Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

mene pa zanima moja služba - kdaj lahko upam na spremembo ?

hvala

anaconda, res kaže na to, da si naveličana dosedanje rutine in si močno želiš spremembe. Karte menijo, da prihaja obdobje, ko se boš nekoliko distancirala od službe, umaknila sama vase in si jasno začrtala, kaj bi rada dosegla, ter tudi kako. Jasni cilji, jasen plan izvršitve, brez pardona x8Dx Kmalu se ti bo tudi ponudila priložnost, da svoj načrt izpelješ. Tu pa opozarjam na previdnost, potrebno bo veliko poguma, in lahko se zgodi, da ga ne zbereš dovolj, da stopiš na novo karierno pot. Jasno razmisli, kako močna je tvoja želja po spremembi in ali bo nadvladala strah pred neznanim novim...

srečno! xsrcx

cashy

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

No pa da še jaz dodam svoj lonček :D

Meni se dogaja na mnogih področjih. Na partnerskem se mi zdi da počasi lezem višje, nekaj stvari premaganih a me še čaka po mojem še mal truda? Potem je služba, ki trenutno ni v rožnati situaciji in kaže zlo črno podobo in seveda moj študij ki se ga kar ne morem lotiti :D Pa je že eno leto prepozno skor :D Hvala za čas in energijo...vem da je veliko vprašanj.

Lep teden...

pa si res zahtevna x8Dx x;)x mogoče bi ti moral za toliko dela kar izstaviti račun...kak kozarec kislih kumaric in vloženih paprik za ozimnico x:o)x

na partnerskem področju je kar sreča, da si rekla, da ti gre bolje...ker karte so pokazale totalno kontra situacijo...in sem vesel, da je realnost drugačna...vseeno pa lepo počasi in po pameti, ne prehitevat in silit v prehiter razvoj partnerske zveze x;)x

glede službe res kaže, da si v nekakšni situaciji, ko se počutiš ujeta in ne veš, kako se rešiti iz te zagate. Karte kažejo, da se boš umaknila nekoliko vase, se distancirala od vsega skupaj in globoko premislila, kaj točno bi rada od svoje kariere. Pomembno je, da izpelješ fazo okrevanja od izčrpanosti, ki je posledica neugodnih službenih razmer. Potrebuješ novih moči za nov zagon in nov začetek. Na srečo se ti obeta pomoč pri tem...ne vem, ali bo to denarna ali kakšne druge oblike, vendar pripeljalo te bo na pot, ki ti bo všeč in te bo izpolnjevala...srečna in zadovoljna boš xsrcx

šola...hja, res nisi v najboljšem ljubezenskem odnosu s tole tvojo šolo x:o)x jo je skoraj hudič vzel x:Dx si pa res na zelo spolzkem terenu...napeti boš morala vse moči, aktivirati vse vire, za katere veš in tiste, za katere še ne veš, iti s polno paro naprej...mogoče ti uspe, a si lahko mislim, da bo kljub vsemu pomembno vlogo igrala tudi sreča, ki bo odločala, ali je bil tvoj vložek dovoljšen, da spraviš tole leto pod kapo :vio: ti pa želim veliko sreče pri tem x;)x

srečno! xsrcx

cashy

hej cashi, taka praznina je na vseh podrocjih... Kdaj začno prihajati nagrade za moj trud...

lrcr,

Karte trenutno ne kažejo najbolj spodbudne situacije...veliko delaš, se trudiš (kot praviš) čas je za počitek, res...če boš še naprej takole delala in ne bo rezultatov, boš močno razočarana, življenje se ti bo zdelo brez smisla, in nobenih pravih opcij ne boš imela, katerih bi se lahko veselila v prihodnosti. Ostalo bo samo še kup sanjarjenj, kako bi bilo, če bi bilo.... :sori:

lrcr, kolikor sem znal razbrati iz tvojega vprašanja, ni krivo okolje, ki ti ne daje priznanja za tvoj vložek energije... rad bi opomnil na tvojo perspektivo gledanja na svet, na način razmišljanja, kot ga je opaziti skozi jezikovne vzorce, ki jih uporabljaš...

"praznina", "trud"? Kaj naj to pomeni?

