cashy 20. januar 2011 Prijavi Deli 20. januar 2011 VSEM eno čudovito, uspešno leto 2011 , kakšno bo, bo pa Cashy več povedal no, da vidmo kako kaže pozdravčk:flower:hej, theSecret lepo te je videti spet malo naokoli Karte kažejo, da si ravnokar zaključila z delom življenja, ki ti ni prinesel največjega veselja...čas izgubljenih priložnosti in s tem posledično iskanja svojega mesta pod soncem, kjer boš postala takšna, ki bo znala izkoristiti vse, kar življenje ponuja. to notranjo preobrazbo in odkrivanje svojih notranjih diamantov nekoliko greni še obžalovanje preteklih priložnosti in zaradi tega občutek nesposobnosti izkoristiti svoje potenciale in najti tisto, kar ti je v življenju namenjeno. Prihodnost bo zato kar pestra. odločila se boš uživati vse, kar pride nasproti. To se ti kaže že v bližnji prihodnosti, kjer boš imela super in vroč partnerski odnos z nekim tipom, s katerim se bosta res fantastično ujela, a na dolgi rok se kaže, da vseeno tip ni bil tisto, kar si ti sprva videla na njem...no, razočaranje bo precejšnje...in tudi občutek prevaranosti in izdanosti...Zato pozor na take tipčke pojdi v take odnose z nekaj rezerve... a ne tako, da bi si odrekala vsega dobrega, kar prinese tak odnos ampak raje tako, na polno, vendar brez pričakovanj in načrtov, kaj vse lahko v prihodnosti nastane iz tega odnosa...ker lahko ne nastane nič...samo uživaj trenutek razpoloženje bo sicer tako, da boš čutila samozadostnost in zadovoljstvo in nobene potrebe po kom, s katerim bi delila svoje občutke. Vseeno pa bo ljudi okoli tebe skrbelo, da ne boš na vrat na nos drvela v kakšne odločitve brez pravega premisleka le iz strahu, da ti bodo priložnosti še naprej polzele iz rok. No, kakorkoli dejavna boš ful...in mislim, da če boš poleg tega še premislila, v katero smer se ti splača biti dejavna, da bodo tudi rezultati prišli taki, kot si jih želiš srečno! cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 20. januar 2011 Prijavi Deli 20. januar 2011 Živijo Cashy, mene pa zanima kaj pravijo karte za najino zvezo, se bo on končno zresnil in postal bolj iskren? Pa lepo prosim poglej še ali je kakšna služba na vidkiu? Najleša hvala za odgovor! Pa lep dan! Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. januar 2011 Prijavi Deli 20. januar 2011 Vsem želim vse najlepše v letu 2011!V zadnjem času imam strahove glede zdravja, pa čeprav splošni zdravniški pregled ni pokazal nič posebnega. Imam razloge za skrb? Zanima me tudi, na kaj moram biti posebno pozorna v tem letu, kaj me čaka. Ja, pa seveda finance in služba. Pozdravčkevajalur, glede na to, da je minilo 3 tedne od vprašanja, te najprej sprašujem, če se je kaj konkretnega zgodilo glede zdravja v tem času? Karte kažejo, da si imela res eno štalo, vendar je obenem nakazano optimistično razpoloženje glede prihodnosti. Res pa bi bilo primerno, da narediš vse, kar se da v smeri proti preprečevanju ponovne "štale" in v smeri proti čimboljšemu počutju. To kaže, da mora biti tvoja prioriteta v smeri proti trajnemu dobremu počutju in kaže tudi, da se je boš držala... po kartah sodeč te ob primerni skrbi za zdravje čaka čisto lepa prihodnost, a vseeno pozor, če se pregrešiš in opustiš zdravj način življenja...globoko v tebi bo latentno živela možnosti, ki samo čaka primeren trenutek, da izbruhne in ti spet naredi "štalo"... Torej, ob primerni skrbi se nimaš kaj bati...vsaj po kartah sodeč...vseeno bi zdravnikom zaupal bolj natančno prognozo finance bodo pa burne. Do sedaj je izgledalo mirno, stabilno in lepo...blaginja. V kratkem se ti ponuja lepa finančna priložnost, za katero pa kaže,da jo boš spustila mimo, v mišljenju da z njo preveč tvegaš. A za tem se bodo dogajale stvari, ki jih ne boš imela več pod nadzorom, ostala boš paralizirana, ne vedoč, kako se obrniti in kaj storitii, da boš ponovno prevzela vajeti v svoje roke...čez čas se ti bo ponudil rešitelj, ki bo ponudil pomoč in bo izgledala zelo privlačno, a vseeno, imej oči na pecljih, ker včasih rešitelji ne rešijo svoje "stranke" temveč na njihov račun predvsem sebe Pozor pri financah torej Si mogoče službo menjala pred kratkim? Karte kažejo na nov začetek, ki je zelo obetaven in v smeri, ki si jo želiš. Znotraj te službe te čaka še nekaj pomembnih odločitev, ki te bodo peljale točno po poti, ki je kot nalašč zate...prišla boš v neko stanje popolnosti glede svojega kariernega razvoja, kljub temu, da finance ne bodo povsem takšne, kot bi si želela, saj bo treba paziti na vsak evro, kako bo obrnjen in vložen. Pa nič zato, prihodnost bo prinesla marsikaj lepega in novega, česar se boš lahko veselila na kariernem področju upam, da se vse lepo uresniči, tisto