dayo 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Dayo, hvala za razlago, ampak to kar si povedal, mi je tud brez kart čisto jasno. 1. čisto vsak, ki tukaj postavi vprašanje, očitno s tistim področjem ni preveč zadovoljen, zato pa sprašuje.2. ker ste tu vsi bolj iz astrološkega faha in se na te stvari verjetno malo bolj spoznate - kot kozoroginja, z luno v biku in ascendentom v devici po zemlji hodim z "štirimi nogami in ne samo z dvema" in je pri meni skakanje iz veze v vezo, zadnja stvar, ki bi jo kdajkoli naredila, verjemi:) Drugih stvari o sebi ne bi razlagala, ker pač je vsak človek svoj unikum in si sam porihta stvari, tako kot njemu najbolj paše, pa druge niti ne zanimajo, niti ne brigajo. Psihološke zadeve pa take pa to, mam že vse v nulo naštudirane, zdaj me pač zanima kaj pravijo karte, brez ostalega "analiziranja"...če se komu da:) Pa brez zamere:) Torej... če ti je čist jasno, mogoče ipak boljš "poslušat" svojo jasnost, kot pa se zanašat na zunanje nasvete, kakršnekoli že. Imho. Ampak ok, ne bom se več vtikal (brez kart) in prepuščam besedo cashy-ju. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TEJČI33 20. junij 2011 Prijavi Deli 20. junij 2011 Mene ste pa ven spustili....http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif Tejči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. junij 2011 Prijavi Deli 21. junij 2011 ne, ne, nikogar nisem še spustil ven, kmalu se vam spet posvetim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. junij 2011 Prijavi Deli 21. junij 2011 Lepo pozdravljeni!Mene pa zanima kaj pravijo karte zame. Zelo si želim partnerja in me zanima, če mi je v kratkem usojena kakšna ljubezen oz. razmerje? L.p. Tejčihej, Tejči, karte pravijo, da si mogoče v svojem razmišljanju in ravnanju preveč razumska in konzervativna. Mogoče tvoji potencialni partnerju menijo, da izražaš premalo strasti in življenjske energije, pa bi si to v tebi zelo želeli Karte kažejo, da bo prišlo pri tebi tudi na tem področju do radikalnega preboja, kot, da boš postala drug človek, z novimi vrednotami, temelji, na podlagi katerih boš živela...in to te bo dvignilo tudi na novo raven življenja Ko se boš privadila vsemu novemu v svojem življenju in ga lepo zbalansirala, boš zmagala In ta občutek zmagoslavja, sreče in izpolnjenosti bodo začutili tudi tvoji potencialni partnerji, ki se ti ne bodo mogli več upreti ti pa tudi ne njim srečno! cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. junij 2011 Prijavi Deli 21. junij 2011 Pozdravljeni tudi iz moje strani, lepo bi Vas prosila, če bi mi lahko povedali kako mi kaj kaže trenutna zveza s partnerjem s katerim sem skupaj leto dni on je riba jaz pa škorpijon zanima me ali bo ta veza trajna ali ne, kako nama kaže v prihodnosti? Prav tako pa me zanima, kako mi kaže pri študiju, ali bom diplomirala do sredine septembra ali ne in kako mi kaže opravljanje izpitov v tem obdobju? Najlepša hvala, LP Sunshine2 ))Sunshine2, v partnerju vidiš možnosti novih začetkov, verjetno trajnega partnerstva na svojem, brez vtikanja kogarkoli v vajino zvezo. Partnerju ti pomeniš ta trenutek vse...v tebi vidi srečo, veselje, prihodnost. A karte se bojijo, da mogoče trenutno preveč gotovo hitita z razvojem zveze. Če bo šlo tako naprej, lahko prehitita naraven razvoj in se znajdeta v situaciji, ko sploh še ne bosta zrela in pripravljena na odgovorno skupno življenje...ena od takih stvari bi bil lahko nepričakovana zanositev, ko še ne bi bila pripravljena nanjo...Stvari, ki jih še