El Nino 7. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2004 Konj nevem kaj maš tak krompir al pa si sam pesimistka... jaz pogledam tvoje karte vedno kaže ful lepo vem da situacija ni čist taka in so vse mogoče neumnosti mrbit boš pa naredila maksimalno kar se pač da... Hvala selen se prec počutim mal bolj zlat... Nadi.. princ v naslednjem desetletju če sploh pride mislim da pride ampak na te stvari bo pomoje treba začet mal drgač gledat mam novo filozofijo v zvezi z ljubeznijo... sam to je vse v drugi temi.. mislim da še lep čas ne bo nobene druge službe... Sponka ... saj veš tisto šalo k stresaš v kozarc velike kamne pa manjše kamne pa še pesek in pol zliješ not še en pir... vedno je čas za eno pijačko... za službo pa mislim da letos ne bo zneslo.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadi 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Nadi.. princ v naslednjem desetletju če sploh pride mislim da pride ampak na te stvari bo pomoje treba začet mal drgač gledat mam novo filozofijo v zvezi z ljubeznijo... sam to je vse v drugi temi.. mislim da še lep čas ne bo nobene druge službe... EL NINO HALO!!!! KAJ JE TO??? KAKŠNO NASLEDNJE DESETLETJE???In kakšna je tvoja teorija ljubezni??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 EL Nino..kwa si smesn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 O, pozdrav......vrnila si se med nas, dobrodošlica!!!!!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Konj nevem kaj maš tak krompir al pa si sam pesimistka... jaz pogledam tvoje karte vedno kaže ful lepo vem da situacija ni čist taka in so vse mogoče neumnosti mrbit boš pa naredila maksimalno kar se pač da...Huu, res je, da kritično ocenjujem. .. ampak to je obramba pred prevelikim optimizmom in posledično pričakovanji, ki lahko vodijo v grenka razočaranja,.... da ostanem realna in ne izpadem preveč naivno, če se kje pol kaj zalomi. Pa priznam,... slutim večje spremembe, tud na osebnem področju, pa mam mal treme Sem pa pozitivna, da ko bo enkrat stvar zalaufala, bo šlo čist fajn. Hvala Nino, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sponka 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 El nino hvala. Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Pozdravljen Nino! -Zanima me moje zdravje na splosno..-Sem studentka, a sem to leto zaradi nekih drugih stvari, studij postavila na stran - ga bom nadaljevala, kdaj?-drugo leto? Pozneje?- Bova (z dragim seveda ) naslednja 3 leta zivela v tej drzavi kot ziviva sedaj - morda tudi dlje casa? - ali bova sla nekam drugam..?-Nacrtujeva eno stvar - vem, da je bodo nekateri veseli, kaj pa moji starsi? Jih bo to prestrasilo, zmedlo ali razveselilo?-Ukvarjala sem se z enim sportom pa me zanima ali je zame kariera zakljucena ali nameravam se kdaj to poceti.. ?-Kako uspesen bo camp, ki ga imam v mislih?-Zeliva kupiti eno doloceno stanovanje, a so z njim neke komplikacije - ga bova dobila ali bova nasla kaksno drugo. Bo to kmalu?- Pa se tole.., "bomo" danes zmagali? Hvala za odgovore pa lep pozdrav... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2004 Nadi.... ne bo še tako kmalu no... hja pač moja teorija se trenutno sklada s tistim napisanim v eni drugi temi.... kot je to napisala hm Pehsa al kaj že.. hm dokaj budističen pogled trenutno vsaj ko nisem zaljubljen... pol pa bom teorijo skladno spremenil s prakso.... Ahja Ska-Vi 1. zdravje na splošno ni slabo....2. ne vem če boš nadaljevala študij...(tisti ne vem je v smislu najbrž ne) 3. najbrž ja vama pa dam 30% da se premislita in gresta kam drugam... 4. stariši bodo sprejeli to kot se spodobi malo jih bo zmedlo in mrbit se bodo malo upirali ampak na koncu bodo sprejeli to. 5. težko bo še kaj kariere v tem športu a z delom se bo dalo to doseči.. 6. hm kamp ne bo naj naj.... 7. najbrž bo eno drugo stanovanje.... 8. bo blizu sam boste zgubili Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ej Nino, kaj bi te lahko še nakj prosil?