Kaj natančno manjka v tvojem življenju, da se ti zdi prazno? Kako misliš, da to lahko dosežeš? Ali že delaš na tem področju, ki ti bo prinesla zapolnitev praznine? Ali delaš prave stvari? Ali pri početju teh stvari uživaš, jih delaš z veseljem, lahkotnostjo in užitkom? Ali le zato, ker misliš, da moraš to narediti?

Kaj namreč je trud? Trud je enako vložku energije, ki se vsa razprši in ne prinese nobenega rezultata...je le poskus izgovora za neuspeh...in garancija, da boš z rezultati nezadovoljna...in zakaj meniš, da bi takšno početje moralo biti nagrajeno? In s čim pričakuješ, da bo nagrajeno? In mogoče najpomembnejše vprašanje: Ali verjameš, da je tvoje početje vredno nagrade? Da si ti kot oseba vredna, da se ti dogodijo lepe stvari?

Vera v vrednost samega sebe je osnova, da opustiš svoj trud, in da začneš delati stvari, ki te veselijo, ne zato, ker jih moraš in ker se moraš truditi, v prepričanju, da je tako prav...

lrcr, opravičujem se, če se počutiš napadena zaradi mojega grobega pisanja. Vem, da ti s tem postom nisem prizanašal in želim ti, da res preveriš svoj način razmišljanja, svoje poglede na svet, svoja prepričanja in razmisli, ali so res tako funkcionalna, da ti lahko prinesejo tisto, kar želiš.

Jaz ti privoščim samo najboljše, vendar nisem prepričan, da si ta trenutek (vsaj z načinom razmišljanja) na pravi poti, da to tudi dosežeš :inocent:

srečno! xsrcx

cashy

Živjo Cashy!

Mene pa zanima kako kaže moji diplomski nalogi? Zanima me, če mi bo uspelo da jo bom zagovarjala v začetku prihodnjega leta?

Zanima me tudi ljubezen?

Pa še za službo - skrbi me namreč, da si po diplomi ne bom mogla takoj najti zaposlitve v mojem poklicu. Zanima me kako bo s tem, bom dolgo časa iskala pravo službo?

Hvala ti.

hej, paramour,

a si glede diplome imela kakšne hude komplikacije? glede profesorjev, teme ali česa podobnega? Karte kažejo, da si šla skozi precej trnovo pot do trenutnega stanja z diplomo. A izzivom še ni videti konca, saj boš morala pokazati vso odločnost, vztrajnost, voljo in moč, da boš uresničila plan glede zagovora. Izgleda pa, da imaš zaenkrat stvari pod kontrolo...mogoče bo pred zagovorm prišlo še do kakšnih nejasnosti in nujnih odločitev, ki bodo šle bolj na slepo srečo brez pravih informacij, a izgleda, da boš zagovor lepo pospravila pod kapo...tako, pridno po šolsko x;)x

škoda, da nisi kaj več napisala o ljubezni, bi ti lahko povedal tudi bolj specifično...niti tega ne vem, ali si v zvezi, ali si samska, ali so na vidiku kakšne perspektive ipd...tu te prosim za več informacij x:)x x:Ix

služba?...a si še ena družboslovka več? pa ja ne filofaks ali fdv? x:Dx

poglejmo...ne boš verjela, ampak na začetku bodo stvari izgledale celo optimistično...ampak samo na začetku. Karte menijo,d a se ti vse, kar ti bo všeč v službi, kmalu lahko prelevi v točno nasprotje tega...v stvari, ki te bodo frustrirale, omejevale, se ti upirale... Karte kažejo, da boš temeljito prevetrila vsa prepričanja o službah v svojem poklicnem profilu in se poskusila kar najbolj prilagoditi realnim razmeram, kar bo zahtevna preobrazba xcivx x:)x

si pa tudi zahtevna glede šloganja...tud tebi bom izstavil račun x:Dx x;)x

lepo se imej, se slišiva,

lp, cashy

Živjo Cashy,

hvala za zgornje odgovore.

Ja, kar se tiče ljubezni: sem samska in me zanima, če se mi obetajo kakšni lepši trenutki v 2011. Nekaj je sicer na vidiku, vendar je vse še bolj v povojih.

Še nekaj me zanima v zvezi s službo. Sicer jo trenutno imam, vendar nima nikakršne zveze z mojim študijem. Pa me samo zanima, če obstaja kakšna možnost, da bi po zaključku študija nadaljevala z delom v tem podjetju ali se bo moja služba tam zaključila.

Lep večer ti želim.