ne bi bila zmožna skupaj nadzorovati, bi vama lahko hitro skrhali zvezo in jo za vaju naredilo bolj prekletstvo kot blagoslov...tega bi bilo škoda, zato karte svetujejo, da pojdita naprej bolj počasi s temeljito premišljenimi koraki...in seveda ne pozabita na srce- upoštevanje samo razuma je ravnotako lahko napačno, kot le srca...lepa kombinacija obojega pa prinaša lepe možnosti za naprej faks, praviš? a izgleda zelo velik kup izpitov, in ne veš, če boš zmogla vse to? Karte pravijo točno to, kar bi ti povedal tudi brez njih. Bolje da verjameš v to, da zmoreš in da se čimprej spraviš k pridnemu študiju, zagnano in vztrajno, drugače bo res polom Vendar na koncu karte kažejo na uspeh...le, če boš pridna tako, da šanse so lepe, vprašanje le, koliko se ti da pa srečno cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sunshine2 21. junij 2011 Prijavi Deli 21. junij 2011 Cashy iskreno se ti zahvaljujem za odgovor, sedaj vsaj vem na čem sem in da imam nek odgovor, s katerim se bolj ne bi mogla strinjati, ker vse je resnično kar si rekel, želim ti še naprej veliko uspehov! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TEJČI33 22. junij 2011 Prijavi Deli 22. junij 2011 Najlepše hvala za odgovor. Težka bo....http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif L.p. Tejči http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SuperGirl 24. junij 2011 Prijavi Deli 24. junij 2011 Hej! Tudi mene muči eno vprašanje.Zanima me glede ljubezni in sicer ali bo ta "avantura", ostala zgolj avantura ali se bo razvilo v kaj bolj dolgotrajnega. Hvala lepa:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
casiopea 26. junij 2011 Prijavi Deli 26. junij 2011 Hejjj, cashy...Mene pa zanima glede obstoječe veze kako in kaj. Zadnje čase, so malo knflikti, ki se začnejo glede vedno istih zadev in ne prideva zadevam do dna, no sicer že izgleda da je razčiščeno vendar ni. Ni mi ravno prijetno.. HVALA ZA ODGOVOR... Pozdravček, CAsiopea Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sivaa 26. junij 2011 Prijavi Deli 26. junij 2011 Živjo Cashy! Lepo te prosim, da mi pogledaš kaj me čaka v bližnji pa tudi daljni prihodnosti na področju ljubezni? hvala in lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iris761 3. julij 2011 Prijavi Deli 3. julij 2011 Lep pozdrav, zanima me ali bova moj najboljši prijatelj in jz nekaj več kot samo prijatelja... Bila bi vam hvaležna na odgovru, ker me to vprašanje mori že več kot eno leto... :// Citiraj Love and gratitude Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. julij 2011 Prijavi Deli 5. julij 2011 Pa se ena nesrecna dusa, ki se ne najde... v sluzbenem smisluMi lahko nekdo pogleda kaj naj s sedanjo sluzbo, je smiselno vztrajati in se boriti ali pa je morda moja pot tu zakljucena in bi bilo bolje nadaljevati kje drugje? Morda tudi menjati stroko?Hvala ze v naprej!lost, zate so karte povedale povsem klasično zgodbo. Že sama ugotavljaš, da ta služba ni tista, katera ti je namenjena, saj se v njej ne najdeš in predvsem trpiš. Osebno ne vidim nobenega smisla, da vztrajaš v nečem, kar ti itak ne sede in kjer se ne vidiš. In karte tudi kažejo, da boš kmalu začutila olajšanje in veselje, srečo...sem skoraj prepričan, da s tem, ko boš zapustila trenutno službo, in da boš nekaj časa posvetila sami sebi, da odkriješ v sebi tisto, za kar si poklicana na svet, da boš počela...z nekaj odločnosti in pogumnimi potezami boš kmalu usmerila svoje poklicno življenje na pot, ki ti bo prinašala izpolnitev in razcvet, ki se bo poznal v večjem blagostanju in zadovoljstvu na vseh življenjskih področjih Karte so pokazale zelo nedvoumno sliko...in ti želim, da se na tak način v življenju tudi vse skupaj uresniči srečno, lp, cashy 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lost 5. julij 2011 Prijavi Deli 5. julij 2011 Hvala Cashy!!! Zdej bo pa treba nekaj ukrenit. uffffff... