zanima kako kaže moji diplomski nalogi? Zanima me, če mi bo uspelo da jo bom zagovarjala v začetku prihodnjega leta?

Zanima me tudi ljubezen?

Pa še za službo - skrbi me namreč, da si po diplomi ne bom mogla takoj najti zaposlitve v mojem poklicu. Zanima me kako bo s tem, bom dolgo časa iskala pravo službo?

Hvala ti.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...