Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Pozdravček,

mene pa že nekaj let ni bilo tu gor se mi zdi xrolleyesx še dobro da mi geslo prime...no ja kakorkoliže če je možno bi prosila za en nasvetek in pogled kako mi kaže v reševanju enega družinskega in enega stnovanjskega problema..ljubezen pa mislim da je končno tista prava x:)x

oj, sneguljčica,

v teh dveh mesecih, ki so minili od vprašanja, se je verjetno že precej spremenilo...a v primeru, da je stvar še aktualna, karte glede družinskega problema pravijo, da si mogoče v reševanju nekoliko preveč pasivna in da potrpežljivo čakaš, da bodo ljudje sami prevzeli iniciativo in rešili stvar v smer, v katero bi ti želela. Vendar ti tak pristop žal ne bo prinesel "odrešitve", saj se ti bo zdelo, kot, da gre vse ravno nasprotno od tega, kar želiš, in da so ti vsi obrnili hrbet...pot k rešitvi karte kažejo v tem, da se sama bolj angažiraš v reševanje zadeve in da prevzameš iniciativo. Tako bodo stvari šle mnogo bolj tebi na roko x;)x če stvar je taka, kar pogumno vajeti v roke x;)x

stanovanjski problem...

karte pravijo, da je to precej pereč problem...kaže kot, da nimaš druge izbire, kot da hitro najdeš stanovanjsko rešitev in te ta nujnost precej bremeni...a izgleda, da se bo zgodilo nekaj, kar bo za nekaj časa odmaknilo nujnost reševanja...mogoče bo imel tu prste vmes tvoj dragi, ki bo našel začasno rešitev v tej smeri x;)x

sicer pa možno, da se je vse to že zgodilo in je stvar rešena...

no, ti želim vse dobro x;)x

srečno! xsrcx

cashy

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

hejj Cashy, kako kaj?

Zadnje dni me nekaj tare, predvsem prijateljski odnosi. Nekako smo se vsi po malem spremenili, ter trenutni časi, za nekatere niso ravno dobrodošli ( recesija, nižje plače itd..)Imam malce zaostrene odnose z prijateljico. Ni mi všeč da se tako obremenjujejo z menoj kaj imam jaz in česar oni nimajo, in potem v družbi pade kakšna beseda, ki ni potrebna. Potem ko hočem zgladit odnose, se vse še smao poslabša ker neumna izpadem, češ da o čem govorim..

In imam tega počasi že dovolj.. Mi daš lahko kakšen nasvet oz. kako s ebo odvilo naprej. Ko se hočem odmakniti od takih ljudi, oni prilezejo nazaj k meni..

Drugo me zanima služba, kako kaj kaže, posel plača? Pa mogoče tudi odnosi.

hej, casiopea,

upam, da so se stvari v tem času odvile kaj na bolje...karte sicer kažejo, da ti je v življenju lepo, in ni čudno, da zbujaš ljubosumje pri ljudeh, ki jim ne gre tako dobro kot tebi...sicer kažejo željo po tem, da bi se ti čimbolj prikupili, vendar je to res lahko le navidezno in bi se v trenutku tvoje negotovosti lahko hitro izkazali za lažne prijatelje...če želiš stvari ohraniti pod svojim nadzorom in sama narekovati svoje življenje, boš morala izpeljati kar nekaj zahtevnih odločitev in izbir, komu sploh lahko še zaupaš...sploh pa ti bo pomagalo, da postaneš nekoliko bolj "sebična", kar se tiče izražanja lastne pozornosti in podarjanja energije le tistim, za katere veš, da so vredni tvojega zaupanja...

glede posla in plače...

zaenkrat kaže, kot, da je vse OK, da se dobro počutiš na delu, in da si zadovoljna...kmalu pa kaže na situacijo, ko bo potrebna težka odločitev, izbira, ki bo vplivala na nadaljno kariero...izgleda, da se boš prav odločila, vsaj zase...da boš zagnano šla v smer, ki si jo izbrala in ti bo prinašala tudi rezultate...vendar ljudje okoli tebe ne bodo preveč navdušeni nad tvojo izbiro in ti bodo jasno izkazali nasprotovanje...nič, braniti se boš morala z vsemi štirimi :o|o:

sicer pa upam, da se karte glede zadnjega motijo, in da bo vse tako, kot je treba x;)x

srečno! xsrcx

lp, cashy

Hvala Cashy in LP

Cashy, pozdravljen!