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. julij 2011 Prijavi Deli 5. julij 2011 Pozdravljeni, super forum:) A lahko še meni kdo pogleda glede ljubezni? Zanima me, kako bo s fantom-rak, s katerim sva skupaj 3 leta in pol in kako mi kaže z ribakom,katerega sem spoznala pred kratkim, me močno privlači, sicer prijateljujema, čeprav ima že tudi dolgo časa punco. Mu lahko zaupam? Sem kozoroginja. Hvala:) LPhej, unique, tole izgleda vse skup ful čudno iz kart...no, tudi tvoja situacija ni najbolj po "družbenih normah" trenutni fant, pravijo karte, je zate bog in batina, kot bi ga videla v luči "the boss", fant, ki ima stvari pošlihtane, ki ima vse pod kontrolo in se z njim počutiš varna in sprejeta. Celo v toliki meri, da ti je postalo dolgcajt in bi rada nekoliko vznemirjenja in potem ti pride nasproti tale ribak Res te je razvnel, močno se privlačita in bi bila super ljubimca...pa se mi zdi, da se boš zaradi fanta bala izkoristiti to priložnost, in boš raje ostala v varnem objemu trenutnega fanta, čeprav nekoliko zdolgočasena, je pa vsaj "varno" Izgleda da se boš prepričala, da je bolje imeti vrabca v roki, kot goloba na strehi, in se boš mal umirila Kaj pa vem, kaj bi ti tule svetoval...odvisno kakšen instinkt imaš na dolgi rok glede prve in druge opcije? Ti bo kdaj žal, da si se spustila v avanturo, ali ti bo žal, da se nikoli nisi? Odvisno od življenjske filozofije ti želim eno odločitev, ki bo v skladu s tvojo pravo naravo lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. julij 2011 Prijavi Deli 5. julij 2011 Hvala Cashy!!! Zdej bo pa treba nekaj ukrenit. uffffff... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.giflost, res je, nekaj bo treba ukrenit. Ukrepanje, odločitve, pa čeprav včasih boleče, neumne in trapaste (gledano iz perspektive prihodnosti) nam omogočajo, da rastemo, se razvija, se učimo, in predvsem pridobivamo na osebnostni trdnosti, modrosti, izkušnjah...to nas dela še bolj prizemljene, odrasle, privlačne in predvsem karizmatične...najbolj se mi smilijo osebe, ki se bojijo odločiti za karkoli, kar bi jih premaknilo naprej iz trenutne mrtve točke Res ti želim, da ne bi bila ena iz med njih! Vem, da so časi za menjavo in iskanje nove službe hudo neprimerni...to še poudari moč poguma in osebnost, ki se odloči tudi v takšnih časih slediti svojim željam in klicanosti ne glede na to, kaj se dogaja okoli nas evo, en poljubček za pogum lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. julij 2011 Prijavi Deli 5. julij 2011 Torej, jaz bi pa spet kaksne napotke glede mojega vecnega (zdaj je pa res ze vecni :xx!: ) problema studija. Ali se mi obeta kaj srece, da bi ze koncno prisla h koncu s tem studijem (vsaj v roku enega do dveh let) in se koncno poslovila od Slovenije ter koncno postala neodvisna?No, pa mogoce se pogled na ljubezensko podrocje... Emm, se obeta kaksna sprememba Imam kaksno sanso, da prekinem samski stan...oj, za študij ti izgleda ni treba skrbeti, ko se boš trdno odločila, da ga zaključiš, in zbrala voljo, pogum in odločnost, da končno zaključiš, ti ne bo noben problem samo odločit se je treba in res te bo ta