Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Tudi jaz se pridružujem vašemu klepetu. x:)x x;)x

El nino pravzaprav, sem tukaj zaradi tebe x;)x x:Ix

Prosim te, da si tako prijazen in tudi meni vržeš karte. x:Ix

Področje , ki me zanima je LJUBEZEN....( fanta nimam ) - je na vidiku kakšna ljubezen, kakšen zanimiv fant? ali bo bolj umirjeno?

ja, kakšno bo poletje?

Pa še nekaj me zanima...to bi me sicer moralo najbolj .. x:Dx .. kaj pa študij, kako bo kaj tukaj ? Pišem diplomo, pa me zanima, kako dolgo bo po tvojem pogledu še to trajalo, da diplomiram, da KONČAM ŠTUDIJ Z DIPLOMO. Izpite sem opravila že vse. x:Ix x:Dx Kaj misliš ti, kakšna bo oz. bi naj bila ocena diplome?????????? x:Dx x;)x

Lepo te prosim, da mi odgovoriš na ta moja vprašanja. Rada bi slišala tvoje mnenje, tvoj pogled v prihodnost.

Lep pozdrav in hvala že v naprej.

Še enkrat lep pozdrav iz štajerskega konca.

mateja-matejka

xDDx

Deli na socialnih omrežjih

Nino, zivjo!

Jaz mam pa eno vprasanje ... prosim poglej mi za ljubezen, sem se tolk zatrapala v enega :inlove: , sem se neki z njim zapletla, sam tip ima punco x:(x , zarad tega sem probala pustit vse pri miru, ampak ne morem, me je cist zmesal x:(x.

Prosim, povej mi kaksna je situacija, kaj sploh on misli, kaj hoce, kako se bo razpletlo x?x x?x x?x

Prosim ...... help me x!x x!x x!x

oona... :( ja sorči... mislim da ne bo dost s tvojo ljubeznijo... mal časa rabiš zase preden bo kaj...

Matejka.... hm mislim da se boš trenutno bolj posvetila diplomi...ta bi morala tja do jeseni it skoz...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja sva hkrat napisala ja ... :D takoj takoj

hm ej nevem mislim da to ne bo delovalo ... hm ej s tega je lahko še mariskaj a on ve zato?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sedaj je res najbolj važen ŠTUDIJ....za ljubezen pa bo še že čas...ja, upam da bo brišel tudi čas za kaj lepega, za lubezen-tisto pravo x:Dx :2src: :2src: x?x x:Ix

v zadnjem času sem res sklenila, :palec: :palec: da poberem skupaj vse moje moči in čim prej speljem in končam z to diplomo oziroma z študijem...slavnostne podelitve diplom pa so tako samo v jeseni in na spomlad... xDDx

x:)x prosim še te nekaj: v časih imam občutek, da mentorica na fakulteti precej "zakomplicirana", Stroga: kaj pa o moji mentorci za diplomo misliš ti???? x?x A mogoče vidiš kakšno oviro pri mojem doseganju cilja? :C: :o|o: :C: mogoče mi bo težave povzročala mentorica z "tečnarjenjem" :O: :inocent: ali mogoče kdo drug? :C: :inocent: :o|o: xrolleyesx xrolleyesx

Če se boto tvoje napovedi uresničle. xrolleyesx . te povabim na kaplico rujnega v štajerske kleti xDDx xDDx

LP

Mateja-Matejka

ni problema s to "oviro" se boš sporazumela.. nevem al naredila kot želi ali pa lepo pogovorila bo šlo....

ja sva hkrat napisala ja ... :D takoj takoj

hm ej nevem mislim da to ne bo delovalo ... hm ej s tega je lahko še mariskaj a on ve zato?

.... ja pa res sva bla hkrat, sori, jaz pa takoj zasurlim w:Iw

Kaj ne bo delovalo?

Kaj ce ve :inocent: ? Neki sva se spetljala, tako, da najbrz ve, da mi je vsec, ne ve pa kaj jaz cutim do njega ... x:Ix

:sori: :sori: :sori: :sori:

nino se popravljam::::::::::::::::::: :sori: :sori:

hvala tebi in krtam x:)x x:)x .....saj če se človek na karte ne spozna, če ne ve z njimi ravnati, :C: mu ne povedo ničesar...... :inocent: :inocent:

. xrolleyesx xrolleyesx ..npr. meni te karte nebi čisto noč koristile, saj nimam pojma o simbolih in pomenu.... :O: :O: :inocent: :inocent:

s x:)x kratka nino lepo se imej in pridno vzdržuj in obnavljaj to tvojo nadarjenost glede vedeževanja...saj vaja dela mojstra... :palec:

Mačona navkljub tvojemu imenu ne bo tvoja matura nič spektakularnega ampak mislim da ti bo všeč vedet da bo točk dovolj... hm če le ni omejitev previsoka...

Ej Nino, kaj bi še lahko enkrat vrgel karte zame?Zanima pa me-da zdej en urok delam-kako mi bo ratal, in nasploh kaj se bo dogajal z mano. x?x

Tnx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

če je ljubezenski ni probelma bo ratal... sicer pa pazi mal...