Tokrat te prosim za hiter vpogled v moje finančno stanje.

Pred vrati imam eno večje plačilo. Hrati pa mi to vstoto še vedno dolgujejo. Bodo mi pravočasno nakazali ta denar oz. bom uspela rešiti situacijo?

Prosim za čimprejšnji vpogled,

ena zaspanka

ena zaspanka, verjetno je situacija že mimo in upam, da se ti je dobro izteklo, da si dobila denar in da si lahko tudi uspešno plačala...

žal mi je, nisem zmogel pravočasno našlogat...a konec koncev karte niso niti pomembne, pomembna je notranja moč, ki lahko premika gore, če si le dovolj močno želiš x;)x

ti pa želim srečno življenje in da se izkoplješ iz skrbi in težav x;)x

lp, cashy

Cau Cashy,

prosimo poglej v karte kako kaže moji zvezi, se nama bo v prihodnjem letu uspelo preseliti v skupno stanovanje pa če je kakšna služba na vidiku? Najlepša hvala x:)x !

Lep pozdrav,

Ice

hmm, ice, tole pa izgleda zelo resno v zvezi...po kartah sodeč si še precej previdna in nekoliko zadržano stopaš v korak z razvojem zveze...izgleda, da je tvoj fant veliko bolj prepričan v uspeh vajine zveze, izgleda celo, da že razmišlja od družini s teboj...

sicer se bo zveza zaradi tvoje zadržanosti razvijala nekoliko bolj počasi, a zanesljivo x:)x po začetnem iskanju se bosta ustalila, umirila, se tudi finančno dokaj podprla, nato pa sledi veliki korak k ustanovitvi družine x;)x

izgleda, da je to to x;)x

služba...

trenutno je res bolj žalost, ampak temno oblaki se bodo kmalu razkadili :palec: samo dobro razmisli, kaj točno želiš početi in išči v to smer, gotovo boš našla službo, ki ti bo glede dela povsem ustrezala, in to izgleda, dokaj kmalu x:)x no, na koncu bo treba vseeno sprejeti kak kompromis, ampak nič tragičnega, da bi se počutila nesrečno...prav fino bo x;)x

srečno! xsrcx

lp, cashy

Helou, Chasy,

vidim, da imaš goro povpraševalcev (kar je ziher dober znak x:Dx ), ampak si ne morem pomagat in se bom uštulila na tvoj vedeževalni seznam. x;)x

Zanima me, kako mi kaj kaže v prihodnje na delovnem področju. Potrebujem spremembo: drugačno delo + šuške. xrolleyesgx

Je na vidiku kaj novega? Kam naj se preusmerim, čemu naj se posvetim, kako naj delujem?

Naj karte spregovorijo... xcrossfingx

En prav prijeten jesenski pozdravček,

Simona :detelca:

hej, Simona,

rekla si, da potrebuješ spremembo...sicer karte ne kažejo, da bi ti bilo kaj posebno hudega tu...a če hočeš spremembo, boš morala biti zelo velikopotezna...tako pri razmišljanju, kaj točno bi sploh želela početi...očitno bo to nekaj, do česar bo vrnila trnova pot, a sploh ni dvoma, da ti bo uspelo...karte so optimistične, da se bo iz tega "potovanja" k sanjski službi izcimilo nekaj krasnega, obeti bodo dobri in res se bo iz tega rodila ena lepa kariera x8Dx x;)x

tako, da velikopotezno razmisli, kaj si želiš...izgleda, da je to nekaj velikega...nato pa preko vseh trnjev do zvezd x:)x...verjemi, dovolj spodbude boš dobila tekom poti, da ne boš odnehala kljub marsikateri visoki oviri x;)x

srečno! xsrcx

lp, cashy

Pozdravljen cashy,

po dolgem času vidim, da si se vrnil med nami, dobrodošel! Smo te že prav pogrešali!

