Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Pozdravljeni,

ali lahko še meni nekdo pogleda karte za ljubezen?

Sem v zvezi , vendar zadnje mi zadnje čase misli uhajajo drugam. Kako mi kažejo karte?

Hvala!

hmm, karte vama kažejo, da imata situacijo, ko eden od vaju ponuja vedno več sebe v zvezi, a s strani drugega doživlja odpor, ker čuti, da morda to ni to, morda se čuti ogroženega, ujetega...

In tako se ne ujameta na isti frekvenci, vsak si želi, da bi stvari potekale drugače, v način, ki ga predlaga partner, pa ne želi vlagati svoje energije. Za naprej karte kažejo, da se lahko izvlečeta iz te situacije, saj kaže, da se bo zveza kmalu bolj razvnela, več bo strasti, bolj se bosta čutila povezano, stvari bosta vzela aktivno v svoje roke, in lahko bosta začela bolj uživati...bo pa potrebno razmisliti, kaj vama ljubezen pravzaprav v resnici pomeni in predstavlja...šele potem bo možen preboj x;)x

srečno! xsrcx

cashy

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

oj, karte kažejo, da imata s tvojim ovničkom precej drugačne predstave, kako naj bi ljubezen izgledala in predvsem, kako izgleda ljubezenski partnerski odnos. Zate kaže, da ljubezen s strani partnerja doživljaš kot nenehno aktivnost, s katero ti izkazuje pozornost, se ti posveča, se ti daruje s svojo aktivno energijo-značilno za ovne, ki so zelo aktivno znamenje. In tvoj ovniček si morda tako predstavlja tudi, kako naj bi ljubezen izgledala do njega, karte pa kažejo, da je zate ljubezen predvsem stanje duha, čutenje, prisotnost občutja ljubezni, čeprav ga mogoče ne kažeš tako aktivno. In mogoče ovniček tega ne razume, te čaka, da kaj več storiš, in začenja obupovati in tudi sam postaja bolj pasiven, in ti to čutiš?

Sicer so to samo hipoteze, mogoče nič od tega ni res...se pač naslanjam na to, kar mi govorijo karte...

s tvoje strani bo potrebno nekoliko več pobude, akcije, naprimer akcija že, da se dogovorita, kako si predstavljata ljubezenski odnos, kako kažeta svojo ljubezen drug drugemu, mogoče bo treba nekoliko več zavestnega dela na tem, čustva pa se bodo počasi prebudila in sledila tem zavestnim akcijam...samo, da pride tudi pravilen odziv na te akcije, kot odgovor ljubezni na ljubezen http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

srečno! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

cashy

.. nekako sva padla vsak v svoje tirnice, služba, obveznosti....... in že skoraj živiva življenje eden mimo drugega... če žaliva ostati skupaj bo resnično potreben temeljit pogovor kako si eden oz. drugi predstavlja to zvezo...

....morala se bova lotiti pogovore brez najinih "rogov" ; kozoroginja in oven, ker drugače sva vedno pripravljena na fajt...

cashy hvala za namig http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

***********************************************************************************************

Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.

I'll meet you there.

When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.

Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.

(mevlana jelaluddin rumi - 13th century )

Pozdravljen cashy,

lepo te prosim, če lahko še meni pogledaš kaj kažejo/svetujejo karte o prihajajočem zmenku, zaradi katerega sem "-prijetno-na-trnih-" :farb: x:Dx ...

Kakšne bodo kaj energije med nama s tem fantom?

Lep dan ti želim, hvala x;)x

Ojla, Cashy ponovno moja malenkost ;) Sporočam, ti da so se stvari malo začele premikati. :) Ampak zelo počasi. Še vedno nevem, na čem sem. Bi lahko malo pokukal za vnaprej? Ker bo sedaj odsoten nekaj časa. Zelo bi ti bila hvaležna in če mi pogledaš ali mi bo uspelo dobiti želeno začasno službo, kjer sem poslala tudi prošnjo. Hvala lepa že vnaprej ;)

Oj,

mene pa zanima kako se bo razvila trenutna situacija v službi. V bližnji prihodnosti me čaka pomemben izpit v zvezi z mojim delom - zanima me, če bom uspešna? Bom ostala na tem delovnem mestu ali bom morala kmalu iskat novo službo?

Hval Cashy

Pozdravljen cashy,

lepo te prosim, če lahko še meni pogledaš kaj kažejo/svetujejo karte o prihajajočem zmenku, zaradi katerega sem "-prijetno-na-trnih-" :farb: x:Dx ...