Popravljeno -> paramour

Živjo Cashy,

hvala za zgornje odgovore.

Ja, kar se tiče ljubezni: sem samska in me zanima, če se mi obetajo kakšni lepši trenutki v 2011. Nekaj je sicer na vidiku, vendar je vse še bolj v povojih.

Še nekaj me zanima v zvezi s službo. Sicer jo trenutno imam, vendar nima nikakršne zveze z mojim študijem. Pa me samo zanima, če obstaja kakšna možnost, da bi po zaključku študija nadaljevala z delom v tem podjetju ali se bo moja služba tam zaključila.

Lep večer ti želim.

Paramour, zelo bi si želel izvedeti, s kakšnimi očmi gledaš na ljubezen in na partnerska razmerja nasploh :inocent:

Karte kažejo, da si bolj racionalnega tipa, iščeš praktičnost, čustva pa raje držiš pod kontrolo in si jih ne dovoliš pokazati v takšni meri, kot bi bilo včasih primerno. Kot, da bi nekoliko "skopo" odmerjala samo sebe drugim ljudem navzven (tudi potencialnim partnerjem) in jih s tem osiromašila za možnost, da te spoznajo, kako v redu punca si...s tem pa omejiš tudi samo sebe, pa mogoče niti ne veš zato, ker (seveda po kartah sodeč) ti je tak način odnosa do drugih prišel že pod kožo in niti ne veš, da se da na drug način priti do boljših rezultatov v prid ljubezni xsrcx

Ti priporočam, da se poglobiš malo vase, se poskušaš opazovati, kako ravnaš, kako bi lahko bilo še bolje... in sem prepričan, da bodo prišli tudi zaželjeni rezultati...

glede trenutne perspektive pa karte niso najbolj optimistične. Bodi previdna in vzemi to simpatijo nekoliko z rezervo xsrcx

glede službe, ne kaže kakih hudih sprememb. Karte so mi pokazale, da se boš imela možnost sama odločati, kako in kaj si želiš glede službe in tudi da se boš odločila tako, da bo v prid prihodkom, saj ti za prihodnost kaže glede financ zelo OK x:)x Kaže pa, da boš na delovnem mestu imela precej odgovorno in samostojno delo...

kaže, da si pridna :palec: a nekoliko zadržana punca xsrcx priporočam, da si na področju čustev dovoliš nekaj več x;)x

srečno xsrcx

cashy

lrcr,

Karte trenutno ne kažejo najbolj spodbudne situacije...veliko delaš, se trudiš (kot praviš) čas je za počitek, res...če boš še naprej takole delala in ne bo rezultatov, boš močno razočarana, življenje se ti bo zdelo brez smisla, in nobenih pravih opcij ne boš imela, katerih bi se lahko veselila v prihodnosti. Ostalo bo samo še kup sanjarjenj, kako bi bilo, če bi bilo.... :sori:

lrcr, kolikor sem znal razbrati iz tvojega vprašanja, ni krivo okolje, ki ti ne daje priznanja za tvoj vložek energije... rad bi opomnil na tvojo perspektivo gledanja na svet, na način razmišljanja, kot ga je opaziti skozi jezikovne vzorce, ki jih uporabljaš...

"praznina", "trud"? Kaj naj to pomeni?

Kaj natančno manjka v tvojem življenju, da se ti zdi prazno? Kako misliš, da to lahko dosežeš? Ali že delaš na tem področju, ki ti bo prinesla zapolnitev praznine? Ali delaš prave stvari? Ali pri početju teh stvari uživaš, jih delaš z veseljem, lahkotnostjo in užitkom? Ali le zato, ker misliš, da moraš to narediti?

Kaj namreč je trud? Trud je enako vložku energije, ki se vsa razprši in ne prinese nobenega rezultata...je le poskus izgovora za neuspeh...in garancija, da boš z rezultati nezadovoljna...in zakaj meniš, da bi takšno početje moralo biti nagrajeno? In s čim pričakuješ, da bo nagrajeno? In mogoče najpomembnejše vprašanje: Ali verjameš, da je tvoje početje vredno nagrade? Da si ti kot oseba vredna, da se ti dogodijo lepe stvari?