manj lepo, pa pač ne srečno! cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jasminka88 21. januar 2011 Prijavi Deli 21. januar 2011 Pozdravljen Cashy... Najprej naj ti zaželim vse dobro v novem letu 2011 (sicer malce pozno, ampak vendarle)... Bi mi lahko prosim pogledal v karte za področje ljubezni? Se mi morda za letošnje leto obeta prijateljstvos kakšnim moškim, ki bi lahko bil tisti "pravi" v mojem življenju? In če je odgovor da, kdaj? Hvala za odgovor! Lep večer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. januar 2011 Prijavi Deli 22. januar 2011 Najprej vsem srečno 2011 xrosexTudi jaz imam na prvi dan novega leta vprašanje. Zanima me glede ljubezni, nisem v zvezi, imam samo človeka, že skoraj 1 leto, s katerim se greva igro mačka - miš. Moj problem je, da ne znam iti stran in bi rada kak nasvet, navodilo, napotek, nekaj pač.pa lep začetek leta želim Oj, hudie kakšen zanimiv nickname, me spominja na red riding hood (rdeča kapica) pri vama je situacija precej kompleksna. Karte kažejo, da vidiš fanta kot nek potencial, za katerega ne veš, ali naj se resno odločiš zanj, ali ne. Te pa čaka obveznost izbire in to prav kmalu, saj tudi njemu počasi pohajajo moči, da bi se v nedogled lovil s teboj Zdiš se mu precej zahtevna, res "hard to get", nekoliko preveč, kot bi si on želel, zato bo brez spremembe v odnosu kmalu konec medsebojnih simpatij...pazi na to Vem, da potrebujeta vsak svoj prostor in zrak, in se bojita, da ne bosta pustila drug drugemu dihati v zvezi, a vseeno v prihodnosti kaže, da se bo celo nekaj razvilo med vama. Imela bosta nekaj lepih medsebojnih trenutkov in če bosta začetek postavila na trdne temelje, se lahko razvije krasna zveza in kar je (po kartah sodeč) pomembno za vaju, pustila bosta drug drugemu veliko svobode, a hkrati bosta oba povsem zadovoljna in izpolnjena v vezi Dajta si priložnost! ne bo vama žal srečno cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. januar 2011 Prijavi Deli 22. januar 2011 Čeprav smo že kar dobro zakorakali v 2011, vam malo z zamudo tudi jaz vsem želim obilo srečnih in lepih trenutkov! Bi pa tudi jaz rada vprašala, kaj mi pravijo karte za to leto... Seveda ljubezen, kjer sem kar malo zmedena, saj sta v igri sedanji in bivši partner. Pa zaključek študija in napredovanje. Kako mi bo šlo? Hvala! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/flower.gifzasanjana,karte pravijo, da iščeš svoj notranji glas, ki ti bo povedal, kako se odločiti v srčnih zadevah. Videti je, da bo potrebno še nekaj dela na tem, da boš res začutila sebe in svoje želje in da boš potem sposobna prevzeti vse vajeti v svoje roke in se pravilno odločati v teh zadevah. A se bojim, da ta sprememba pri tebi ne bo všeč nikomur od tvojih potencialnih partnerjev in da boš precej razočarana nad njihovim odzivom...Karte slutijo, da se boš verjetno odločila za samski stan...na dolgi rok to izgleda kot pravilna odločitev, saj si si s tem odprla nove možnosti, in karte menijo, da bo šlo potem lahko samo še na bolje glede študija in napredovanja lahko napovem svetlo prihodnost stvari tečejo tako kot morajo, videti je tudi, da imaš pri domačih in pri prijateljih dobro oporo pri kariernih zadevah in da se boš kmalu veselila uspešnega zaključka študija in tudi napredovanja. Prav zaljubila se boš v novo, boljše delovno mesto, vsekakor ti bo bolj všeč in ti bo bolj ležalo kot prejšnje a vseeno pozor, neka temna senca bo v ozadju...verjetno se bo našel kdo, ki bo ljubosumen na tvoj uspeh in bo prežal na priložnost, ko te bo lahko potunkal...previdno pri odnosih na delovnem mestu srečno! cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. januar 2011 Prijavi Deli 22. januar 2011 Živjo vsem, ter srečno, zdravo ter nasmejano 2011 Kot večino, tudi mene zanima, kaj lepega mi bo prineslo leto 2011:) Hvala za vpogled..ojla, Casiopea, sem prepričan, da vama denar, ki sta ga prihranila od potovanja prav pride sicer pa se mi zdi (po kartah sodeč), da se pri nekem projektu, ki si se ga lotila, trdno delala zanj in ga uspešno vodila, nekaj zatika. Kot, da bi prišlo do nesoglasij s sodelavci, vsak vleče na svojo stran, si pripisuje zasluge, ki v resnici pripadajo tebi. vendar tebi uspeva ostati mirnih živcev, a hkrati veš, da je stvar zašla v vode, kamor ti ne želiš in boš opustila to stvar. Pripravljene že imaš nove zamisli, ki pa so tudi po tvojem mnenju mogoče preveč visokoleteče, da bi bile popolnoma uresničljive, vendar boš v tem letu poskusila vse, da se približaš idealni uresničitvi zadanih ciljev. Imaš voljo, moč in trdnost, zagona ti ne manjka, kar opažajo tudi ljudje okoli tebe. Vidijo te kot osebo, ki je trdno