Kakšne bodo kaj energije med nama s tem fantom?

Lep dan ti želim, hvala x;)x

uh, madona, zmenek sem že verjetno zamudil, tako, da verjetno nima več smisla gledati v karte, ker ti je več ali manj že jasno, kaj se je na zmenku pokazalo x;)x upam, da je šlo kot po maslu in sta zdaj srečno zaljubljen par xsrcx

oprosti, ker sem tako pozen...no, če te pa zanima, kaj več, pa le vprašaj, pa bom prej pošlogal...vsaj upam x:Ix

Ojla, Cashy ponovno moja malenkost ;) Sporočam, ti da so se stvari malo začele premikati. :) Ampak zelo počasi. Še vedno nevem, na čem sem. Bi lahko malo pokukal za vnaprej? Ker bo sedaj odsoten nekaj časa. Zelo bi ti bila hvaležna in če mi pogledaš ali mi bo uspelo dobiti želeno začasno službo, kjer sem poslala tudi prošnjo. Hvala lepa že vnaprej ;)

hej,

tebi se res zdi, da se stvari umirjajo in prihajajo na svoje mesto, mogoče pa je tvoj partner še vedno nekoliko v dvomih, ni si povsem na jasnem, ali je to res to, kar si želi. Tako, da bo ta vajina odsotnost kar velika preizkušnja za vajino zvezo. Tule je izrednega pomena, da ta čas izkoristita pametno za krepitev medsebojne zveze, ker ta preizkušnja, ali vaju bo razdružila, ali pa le še tesneje povezala v strastno in intimno partnersko razmerje x;)x

glede službe...karte pravijo, da samo oddana prošnja verjetno ne bo dovolj. Modro bi bilo se nekoliko bolj angažirati glede tega delovnega mesta. Mogoče klic delodajalcu o več informacijah, še bolje, če se osebno oglasiš v kadrovsko službo, se priporočiš, pustiš kake reference, priporočilno pismo, pomembno je, da te delodajalec spozna kot primerno osebo za delovno mesto...samo papir tu ne bo dovolj x:o)x Z nekoliko bolj asertivnim pristopom pa imaš lepe možnosti za uspeh. Tako pravijo tudi karte, in jaz, ki se s tem tudi aktivno ukvarjam, se popolnoma strinjam x;)x

pa srečno! xsrcx

cashy

Oj,

mene pa zanima kako se bo razvila trenutna situacija v službi. V bližnji prihodnosti me čaka pomemben izpit v zvezi z mojim delom - zanima me, če bom uspešna? Bom ostala na tem delovnem mestu ali bom morala kmalu iskat novo službo?

Hval Cashy

hej,karte kažejo, da boš morala kar zavihati rokave in močno poprijeti za delo. Tale situacija te bo kar precej bremenila, a na koncu je videti, da se ti bo ves trud bogato obrestoval x:)x Očitno kaže, da ti bo uspelo z izpitom in tudi z delovnim mestom, na katerem se očitno dobro počutiš x;)x

upam, da karte govorijo resnico,

srečno xsrcx

lp, cashy

Pozdravljeni,

zanima me, kaj karte pravijo glede moje službe...kot paramour...tudi mene čaka pomemben izpit v bližnji prihodnosti in zanima me, kako bo izpit uspel in ali bom službo obdržala za dlje časa?

Seveda pa ne smem izputiti tudi ljubezni in prosim karte, da mi podajo namig glede nastanitvenega vprašanja...ali se mi obeta v tem letu selitev oziroma osamosvojitev (od staršev) in kako kaže z naraščajem?

Najlepša hvala!

uh, madona, zmenek sem že verjetno zamudil, tako, da verjetno nima več smisla gledati v karte, ker ti je več ali manj že jasno, kaj se je na zmenku pokazalo x;)x upam, da je šlo kot po maslu in sta zdaj srečno zaljubljen par xsrcx

oprosti, ker sem tako pozen...no, če te pa zanima, kaj več, pa le vprašaj, pa bom prej pošlogal...vsaj upam x:Ix

