Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Sončk :D moje kartice pravijo "Just do it!" hehe ful dobr res vama bo v prijeten izziv in zelo lepa čustva bodo zraven ej da men padejo take karte o čemerkoli prec nardim...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

veš kaj pa mene zanima, če mi bo ta veter , ki piha zunaj prinesel kakšno lepo ljubezen? xDDx xDDx

ja, no saj simpatije so že....a :inocent: .. v časih tudi ovire :O:

sedaj imam v mislih enga precej ambicioznega fanta, nekaj let je starejši od mene.... kaj ti meniš, je to najino komuniciranje, le na prijateljski osnovi, ali se za tem skria kaj veččččččč? iz njegove strani? :sori: :sori:

...Nino naj ti ta veter prinese kaj lepega x:)x

Lp

Lilija

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

ninos, ime je eno ime, mini premetanka, morda x:Dx

ninos, hvala za odgovor, tko bo boljša inspiracija vpogleda in za bolj interesentni podvig.

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Živjo Nino!

Dj še prosim zame poglej v svoje karte, kaj pravijo glede moje velike ljubezni; se bo to končalo s poroko al pa glih obratno. xrolleyesx

Hvala xsrcx

VSE JE V SPREMINJANJU KAJTI SPREMINJANJE JE POT, VSE JE V RASTI, KER TUDI RAST JE POT; IN PRAV VSE JE V LJUBEZNI, BREZ NJE NI NE POTI IN NE RASTI. (J.Eye)

Tajči http://www.smeski.com/razni/japan/pchocolate.gif

x:Xx Ojla El niono...sem obljubila da ti sporočim kaj se bo zgodilo s stanovanjem...

In evo me x;)x

Stanovanje nama je bilo zelo všeč tako da sva se odločila da ga kupiva :2src:

Sicer se bova verjetno vselila šele drugo leto, ampak vseeno je ful dobr tole.

Veš kaj pa me zanima...je možno da bova lahko tale znesek izplačala brez kredita...je možno da bova lahko si sposodila nekaj dinarčkov in nama ne bo potrebno jemati kredtia x?x

Hvala in Lp, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

el nino, sorry ker te zdaj najdem ravno v tem mojem trenutku..tako zelo me zanima, a mi bo moja starejsa sorodnica pomagala pri

moji stanovanjski stiski...? sem totalno v te karte padla, v glavi imam prav, da sem te morala vprasat.... :8): x:)x :vio: xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Lilija, the wind of change? je zdaj že the wind of love.. :D hm no ja ta veter mislim da ti bo prinesel veliko dela bolj malo ljubezni... tko da zdaj bi se posvetil raje študiju al službi karkoli že maš k ti bo to najbrž boljš šlo...

Tinka... nimaš prav dosti šans ampak mislim da se da kaj narest... celo da ti bo uspelo prižgat kak ogenjček se mi zdi.. :D vso srečo navkljub ne najboljšim možnostim...

Trixi, hm hja ogenj rabi zrak ne... :D mal ga podpihaj pa bo... mislim da bi moralo tu it vse vredu... mrbit zdaj ne ve kaj bi s tabo kaka ideja bi mu koristila x;)x .

Tajči, hm nekje vmes... mrbit bo to na koruzi...

Sončk najbrž bosta brez težav dobila dodatni denar brez kredita od prijateljev... pa to, mrbit družine.

Luštna oddana blond bejba... (hm sam neki me moti na temu imenu :2src: ), hm nevem al je cilj neverjetno težek al pa bo kaj drugega pršlo vmes ker se boš fajn potrudila pa ti ne bo ravno uspelo...

Tinka, hm nevem če sta v dobrih odnosih bi šlo sicer pa se bo držala precej nazaj...

Nala hm no trenutno maš sicer neke prepreke ampak za prihodnost kaže pa najbolš :D :palec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino hvala za odgovor.... x;)x x;)x

... x:Dx na obziren način

si mi povedal.." da se mu fučka za mene " ... x:Dx x:Dx xcivx :O: :C: :xx!:

..upam, da bo res boljše na poslovnem področju-vsj tam malo več sreče - a velik dela ..... x:Dx x:Dx

Lep pozdrav.

lilija

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Hvala Nino :2src: !

Saj kuruza tudi ni slaba. x;)x

VSE JE V SPREMINJANJU KAJTI SPREMINJANJE JE POT, VSE JE V RASTI, KER TUDI RAST JE POT; IN PRAV VSE JE V LJUBEZNI, BREZ NJE NI NE POTI IN NE RASTI. (J.Eye)

Tajči http://www.smeski.com/razni/japan/pchocolate.gif

x?x Pozdravljen. Zanima me, kdaj mi kaj kaze bejbika (kaksen otrocicek)? Okoli mene je vse polno nosecnic, pa sem zacela malo premisljevati....hvala in lep dan, Lenčka.
Kar narediš drugemu narediš sebi...

Lencka :D Služba pa nosečnost :D hehe no grem pogledat da vidmo če bo oboje.... hm no "bejbika" še ne bo za enkrat... nasledne leto mogoče... povišica v službi je velik bolj realna opcija...

Tiggy na uč bi reku da bo s tega več kot prijateljstvo :2src: ...

:xx!: sm čist živčna...tale chat mi sploh ne gre od rok...pa sm se ful trudla...pol pa še tale vlja.net...se morm na vsake 30 sek. connestat na novo...vse dol pada :xx!:

Kar je pa najbolj neumno je pa tole ka se mi je danse zgodilo...(sem že pod eno temo opisala k sm misnla da bosta tm prerokovala...pol sm pa vidla da morm na chat)...no skratka...stanovanje, ki je bilo zdaj dokončno zmenjeno da ga kupiva midva z mojim fantom...je zdaj nastal problem,,,ker sat tu še dav ponudnika, ki bi ravno tako dala toliko denarja kot midva...zato bo licitacija...kdor več da ta ima.

Prosim te lepo El nino, daj i tu odgovori...kaj bova vseeno midva dobila tole stanovanje x?x

Si to ful želiva.

Hvala ti, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...