zaključek ponesel z razpoloženjem " v oblake", fajn se boš počutila, svobodna, vsega bo v izobilju...in s tako karizmo zadovoljne osebe ti bodo naproti prišle tudi ponudbe za službo...tu pa se zaplete, saj kaže, kot, da boš takšne ponudbe kot po tekočem traku spregledala si pa ne znam mislit, zakaj? Mogoče boš v vsej vznesenosti postala preveč izbirčna no, kaj pa vem...ti samo želim, da slediš predvsem svojemu instinktu in si izbereš tisto službo, za katero boš res čutila, da je zate Glede ljubezni, hja...boš imela povsem nov začetek, tak nepričakovan, iznenada se bo pojavil nek fant, s katerim se boš resnično videla skupaj...a že kmalu po dobrem začetku kaže na to, da si se glede njega uštela in da ni bil tisto, kar je sprva izgledal. Izgleda, da te bo to nekoliko potrlo in boš poskusila vse skupaj odmisliti s tem, da se boš zakopala v delo...Upam, da se ti zadnji del ne bo uresničil, in da se bo s tem fantom vse srečno izšlo srečno! cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. julij 2011 Prijavi Deli 5. julij 2011 Hej! Tudi mene muči eno vprašanje.Zanima me glede ljubezni in sicer ali bo ta "avantura", ostala zgolj avantura ali se bo razvilo v kaj bolj dolgotrajnega. Hvala lepa:)oj, supergirl,trenutno vama sedanje stanje vajinega odnosa ne omogočajo najbolj idealnega začetka dolgotrajne zveze. Karte pravijo, da sama tega fanta ocenjuješ kot nekoliko izmuzljivega in nezanesljivega, on te pa vidi kot čustveno preveč labilno, ki se lahko prehitro naveže nanj, kar mu pa trenutno, ko je še "svoboden" ne ustreza ravno najbolj Za kaj več bo potrebno še veliko vložene časa, potrpljenja in energije v medsebojno spoznavanje, da si začneta zaupati. Karte menijo, da je to povsem verjeten scenarij, in da sta si v resnici precej bolj blizu, kot si trenutno mislita, samo tega še ne vesta. In sicer povsem dovolj blizu, da bi lahko imela en zdrav in dolgotrajen partnerski odnos tako, da jaz na tvojem mestu ne bi vrgel puške v koruzo glede zamisli o partnerski zvezi s tem ljubimcem pa srečno pri tem! lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. julij 2011 Prijavi Deli 5. julij 2011 Hejjj, cashy...Mene pa zanima glede obstoječe veze kako in kaj. Zadnje čase, so malo knflikti, ki se začnejo glede vedno istih zadev in ne prideva zadevam do dna, no sicer že izgleda da je razčiščeno vendar ni. Ni mi ravno prijetno.. HVALA ZA ODGOVOR... Pozdravček, CAsiopea hej, casiopea,karte pravijo, da vidiš v partnerju trdno silo, močno voljo, ki zvezi daje gotovost in varnost, a ti hkrati jemlje mnogo osebne svobode, za katero čutiš, da jo potrebuješ. Ravno to pa je pri partnerju njegova stiska, boji se tvoje radovednosti in svobodnjaškega duha, da ne boš slučajno pokukala preveč preko trdnih omejitev, ki jih postavlja in našla kaj bolj zanimivega od njega v resnici izgleda, da je partner izredno negotov, kar poskuša skrivati s pretiranim protekcionizmom...to nasprotje med vama ruši vse temelje vajine zveze in kmalu ne bo ostalo nič, na čemer bi lahko gradila skupno življenje. Je skrajni čas, če želita ostati skupaj, da najdeta skupne točke na trdnejših temeljih, ki bodo osnova za vajino partnerstvo, ki jo osebnostne razlike ne bodo mogle zrušiti. Tu ne sme biti prostora za ljubosumje, temveč zaupanje, ki bo omogočalo osebno svobodo za lasten razvoj vsakega izmed vaju...Upam, da bosta sposobna preseči te vajine razlike...