Hej cashy,

na žalost sem bila zaradi gripe bolj v postelji kot pa kje drugje, zato moje vprašanje še vedno velja... x;)x :inocent:

pozdravček xDDx

Hej cashy,

na žalost sem bila zaradi gripe bolj v postelji kot pa kje drugje, zato moje vprašanje še vedno velja... x;)x :inocent:

pozdravček xDDx

hej,

karte za vaju kažejo, da sta po naravi precej različna, to velja tudi za vajin pristop k ustvarjanju partnerskega razmerja, k spoznavanju. Zate karte kažejo, kot da si želiš hitro, takoj in vse, da se pogosto zaletiš z glavo v zid, partner pa je bolj previden pri vstopanju, umirjen. Tale različnost bi lahko bila nekolikšno breme, predvsem zate, ker se ti ne da čakat na njegove pobude in odzive, in tudi kaže, da bosta uspela ustvariti začetni odnos, ki bo kazal kar nekaj potencialov. A karte za prihodnost niso najbolj optimistične. Paziti bosta morala, da vaju ta različnost ne bo preveč omejevala, naučiti se bosta morala sprejemati drug drugega takšna, kot sta, brez pretiranih pričakovanj in želja po spreminjanju drug drugega. Če bosta zašla na takšna pota, bosta hitro razočarana in razšla bi se v zelo negativnem vzdušju...

Odprita srce in se sprejmita, pa bo šlo x;)x

srečno! xsrcx

cashy

Pozdravljeni,

zanima me, kaj karte pravijo glede moje službe...kot paramour...tudi mene čaka pomemben izpit v bližnji prihodnosti in zanima me, kako bo izpit uspel in ali bom službo obdržala za dlje časa?

Seveda pa ne smem izputiti tudi ljubezni in prosim karte, da mi podajo namig glede nastanitvenega vprašanja...ali se mi obeta v tem letu selitev oziroma osamosvojitev (od staršev) in kako kaže z naraščajem?

Najlepša hvala!

oj, polončica,

karte pravijo, da imaš res ogromno dela in da ti tale izpit hodi precej narobe. Res boš rabila aktivirati vse svoje sile in potegniti voljo iz zadnje petne žile, da ti bo uspelo opraviti vse. Ampak karte pravijo, da ti bo :palec: treba se je le odlično organizirati, razporediti čas, in vse bo pod kontrolo x;)x s takim uspehom ti bo tudi v službi šlo dobro in jasno, da šefom ne bo padlo na pamet, da bi se znebili tako super zaposlenih, kot si ti x:px

glede naraščaja, selitve itd, karte pravijo, da čas še ni zrel za to in da bolje, da ne poskušaš siliti v spremembe, kar lahko sproži slabo energijo in neželen potek dogodkov. To lahko rezultira tudi v nesrečnosti razmerja in posledično v razhodu. Pusti času, naj prinese to, kar mora, takrat, ko mora xsrcx Ko bo primeren čas, se ti bodo že dogodki v življenju začeli pojavljati tako, da boš vedela, da je čas za spremembo in korak naprej x;)x

srečno! xsrcx

lp, cashy

oj, polončica,

karte pravijo, da imaš res ogromno dela in da ti tale izpit hodi precej narobe. Res boš rabila aktivirati vse svoje sile in potegniti voljo iz zadnje petne žile, da ti bo uspelo opraviti vse. Ampak karte pravijo, da ti bo :palec: treba se je le odlično organizirati, razporediti čas, in vse bo pod kontrolo x;)x s takim uspehom ti bo tudi v službi šlo dobro in jasno, da šefom ne bo padlo na pamet, da bi se znebili tako super zaposlenih, kot si ti x:px

glede naraščaja, selitve itd, karte pravijo, da čas še ni zrel za to in da bolje, da ne poskušaš siliti v spremembe, kar lahko sproži slabo energijo in neželen potek dogodkov. To lahko rezultira tudi v nesrečnosti razmerja in posledično v razhodu. Pusti času, naj prinese to, kar mora, takrat, ko mora xsrcx Ko bo primeren čas, se ti bodo že dogodki v življenju začeli pojavljati tako, da boš vedela, da je čas za spremembo in korak naprej x;)x

srečno! xsrcx

lp, cashy

Najlepša hvala za odgovor...torej, organizacija in strpnost...HVALA! :)

• 2 weeks later...

pozdravljen cashy

všeč mi je, kako gostobesedno ti karte (klepetulje x:Dx) razkrivajo skrite zgodbe. prav zanima me, na kak način jim slediš: preko intuicije, jasnovidnosti…

pravijo, da za ljubezen nikoli ni prepozno, pa vendar… nekatere možnosti, priložnosti so dane samo v določenem obdobju.

kaj karte pravijo o možnosti partnerstva in družinskega življenja? želim si običajno življenje, čeprav mi je to zaenkrat še nepredstavljivo.