zasidrana, realna, in uživa v tem kar počne. Sicer pa ne bo težav, veš, da za uresničitev zastavljenih ciljev potrebuješ dobro presojo in zdrav razum, da bodo odločitve pravilne. Finančno področje pa bo še naprej nekoliko šibko, treba bo paziti na vsak evro, kako se ga bo obrnilo...verjetno tudi tvoje zamisli za letošnje leto niso "zastonjske" temveč bo potrebno kar nekaj vlaganj, in šele na dolgi rok se bo izplačalo (finančno)...pomembno pa je, da se na tej poti k cilju najdeš in na njej uživaš srečno!cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zasanjana 22. januar 2011 Prijavi Deli 22. januar 2011 zasanjana,karte pravijo, da iščeš svoj notranji glas, ki ti bo povedal, kako se odločiti v srčnih zadevah. Videti je, da bo potrebno še nekaj dela na tem, da boš res začutila sebe in svoje želje in da boš potem sposobna prevzeti vse vajeti v svoje roke in se pravilno odločati v teh zadevah. A se bojim, da ta sprememba pri tebi ne bo všeč nikomur od tvojih potencialnih partnerjev in da boš precej razočarana nad njihovim odzivom...Karte slutijo, da se boš verjetno odločila za samski stan...na dolgi rok to izgleda kot pravilna odločitev, saj si si s tem odprla nove možnosti, in karte menijo, da bo šlo potem lahko samo še na bolje glede študija in napredovanja lahko napovem svetlo prihodnost stvari tečejo tako kot morajo, videti je tudi, da imaš pri domačih in pri prijateljih dobro oporo pri kariernih zadevah in da se boš kmalu veselila uspešnega zaključka študija in tudi napredovanja. Prav zaljubila se boš v novo, boljše delovno mesto, vsekakor ti bo bolj všeč in ti bo bolj ležalo kot prejšnje a vseeno pozor, neka temna senca bo v ozadju...verjetno se bo našel kdo, ki bo ljubosumen na tvoj uspeh in bo prežal na priložnost, ko te bo lahko potunkal...previdno pri odnosih na delovnem mestu srečno! cashy Hvala, cashy! Tole s študijem in službo mi je pa všeč http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif...se pa vedno najdejo zavistneži, kamorkoli se obrneš. Bom že zmogla.Glede srčnih zadev sem si pa drznila poslati še eno vprašanjce z obrazložitvijo sedanje situacije... Res hvala!http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
casiopea 22. januar 2011 Prijavi Deli 22. januar 2011 (popravljeno) ojla, Casiopea, sem prepričan, da vama denar, ki sta ga prihranila od potovanja prav pride sicer pa se mi zdi (po kartah sodeč), da se pri nekem projektu, ki si se ga lotila, trdno delala zanj in ga uspešno vodila, nekaj zatika. Kot, da bi prišlo do nesoglasij s sodelavci, vsak vleče na svojo stran, si pripisuje zasluge, ki v resnici pripadajo tebi. vendar tebi uspeva ostati mirnih živcev, a hkrati veš, da je stvar zašla v vode, kamor ti ne želiš in boš opustila to stvar. Pripravljene že imaš nove zamisli, ki pa so tudi po tvojem mnenju mogoče preveč visokoleteče, da bi bile popolnoma uresničljive, vendar boš v tem letu poskusila vse, da se približaš idealni uresničitvi zadanih ciljev. Imaš voljo, moč in trdnost, zagona ti ne manjka, kar opažajo tudi ljudje okoli tebe. Vidijo te kot osebo, ki je trdno zasidrana, realna, in uživa v tem kar počne. Sicer pa ne bo težav, veš, da za uresničitev zastavljenih ciljev potrebuješ dobro presojo in zdrav razum, da bodo odločitve pravilne. Finančno področje pa bo še naprej nekoliko šibko, treba bo paziti na vsak evro, kako se ga bo obrnilo...verjetno tudi tvoje zamisli za letošnje leto niso "zastonjske" temveč bo potrebno kar nekaj vlaganj, in šele na dolgi rok se bo izplačalo (finančno)...pomembno pa je, da se na tej poti k cilju najdeš in na njej uživaš srečno!cashy Živjo, Cashy:) Hvala za poročilo...Uhh, veš se mi čedalje bolj zdi da moraš gledati na vsak evro, tako da je denar vsekakor prav prišel :DV prvem odstavku si mi opisal službene stvari, ampak nisem čisto razumela oz. ko sem dvakrat prebrala, me spomni na zadevo, ki se je dogajala malo več kot pol leta nazaj, nakar sem nato zamenjala službo - točno tako kot si ti napisal, nisem tega želelea (takega odnosa) zato sem odšla drugam, kjer sem res polno zagona, a hkrati se zavedam da bo potrebno veliko veliko truda, saj sem komaj na začetku karierne poti. Je pa res da sem v trenutni službi komaj nekaj mesecev, počutim se v redu. Ne dobim pa nobenega direktnega feetbeka nazaj, no mislim si, da če je nadrejeni tiho, da je ok. Do sedaj pa ni bilo nobene take napake, da bi bil nadrejeni jezen. Na diirekt pa tudi ne "morem" kar vprašati če je nadrejeni zadovolkjen z menoj..Tako da pridno delam , in to bom poskušala tudi v nadaljnje, da mogoče dobim tudi kakšno nagrado, pohvalo.Kar si opisal v drugem odstavku je popolnoma res. Hvala eden izmed novih ciljev v