Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Pixy.. ;) hehe jaz sem dokaj samski .... ampak pustmo to težko boš našla še kakega tazga kokr si naštela.... res težko...

El Nino :C: , ja kaj pa bo, sm čist out zdej - ne ne sej ni tolk hudo, ampak kaj pa pol ostane - da grem sama v akcijo, hm xrolleyesx , ampak... ma ne vem bomo vidli.

no sej večina jih je "dokaj" samskih, a veš u tem je problem x^x

čau x;)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...
Deli na socialnih omrežjih

Hmmm, ma vsi hočjo vedet kva se bo dogajal pol pa še jaz uprašam, kk bo kaj ljubezen....a bo že pršu kak "princ" al ne.....? x:px x:Xx

pa šola, ta šola...se obeta kaj dobrega al slabega? xrolleyesx :o|o:

pozdravček in thanks že vnaprej :2src:

El Nino,

hvala.

Veš kaj sem opazovala, kako je na tej tvoji novi slikci, senca prko druge strani obraza. Zanimivo a ne. Daje neko dvojnost, skrivanje in odkrivanje. Zanimivo.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

El nino, prsosim za tvojo pomoč, za tvoj nasvet. x;)x

Ta vikend nameravam it na pijačo z enim prijateljem. Poznama se že dolgo, včkrat so celo govorili, da sva par in podobne stvari, a med nama ni blo nikoli nič, niti avanture, le prijateljstvo. Zadnje čase sma se bolj redko videla, ker je šturiral v tujini.

Kako se bo odvijalo to najino srečanje?

So med nama mogoče prisotna kakšna čustva? čustvo z njegove strani?

Je mogoče možna med nama kakšna resna veza, da se to najino prijateljstvo razvije v malce več?

Lep pozdrav.

Sponka

Veš kaj sem opazovala, kako je na tej tvoji novi slikci, senca prko druge strani obraza. Zanimivo a ne. Daje neko dvojnost, skrivanje in odkrivanje. Zanimivo.

;) hja the sun and the moon... to sem jaz v eni osebi volk in ovca... samo v dvojnosti lahko najdeš sredinsko enost....

hjao spet šlogat tole..... počas bom moral si omislt kake kvote... ala pet pametnih vprašanj na dan... in za svoj love life ne spraševat več kot enkrat na mesec... če se bolj hitro spreminja je itak prehitro... no zdaj pa pejmo...

uh zakon zdej mi je še internet crknu.... :xx!: nič jaz bom odgovoru postnem pa ko pridem spet online...

Angel... obeta se ti zelo komplicirana zveza z veliko strasti in kmalu bo to... še letos...

Pixy... ja pejd v akcijo ne moreš pričakovat od tipov da bodo kar padali okrog z neba... sploh pa dobri... (ahja nisem pogledal v karte za to ampak mislim da je res)

Ana21 mislim da ga že poznaš... globoko v sebi veš keri je... sam se ti upira nekaj na njem tko da najbrž še dolgo ne bo nič.... šola pa bo zdaj se bo treba še mal potrudit... pol pa mislim da boš prijetno utrujena in zadovoljna z rezultatom...

Oona hm ljubezen v bistvu čustveno čist štima ampak bo precej nesporazumov (umske narave) ki jih bo treba razrešit... (če si samska zdaj je čas) posel pa hm ja.... trenutno se bo velik dogajalo v prihodnosti pa moraš bit zelo pozorna na to katere odločitve boš sprejemala v najboljšem primeru se ne bo nič kaj dost slabega zgodilo v najslabšem pa vse živo...

Sponka... so ta tako imenovana čustva prisotna z njegove strani... ogenj pa voda in to ;) podobno kot s tvoje... ti si se celo malo bolj pripravljena prilagodit in premaknt za to... srečanje samo... hm a bo to kaka pijačka al kaj? no ja utegne se kaj pametnega tu zgodit prijetno in to sam nič bolj resnega... hja no al pa čak... da vidim če je možna resna zveza... definitivno je kaj možno ja... se bo treba pa dost pogovorit za to dvomim da bo kar kaka iskra skočila tu... pa ogenj pol... saj veš govorice so vedno vsaj na pol res... če so to govorili čez vaju dva... sem mel sam dosti podobnih situacij oziroma še vedno so bile najprej govorice pol pa razmerje ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Oj Nino,

spet te moram vprašat glede službe.... Sem bila dons na nekakšnem "informativnem razgovoru". Delo je po svoje zanimivo, od začetka zoprno in zmedeno, slišat je bilo kot da kasneje malo bolj "obetavno". Ne vem, ne bi rekla, da je firma zelo zanesljiva...(je bolj v začetnih razvojih)? Pa tebe vprašam...

A je to tista služba/delo, ki si ti takrat videl v kartah? In če ja, a pogledaš še kakšno bo/naj bi bilo sploh to sodelovanje - se naj bi razumeli, bo odnos korekten ali bom ugotovila, da je to ena leva firma,ki samo izkorišča, pa nič/neredno plača? Al se bom znajdla v tem poslu (ker tega še nisem delala tako)....? Al bom delala dost doma, al po terenu, al na sedežu firme?...