kako kaže glede povratka k študiju in diplome? bo ta smer kdaj tudi moja zaposlitvena možnost? trenutno delam nekaj povsem drugega, preprostega.

hej, ElNino,

velika čast je, da pride avtor teme povprašat za nasvet svojega naslednika x8Dx žal mi je, da je trajalo tako dolgo, upam, da bo še vedno aktualno...

v glavnem, karte pravijo, da si doslej živel res luštno samsko življenje, nič ti ni manjkalo, vedel si, kako si popestrit življenje x8Dx karte pa pravijo, da se je zgodila ena velika sprememba, in sicer ena huda ljubezen x;)x sicer ne vem, ali je to do ženske, ali do kake dejavnosti, v glavnem, ta stvar zahteva veliiiiko spremembo v tvojem življenju, ki pa ti je tako ljubo, da ne veš, ali se ga splača spreminjati in prilagoditi za to stvar...a te zelo mika x:)x a misilm, da se splača, za naprej kaže, da se boš še bolj razcvetel, zaživel, a treba bo ostati na realnih tleh in poleg strasti in srca vključiti tudi razum x;)x

situacija res kaže, da je vredna vložka tvoje energije in časa, tudi ljudje okoli tebe menijo, da zadeva zelo pozitivno vpliva na tvoje življenje in te izpolnjuje, res lahko pomeni povsem nov začetek in velik preskok v tvojem življenju...Vendar bodi pripravljen na to, da bo ta nova kvaliteta življenja zahtevala veliko energije in pozornosti usmerjeno tudi na to,d a se boš branil ljubosumnih ljudi blizu tebe...ampak to je cena "slave" x;)x

ti želim, da se vse to uresniči, se kaj slišimo,

srečno! xsrcx

lp, cashy

Meni pa v ponos, karte imam vedno ob sebi, varne celo pred prahom... Zdi se mi kot, da se vrtim v začaranem krogu. Prav si napovedal, poslovno so me čakali trije zelo dobri meseci, ljubezensko pa stvari še kar niso tam kjer jaz želim da so. "Never give up, never surrender." Ko nekoga res ljubiš pride to naravno, po drugi strani pa zakaj stvari naravno ne funkcionirajo v mojem ljubezenskem življenju? Bi morale pa ne, a mi lahko razložiš zakaj? Sem radoveden.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

OJlahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Cashy, tudi mene zanima ljubezen?

Kaj kažejo karte?

Samska sem.

lp

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif

Živijo Cashy!

Ponovno se oglašam, ker me (bolj natančno) zanima, kaj mi kaže glede službe - bom zamenjala (iščem, ker si želim spremembe in nekako nisem čisto zadovoljna tu kjer sem, samo je trentuno trg dela in razmere v državi take kot so), bom ostala v obstoječi ... in kaj kažejo karte v obeh primerih - če ostanem bo tako, če grem pa...

Hvala in lp, Katjusa

Pozdravljen Cashy,

Mene pa zanima kako bo kaj v sluzbi v prihodnje v odnosu s sodelavci...in prijateljstvo....

Hvala

oj, summer,

karte kažejo, kot da imaš zadnje čase nekoliko manj harmonične odnose s sodelavci in da ti mnogo bolj ustreza biti sama s seboj. Zmanjkuje ti manevrskega prostora za dobre odnose v trenutnih razmerah, zato iščeš možnost, kako te razmere spremeniti. Počasi se vedno bolj zavedaš, da drugačnih razmer in odnosov ne moreš izsilit, lahko pa si sama pobudnik s svojim zgledom. V prihodnosti karte kažejo, da boš poskušala biti dober zgled za boljše odnose, a žal ustreznega feedbacka ne bo takoj, treba bo biti potrpežljiv in vztrajen, čeprav bo včasih izgledalo brezupno. A sčasoma ti bo uspelo x;)x

pa srečno! xsrcx

lp, cashy

pozdravljen cashy

všeč mi je, kako gostobesedno ti karte (klepetulje x:Dx) razkrivajo skrite zgodbe. prav zanima me, na kak način jim slediš: preko intuicije, jasnovidnosti…

pravijo, da za ljubezen nikoli ni prepozno, pa vendar… nekatere možnosti, priložnosti so dane samo v določenem obdobju.

kaj karte pravijo o možnosti partnerstva in družinskega življenja? želim si običajno življenje, čeprav mi je to zaenkrat še nepredstavljivo.

kako kaže glede povratka k študiju in diplome? bo ta smer kdaj tudi moja zaposlitvena možnost? trenutno delam nekaj povsem drugega, preprostega.

uh, glede ljubezni ti pa res ne cvetijo rožice. Karte pravijo, da veliko razmišljaš o tem, a vendar težko kaj uresničiš v realnosti in se težko spraviš v akcijo. In da ti zaradi te nesrečne ljubezni zmanjkuje moči in optimizma, da bi iz akcije, tudi če bi se spravila vanjo, težko dosegla svoja pričakovanja in cilje. In zato že vnaprej obžaluješ nesrečno usodo :inocent: res upam, da se karte motijo.

