Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Ojla El Nino!

1. A mi lahko poveš, kaj je s tem mojim dedcem? A se mu je čist odklopil al je to samo trenutno stanje in bo boljš? A nej ga pozabim in grem naprej?

2. Kaj pa moja nekdanja simpatija, ki mi obljublja sladoled? Me bo vsaj on kaj potolažil al bom morala počakati na kakšnega tretjega?

3. Pa ko že pišem...še tole....a nej še vztrajam v tej službi? Al nej zamenjam oddelek? Al podjetje?

Tnx!

LeilaniA

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good
Deli na socialnih omrežjih

"Vem, da danes bo srečen dan, to sem začutil že zjutraj..." je rekel enkrat nekdo...  xrosex

Zagotovo danes bom spet pijan tudi to se zgodi :D prava študentska pesem ful lepo jo je špilat ko človek ni najbolše volje... :D

LeilaniA 1.Čist sam trenutno stanje... bo v prihodnje mal drač kot prej ampak velik boljš kt zdej...

2.Tole ogromno obeta, lahko probaš, ampak men se zdi da nau nič s tega...

3.Hm hja velik več bi rada, zdaj je priložnost da menjaš oddelek če se ti zdi... nevem če bi menjala službo... razmisli stvar, vem sam da se ti bo vredu izšlo...

Damjanas, Če se ti tako zdi vsekakor je pravi.... zdej v bližnji prihodnosti boš meu precej sreče s tem, pol mal naprej pa se lohk pojavijo problemi...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

pozdravček......

že nekaj časa sem prijavljena na forum,pa sem se komaj sedaj "opogumila" kaj napisat. x:Ix

El Nino.....kaj praviš na mojo partnersko zvezo....?Kje sem?

Hja tkole toby, začetna navdušenost je najbrž minila, čeprav tale zveza ima zelo dobro podlago (ujemanje in podobne zadeve) trenutno je malo bolj hladno v prihodnosti bosta pa začela na stvar gledat mal drgač in pol se bo pa začelo tisto "zares"... :D na kratko dobr kaže, dolgoročno
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

heh, ti maš vedno prav(cankar...in ostalo :palec: ) tisto, za kar sem ti sms poslala, pa so bile bolj moje crazy ideje...ki potem vse zamešajo xrolleyesx

ok, o tem, če bom sprejeta sem tak že ful dolgo prepričana da bom... x:Dx

je pa nekaj drugega: kako kaj kaže z našim razredom, še dva dni smo skupaj, kaj pa potem....se še bomo veliko družli...ali niti ne?

Lp x;)x

Hja nevem moje izkušnje so da pol sem se sam še z enim sošolcem velik družil k je bil še naprej sošolc in zdej ko ni več ga mal pogrešam... hehja, sošolci in sošolke pridejo in grejo prijatelji ostanejo... nimam kaj v karte gledat tukaj... al čem ? nevem mislim da ne morem preveč sem odločen da to povem....

Varja Če boš sledila intuiciji in bila ognjevita v tem iskanju... mislim da je kar velika možnost da ti bo uspelo... dobro si oglej cilj in napad...

:vragec: evo, se vadim v ognjevitosti. x:)x hvala ti za tole, sem šele sedaj opazila, da si odgovoril. no, 38 strani na tej temi, niti ni lahko najti vseh odgovorov.

bom držala pesti tudi za pbrbra, ki ima podobne probleme :palec:

Hvala ti El Nino... x:)x

tudi sama se prepričujem v to smer,...kar si napisal.....

Pravim si..."življenje je lepo".....ampak moja polovička si je glede tega trenutno malo premislil.

Danes je sploh hud dan.....in mislim,da bo še cel cel teden..... :sori:

Eh, Nino,...

mene pa sam zanima, če kdo kej dost name misli? :8):

Ful pogrešam koga ob seb,... se bi mal crtljala... x:o)x x:Xx :8):

Če pa tvoje karte pravijo ne, pa mi prosim povej kdaj pride kaki taki frajer v moje življ., ki bo kdaj tud kej name pomislil? x;)x x:o)x x:Dx Pa zanima me tud, če ga bom spoznala preko dela?

Thx

LP x:)x

Cao Nino x:)x

mene pa za sluzbo zanima.....se nakazujejo ene spremembe, pa me zanima ce bodo ugodne zame

Pa se ljubezen me zanima....bo kej iz tele moje avanturce? Trenutno pustosi tak vihar v mojem srcku, da sem cist zmedena x:Ix

Hvala ti x:)x

Hojla,

vse tko kaže, da ti moram zastavit še naslednje vprašanje:

A me bodo res izselili iz sobe? Če ja, al bodo še katero drugo osebo premaknili na drugi konec (in bom v zgornjem štuku pol sama)? al bom samo jaz tista? xrolleyesx

Konj, jaz mislim da nekdo dosti nate misli :D morda imaš prav da je iz službe, če ni s faksa.... hm no ta sfera bolj :D in bo nekaj s tem...