Urok mi bo ratal? x:Dx Ufff upam da ker glih ti mi ne gredo :xx!:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

el nino...

hej...

kak si...

mi smo fisko dobli nazaj...

kaj misliš kolko sem pisala...

no... pa nebi o tem! v soboto grem na fuzbal. kak nam bo šlo...

pk, dijo.

mejte se radi....

Mačona 1. dobro 2. mal zaprto 3. spet se bo premikalo v pravo smer

x:Ix sori kamara... ;) ja vsem naj bo to v poduk kdor čaka dočaka kdor me pa spomni na to dočaka velik prej... ;)

hm mislim da bi on rad bolj kaj prijateljskega kot kaj drugega kak prijeten pogovor sem pa ke kdaj...

Nordica... zmaga bi morala bit garantirana alpa vsaj krvav boj...

El Nino, lep pozdrav!

Kaj mi karte kažejo za ljubezen? Kaj lahko pričakujem v kratkem času? Ena reč z nekom se vleče že nekaj časa, pa nič določenega od njega. Zgleda pozitivno... Kaj misliš, kaj hoče?

Pa kako mi kaže v zvezi s faksom? Truda bom vložilačimveč v to da naredim letnik, pa mi bo uspelo?

Upam da ni preveč!

Hvala x:Xx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Živjo Nino,

spet ti bom postavila eno vprašanje v zvezi s službo, pa te prosim, da dobro pogledaš v karte, ker mi je tole pa res zelo zelo važno!

Sem bila danes na razgovoru za službo (prvi krog), ki mi odgovarja v vseh pogledih oz. bi lahko rekla, da je moj dream job. Zelo zelo si želim te službe :onfire: in te sprašujem, če imam kaj možnosti, da pridem v drug krog oz da bi bila izbrana?

Zadnjič si rekel, da so pri meni vedno lepe karte. Kaj bi dala, da bi bilo tukaj tako?!

Ker ja, lepe karte so pri tistih zadevah, za katere mi je kratko malo vseeno. Pri tistih stvareh, katere si pa res zelo želim, pa ni nikoli tako;zmeri zvisim. Torej, da ne boš rekel, da imam krompir ali da sem pesimistična. Izkušnje mi pravijo tako.

Pa še to: pri službi, ki si mi jo napovedoval malo nazaj, se nameravam zmenili za kratkoročno pogodbeno delo enega meseca (dokler pri zgornji varianti ne dobim odgovora). Ali bom v roku tega meseca dobila še kje drugje možnost zaposlitve (če bo zgornja varianta negativna) ali se bom po enem mesecu zaposlila pri njih??? Vem, da si mi napovedoval pozitivno, ampak men ta stari deluje zelo neresno (npr. zato da se nekaj za 5 min zmenimo, ga moram čakat dve uri!!, pa še to sploh sam govori vse drugo naokrog xrolleyesx, sam tist ne k je treba - alla velik preveč govorjenja, pa nič konkretnega), -tko da me dela ful negotovo, skeptično vse skupaj :o|o:

Najlepša ti hvala!! x:)x

El nino, lepo da si mi napovedal , da se bom ukvarjala predvsem z študijem v prihodnje xDDx xDDx

A mene pa vseeno zanima, kdaj se bo kaj zgodilo na ljubezenskem področju,hja če se sploh bo kaj :C: xcivx kaj pravijo tvoje karte ( z tvojo pomočjo) za preostanek leta 2004 ? mogoče kaj lepega, kakšno ljubezen, mogoče vezo? x:Ix x:Ix

Lep deževni študijski pozdrav xDDx xDDx

Matejka

Ajda... hm zdaj trenutno kaže ful dobr sam pol naprej pa se bo mal ohladilo.... kar se ljubezni tiče... hm faks pa bo zelo na tesno.. ne vem če bo zneslo.. odvisn če maš mal za narest bo sicer pa težko... najbrž če daš vse od sebe lahko itak narediš...

Leica prvi izpit ne kaže najboljš...prav tako drugi.. se boš morala posebi potrudit... da bo kaj....

Konj... maš 75% možnositi za drugi korg, in pol maš 94% da boš izbrana.... :D še vedno karte dobr kažejo.... še ogromno možnosti bo druge khm 100% ... čeprav mislim da bi se to intepretiralo kot you get the job... in boš tam... nevem bomo vidli... stari tam zgori ti je naklonjen...

sedna :) lepo

Matejka za ljubezen dobr kaže predvsem v poletnih mesecih pa septembra..... :D :palec:

Hojla el Nino,

I'm back z enim vprašanjem. Od aprilskih ljubezni in simpatij ni bilo nič, vse je malo zvodenelo tako da še sama nimam več pravega interesa za ta mlajšega pa niti za ta starejšega. x8Dx

Ok in vprašanje se glasi: A bo v maju na vidiku kako novo poznanstvo, mogoče začetek novega razmreja, skratka kaj novega na ljubezenskem pordočju.

x:)x

Gracia!

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...