Tako kot vedno se spet meni porajajo vprašanja, ker me zelo zanima kako naprej. Pred nekaj meseci si mi dejal, da če se bom potrudila, mi bo uspelo zaključit študij. Tako se ti ponovno oglašam in ti lahko z veseljem rečem, da sem vse izpite opravila in tudi uspešno diplomirala. Sedaj sem že vpisana na magistrski študij, vendar me zanima ali mi bo uspelo tudi končanje le tega? Se mi zdi, da mi boš kar rekel: če boš pridna boš naredila!:) Samo vseeno rabim tvoje mnenje, da me mogoče vzpodbudiš ali pa preusmeriš na druga pota. Prav tako pa me zanima partnerstvo, trenutno živiva s partnerjem skupaj, malo pri mojih starših malo pri njegovih, kako kaj karte kažejo, ali so na vidiku kakšne spremembe glede naju? Trenutno se v redu razumeva, pride kdaj pa kdaj do konfliktov, vendar jih sproti zgladiva. Sedaj sva v takšnem obdobju, kjer sem položila svoje karte in je vse na njem ali se bo zresnil glede študija in glede skupnega življenja ali ne, kako kaj kaže to področje, prav tako pa me zanima ali bo partner v drugem letu končal študij in se kje zaposlil ali ne?

Hvala ti za vse odgovore in ne pozabi na nas!:)

Živijo,

mene tudi zanima, če res lahko kdo pogleda v karte,

službo.....:sori:kdaj......:vio:, dokončati moram mag.xcivx kdaj:O: približno mi bo uspelo (izgubila voljo (in denar), ker sem izgubila službo)...

če se slučajn kdo hodo:vragec: spozna na karte, ga lepo lepo prosimx:Ixx:Ixx:Ix

hej, jest tvojega posta pol sploh ne razumem x:o)x

dajva pogledat za službo in magisterij...

ja, služba je stvar, ki te kar precej bremeni, izguba prejšnje službe pa je bila velik udarec..itak, pare morajo bit x:o)x za naprej kaže, da bo nekaj na obzorju, vendar boš pri tistem delu rabila čustva odklopit in uporabljat samo pamet... bo taka "brezosebna" služba, kot kak uradnik, ali kaj...brezsrčno, strogo razumsko...delovno okolje pa bo precej sumljivo, izgleda, da se bodo dogajali neki podtalni, subtilni "mutni posli"...verjetno se ne boš ravno prekrasno počutila v tistem okolju...zdaj je pa na tebi,d a se odločiš...ali iščeš boljšo ponudbo, ali sprejmeš kaj takega...seveda, če karte sploh govorijo resnico...

ti pa želim, da se motijo, in da najdeš službo po tvojem okusu x;)x

aja, magisterij še...

tule ti ni treba skrbeti, treba bo mal potrpljenja, mal iznajdljivosti, pa volja do dela, seveda....ampak bo razlog za praznovanje in tudi življenje bo z magisterijem v žepu precej lepše x;)x aja, kdaj...recimo v roku od pol do enega leta...ponavadi karte kažejo to obdobje (velja tudi za službo)

pa srečno! xsrcx

cashy

cashy, el nino, kdorkoli drug; x:)x:

vprašala bi, če se lahko na obzorju pričakuje kakšna xsrcx, prav tako me zanima če mi bo uspelo uspešno organizirati dogodek, h kateremu sem se spravila.

prav tako bi bila hvaležna za kako opozorilo, na kaj moram bit pozorna, česa se moram izogibat...