tem novem letu je tudi ta, da se s fantom skupaj vseliva, tako da me je malo tega strah, zgolj zaradi tega, ker do sedaj sem se lahko umaknila v svojo sobo in sem imela mir, sedaj bo pa verjetno drugače. Saj kar se financ tiče nama bo obema lažje.Bodo pa na vrsti vlaganja - tako kot si dejal. Saj če se bom potrudila v službi, bom tudi tam ustrezno finančno nagrajena, in takrat bom vedela da sem dobra Aja pa veš kako jaz pravim: če v življenju veš kaj želiš, ni nobenega problema, da to tudi dosežeš, ker če veš kaj žečiš si že na pol poti:) motivacija je pa tvooja volja, ki te žene po tej poti. Samo včasih bi rada vse naenkrat :) HVx8DxLA CASHY Lepo bodi. Popravljeno 22. januar 2011 -> casiopea Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. januar 2011 Prijavi Deli 22. januar 2011 Zivjo Cashy Morda bos vesel kaksnega feedbacka. Kljub tvojem trudu, so le ti vidim zal bolj redki. Od nastetega se nic kaj dosti. Verjamem pa, da si videl predvsem potencial. Kaj sam ali sami z njim storimo, pa je predvsem na nas samih. free,očitno si ravnokar prebolel neko obdobje, ko nisi imel kakšne posebne volje se napotiti novim izzivom naproti, a karte kažejo, da je to mimo in si pripravljen na novo akcijo. Izgleda, da si spremenil tudi stališča glede materialnih dobrin in nisi več tako navezan nanje kot včasih. Videti je, da se počutiš poln energije za nov start in te nekoliko obremenjuje, ker nič takega ne najdeš, česar bi se lotil...no, da te razveselim, lotil se boš zadeve, ki te bo veselila, vanjo boš vložil veliko energije,pa ne zaradi denarja, čeprav kaže, da ti bo ta zadeva nosila tudi nekaj prihodkov....kakor kaže, boš zadel z njo terno...delal jo boš zaradi veselja, pa še denar ti bo nosila žal pa ne vem, kaj to točno je Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hudie 22. januar 2011 Prijavi Deli 22. januar 2011 Oj, hudie kakšen zanimiv nickname, me spominja na red riding hood (rdeča kapica) pri vama je situacija precej kompleksna. Karte kažejo, da vidiš fanta kot nek potencial, za katerega ne veš, ali naj se resno odločiš zanj, ali ne. Te pa čaka obveznost izbire in to prav kmalu, saj tudi njemu počasi pohajajo moči, da bi se v nedogled lovil s teboj Zdiš se mu precej zahtevna, res "hard to get", nekoliko preveč, kot bi si on želel, zato bo brez spremembe v odnosu kmalu konec medsebojnih simpatij...pazi na to Vem, da potrebujeta vsak svoj prostor in zrak, in se bojita, da ne bosta pustila drug drugemu dihati v zvezi, a vseeno v prihodnosti kaže, da se bo celo nekaj razvilo med vama. Imela bosta nekaj lepih medsebojnih trenutkov in če bosta začetek postavila na trdne temelje, se lahko razvije krasna zveza in kar je (po kartah sodeč) pomembno za vaju, pustila bosta drug drugemu veliko svobode, a hkrati bosta oba povsem zadovoljna in izpolnjena v vezi Dajta si priložnost! ne bo vama žal srečno cashy hej cashy, hvala za odgovor situacija je mogoče malo bolj kompleksna, kot sem jo opisala. glede mojega nicka je pa tkole... hudie po kitajsko pomeni metulj , jaz pa se tudi občasno počutim kot en metulj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. januar 2011 Prijavi Deli 22. januar 2011 tudi jaz želim vsem srečno, zdravo in denarja ter ljubezni polno novo leto. Pa seveda tudi mene zanima kaj mi bo prineslo to leto.Upam, da bo kaj boljše od lanskega. Prdvsem služba me muči. Nekje so mi namignili, da je možno, da me zaposlijo. sedaj pa čakammmm. A bom le uspela zamenjati službo? Pa drugače malo na splošno? Hvala v naprej, ena.zaspankahej, zaspanka,stvari kažejo na bolje, nasplošno si lahko predstavljam, da te je kar privzdignilo med oblake, ko ti je bila ponujena možnost za spremembo. Videti je, da je to priložnost, ki si jo čakala. In se bo tudi res ponudila. Na tebi pa je, da se rešiš vezi na dosedanjo službo. Zahtevalo bo kar nekaj prilagajanja na nove razmere, nov način dela, treba se bo konkretno vzeti v roke in narediti tudi nekaj na sebi, predvsem na področju razmišljanja...v novi službi bo potrebno prebuditi svojo kreativnost, eleganco v odnosih, samozavest in samostojno delovanje. Tu imaš še nekaj rezerve, na kateri lahko gradiš. Sicer verjamem, da z dosedanjim življenjem nisi bila najbolj zadovoljna, vendar bo ta prehod v novo službo in s tem spremembo pomenil tudi nek stres in premik iz dosedanjega stanja "udobja" poznane situacije. Nekoliko te bo seveda strah vsega vložka energije, ki bo zahtevan, da se prilagodiš spremembe, a kar pogumno spet pa ne rini z glavo skozi zid in na vsak način v spremembo brez dobrega premisleka, kako ta prehod čimbolj elegantno izpeljati da ne boš padla v brezno, še preden si si zgradila most z enega