Vera v vrednost samega sebe je osnova, da opustiš svoj trud, in da začneš delati stvari, ki te veselijo, ne zato, ker jih moraš in ker se moraš truditi, v prepričanju, da je tako prav...

lrcr, opravičujem se, če se počutiš napadena zaradi mojega grobega pisanja. Vem, da ti s tem postom nisem prizanašal in želim ti, da res preveriš svoj način razmišljanja, svoje poglede na svet, svoja prepričanja in razmisli, ali so res tako funkcionalna, da ti lahko prinesejo tisto, kar želiš.

Jaz ti privoščim samo najboljše, vendar nisem prepričan, da si ta trenutek (vsaj z načinom razmišljanja) na pravi poti, da to tudi dosežeš :inocent:

srečno! xsrcx

cashy

Cashy, hvala za tvoje pisanje, nič se ne počutim napadena, dobrodošlo je vsako mnenje in drugi pogledi. Včasih smo tako individualni, tako preveč zaverovani vase in svoj prav, da je prav super, če slišimo kaj od koga, kar nam lahko koristi. Morda sem se izrazila malce preveč togo. Pravzaprav sem želela reči, kdaj se bo pokazalo, kdaj bom dobila potrditev, da delujem v pravi smeri. Imam namreč dve veliki področji, na katerih menim (seveda jaz z mojim gledanjem), da delujem pravilno, v pravi smeri. Dobivam povratne informacije, da je to delovanje ok, vendar želim še več potrditev. Pravzaprav je to to.

Srečno tudi tebi in kar tako naprej! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

Lp,brez zamere ampak mislim,da sem edina ostala brez odgovora :( ... a mi lahko kdo pogleda v karte,prosim?

To je moje vprašanje od prejšnjič:Objavljeno: 18. december 2010, 01:32

Lp,jst mam tud kup vprašanj,če je kdo na volji....prosim....Torej najprej me zanima kako bo kaj v ljubezni-čist tko na splošno,kako bo z stanovanjem in sluzbo v prihodnje,ter ce mi bo uspelo na podrocju financ-nekaj,na čemu zdaj delam.........hvala in lepo se imejte

http://myastheniagravis.mojforum.si

Ljudje smo kot angeli

ampak z enim samim krilom,

da bi mogli leteti,

se moramo objeti.

anaconda, res kaže na to, da si naveličana dosedanje rutine in si močno želiš spremembe. Karte menijo, da prihaja obdobje, ko se boš nekoliko distancirala od službe, umaknila sama vase in si jasno začrtala, kaj bi rada dosegla, ter tudi kako. Jasni cilji, jasen plan izvršitve, brez pardona x8Dx Kmalu se ti bo tudi ponudila priložnost, da svoj načrt izpelješ. Tu pa opozarjam na previdnost, potrebno bo veliko poguma, in lahko se zgodi, da ga ne zbereš dovolj, da stopiš na novo karierno pot. Jasno razmisli, kako močna je tvoja želja po spremembi in ali bo nadvladala strah pred neznanim novim...

srečno! xsrcx

cashy

res ti ful hvala - kar ne morem verjet kakšen odogovr sem dobila :D

sam še eno vpr - kaj se pa bo zgodilo, če menjam službo - veš da mes edaj zanima ali bi šla na bolje ali slabše :D

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Ker je ravno večer zadnjega leta.. nam vsem želim VSE dobro, oziroma da se vsak od nas nauči kaj dobrega iz vsake prizkušnje, ki nam jo bo življenje postavilo na pot.

Pogled v naprej marsikomu razbremeni misli, pa tudi zaposli. Naj bodo te misli čimbolj pozitivne in kreativne!

Objemam vas VSE!

Kako lepo! Tudi iz moje strani vsem skupaj SRECNO 2011, naj vam prinese čim več lepega!

Cashy, tebi pa se v tem trenutku še posebej zahvaljujem, ker si se vse leto tako trudil in storil toliko dobrega za nas! Naj se ti vse povrne!

Hvala Vam vsem za voščila in še posebej za zaupanje, ki ste mi ga izkazali x:)x Vesel sem, če sem komu (čeprav le z besedami) lahko vsaj nekoliko polepšal kak trenutek življenja.

Vsem Vam tudi želim leto, v katerem boste še bolj utrdili zaupanje vase, v svoje odločitve in vero ter gotovost v lepo prihodnost. Kaj vas v prihodnjem letu čaka, je odvisno predvsem od vas, in ne od usode, kart, zvezd itd. x:)x

Tako, da nič izgovorov xcivx x:o)x Samo živet po svojih najboljših zmožnostih in da boste uživali na vseh poteh, kamor vas bo vodilo življenje xsrcx

srečno!

cashy

Vsem želim vse najlepše v letu 2011!