pa hvala. x:)x

oj, prunus,

mogoče trenutno še ni čisto prave ideje, kako naj dogodek izgleda, vendar ti bodo pri načrtovanju in izvedbi stali ob strani precej izkušeni ljudje, tako, da te ni treba pretirano skrbeti za uspeh dogodka...res se lahko tik pred zdajci zgodi kaj nepredvidljivega, kar lahko izvedbo nekoliko ovira, takrat pa boš vključila svojo improvizacijsko žilico in boš tiste malenkosti lahko odpravila, ne da bi sploh kdo karkoli opazil x;)x

Kar pogumno se loti dogodka, bo šlo skozi (skoraj) po tvojih željah x;)x

srečno! xsrcx

lp, cashy

Živjo cashy x;)x

bi te še jaz lepo prosila za vpogled in sicer me zanima ljubezensko področje, kaj se ti odpira in kaj mi to svetuje oz. sporoča...glede na moje trenutne misli in situacijo...

hvala xsrcx , lep pozdrav

oj, poletje09,

škoda, da nisi povedala, če si samska ali v zvezi, bi lahko napoved bila bolj točna...

no, poskusiva vseeno...

karte so precej dvoumne...a nekako mi dajo slutiti, da vztrajaš v nekem ne ravno izpolnjujočem odnosu in razmišljaš o odhodu iz zveze, z mnenjem, da se boš v samskem stanu počutila bolje, čutiš pa se nekako ujeto v zvezo in ne zaupaš dovolj svojim močem, da bi storila korak k odhodu...se je partnerska zveza že nekoliko preveč usidrala v tvoje življenje...vendar tudi za naprej (seveda, če tole napisano sploh drži), samsko življenje, kljub temu, da bo zopet svobodno in izpolnjujoče, ne bo povsem brez negativnih posledic iz zveze...nekaj osamljenih neprespanih noči, pogrešanje toplega objema, občutka varnosti...

no, vseeno upam, da stvar ni taka, in da je vse v najlepšem redu s tvojim partnerskim življenjem x;)x

srečno! xsrcx

cashy

Pozdravljen, Cashy!

jaz sem pa zelo nestrpna, kako bo z mojo novo službo, ali bom kaj kmalu dobila odgovor, ali služba bo (poslanih imam več prošenj, ampak ena je še posebaj zanimiva). Se bo finančno stanje v naslednjem letu kaj izboljšalo?

Nasploh me zanima, kaj me čaka v 2012. kaka nova ljubezen na vidiku?

oj, vajalur,

karte kažejo, da potrebuješ spremeniti strategijo pri iskanju službe...stopiti na novo raven poizvedovanja, zanimanja in "prodaje" samega sebe potencialnim delodajalcem...prav je, ta si poiščeš osebo, ki je kompetentna v tej smeri, ki ti bo znala povedati, kako čimbolje prodati sebe in svoje znanje bodočemu delodajalcu...čeprav misliš, da tu ni veliko manevrskega prostora, ti lahko rečem, da lahko nekoliko ustvarjalnosti in izvirnosti pri lastni predstavitvi lahko delajo čudeže x;)x vendar vseeno, ko boš dobila kako zanimivo ponudbo, jo vseeno dobro preveri...lahko se ti kaj hitro zgodi, da je to kakšna stvar, kjer te bodo poskusili samo izkoristiti...ne se dat x;)x

glede ljubezni karte ne kažejo nič določenega, da se bo zgodilo... izgleda, kot, da se boš omejila bolj na krog starih prijateljev in poznanstev, da si ne boš dala toliko priložnosti spoznavanja novih ljudi...kot, da bi se nekoliko zaprla vase in iskala večjo povezanost ali celo partnerstvo z nekom, ki ga poznaš že nekaj časa...no, to bi bilo škoda, in čisto nefer do ljudi, katere bi lahko spoznala in jim dala možnost, da spoznajo, kako fajna bejba si x;)x tako, da se kar pojdi družit in spoznavat nove ljudi x:Dx

srečno! xsrcx

lp, cashy

Hello!