brega na drugi breg življenja srečno! cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. januar 2011 Prijavi Deli 22. januar 2011 in 2011 se je začelo - lepe želje vsem in meni tudi .. zanima me, kaj mi bo prineslo leto 2011 - predvsem na službenem področju in tudi v ljubezni hvala za tvoj čas in nesebično pomočveragre,stvari v službi izgledajo nekoliko komplicirane. Kot pravijo karte, ste imeli v vašem delovnem okolju v bližnji preteklosti precejšnjo zmedo, stvari so se dogajale brez pravega nadzora, precej kaotično je izgledalo. A temu bo v kratkem sledil konec, saj bo prišel nekdo s trdo roko, ki bo končno znal urediti to zmedo, a usmeritev na pravo pot bo zahtevala precej energije, odrekanja, discipline...še kar nekaj časa se bo plačevalo za pretekle grehe, storjene v času kaosa...A izgleda, da bodo odgovorni za preteklo zmedo stisnili rep med noge in jo popihali...zaradi olajšanja, ker je spet nekdo za krmilom, bodo novi delovni cilji precej visokoleteči, a iskreno rečeno v večini ravno zaradi prevelikega optimizma in preteklosti, nedosegljivi na srečo so to samo karte...realnost je, upam da, bolj svetla glede ljubezni pa škoda, da nisi napisala kaj več...karte so tu malo temačne...kažejo, kot, da je bila nedolgo nazaj najbolj pametna odločitev, da se z nekom razideš in vrneš domov...razhod je bilo boleče doživetje, zato boš potrebovala še kar nekaj časa, da zaceliš vse duševne rane in spet najdeš samo sebe. Šele potem boš pripravljena na novega partnerja... tudi tu upam, da situacija ni takšna, kot jo kažejo karte... srečno! cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ena. 22. januar 2011 Prijavi Deli 22. januar 2011 hej, zaspanka,stvari kažejo na bolje, nasplošno http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif si lahko predstavljam, da te je kar privzdignilo med oblake, ko ti je bila ponujena možnost za spremembo. Videti je, da je to priložnost, ki si jo čakala. In se bo tudi res ponudila. Na tebi pa je, da se rešiš vezi na dosedanjo službo. Zahtevalo bo kar nekaj prilagajanja na nove razmere, nov način dela, treba se bo konkretno vzeti v roke in narediti tudi nekaj na sebi, predvsem na področju razmišljanja...v novi službi bo potrebno prebuditi svojo kreativnost, eleganco v odnosih, samozavest in samostojno delovanje. Tu imaš še nekaj rezerve, na kateri lahko gradiš. Sicer verjamem, da z dosedanjim življenjem nisi bila najbolj zadovoljna, vendar bo ta prehod v novo službo in s tem spremembo pomenil tudi nek stres in premik iz dosedanjega stanja "udobja" poznane situacije. Nekoliko te bo seveda strah vsega vložka energije, ki bo zahtevan, da se prilagodiš spremembe, a kar pogumno http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif spet pa ne rini z glavo skozi zid in na vsak način v spremembo brez dobrega premisleka, kako ta prehod čimbolj elegantno izpeljati http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif da ne boš padla v brezno, še preden si si zgradila most z enega brega na drugi breg življenja http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif srečno! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gifcashy haj, upam, da bo ta zamenjava službe res v kratkem izpeljana. Upam, da pošteno s strani sedanjega šefa, rad bi se me znebil, v trenutko, ko bi drugi začeli delati (tako mi sedaj ne more definirati odpovednega roka in se me izogiba) pa seveda bi bil najrajši, da bi kar brez odpravnine šla. No saj kak mesec bi tudi jaz bila med eno in drugo službo doma.sedaj priznam imam pri delu vso udobje - včasih si v par dneh naredim za cel mesec, a so dnevi, meseci in projekti, ko je bil sam stres in obup, ker kak projekt ne gre tako kot bi želel. sedaj priznam, da delam samo 50%, saj pravzaprav niti ne vem do kdaj delam. a še vedno lahko rečem, da vsaj 3 naredijo manj dobrega za našo službo kot jaz. Se sprašujem kako dolgo bo firma zdržala. Sicer pa sem tukaj pustila veliko svojega zdravja, ravno v naslednjih dneh me čaka en poseg, posledica obolevanj zadari razmer na delovnem mestu. glavno je, da vem, da služba bo, stres mi ponavadi da moči in elana za delo, kadar ni stresa stagniram... glavno je, da vem, da bom imela vsaj iz česa položnice plačevat (za kaj več pa tako nikoli ni v mojem življenju)da bi si umirila srce (ki že dolga leta gori za napačnega,) pa da bi umirila ta mlajšo hči,... potem bi življenje bilo že skoraj preveč popolno. Hvala ti za vse in lep večer, ena.zaspanka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2011 Prijavi Deli 23. januar 2011 Tudi jaz želim vsem vse lepo v novem letu; Cashy, tebi pa poleg tega še čim več pravilnih napovedi! Zanima pa me, kaj mi