če ne, potem res nimata nobene osnove, zakaj bi ostala skupaj pa srečno! cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. julij 2011 Prijavi Deli 5. julij 2011 Živjo Cashy! Lepo te prosim, da mi pogledaš kaj me čaka v bližnji pa tudi daljni prihodnosti na področju ljubezni? hvala in lep danSivaa, karte pravijo, da čisto uživaš v samskem stanu...izgleda le, kot da niti ne veš, kako se lotiti dela na iskanju partnerja...ampak nekaj bo treba tudi dejansko narest v to smer, ker kaže, da partner ne bo prišel potrkat na domov na vrata če boš še preveč odlašala in pasivno pustila, da čas mineva, bo vse skup vzel hudič...pamet v roke, pa na delo (hmm, se zapakirat v privlačno embalažo, se dati na trg in iskat ustreznega "kupca", ki mu bo embalaža in vsebina potem tudi všeč, seveda ) srečno! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. julij 2011 Prijavi Deli 5. julij 2011 Lep pozdrav, zanima me ali bova moj najboljši prijatelj in jz nekaj več kot samo prijatelja... Bila bi vam hvaležna na odgovru, ker me to vprašanje mori že več kot eno leto... ://hja, jest mislim, da se te najboljši prijatelj boji videti kot partnerico...izgleda, da ima neke zadeve, ki jih ne želi deliti z nikomur, pa se mu zdi, kot, da bi jih moral s tabo, če bi postala partnerja. Ni se pripravljen spustiti na povsem neznana in spolzka tla v razmerje s teboj...to zanj ni več isto kot prijateljstvo in se boji, da se ne bi povsem znašel v vlogi tvojega partnerja.Karte pa kažejo, da bi bila prav fina ljubimca na začetku veze, sploh ti bi se razcvetela v svoji ženski energiji, ampak kmalu bi se pojavile težave, kjer bi se partner ustrašil resnosti zveze in ne glede na prizadevanja s tvoje strani, da bi se stvari obrnile nazaj na pravo pot, bi partner raje odnehal...Povsem mogoče je, da še ni pripravljen na kaj resnejšega s teboj. Verjetno bi bilo najbolje pustiti času čas, da prinese, kar mora prinesti...mogoče se tudi pri njem razvije želja po partnerstvu...a trenutno karte pravijo, da še ni čas za to no, mogoče se pa karte motijo, pa bi bilo vredno poskusiti... odloči se tako, kot čutiš srečno cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iris761 5. julij 2011 Prijavi Deli 5. julij 2011 hja, jest mislim, da se te najboljši prijatelj boji videti kot partnerico...izgleda, da ima neke zadeve, ki jih ne želi deliti z nikomur, pa se mu zdi, kot, da bi jih moral s tabo, če bi postala partnerja. Ni se pripravljen spustiti na povsem neznana in spolzka tla v razmerje s teboj...to zanj ni več isto kot prijateljstvo in se boji, da se ne bi povsem znašel v vlogi tvojega partnerja.Karte pa kažejo, da bi bila prav fina ljubimca na začetku veze, sploh ti bi se razcvetela v svoji ženski energiji, ampak kmalu bi se pojavile težave, kjer bi se partner ustrašil resnosti zveze in ne glede na prizadevanja s tvoje strani, da bi se stvari obrnile nazaj na pravo pot, bi partner raje odnehal...Povsem mogoče je, da še ni pripravljen na kaj resnejšega s teboj. Verjetno bi bilo najbolje pustiti času čas, da prinese, kar mora prinesti...mogoče se tudi pri njem razvije želja po partnerstvu...a trenutno karte pravijo, da še ni čas za to no, mogoče se pa karte motijo, pa bi bilo vredno poskusiti... odloči se tako, kot čutiš srečno cashy Hvala na iskrenem odgovru... Sem tudi js čutila, da se tako počuti.... lp, Iri Citiraj Love and gratitude Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unique 5. julij 2011 Prijavi Deli 5. julij 2011 hej, unique, tole izgleda vse skup ful čudno iz kart...no, tudi tvoja situacija ni najbolj po "družbenih normah" trenutni fant, pravijo karte, je zate bog in