Tudi jaz bi nekaj vprašala, če se komu da z mano ukvarjat :)

Bom po tem študiju oz še prej dobila kakšno pametno službo?

Hvala

jah, glede službe kaže kar ok, samo mal se bo treba zmigat in poiskat kakšno fajno možnost študentske službe. Ta služba bo obetala veliko tudi za naprej, samo opozarjam, da ne začneš prehitro zidat gradov v oblakih o redni zaposlitvi...izjemno bo treba biti namreč previden, da boš lahko zbalansirala študij in to službo...obedve bosta zahtevala od tebe tvoj maksimum, sedaj bo pa treba lovit pravo ravnotežje med obema stranema x:)x

srečno! xsrcx

cashy

hej, jest tvojega posta pol sploh ne razumem x:o)x

dajva pogledat za službo in magisterij...

ja, služba je stvar, ki te kar precej bremeni, izguba prejšnje službe pa je bila velik udarec..itak, pare morajo bit x:o)x za naprej kaže, da bo nekaj na obzorju, vendar boš pri tistem delu rabila čustva odklopit in uporabljat samo pamet... bo taka "brezosebna" služba, kot kak uradnik, ali kaj...brezsrčno, strogo razumsko...delovno okolje pa bo precej sumljivo, izgleda, da se bodo dogajali neki podtalni, subtilni "mutni posli"...verjetno se ne boš ravno prekrasno počutila v tistem okolju...zdaj je pa na tebi,d a se odločiš...ali iščeš boljšo ponudbo, ali sprejmeš kaj takega...seveda, če karte sploh govorijo resnico...

ti pa želim, da se motijo, in da najdeš službo po tvojem okusu x;)x

aja, magisterij še...

tule ti ni treba skrbeti, treba bo mal potrpljenja, mal iznajdljivosti, pa volja do dela, seveda....ampak bo razlog za praznovanje in tudi življenje bo z magisterijem v žepu precej lepše x;)x aja, kdaj...recimo v roku od pol do enega leta...ponavadi karte kažejo to obdobje (velja tudi za službo)

pa srečno! xsrcx

cashy

hvala ti, samo eno vprašanje; mi bo uspelo imeti otroka

A smem še jaz? Ko že tolko po sebi brskam (no, po rojstni karti), takole se pa znova in znova srečujem z dejstvom, da sem brez denarja... Kako mi kaj kaže na tem področju? Imela bom velik izdatek (drug teden), pa ne vem od kod vzeti... prihranki so prazni... Jaz pa sanjam o hiški... Kako kažejo karte?

Lepo, lepo prosim.. in najlepša hvala!

živjo, Gordana,

karte sicer kažejo finančno negotovo situacijo, a nič tragičnega. Bistveno je, da res jasno in premišljeno preučiš situacijo, uporabiš vso svojo iznajdljivost, kje lahko še pridobiš finančne vire in ti bo uspelo...vsaj karte pravijo, da ti bo uspelo s tem izdatkom. a za naprej boš morala biti hudo previdna, da ne privabiš v življenje kakšne izdatke, ki bi bili povsem odveč (kakšne prometne kazni x:o)x ) tudi v prihodnosti ti kaže precej negotovega balansiranja z denarjem, kjer boš za vsak cent trikrat premislila, kako ga boš obrnila in porabila...

za tokrat pa res svetujem, da režeš čisto vse izdatke, ki res niso nujni za preživetje, da se rešiš tega izdatka...za naprej pa skrbno in po pameti...sploh ne dvomim, da ti bo uspelo x;)x hkrati pa še razmisli, kje skrivaš še potenciale za zaslužek..sem prepričan, da imaš kako stvar, znanje, spretnost, ki bi lahko bila zanimiva za trg x;)x

srečno! xsrcx

lp, cashy

Cashy, hvala ti. Mi je kar odleglo ko sem prebrala odgovor. Res je še vse negotovo glede tega in mi je dal tvoj odgovor ogromno novega zagona. Kakšni spodrsljaji pa tudi morajo bit, da je zanimivo. x:)x

Bi pa vprašala še samo eno stvar, pol te pa za doooolgo časa neham gnjavit (vsaj upam, no), ker sem prepričana, da si grozno zaposlen tudi z drugimi stvarmi, ne samo z odgovarjanjem lunašem. x:)x

Tako, zanima me samo še glede odnosov...