karte pravijo za to leto nasplošno - v čem bo pomembno zame oz. na katerem področju se bo najbolj dogajalo?In pa še kako mi kaže glede zdravja in splošnega počutja?Hvala ti!hmm, tule pa ni veliko za napisat, zgodba, ki jo karte kažejo, je dokaj kratka...Kaže, da si imela v nedavni preteklosti eno stvar s kakimi starimi znanci, prijatelji, za katero ti je žal, da si se je lotila in še danes odplačuješ dolg za to odločitev Je pa v tebi zaznati trdno voljo in odločenost, da boš stvari naredila konec in se je rešila. Pri tem pa te podpira tudi vsa tvoja okolica in družina. Kmalu si boš zaželela spremembe, se lotila novih podvigov, ki bodo uspešno zastavljeni, pri njih pa bo potrebno nekaj zahtevnih in nujnih odločitev, ki ne bodo najbolj prijetne. Mogoče kakšna menjava delovnega mesta, celo menjava kariernega področja ali kaj takega...Glede razpoloženja in počutja, karte menijo, da si trenutno bolj bojevniško in uporniško razpoložena, verjetno zaradi razreševanja starih zadev, ki sem jih že omenil prej, tudi drugi na tebi opazijo predvsem strogo racionalno mišljenje in delovanje, brez popuščanja in usmiljenja. Vseeno te je strah, da stvari ne bodo razčiščene tako, kot si si predstavljala...a izgleda, da bo uspelo, saj ti karta izida kaže spet sijajno počutje, čustveno srečo in izpolnjenost... me pa zanima, kaj se je kaj izcimilo s fantom, ki si ga spoznala prejšnje poletje in v katerega nisi bila povsem prepričana...kako vama gre? ti pa želim vse dobro lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lrcr 23. januar 2011 Prijavi Deli 23. januar 2011 Hoj Cashy,lepo nedeljo v soncu in tudi lepo in uspešno leto 2011 nasploh... Prosim, če mi pogledaš kako kaže meni v letu 2011:- zdravje- služba- neka "čudna" čustvena povezava Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2011 Prijavi Deli 23. januar 2011 Živijo Cashy, mene pa zanima kaj pravijo karte za najino zvezo, se bo on končno zresnil in postal bolj iskren? Pa lepo prosim poglej še ali je kakšna služba na vidkiu? Najleša hvala za odgovor! Pa lep dan!Oj, kako, da še vztrajaš v tako negotovi zvezi, kjer čutiš, da ti on ne vrača tolikšne iskrenosti, kot misliš, da bi jo moral? Strah pred osamljenostjo? Pred tem, da ne bi več dobila fanta, ki bi ga lahko imela raje, kot njega? Res me zanima, kaj ti vliva tako močno voljo, da vztrajaš ob njem... Pri kartah se odraža, da od fanta zahtevaš, naj ti bo v veselje, zadovoljstvo in čustveno izpolnitev, a fant čuti, da ti vsega tega ne more dati. In tudi kaže, da mu je hudo zaradi tega in da mu te zahteve predstavljajo hudo breme. Mogoče je to vzrok neiskrenosti...ne upa ti povedati vse resnice, da te ne bi še enkrat več razočaral pri tvojih pričakovanjih...sicer je sprva kazalo super, da se bo izšlo, veliko je bilo aktivnosti v smeri k čimboljši zvezi, a izgleda, da tega fant preprosto ne more več zdržati...preveč zanj, zato se izmika. to lahko pripelje tudi do konca razmerja, zato bodi previdna pri svojih pričakovanjih in zahtevah...se da mogoče vse skupaj kaj omiliti? Da se fant ne bo počutil tako pod pritiskom? Karte sicer napovedujejo zaključek, saj naj bi se vrnila po podporo k družini, starim prijateljem, in se za nekaj časa umaknila vase, kjer bi poskušala najti svojo pravo naravo, nove moči za nov začetek.A to je le ena od možnosti. bilo bi pa škoda, da bi še naprej trpela v zvezi, ki ji ne vidiš perspektive in da se to že tako dolgo vleče Upam, da se karte motijo in vama navsezadnje uspe rešiti zvezo...poskusi bolj lahkoten pristop z manj pričakovanj in več sproščenosti še služba, kaže na potrebo, da se izvlečeš iz pasivnosti in začneš še bolj aktivno delovati pri iskanju službe, kot doslej. Žal ti karte ne obljubljajo takojšnjega uspeha, v bistvu kažejo, da boš še nekaj časa doma, kjer lahko ta čas izkoristiš za osebni razvoj napredek, ki ti bo pomagal pri iskanju službe...čez nekaj časa (a najbolj verjetno še letos) pa boš našla nekaj, kjer se boš počutila kot riba v vodi...prav prebudila se boš v življenje lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 23. januar 2011 Prijavi Deli 23. januar 2011 Živijo Cashy, hvala za odgovor. V zvezi vztrajam zato, ker sem resnično zaljubljena vanj, poleg tega nama je lepo, moti me le njegova neiskrenost. Imam samo še eno vprašanje, in sicer prosim poglej, ali lahko ohraniva najino vezo, če začnem zopet več vlagati vanjo? Res sva imela zelo težko preteklo leto, vendar čutim, da me ima zares rad. Je kaj upanja? Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2011 Prijavi Deli 23. januar 2011 Pozdravljen Cashy... Najprej naj ti zaželim vse dobro v novem letu 2011 (sicer malce pozno, ampak vendarle)... Bi mi lahko prosim pogledal v karte za področje ljubezni? Se mi morda za letošnje leto obeta prijateljstvos kakšnim moškim, ki bi lahko bil tisti "pravi" v mojem življenju? In če je odgovor da, kdaj? Hvala za odgovor! Lep večer.Jasminka, kaj še nisi ugotovila, da sem samo jaz tisti pravi v tvojem življenju, in to od tega trenutka dalje? Povej raje, če si si popolnoma opomogla od prometne nesreče. Je šlo tudi z zavarovalnico vse lepo skozi? In kako izgleda z diplomo? Za ljubezen pa glej prvo vrstico teksta Karte kažejo, da te samsko stanje precej bremeni in da iščeš raznovrstne načine, kako se ga znebiti in privabiti novega partnerja v svoje življenje. A se zdi, da ne boš uspešna, če ne boš nekaj spremenila v sebi nekaterih globoko zakoreninjenih vzorcev mišljenja in vedenja, ki so ti pri iskanju partnerja v resnici v napoto. Si pa jih že tako močno integrirala vase, da se ti zdijo kot del tebe...Ta del tebe boš potrebovala preoblikovati na način, ki ti bo prinašal več možnosti za partnerstvo. In to bo nekoliko boleče, saj ne bo lahko spremeniti tako ustaljenih vzorcev in navad. Vem pa, da ti bo uspelo, saj karte v bližnji prihodnosti že napovedujejo tvoj novi preporod v pravo smer Zdi se, da boš lahko potem bolj jasno zaznala, kdaj razmišljaš in se vedeš v željeno smer, kdaj pa spet obujaš stare nezaželjene vzorce, ki ti preprečujejo uspeh pri iskanju partnerja... Pridobila boš boljši vpogled vase In verjemi, da je to že veeeeelik korak naprej No, in vsekakor nujen korak, če boš recimo želela dobiti mene srečno lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jasminka88 23. januar 2011 Prijavi Deli 23. januar 2011 Jasminka, kaj še nisi ugotovila, da sem samo jaz tisti pravi v tvojem življenju, in to od tega trenutka dalje? Povej raje, če si si popolnoma opomogla od prometne nesreče. Je šlo tudi z zavarovalnico vse lepo skozi? In kako izgleda z diplomo? Za ljubezen pa glej prvo vrstico teksta Karte kažejo, da te samsko stanje precej bremeni in da iščeš raznovrstne načine, kako se ga znebiti in privabiti novega partnerja v svoje življenje. A se zdi, da ne boš uspešna, če ne boš nekaj spremenila v sebi nekaterih globoko zakoreninjenih vzorcev mišljenja in vedenja, ki so ti pri iskanju partnerja v resnici v napoto. Si pa jih že tako močno integrirala vase, da se ti zdijo kot del tebe...Ta del tebe boš potrebovala preoblikovati na način, ki ti bo prinašal več možnosti za partnerstvo. In to bo nekoliko boleče, saj ne bo lahko spremeniti tako ustaljenih vzorcev in navad. Vem pa, da ti bo uspelo, saj karte v bližnji prihodnosti že napovedujejo tvoj novi preporod v pravo smer Zdi se, da boš lahko potem bolj jasno zaznala, kdaj razmišljaš in se vedeš v željeno smer, kdaj pa spet obujaš stare nezaželjene vzorce, ki ti preprečujejo uspeh pri iskanju partnerja... Pridobila boš boljši vpogled vase In verjemi, da je to že veeeeelik korak naprej No, in vsekakor nujen korak, če boš recimo želela dobiti mene srečno lp, cashy Hej, cashy... Hehe, nekaj podobnega si mi že odgovoril, ko sem te prvič prosila za vpogled v karte, kar se tiče ljubezni... Ampak še vedno mi ni jasno, kaj delam narobe, kaj naj bi spremenila?... No, morda bom pa to kmalu ugotovila... Od prometne sem si zdaj hvalabogu že opomogla ja... Od zavarovalnice denar še čakam, se kar vleče ta postopek in res mi ni jasno, kaj bo iz tega... Bom vidla. Diploma? Zdaj počasi se moram začeti ukvarjati s tem, ker moram prej narediti še en izpit, ki mi je ostal iz lanskega leta... Kakorkoli, hvala ti za odgovor in lepo se imej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Infatuation 23. januar 2011 Prijavi Deli 23. januar 2011 hmm, tule pa ni veliko za napisat, zgodba, ki jo karte kažejo, je dokaj kratka...Kaže, da si imela v nedavni preteklosti eno stvar s kakimi starimi znanci, prijatelji, za katero ti je žal, da si se je lotila in še danes odplačuješ dolg za to odločitev Je pa v tebi zaznati trdno voljo in odločenost, da boš stvari naredila konec in se je rešila. Pri tem pa te podpira tudi vsa tvoja okolica in družina. Kmalu si boš zaželela spremembe, se lotila novih podvigov, ki bodo uspešno zastavljeni, pri njih pa bo potrebno nekaj zahtevnih in nujnih odločitev, ki ne bodo najbolj prijetne. Mogoče kakšna menjava delovnega mesta, celo menjava kariernega področja ali kaj takega...Glede razpoloženja in počutja, karte menijo, da si trenutno bolj bojevniško in uporniško razpoložena, verjetno zaradi razreševanja starih zadev, ki sem jih že omenil prej, tudi drugi na tebi opazijo predvsem strogo racionalno mišljenje in delovanje, brez popuščanja in usmiljenja. Vseeno te je strah, da stvari ne