V zadnjem času imam strahove glede zdravja, pa čeprav splošni zdravniški pregled ni pokazal nič posebnega. Imam razloge za skrb? Zanima me tudi, na kaj moram biti posebno pozorna v tem letu, kaj me čaka. Ja, pa seveda finance in služba.

Pozdravčke

Najprej vsem srečno 2011 xrosex

Tudi jaz imam na prvi dan novega leta vprašanje. x:)x Zanima me glede ljubezni, nisem v zvezi, imam samo človeka, že skoraj 1 leto, s katerim se greva igro mačka - miš. Moj problem je, da ne znam iti stran in bi rada kak nasvet, navodilo, napotek, nekaj pač.

pa lep začetek leta želim

Čeprav smo že kar dobro zakorakali v 2011, vam malo z zamudo tudi jaz vsem želim obilo srečnih in lepih trenutkov!

Bi pa tudi jaz rada vprašala, kaj mi pravijo karte za to leto... Seveda ljubezen, kjer sem kar malo zmedena, saj sta v igri sedanji in bivši partner. Pa zaključek študija in napredovanje. Kako mi bo šlo?

Hvala! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/flower.gif

tudi jaz želim vsem srečno, zdravo in denarja ter ljubezni polno novo leto.

Pa seveda tudi mene zanima kaj mi bo prineslo to leto.

Upam, da bo kaj boljše od lanskega. Prdvsem služba me muči. Nekje so mi namignili, da je možno, da me zaposlijo. sedaj pa čakammmm. A bom le uspela zamenjati službo? Pa drugače malo na splošno?

Hvala v naprej,

ena.zaspanka

in 2011 se je začelo :) - lepe želje vsem in meni tudi :D

.. zanima me, kaj mi bo prineslo leto 2011 - predvsem na službenem področju in tudi v ljubezni

hvala za tvoj čas in nesebično pomoč

Tudi jaz želim vsem vse lepo v novem letu; Cashy, tebi pa poleg tega še čim več pravilnih napovedi!x:)x

Zanima pa me, kaj mi karte pravijo za to leto nasplošno - v čem bo pomembno zame oz. na katerem področju se bo najbolj dogajalo?

In pa še kako mi kaže glede zdravja in splošnega počutja?

Hvala ti!:flower:

Uh, se je nabralo prošenj :eek: :inocent:

se opravičujem, nekoliko sem na kratkem s časom, po vsej verjetnosti se bom odgovarjanju lahko posvetil šele v drugi polovici januarja...trenutno pa sem založen z drugim delom...

Hvala Vam za razumevanje in potrpljenje x:)x

lp, cashy

• 2 weeks later...

Lp,brez zamere ampak mislim,da sem edina ostala brez odgovora :( ... a mi lahko kdo pogleda v karte,prosim?

To je moje vprašanje od prejšnjič:Objavljeno: 18. december 2010, 01:32

Lp,jst mam tud kup vprašanj,če je kdo na volji....prosim....Torej najprej me zanima kako bo kaj v ljubezni-čist tko na splošno,kako bo z stanovanjem in sluzbo v prihodnje,ter ce mi bo uspelo na podrocju financ-nekaj,na čemu zdaj delam.........hvala in lepo se imejte

oj, blondy, končno sem se spravil k polaganju kart :vio:

izgleda, da boš imela ostala področja v življenju dovolj urejena, da se boš lahko spravila k delu na partnerskih odnosih. Škoda, da ne poveš, ali si v zvezi ali samska, bi lahko povedal kaj bolj specifičnega. Kaže na to, da boš kmalu postavljena pred zahtevno in nujno izbiro. Lahko, da ti bo všeč več tipov in sprva ne boš povsem gotova, kateremu posvetiti vso pozornost. Nazadnje bo pretehtal eden, vanj boš zaupala, da je pravi in boš tudi delala na tem, da bosta skupaj, a vseeno, bodi pozorna, ker vsa zadeva bo precej zmuzljiva in se zna narediti, da si s posvečanjem pozornosti nanj spregledala pravo priložnost, ki se ti je ponujala drugje :inocent:

no, takole kaže, če si samska ali če si v procesu prekinjanja zveze...če si pa v zvezi, mi boš pa morala ekstra povedat, da ti za to položim karte x:o)x

še glede financ...