Zadnje čase se nekako umikam vase, manj mi ustreza družba ostalih, vse več časa sem rajši sama, prav tako sem močno spremenila odnos do nekaterih ljudi. Ne najdem vzroka tega, pa mogoče ga najdeš ti. Prav tako se je pred dvema mesecema precej klavrno končala ena enoletna zveza (in mogoče bi znal bit celo to razlog). Tako da poglej še mal na to področje, da vem na kaj pazit in čemu se mal bolj posvetit...

Zmedeno, vem.

In hvala. x:)x

Cashy, danes si pa priden tukaj! :palec:

Jaz imam tudi eno vprašanje zate x:)x Si že napisal diplomo? x;)x

Pozdravček! xsrcx

hehe, čak, bom pogledal v karte, če sem že napisal diplomo xcivx

karte pravijo, da sem jo včeraj zvečer oddal mentorici v prvo branje x:)x očitno sem jo napisal, vsaj v osnovi :inocent:

x8Dx

Cashy, hvala ti. Mi je kar odleglo ko sem prebrala odgovor. Res je še vse negotovo glede tega in mi je dal tvoj odgovor ogromno novega zagona. Kakšni spodrsljaji pa tudi morajo bit, da je zanimivo. x:)x

Bi pa vprašala še samo eno stvar, pol te pa za doooolgo časa neham gnjavit (vsaj upam, no), ker sem prepričana, da si grozno zaposlen tudi z drugimi stvarmi, ne samo z odgovarjanjem lunašem. x:)x

Tako, zanima me samo še glede odnosov...

Zadnje čase se nekako umikam vase, manj mi ustreza družba ostalih, vse več časa sem rajši sama, prav tako sem močno spremenila odnos do nekaterih ljudi. Ne najdem vzroka tega, pa mogoče ga najdeš ti. Prav tako se je pred dvema mesecema precej klavrno končala ena enoletna zveza (in mogoče bi znal bit celo to razlog). Tako da poglej še mal na to področje, da vem na kaj pazit in čemu se mal bolj posvetit...

Zmedeno, vem.

In hvala. x:)x

oj, Prunus,

glede teh sprememb se nič ne sekiraj x:)x si ravno v pravih letih, da se ti to začenja dogajati. Imaš srečo, da študiram psihologijo, in ti lahko par besed povem, kaj te še čaka x:o)x Način mišljenja se ti je sedaj razvil do take mere, da začenjaš "brati med vrsticami". Torej karkoli boš opazila okoli sebe, boš začela iskati skrite pomene v ozadju, kaj vse to lahko pomeni, čeprav na prvi pogled ne kaže na to...Tudi telesne spremembe se dogajajo, mnogo bolj boš začela opazovati samo sebe, spremembe...mogoče te bo nekaterih opažanj celo strah ali sram...nikar x:)x je to povsem naraven proces in pomembna naloga v tem obdobju je, da se boš znala sprejeti takšno kot si x:)x

Prav tako boš opazila, da začenjaš razmišljati na drugačen način. Velikokrat se ti bo zazdelo, kot da ves svet gleda samo tebe in te skrivoma opazuje, kaj počneš, mogoče te bo zato še bolj strah kakšnega javnega nastopa, kjer bi se ti zaradi kake malenkostne napakice "podrl ves svet"...