bodo razčiščene tako, kot si si predstavljala...a izgleda, da bo uspelo, saj ti karta izida kaže spet sijajno počutje, čustveno srečo in izpolnjenost... me pa zanima, kaj se je kaj izcimilo s fantom, ki si ga spoznala prejšnje poletje in v katerega nisi bila povsem prepričana...kako vama gre? ti pa želim vse dobro lp, cashy Hvala za odgovor! Za tole stvar z znanci sem malo zmedena ker ne vem čisto kaj naj bi to bilo ... bom še malo razmislila.Glede tistega fanta je pa tko da se je malo zresnil in sem mu dala še eno priliko, čeprav sva vmes že šla narazen ,... tako da zdaj sva u malo bolj resnem odnosu čeprav še vedno nisem prepričana da je to to; se pa zelo trudi ker se je zavedel svojih napak tako da upam da bo sčasoma bolje .Saj mi lahko pogledaš v karte kako nama kaže v prihodnje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bobrovka 24. januar 2011 Prijavi Deli 24. januar 2011 Hey! No, pa sem se še jaz opogumila... Lahko še meni vržeš karte? Zanima me, če bom dobila službo in kdaj? Pa še ljubezen...po letu in pol sma decembra zaključila, vendar so čustva (vsaj z moje strani) še vedno tako močna in me zanima, če nama je usojeno, da se ponovno združiva? Hvala in lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malaziva 24. januar 2011 Prijavi Deli 24. januar 2011 (popravljeno) Lepo pozdravljen Cashy. Tudi jaz bi zelo lepo prosila za vpogled. In sicer me zanima kaj mi prinaša to leto, predvsem pa me zanima če je delo, ki ga že delno opravljam moje življensko poslanstvo in ali je smiselno, da se v tej smeri še dodatno izobražujem, ali je to delo s katerim preživljam sebe in družino? Skratka, ali bom dobra v tem delu, ki me zelo veseli in osrečuje, ali bom pomagala in delala dobro za ljudi tako kot si to želim? Še datum mojega rojstva; 14.12.1964 Ja pa še to bi lepo prosila, če bi lahko pogledal ali se mi obeta kakšna ljubezen, kompatibilen partner, moja sorodna duša? Že vnaprej hvala za odgovor. Popravljeno 24. januar 2011 -> malaziva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TheSecret 24. januar 2011 Prijavi Deli 24. januar 2011 hej, theSecret lepo te je videti spet malo naokoli Karte kažejo, da si ravnokar zaključila z delom življenja, ki ti ni prinesel največjega veselja...čas izgubljenih priložnosti in s tem posledično iskanja svojega mesta pod soncem, kjer boš postala takšna, ki bo znala izkoristiti vse, kar življenje ponuja. to notranjo preobrazbo in odkrivanje svojih notranjih diamantov nekoliko greni še obžalovanje preteklih priložnosti in zaradi tega občutek nesposobnosti izkoristiti svoje potenciale in najti tisto, kar ti je v življenju namenjeno. Prihodnost bo zato kar pestra. odločila se boš uživati vse, kar pride nasproti. To se ti kaže že v bližnji prihodnosti, kjer boš imela super in vroč partnerski odnos z nekim tipom, s katerim se bosta res fantastično ujela, a na dolgi rok se kaže, da vseeno tip ni bil tisto, kar si ti sprva videla na njem...no, razočaranje bo precejšnje...in tudi občutek prevaranosti in izdanosti...Zato pozor na take tipčke pojdi v take odnose z nekaj rezerve... a ne tako, da bi si odrekala vsega dobrega, kar prinese tak odnos ampak raje tako, na polno, vendar brez pričakovanj in načrtov, kaj vse lahko v prihodnosti nastane iz tega odnosa...ker lahko ne nastane nič...samo uživaj trenutek razpoloženje bo sicer tako, da boš čutila samozadostnost in zadovoljstvo in nobene potrebe po kom, s katerim bi delila svoje občutke. Vseeno pa bo ljudi okoli tebe skrbelo, da ne boš na vrat na nos drvela v kakšne odločitve brez pravega premisleka le iz strahu, da ti bodo priložnosti še naprej polzele iz rok. No, kakorkoli dejavna boš ful...in mislim, da če boš poleg tega še premislila, v katero smer se ti splača biti dejavna, da bodo tudi rezultati prišli taki, kot si jih želiš srečno! cashy ja hvala Cashy zgleda da bo pestro ... še dobro, da sem tega že vajena oprosti, ka te še gnjavim, ampak me res zanima kako se bo ta petek 28.1. nekaj izšlo? ni nič takega, samo tekmovalno druženje ... a bom uspešna? hvala pa lepo pančki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 25. januar 2011 Prijavi Deli 25. januar 2011 hmm, huh, samo eno karto sem izvlekel...in šla bi konkretno na slabše v okolje, kjer bi bilo zelo napeto, nervozno in prepirljivo vzdušje... hvala ti za odgovor - izgleda da bom morala še malo počakati z menjavo službe no, ker smo pa glih začeli z novim letom - bi te pa prosila še če mi pogledaš kaj mi prinaša leto 2011 - na področju ljubezni - sem v partnerskem odnosu in na področju financ, ker izgleda da službe še ne bom menjala ;D hvala Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.