Karte pravijo, da so se finance v bližnji preteklosti izkazale za precej nestabilno stvar pri tebi. Ne vem sicer, ali si bolj impulziven tip potrošnika, ali pač kar nekje zgine denar, a že v bližnji prihodnosti boš morala bolj racionalno in skrbno delati s financami. Če se to ne zgodi, boš imela precejšnje težave. Te pa čaka pri financah, če se lotiš bolj skrbnega ravnanja z njimi, ali ne, globoka in zahtevna preobrazba dela z denarjem. Obdobje, ko ti ne bo lahko, vendar boš s temi spremembami pridobila zelo bogate izkušnje. Sploh na področju zaupanja (ne)pravim ljudem. Kaže namreč, da boš naletela na nekoga, ki bo izkoristil tvoje zaupanje in te izkoristil pri financah...Veliko pozornost posveti temu, kakšne ljudi imaš oz. boš imela okrog sebe x;)x

služba,

karte pravijo, da ti v službi niti približno ni bilo lahko zadnje čase. Da imaš trde delovne pogoje, kjer se moraš znova sproti izkazati in boriti za svoj prostor in obstanek v kolektivu. Da okolje težko sprejema tvoej pobude in predloge in jih raje ignorira, kot preuči in sprejme. Karte pravijo, da se oziraš po bolj prijetnem delovnem mestu, vendar te hkrati pred spremembo ovira negotovost glede nove službe, ali bo sploh na voljo in kako gotovo boš lahko ostala v njej...če boš ostala v sedanji, kaže, da bodo odnosi šli na slabše, veliko bo prerekanj, prepirov, maščevanj, obtožb itd. Navsezadnje boš spoznala, da boš sebi storila največjo uslugo in da si pravzaprav dolžna sami sebi najti delovno mesto, ki ti bo v veselje xsrcx

res upam, da tole, kar pravijo karte, ni niti blizu resnici, ker v opisanih pogojih ne bi bilo za zdržat x:o)x

stanovanje

hja, tole so pa komplicirane karte za razložit...izgleda, da se bodo tvoji življenjski pogoji precej spremenili, možno, da boš (če glede službe zgoraj drži) zamenjala službo s kakšno bolj oddaljeno in bolj všečno, ter ti bo mnogo lažje, če se boš preselila kam bližje novi službi. Karte pravijo, da si na trenutno stanovanje precej navezana in da te bo selitev precej razžalostila, in ga boš s težkim srcem zapustila. Spomin na lepe trenutke tega stanovanja te bo spremljal še kar nekaj časa in povzročal nostalgijo :inocent:

hja, kaj naj rečem, na sploh so čudne karte glede vsega x:o)x mogoče sem pa le po tolikšni pavzi padel ven iz šlogarskega ritma x:Dx

srečno!

xsrcx

cashy

ojla x:)x zanima me samo glede moje nadaljne kariere xDDx

hvala x:Dx

uh, bog_inja,

a si imela pred kratkim en konkreten prelom glede kariere, oziroma se ti kariera ne kaže v smeri, ki si jo študirala?

Karta preteklosti kaže na oreng pretres, ki ti je precej spremenil dotedanjo smer kariernega dela...v glavnem, ta pretres ti je prinesel res lepo izhodišče. Kaže, da boš z močno voljo, trdnostjo in vztrajnostjo, ter izobraževanjem in delom na sebi v tej karierni smeri zaplavala v zelo perspektivne vode, ki ti bodo izjemno ležale in kjer boš dosegala še velike uspehe. Res bo potrebno veliko vložka energije in časa, vendar se ti bo vse 10x povrnilo v zadovoljstvu in uspehu :palec: x:)x

tako, da me za tvojo kariero, če imajo karte prav, niti malo ne skrbi, saj ti bo šlo odlično xsrcx

lp, cashy

res ti ful hvala - kar ne morem verjet kakšen odogovr sem dobila :D

sam še eno vpr - kaj se pa bo zgodilo, če menjam službo - veš da mes edaj zanima ali bi šla na bolje ali slabše :D

hmm, huh, samo eno karto sem izvlekel...in šla bi konkretno na slabše :vio:

v okolje, kjer bi bilo zelo napeto, nervozno in prepirljivo vzdušje...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...