Pomembne ti bodo postale bolj "socialne" vrednote, pristno prijateljstvo, zvestoba, kolegialnost, enakovrednost, enakopravnost...veliko energije boš začela posvečati tem temam, veliko boš razmišljala o tem, opazovala sebe in druge v medosebnih odnosih...

Tudi prijatelje si boš začela izbirati na drugačen način kot doslej...mnogo bolj boš pozorna na njihov odnos do sebe, do drugih, do sveta nasploh...do načel, katere zastopajo in živijo, na samozavest in samospoštovanje...

In s temi opažanji boš bolj kritično gledala na sebe, in sploh na svet...zakaj se dogajajo takšne in drugačne grozote na svetu? Zakaj v tolikšnih primerih ni pravice in se na vsakem koraku dogaja krivica? In vedela boš, kako to rešiti, samo noben ne bo slišal tvojih opozoril...in se ti bo zdelo, da si včasih tako majhna in nepomembna, ker te nihče ne sliši...včasih se boš zato počutila osamljeno, velikokrat se boš obrnila sama vase, poskušala ponovno pretehtati vse skupaj...

V glavnem, iskala boš svoj prostor pod soncem in svoj pravi jaz...zakaj si na svetu, kaj je tvoje poslanstvo, kaj je tvoja naloga v tem življenju...

in s tem, ko si me vprašala, kaj se dogaja s teboj, si s tem že začela x;)x in ta enoletna zveza v bistvu nima pomembne vloge pri tem...je še ena izkušnja več...in takšnih "enoletnih zvez" se lahko po vsej verjetno nadejaš še kar nekaj, preden boš dozorela kot odrasla, zrela osebnost, ki točno ve, kaj hoče in kaj je njeno poslanstvo...in verjemi, nekateri nikoli ne dozorijo...zate pa si upam trditi, da si na dobri poti k zdravi in izpolnujoči odrasli dobi xsrcx

srečno! xsrcx

cashy

živjo, Gordana,

karte sicer kažejo finančno negotovo situacijo, a nič tragičnega. Bistveno je, da res jasno in premišljeno preučiš situacijo, uporabiš vso svojo iznajdljivost, kje lahko še pridobiš finančne vire in ti bo uspelo...vsaj karte pravijo, da ti bo uspelo s tem izdatkom. a za naprej boš morala biti hudo previdna, da ne privabiš v življenje kakšne izdatke, ki bi bili povsem odveč (kakšne prometne kazni x:o)x ) tudi v prihodnosti ti kaže precej negotovega balansiranja z denarjem, kjer boš za vsak cent trikrat premislila, kako ga boš obrnila in porabila...

za tokrat pa res svetujem, da režeš čisto vse izdatke, ki res niso nujni za preživetje, da se rešiš tega izdatka...za naprej pa skrbno in po pameti...sploh ne dvomim, da ti bo uspelo x;)x hkrati pa še razmisli, kje skrivaš še potenciale za zaslužek..sem prepričan, da imaš kako stvar, znanje, spretnost, ki bi lahko bila zanimiva za trg x;)x

srečno! xsrcx

lp, cashy

in

Cashy, iskrena hvala!

V bistvu me je kar groza, da tudi vnaprej ne kaže drugače, ker zdaj sem pa res sčistila vse prihranke :/

Dejstvo je, da se nikoli nisem zadolžila, zdaj mi pa res grdo zgleda tozadevno...

Režem.. saj je že vse porezano :)

Se bom oprijela tistega o potencialih... In upam, da mi uspe tudi te karte zbalansirat!

Še enkrat hvala - prstka pa ne morem dvignit, ker sem danes že ves limit porabila (ben, nisem vedela, da je omejeno, frišna kot sem) - jutri, prec!

Gordana

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<3<3<3

Vse je dobro!