A spremembe bodo tudi tule x:)x sicer ne v smeri, da bo princ potrkal na tvoja domača vrata, temveč, da boš sama prevzela iniciativo, a nekaj časa boš delovala še nekoliko nerodno in negotovo, se neprestano preverjala, če delaš prav, velikokrat dogajanja ne boš uspela obdržati pod kontrolo...a vsaj delaš na tem, in sčasoma bo vedno bolje x;)x never give up! x8Dx

glede študija in zaposlitve...karte tudi tule ne obljubljajo nebes. Če bo pretehtala tvoja močna želja po povratku k študiju, boš svoj način življenja morala korenito spremeniti, le malokaj bo ostalo po starem in ob tej spremembi ti ne bo lahko. Tudi zaposlovanje na željenem področju bo v teh časih skoraj misija nemogoče, zato resno premisli, kakšne alternative obstajajo, ki bi ti bile všeč. Če bodo le sprejemljive, ne pa resnična želja po tem, (vsaj zame) ne bi bilo dovolj...pretehta naj tvoje iskreno zanimanje za stvar in sledi svoji intuciji tudi pri tej odločitvi. Ne pusti se prestrašiti trenutnim razmeram, saj, kjer je volja in želja, se najde tudi pot x;)x

pa srečno! xsrcx

lp, cashy

Meni pa v ponos, karte imam vedno ob sebi, varne celo pred prahom... Zdi se mi kot, da se vrtim v začaranem krogu. Prav si napovedal, poslovno so me čakali trije zelo dobri meseci, ljubezensko pa stvari še kar niso tam kjer jaz želim da so. "Never give up, never surrender." Ko nekoga res ljubiš pride to naravno, po drugi strani pa zakaj stvari naravno ne funkcionirajo v mojem ljubezenskem življenju? Bi morale pa ne, a mi lahko razložiš zakaj? Sem radoveden.

hej, ElNino,

lepo, da si se oglasil x:)x

karte kažejo, da greš skozi pomembno osebnostno razvojno fazo, kjer se življenje zate začenja povsem znova, povsem drugače kot prej in ti to povzroča nekoliko težav, ko se težko poslavljaš od preteklosti, preteklih doživetij in brezskrbnosti. Zdi se, da te spremembe vplivajo tudi na tvoje dojemanje ljubezni in partnerstva, ko gledaš na vse bolj z racionalnega, odraslega vidika in se težje prepuščaš spontanosti, kar ti v preteklosti ni bilo problem. Sedaj pa ta zadržanost vpliva tudi na odnose s potencialnimi partnerkami in sicer ne v najbolj privlačni luči :inocent: (seveda po mnenju kart, upam, da v resnici ni tako) Karte pravijo, da boš nekaj časa moral posvetiti spet prebujanju svoje spontanosti, igrivosti, kreativnosti in predvsem odpiranju svojih čustev in duševnosti navzven in si dovoliti biti tudi ranljiv. To bo mogoče boleče, a vseeno verjetno edina pot, da daš srcu priložnost, da odprto sprejme vase novo ljubezen x;)x

daj si priložnost ljubit s srcem, in bo vse kul x8Dx

pa srečno!

lp, cashy

OJlahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Cashy, tudi mene zanima ljubezen?

Kaj kažejo karte?

Samska sem.

lp

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif

hej, konjiček,

Karte ti kažejo, da ti v resnici nič ni hudega, a izgleda, da bi vseeno raje vajeti glede partnerstva vzela čimbolj v svoje roke. To bo vsekakor precej zahtevna naloga, predvsem, ker si, po kartah sodeč, precej obremenjena s tem, da bi bilo fajn dobit partnerja :inocent: a tudi tu bo končno posijalo sonce, pa vseeno, bodi pazljiva, to še ni tisto pravo, precej stvari bo viselo v zraku, ki jih bo potrebno razčistiti x;)x

pa srečno! xsrcx

lp, cashy

Hej, hoj,

kaj mi prinašata april, maj? daj povej, prosim :) http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpghttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...