Soncica Služba bo vredu, sicer bodo visoka pričakovanja od tebe, in ne boš dosegla vsega bo še vedno dovolj...

Lara26, hm ne bodo šli vsi izpiti načrtovano, bo treba še mal delat na tem..., mislim da bo tisti kamp zelo pogojen s temi izpiti... hm nevem če boš šla.. Služba definitivno bo.

Konj, Zgleda da je stvar res nujna te bodo preselili vendar bodo poskrbeli da ti bo prav... poskrbi mal za to da se bodo strinjali tud s tovjim pogledom...

Tiggy, hja začetek bo težek, ampak bo z boljšga na boljše....

Še za vse ostale obvestilo ! ! ! Js pa contesa sva vsak četretk pa soboto na chatu in odgovarjava v živo in privat... tko da če kdo hoče pridet sva že gor... x:Xx

El Nino!

Name si pa kar pozabu? :C:

se mi zgodi včasih tudi to sorči sorči :D bom takoj popravil kar se da popravit dobiš posebno pozitivno napoved x;)x

Ljubezen... :D zelo lepo če si že s kom bo veza trdna vseen pa bo pihal nek svež veter... in če nisi z nekom v zvezi, pol bo tale svvež veter prinesel kaj... to bo kmalu morda poleti morda konc poletja :D

Za študij spet samo najlepše gre tu.. :D definitivno bo sicer treba začeti znova ko boš to opravila novo leto in tko naprej ampak uspešno bo vse tisto kar si pripeljala in za kar si se potrudila, bo pa naslednje leto zelo zleo primerno za nadoknadit... pa to ....

Počitnice v italiji hm ne vem če se bo to zgodilo....

oona / :D nova ljubezen bo čist vredu, in če sta dve mislim da se še nekaj časa ne boš odločila... zbrala pa boš bolj zemeljskega tipčka...

oona / :D nova ljubezen bo čist vredu, in če sta dve mislim da se še nekaj časa ne boš odločila... zbrala pa boš bolj zemeljskega tipčka...

Juhuuu... xsmx

Sem ti full hvaležna x:Dx

Dum spiro, spero.

Konj, jaz mislim da nekdo dosti nate misli :D morda imaš prav da je iz službe, če ni s faksa.... hm no ta sfera bolj :D in bo nekaj s tem...

Hmmm... tlele neki ne štima...ne vem al sem te jaz mal zavedla z vprašanjem al je kaj drugega...

Me je kar mal iz tira vrgel, ko sem tole prebrala. :O: :o|o:

Fora je, da se mi že kar nekaj časa nekaj dogaja (tam od začetka pomladi recimo)... namreč ne vem al se mi venomer hoče nekaj kolcat ali pa se mi spahuje... x:Dx x:o)x Al pa oboje skup naenkrat. Meja je tolk zabrisana, da enostavno ne morem razločit.

In ne vem ali nekdo tolk name misli (če to sploh res vpliva na kolcanje x:Dx ) ali pa se mi vseeno bolj (malo na drugačen način pač) spahuje... kar bi bila lahko posledica težav z želodcem pred 2 mesecema. Ne morem pogruntat kaj bi bil lahko vzrok oz s čim bi bilo to povezano,... xrolleyesx Ni nobenega pravila, ... samo so pa dnevi, ko je to kar pogosto....in že skor moteče. No, hehe ..da ne dolgovezim.. zato sem te bolj ali manj v šali vprašala, če kdo kej dost misli name.

Ne verjamem, da je ta oseba povezana s službo (oz faxom)... ker delam komaj en teden,... "kolca" se mi pa že vsaj 2 meseca... ??

Poleg tega ločujem poslovno in privatno življenje... Tko, da ne verjamem v ljubezen s kakim sodelavcem... me tud nobeden ne privlači v ljubavnem smislu... Imam pa pri delu stik z ljudmi, in ga bo v prih. baje še več (teren)... zato me je zanimalo, če bom tako prek dela kdaj naletela na kakega zanimivega tipa?

No, samo toliko sem morala pokomentirat...

Selila se pa zgleda res bom iz sobe,... samo ne vem zakaj se jim tolk mudi xrolleyesx . A je zadaj kakšen skriti razlog, za katerega jaz še ne vem???

Ah, men je zdejšnja soba cool, tko da se bom težko prestavila ven. :xx!:

Če se ti da, lahko pogledaš vmesna vprašanja,... Ne glede na to, pa ena velika hvala x;)x

hja vmesna vprašanja se boš mogla mal potrudit da ne boš sama letela gor... hm sicer pa tisto kolcanje... nevem men se kolca ko kdo misli name :D ampak to je stvar vere in ne kakega bistvenega dokazljivega dogodka... hja sicer pa ljubezen gre skozi želodec če maš dežave z želodcem se mal ustavlja... :D

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...