El Nino 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 Pixy možno vsekakor je... mislim da bo nekaj na tem... sam če spet ne bo nič pol so vzroki še vedno isti... preveč govorjenja premal.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mateja-matejka 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 El nino samo malo še ti "zatežeim" Zanima me nekaj:. ..in sicer ljubezen za določeno osebo. Nekaj let je starejši od mene poznama se že dolgo, nisva pa bila nikdar v vezi, ali kako drugače povezana , le prijatla. zanima me , ali je mogoče kaj njemu do mene? lahko kaj "nastane" med nama v prihodnje ? ... ja danes sva se videla - hja te modre oči Lep pozdrav. Matejka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 a bejbe sploh še padajo na modre oči? hm hehjajaj nevem ampak men se zdi da eden od vaju je vsekakor zaljubljen... sam upam da nisi to samo ti... kaj pa vem stvari se dajo uredit zdaj in v daljni prihodnosti vmes pa bolj težko kaj.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mateja-matejka 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 ..sedaj ti garantiram da nisem zaljubljena v te modre oči.....saj me še vedno preganjajo ene zelene oči ...a v zadnjem času dobivam občutek, da bi s pomočjo teh modrih oči lahko pozabila tiste zelene.. a bi bilo to možno?? ali ti misliš, da so tudi te modre oči tako nezveste kot zelene????????' Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Ja...Nino...evo...zdej sem gor...pa te res prosm, da mi pogledaš kako s tistim, k sm te dons na tortožerkah nafehtala...če mi poveš, pa napišeš na OS...(ker stene majo ušesa...) Pliz, pliz, pliz... Nino...4444 objave maš... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2004 huhu 4444 to je 13 13 13 13 jeah no ajd anyway.. Majica... men se zdi ta stvar stene naj kar majo ušesa bom napisal tak odgovor da stene ne bodo razumele ti pa prav? torej mislim da je konc s tem... da ne bo več dost hecov na tem področju... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 El Nino, pozdravljen.. Imam eno osebno vprasanje.. Ti ga lahko posljem na OS? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kacek 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 El Nino pozdrav... dej poglej zame za odnos z določeno osebo..oz. ljubezen v prihodnje lpKacek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2004 s to določeno osebo bo vse kul.. v prihodnje čeprav nevem če bo tako velik ljubezni ravno... bolj kako prijateljstvo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pbrbra 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Ej! Mi lahk El Nino poveš, kakšna se zdim enmu tipu, ki sem ga spoznala čist pred kratkim?On je meni definitivno všeč!V kolkem (tednih, mesecih) času bom pričela z resno ljubezensko vezo in kakšen bo moj bodoči?Kaj pravijo karte, a bom mela kdaj otroke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 huhu 4444 to je 13 13 13 13 jeah no ajd anyway.. Majica... men se zdi ta stvar stene naj kar majo ušesa bom napisal tak odgovor da stene ne bodo razumele ti pa prav? torej mislim da je konc s tem... da ne bo več dost hecov na tem področju...Če prov mislm...konc totalno...ne bo več pritiskov z druge strani... Jeah... pol sem na konju... Thanks... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2004 pbrbra skoraj bi te sprekledal k je na drugi strani huhu... no vsekakor si mu všeč tudi ti... in očitno nebi mel nič proti če preživista več časa skupaj.... ampak nebi jaz tukaj trenutno kaj dost namigoval na ljubezen... nkol ne veš...hm no bolj resna zveza prihaja mal kasnej mrbit naslednje leto... sicer pa tkole na uč čez tri leta bi lahko bilo kaj z otroci.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pbrbra 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 pbrbra skoraj bi te sprekledal k je na drugi strani huhu... no vsekakor si mu všeč tudi ti... in očitno nebi mel nič proti če preživista več časa skupaj.... ampak nebi jaz tukaj trenutno kaj dost namigoval na ljubezen... nkol ne veš...hm no bolj resna zveza prihaja mal kasnej mrbit naslednje leto... sicer pa tkole na uč čez tri leta bi lahko bilo kaj z otroci.... To je pa razveseljivo! Hvala El Nino! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Oj Nino, me zanima: kako me dojemajo in kako me vidijo drugi ljudje? Ena kolegica je pred časom rekla, da kao delujem tko, da imajo drugi rešpekt pred mano ... To me je presenetilo. V zadnjem času sem opazila nekaj čudnih reakcij - kakšen se mi kdaj opraviči čist brez razloga, mam občutek, da me kakšni dojemajo kot nedostopno, se mi "izogibajo"...ipd. Ne vem, sej mogoče imam samo jaz tako obdobje, da sem bolj občutljiva in pol bolj opazim te stvari in delam iz muhe slona. Samo me vseeno res zanima, za hec... Pa še eno podvprašanje: kako mene in moj nastop doživljajo delodajalci na razgovorih za delo?? (Ker se mi zdi, da imajo vedno nek rezervni interes,....glede na to, da pravzaprav na konc vedno izpadem kot rezerva.) Ena velika hvala Nino.... se mi zdi, da te zadnje čase dost sprašujem ,... mam tak obdobje.... sej mi bo kmal zmanjkalo vprašanj LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 maš mogoče asc v levu al škorpijonu? hm anyway... no ja mrbit si mal zaprta pa to čist na začetku, ampak mislim da prec ko te spoznajo mal bolj je čist druga slika sploh na koncu... Hm zakaj izpadeš kot rezerva? zato ker ti manjka nekega ognja gorečnosti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 ojla po horoskopu sem tehtnica, pa me zanima, kakšno bo moje ljubezensko življenje. fanta nimam, vendar se okoli mene "vrti" veliko fantov, še posebno levov, bom imela resno zvezo s katerim od tistih, ki jih že poznam? kako bo z šolo, glede na to, da se približuje konec leta, in je dokaj napeto, se bo vse izteklo ugodno zame, ali se bo vleklo čez poletje hvala za odgovore!! lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 uuu si bil pa hiter Nino, po asc sem strelec... drugače tehtnica... Odprem se ponavadi res šele takrat ko folk malo bolje spoznam, na prvo žogo sem bolj nezaupljiva... Manjka ognja praviš? Hmmm... to pomeni mlačen nastop. :o|o: Hja, pol mi najbrž res manjka en tipček, da mal ognja zanetil A lahko pol (joj, sej ne morem verjet, da te še to sprašujem ) še pogledaš, če vidiš kakega tipa v moji bližini letos? Takega z ognjem, da bi me mal pogrel. Hvala Nino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 Z Ninom sva se dogovorila, da bova vsak Četrtek in vsako Soboto od 21-22 ure, na Luninem chatu v sobi Duhovnost organizirala prerokovanje v živo! Vsak obiskovalec lahko zastavi eno vprašanje meni in enega El Ninu, tako, da vas bo prišlo na vrsto čim več!Če seveda ne bo pretirane gneče,pa odgovoriva še na kakšno dodatno vprašanje! To je v izogib velikemu številu os-ov, ki naprošajo vpogled v karte Vabljeni vsi, ki si želite odgovorov! no tole je od contese.. če se komu zazdi naj pride na chat... za osebne zadeve.... javno mislim da bo še laufalo tukaj vam pa priporočam toplo da pridete v odogovorjenem času Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 tiggy hm ja šola se utegne zavleči... tipčki pa bodo poleti kar blizu ja... konj hm hehe ja ljubezen ti tud kar dobro kaže maš ti en krompir.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melita 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 d o b e r v e č e r Nino jaz imam tudi vprašanja glede moje prihodnosti.. a. kaj mi prinaša prihodnost na študijskem področju ? b. kaj mi prinaša prihodnost na ljubezenskem področju ? fanta nimam. Že v naprej se zahvaljujem za tvoje odgovore. LP Melita Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 melita vidim da boš še precej pridna študijsko.... in ne se bat mal manj pa mal več pa bo tud kak tip pršeu.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 konj hm hehe ja ljubezen ti tud kar dobro kaže maš ti en krompir.. ..ja, po dolgoletnem obdobju kislih kumaric, bi se mal krompirčka res prileglo ... al sem pa že tolk krompirja v življenju pojedla, da pa se mi nekje mora poznat No, sicer bomo pa videli... Nino, zdej bo najboljš, da te neham spraševat, če ne bodo tvoje karte pregorele od vsega dobrega ali z drugo besedo - s srečo se ni za igrat Hvala in LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 ja in krompir je zanič ko se shladi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 jah,...tako je življenje,... nič ne traja večno, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 hojla El nino...vprašanje... s fantom imva možnost kupit eno stanovanje kar poceni...malo me skrbi zaradi papirjev in ostalo...Tudi zato, ker ne vem kakšen bi bil vložek...je namreč potrebno stanovanje popolnoma obnoviti...pa se nočeva zafrknit...pa na koncu dat več denarja kot pa če eno stanovanje na finish kupiva...kaj misliš ti in kaj pravijo kartice Hvala za pomoč in nasvet, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.