lilija 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 El nino imam eno vprašanje. Lepo prosim za odgovor. Jutri nameravam poslati vlogo oz. prošnjo za razpisano delovno mesto. kaj ti misliš?.......kakšen bo njihov odgovor? ali je kakšna požnost da me pokličejo na razgovor? je mojžno da dobim to službo? Hvala ze v naprej. Lp Lilija Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 El Nino, če se ti da, prosim poglej mal v karte za mojega otročka (predviden datum 30.12.). Kaj bo punčka al fantek, a bo zdrav,... Vse kar se ti bo pokazalo. Pa če bo res še letos, al bo raj januarski. Pa mogoče kaj bo pol z nami - ljubezensko življenje, služba,... A lohka sploh tok naprej predvidš? Hvala Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 el nino še tole... danes imam en razgovor za službo...kaj misliš...jo bom dobila Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 spet jest zdej se me ne boš več znebil kako pa kej kaže za tipa, ki ga že zelo dolgo časa nisem videla, in ga zelo pogrešam, bova kdaj prijatelja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2004 Sonček, težka bo mrbit bosta druga v vrsti bo blizu nevem men se zdi da ne ampak nebi bil presenečen če bi uspelo... Lilija mislim da do razgovora bi moglo pridet naprej pa hja težko... se bo treba fejst potrudit... Mašinca pusti se presenetit.... porod pa to bo potekalo brez zapletov.. celo zelo všeč ti bo nosečnost to ti povem to je tvoj del... njegovo življenje khm mrbit tud njeno ... pa počak da se najprej rodi da se dušca naseli pa to.... Sonček mislim da si dobila službo.. Tiggy... veš enim sam prijateljstvo ni dovolj... in mislim da s tem še dolgo ne bosta prijatelja.. sori... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mija 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Hojla El Nino! Bi please pogledal v karte kako bo z ljubeznijo v prihodnje in kako bo s šolo. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 nino; kdaj bo Lucifer tuki na Luni pokazal boljše razpoloženje?Nino; a znam bit jest srečen? al le nočem videt tega? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 hvala el nino. Na razgovor danes nisem šla...sem ga prestavila na ponedeljek, ker sem bila zelo slaba danes.Obljubili so da me obvestijo o uri...pa ni bilo nič potem...žal.Upam da me bodo vseeno poklicali na razgovor. Hvala in Lp,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2004 Mija hm envem kako bo z ljubeznijo utegne bit zdaj ena lepa priložnost sam pol pa po vsej verjetnosti še nek časa nič..., šola pa bo vredu... mrbit se ti zdaj zapleta ampak se bo razpletlo zarad "starih pridnosti"... 1Budala, Lucifer bo hm nevem no men se zdi da bo zelo kmalu spremenil svojo slabo voljo.... sam logika mi pravi da no way never..... ko moje srce zamrzne pa to.... Glede tvoje sreče pa malo več spontanosti in neumnosti ter malo manj zaprtosti, več socialnega življenja ljubezen pa to... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nala 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Hoj!El Nino,sorry,da zadnč nism bla glih blazno prjazna.Ok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nala 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Hoj!El Nino,sorry,da zadnč nism bla glih blazno prjazna.Ok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2004 Hoj!El Nino,sorry,da zadnč nism bla glih blazno prjazna.Ok? Hm nala roko na srce, kdaj pa sploh? hm ok forgiven and forgoten Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nala 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 OK,a zdej lohk pogledaš,kok bo with love?Prosim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2004 Love bo vsaj še nekaj časa zelo trdna in nespremenljiva zelo zemeljska nevem mogoče ti je to všeč in bo zate zelo dobro, če si pa samska pa ne kaže najboljš.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nala 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Škoda.Thank you,vseen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Tiggy... veš enim sam prijateljstvo ni dovolj... in mislim da s tem še dolgo ne bosta prijatelja.. sori... bom preživela ga bom kmal spet srečala? al naj raj kar pozabm nanj in začnem mislt na koga druzga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 nekaterim ni dovolj prijateljstvo? hm torej če sem prov razumela bi tip rad kaj več je jezen name (sva namreč imela manjši nesporazum) in bova to lako rešila (nesporazum) sm mu všeč? ok upam, da te ne sprašujem preveč :xx!: hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2004 je mal jezen nate in se ne bo kar takoj udau ampak ni problema vse se da pomenit in tudi to bo uspelo dokaj kmalu. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Nino ali Contesa! V temi fotke najdeta na strani 89 mojo fotko (mislim na tisto, ki ima dvojni okvir). Če jo človek dobro pogleda, (lahko)vidi v igri svetlobe nad mojo levo ramo neko bitje. Jaz imam o tem itak svoje mnenje, a imam nekaj prjatlov, ki so fotko(oz bitje) temeljito analizirali in nekateri v tem "bitju" vidijo takšno energijo, da so mnenja, da bi bilo bolje, da te fotke nikjer ne uporabljam (nekateri seveda mislijo tudi drugače - od tega, da gre le za igro svetlobe, do tega, da gre za "dobro" bitje ki želi, da obelodanjam neke stvari). Lahko kdo od vaju pogleda, kaj o tem bitju "menijo" tarot karte? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspankaaaa 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 pozdravljneni El nino , rada bi slišala tvoje mnenje. prosim V čeraj sem bila z družbo na pijači v lokalu, komor je prišel moj nekdanji fant, moja nekdanja ljubezen .... Imela sem občutek, da še med nama vedno nekaj tli ... ali se motim ? ko je šel mimo se je ustavil za par minut...saj je tudi on bil v sosednji mizi z družbo... ..spet sem zbegana.. pa on?..kaj razmišlja o meni?..o najini ljubezni? je mogoče ,da najina ljubezen ponovno oživi, da ustvariva resno vezo? hvala že v naprej. pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 supr torej, če se pobotava, bo med nama kdaj kej bolj resnega? hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 nino,eno vprašanje,mislim, da ni glih za sem, pa vseeno.se mi vleče en prehlad, že tretji teden, meni se ne zdi kaj resnega, samo me okolica prepričuje, da ni normalno. bi mogoče res morala k zdravniku? meni se ne zdi potrebno,.. klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megan 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Živjo a bi tudi zame pogledal?In sicer kdaj bo kak naraščaj ,in če bom kdaj kupila hišo LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DirtY 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Zdravo, prišel sem do nekih težav v ljubezenskem življenju. Daj prosim poglej če vidiš skupno prihodnost z mojo sedanjo punco? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.