batina, kot bi ga videla v luči "the boss", fant, ki ima stvari pošlihtane, ki ima vse pod kontrolo in se z njim počutiš varna in sprejeta. Celo v toliki meri, da ti je postalo dolgcajt in bi rada nekoliko vznemirjenja in potem ti pride nasproti tale ribak Res te je razvnel, močno se privlačita in bi bila super ljubimca...pa se mi zdi, da se boš zaradi fanta bala izkoristiti to priložnost, in boš raje ostala v varnem objemu trenutnega fanta, čeprav nekoliko zdolgočasena, je pa vsaj "varno" Izgleda da se boš prepričala, da je bolje imeti vrabca v roki, kot goloba na strehi, in se boš mal umirila Kaj pa vem, kaj bi ti tule svetoval...odvisno kakšen instinkt imaš na dolgi rok glede prve in druge opcije? Ti bo kdaj žal, da si se spustila v avanturo, ali ti bo žal, da se nikoli nisi? Odvisno od življenjske filozofije ti želim eno odločitev, ki bo v skladu s tvojo pravo naravo lp, cashy Hm, Cashy, najlepša hvala za odgovor... Mogoče sem res malo napačno postavla vprašanje...no, tule ko omenjaš avanturo, bom kar tak rekla, kar se tega tiče moram povedat, da v zvezi z ribakom ne razmišljam o nikakršni avanturi, ker niti najmanj nisem taki tip in to ni za mene, pa tudi za skakanje iz ene zveze v drugo nisem. Moram povedat, kar se pa zveze s fantom tiče, da pač trenutno precej razmišljam in mam določene pomisleke v zvezi z njim, ali je on res to to, prava oseba zame, je dovolj kompatibilen z mano, se dovolj ujemama, naj ostanem z njim ali pa bi si lahko našla zase primernejšo osebo od njega? in sem zadnje čase kar se tega tiče in tudi tegale ribaka res precej obupana in nesrečna. in ja, prišel je ribak in ja priznam, zatreskala sem se...v skladu z družbenimi normami? hm, verjetno res ne...ampak družbene norme gor ali dol, razen tega, da se ribaka izogibam in pač enostavno pozabim na njega, drugega proti temu pač ne morem nič, razen da fanta pustim :/ v bistvu me je v zvezi z ribakom bolj zanimalo, kaj sploh čuti do mene, če sploh kaj čuti, kako trden je odnos z njegovo punco, bo ostal z njo, bi jo pustil, boma obdržala stike ali jih dokončno prekinla ( ker trenutno jih nimama), me mogoče karte v kakšni prihodnosti kdaj vidijo z njim, bi se tudi drugače kot zgolj seksualno z njim lahko ujela, je zanesljiv, itd. itd. ali sem pa res spet preveč naivna in si v glavi spet malo preveč določene iluzije predstavljam? Res nočem več biti razočarana, pa se mi zdi, da spet ravno to...:/ Ekola, bolj v tem smislu sem misla...avanture in letanje iz zveze v zvezo...nap to pa res ne...no,saj zdaj razumeš verjetno kaj hočem povedat:) LP, Unique Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. julij 2011 Prijavi Deli 5. julij 2011 Unique, ja, kaj, če ti ribaka kar vprašaš, kar te zanima, boš še najbolj točen odgovor izvedela in se boš potem odločala, kaj in kako naprej v sedanji zvezi ta najbolj simpl stvar Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 5. julij 2011 Prijavi Deli 5. julij 2011 Hej,a lahko meni pogledaš, ali je kaj možnosti, da jeseni spet nastopim službo v tujini in kako se bo izteklo?LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unique 5. julij 2011 Prijavi Deli 5. julij 2011 Unique, ja, kaj, če ti ribaka kar vprašaš, kar te zanima, boš še najbolj točen odgovor izvedela in se boš potem odločala, kaj in kako naprej v sedanji zvezi ta najbolj simpl stvar Hm, Cashy, težka bo:) trenutno se ne videvava več pa tudi nimama več nekih stikov, tak da kaj takega zdaj ne bi upala:) LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.