Če bi slučajno mi lahko napovedal čas moje zveze in kterega spola je sploh ta oseba.Tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2004 hudo ej tazga vprašanja pa še ne... hm no pa poglejmo.. 16 mescev... mrbit 16 tednov ne vem... ženskega spola... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 El Nino... Za tekmo si napovedal, da bo tezka, ampak da bomo na koncu izgubili.. Zmagali smo!Poleg tega si rekel, da bo v ekipi A.V., pa ni bilo tako, je bil en drug.. Saj nic hudega.., nocem te nic zafrkavat..Samo povem ti, da smo zmagali, ker sem vesela.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2004 El Nino... Za tekmo si napovedal, da bo tezka, ampak da bomo na koncu izgubili.. Zmagali smo!Poleg tega si rekel, da bo v ekipi A.V., pa ni bilo tako, je bil en drug.. Saj nic hudega.., nocem te nic zafrkavat..Samo povem ti, da smo zmagali, ker sem vesela.. hm pol so pa mogli bit vasi favoriti... ehja nism vec to kar sm biu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
možgančki 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 El Nino, pozdravljen! Na zadnji slikci mi deluješ prav nežno..., v glavnem luštno! Zopet mam eno vprašanje zate! Zanima me, če se bom kmalu odselila in če bo situacija doma (z očetom) kaj boljša? Je precej kritično; za vso družino! Kako bo z mamo? Počutje in to? Bom končno zadihala bolj svobodno? Hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2004 hja utegne priti do premikov ja situacija trenutna se bo končala in šlo se bo naprej.... nevem če skupaj al narazen... s fotrom bo kul z mamo se bo dalo zmenit.... dolga je še pot do tvojga "zadihala svobodno" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 hudo ej tazga vprašanja pa še ne... hm no pa poglejmo.. 16 mescev... mrbit 16 tednov ne vem... ženskega spola...Je možno da 16 dni? Pa hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2004 Angel možno je sam še nkol se ni zgodilo mogoče če si na čem da se zgodi čist možno... Pokowc trenutno je tvoja kariera bolj bežno spogledljiva... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 cao Nino spet ena prosnja: dej vrz karte pa poglej, kako se bo razpletla tale zadevca med mano pa mojim bivsim. a bodo te zamere med nama do konca unicle najino zvezo (pa ne mislim sam intimno) oz. odnos? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2004 ne soncnica ne bodo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 El Nino, vprašanje - dobila ponudbo za novo službo... kako kažejo karte al lahko dobim večjo provizijo tu kjer sem al bom menjala, al že tole al kasnejehvala ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 evo spet jzt veš kaj me pa še zanima el nino...a je možno da me iz te firme pr kateri sem bila na razgovoru...pa so mi rekl da so drugo izbral...da me še kej pokličejo Al mislš da je tuiki zadeva končana...kr en tak čudn filing mam...ne znam opista Hvala in Lp,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Pozdravljen El Nino, prosim za pogled v karte: 1. V službi mi želijo dati dodatno delo, ali naj sprejmem, ali je to zame good? 2. Kaj mi prinaša ta človek, ki se nenehno sprehaja po mojih mislih, zakaj se je pojavil v mojem življenju? Hvala ti Nino. Pozdravček Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 selene mislim da ti dobro veš kje je boljš, v kolikor ne veš mislim da je tukaj dobro kjer si.... Sončk... če maš čudn filing pol go with it... lohk jih greš še vprašat če je kaj na tem al ni... Rika 1... to je tvoja pot navzgor ja sam strma in težka.. 2. velik se boš naučila in spoznala od te osebe... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 El Nino, še enkrat vrzi oko na moje karte...zadnjič se ni uresničilo...kje je zdaj moja ljubezen? Bo kaj z njo ali nič? Pozdrav vsem... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 El Nino hvala mislim da že vem kkakšen bo moj jutrišnji odgovor...sem mal danes že na povečanje provizije nakazala, sem jim povedala o tejli ponudbi... ne vem ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 ..kaj pa so kej karte rekle S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.