• 2 weeks later...

hy hy !!

jst se pa obračam nate , ker sem zelo radovedna hrati pa zelo zaskrbljena glede naloge , ki sem si jo trenutno zadala zato me zelo zanima kaj vidiš v kartah to je v zvezi z šolo. Zanima me tudi ali mi bo v službi uspelo to , kar si želim že od prvega dne . In seveda še denarno področje, saj sem trenutno investirala v zelo velik nakup in me zanima če se mi obetajo boljši časi na tem področju. že od nekdaj me je pa zanimalo katera je moja srečna številka.

lp

pa hvala za odgovor

kaj ppa kaže meni,na področju zdravja, še posebej me zanima partnerstvo xsrcx .Kaj me čaka,kaj še vse bo :o|o:

Lp M

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Zdravo, tudi jaz sem ti že pred časm pisala sem gor, pa bi te rada še nekaj vprašala glede službe in dokončanja študija. Zelo vesela bom tvojega odgovora, ko boš utegnil! Zanima me, ali bo vse v redu glede podiplomskega študija? Še bolj pa me skrbi služba. Trenutno imam nekaj za eno leto, vmes mi pade še kakšna malenkost, nekaj sem pa ravno izgubila in se bojim, da z njimi ne bom mogla več sodelovati, pa ravno v mojem kraju so. Tudi sodelovanje (s stališča zaposlitve) z inštitucijo v drugem kraju, oddaljenem nekaj več kot 30 km, kaže bolj negativno. Nekaj malega se mi menda še obeta v prestolnici. Žal ni nič za dalj časa. Skrbi me prihodnost, to, da ne bo imela službe. Kako tebi kažejo karte glede tega? Ne morem si pomagati, da te ne bi vprašala, če mi v ljubezni kaže vse v redu? Sem že več kot leto dni v zvezi z zelo prijetnim fantom, imava tudi načrte za prihodnost. Lepo bodi cashy in hvala že vnaprej! x:)x

hy hy !!

jst se pa obračam nate , ker sem zelo radovedna hrati pa zelo zaskrbljena glede naloge , ki sem si jo trenutno zadala zato me zelo zanima kaj vidiš v kartah to je v zvezi z šolo. Zanima me tudi ali mi bo v službi uspelo to , kar si želim že od prvega dne . In seveda še denarno področje, saj sem trenutno investirala v zelo velik nakup in me zanima če se mi obetajo boljši časi na tem področju. že od nekdaj me je pa zanimalo katera je moja srečna številka.

lp

pa hvala za odgovor

conrad,

glede naloge in šole ti ni treba skrbeti. Mogoče trenutno res izgleda, da ti je mal postavilo življenje na glavo, a stvari se bodo odvile same od sebe lepo po tvojih pričakovanjih, nalogo boš uspešno zaključila, zadovoljna boš in ponosna na svoj dosežek. Kar pogumno naprej z nalogo x;)x

glede službe, fajn je, da razmišljaš o svojem cilju, bo pa potrebno vložiti nekoliko več energije in bistro zasnovane strategije, da boš cilj tudi zagotovo uresničila. Prevzami vajeti službenih zadev, kar se da v svoje roke, pa bo šlo...izgleda, da boš postavljena tudi v položaj nekoliko zahtevne izbire, med opcijami pa ne boš videla tiste najboljše, vendar kaže, da se boš prav odločila in da ti bo odločitev prinesla olajšanje, ti razkadilo oblake in prineslo več sonca v življenje x:)x

glede financ pa kaže, da boš s to investicijo morala na finance gledati zelo previdno... kako sama ocenjuješ to investicijo? se ti zdi sprejeta z ustreznim tveganjem? Karte kažejo, da boš morala kar precej spremeniti način razmišljanja in življenja, biti nekoliko v mirovanju z nadaljnimi investicijami in nekaj časa ti bo verjetno kar nekoliko tesno s financami. Ampak karte opozarjajo, da se v pažnji na finance preveč ne zapreš pred morebitnimi novimi priložnostmi, ki bi ti lahko olajšale čas finančne negotovosti. :inocent:

ti pa želim, da se ti investicija mnogokratno povrne, seveda x;)x

srečno ! xsrcx

cashy

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...