Hvala ti x^x x;)x

LP x:)x

Angel... obeta se ti zelo komplicirana zveza z veliko strasti in kmalu bo to... še letos...

:O: u pa še prav maš xDDx Ja sem opazil da se nekdo mota okol mene.Pa je zelo komplicirana, verjemi x:px

Pa hvala, res si fajn :2src:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Konj... kolkr jaz vem bi to blo to ja sploh glede na to kako hitro se mi je zdelo da bo prišlo... plača mislim da bo zalaufala... hja če ne bo na terenu pol bo ful živahno v pisarnah.... definitivno se mi zdi kul delo...

Ska Vi ... SI

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

oj el nino x;)x

sem danes izvedela za službo, da niem izbrana :xx!:

Mi je ful hudo, ker že tako dolgo časa iščem službo...pa spet nič...kdaj bo že ta služba prava zame pršla...sm že kr malo pesimist :sori:

Lp, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

oj el nino x;)x

sem danes izvedela za službo, da niem izbrana :xx!:

Mi je ful hudo, ker že tako dolgo časa iščem službo...pa spet nič...kdaj bo že ta služba prava zame pršla...sm že kr malo pesimist :sori:

Lp, S x:)x

vse kar ti rečem je kmalu... glede na mojo metodo pomeni to v najkrajšem času ka pa vem... optimizma ti ne bom dajal... jaz pravim da bo to takoj prec okrog vogala mrbit... zdaj kako je s tem pa ne vem...

Hoj, El Nino, spet na 'tvoji temi' x:)x

Sem že hotla kej pobarat, pa vidim, da maš veliko dela.... zato, namesto, da bi vrgel karte, rajš pobrenkaj po ljubih strunah in se spomni na pomladno navdahnjene sotrpine xsrcx ... kkšn dobr komad, z občutkom odpet.... (ne vem, zakaj mi skoz prihaja na misel od metallice Nothing else matters... pa nisem glih ljubitelj...)... Torej, enjoy.... x;)x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

jaz pravim da bo to takoj prec okrog vogala mrbit... zdaj kako je s tem pa ne vem...

:eek:

kaj pa to misliš...ne razumem x?x

sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

to mislim da je služba tako blizu da jo lahko vohaš... hm čeravno nimaš zamašenega nosa...

Konj... kolkr jaz vem bi to blo to ja sploh glede na to kako hitro se mi je zdelo da bo prišlo... plača mislim da bo zalaufala... hja če ne bo na terenu pol bo ful živahno v pisarnah.... definitivno se mi zdi kul delo...

Ja, trenutno je ta varianta res edina, kjer je možnost, da me zaposlijo.... Ostala so bolj v smislu dopolnilnih, dodatnih del.

Jah, sej sem bila samo na info razgovoru,... je pa res bolj od mene odvisno ali hočem ali nočem to delat...oz če se izkažem pve 14 dni, me lahko zaposlijo.

Delo je nekak zanimivo na svoj način,...edino plača me daje v dvome - dvakrat prenizka za 7. stopnjo izobrazbe :eek: :xx!: Ravno zaradi tega sem v negotovosti. Pa seveda se vprašam tud, kakšna je ta firma, ko mi tolk mal ponuja?

Ali drugače povedano, me malo pogreje: ZAkaj sem šla pol sploh faks delat? Eno leto že iščem primerno pravo službo, na koncu pa dobim miloščino!... :xx!: xrolleyesx

Ne vem, se moram še malo informirati.... vem samo to, da se bom mogla enkrat odločit in nekje začet, pa čeprav pri čistilkini plači :xx!: :V:

Hvala Nino x:)x

Sončk, vidim, da si v podobni situaciji glede iskanja službe.... Veliko sreče ti želim!

hja če ne bo na terenu pol bo ful živahno v pisarnah.... definitivno se mi zdi kul delo...

Aja, sem pozabila, tole komentirat xDDx

Nino :palec: x:Dx se mi zdiš ful faca, da takole komentiraš, medtem ko pravzaprav niti ne veš za kakšno delo gre x:Dx x:Dx

x:Dx Kar ne morem iz svoje kože, da te ne bi vprašala, kaj je bilo narisano na tistih kartah, da so še tebe tolk navdušile? x:Dx x;)x

Hvala še enkrat,

ciao x:)x

joj joj joj, pa saj sploh ne vem...najprej te sprašujem za enega tipa (pa saj si ga res želim)....ampak, zanima me res, kdaj pride tist (kao) "princ"-a sploh pride??? :eek: :eek: x?x

In kaj je z mojo službo? Kako je s to, ki jo imam in ali se mi obeta kaj drugega?

Hvala - lp

El nino, hvala. x:)x

........, ja mislima it na pijačo, x:Ix a še ni nič zagotovo, saj imam jaz kr natrpan urnik, pa nevem če bo čas xrolleyesx

El nino, zanima me, če je v letošnjem letu mogoče vidna kakšna služba, ali nebo nič ? :eek: :inocent:

Lp. x;)x

Sponka

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...