LeilaniA 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Ojla El Nino!Hvala za tvoje odgovore....sam neki me zanima...Si napisal, da bo z mojim dragim v prihodnosti bolje (ker je trenutno bolj kriza)...a je to kaksna daljna prihodnost, ker men se nc ne zdi, da bi se kej popravlal. Sploh pa ne vem, a je njemu v interesu, da se kej popravi.Lp, L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 Hja sori, daljna prihodnost res ni preveč svetla... pravzaprav temna.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 El Nino......sorry ki spet težim.... saj si mi že napisal odgovor na moje vprašanje.....pa vendar..... vsak dan imam slabši občutek glede tele moje zveze....no,mal lažem,so tudi dnevi,ko kaže na boljš... kaj praviš....a se bo tole kmalu razpletlo .....po vsem tem,kar sva si ustvarila,se bojim,da je tolk padel v krizo,da bo res kar odšel.....? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 Mislim da je še velik stvari ki jih lahko narediš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadi 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 El Nino....NUJNO!!!!Ljubezen!!!??? Ena taka, ki je malo bolj daleč od mene a blizu srca??!!! PROSIM!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 lep pozdrav!mene pa zanima kaj mi kažejo karte na področju službe. se kaj sveti ,al samo temni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 El Nino...a pol kar za locitev vlozim :o|o: Sej zdej ti bom pa nehala tezit....Sam se to mi povej, zakaj mi sumniki ne delajo.... L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mateja-matejka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 El nino..hja, me mantra "firbec".. ..daj povej mi prosim kaj pravijo te tvoje karte danes za moj študij:-bom uspela to stvar dokončati in zgovarjati do sredine julija??'?? :o|o: ..daj prosim poglej še kaj ti karte pravijo za ljubezen v prihodnjih dneh, mesecijh. El nino lepo se imej in uživaj na soncu lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 Hja nadi... te čist razumem s tole na daleč, sicer karte so lepe, ampak taka reč je zmeraj težka... vso srečo Skwo, zelo se svetli Leilana, tolk slabo pa vseen ni... bosta pršla skoz to... Mateja&Matejka.. študij bi moral uspet, Ljubezen bo pa pol z zamikom... Jeseni morda... kaj bolj zanimivega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Jaz ma spet eno vprašanje Kako kej spet kaže ljubezen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 hja dečko ravnokar sem ti na OS odgovoril Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pbrbra 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 El Nino!Zanima me, kako bo v službi v preostalem delu leta? Lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 El Nino!Zanima me, kako bo v službi v preostalem delu leta? Lp! hja nekako ravnovesje bo dobro slabo prot koncu bo slabše vmes bo boljše, nič bistvenega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 vstau boš z "desno" nogo.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Kako kej spet kaže ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 Kako kej spet kaže ljubezen lej no lej kera lepotica je pršla v moj brlog... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 samo skozi okno sem pokukala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Skwo, zelo se svetli a se sveti tako močno,ker se bliska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 El Nino.....zgleda,da mene karte ne marajo....... :xx!: vse je šlo v tri krasne.....danes sem verjetno že samska....odhaja....... e,kako gnilo se počutim....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 El Nino.....zgleda,da mene karte ne marajo....... :xx!: vse je šlo v tri krasne.....danes sem verjetno že samska....odhaja....... e,kako gnilo se počutim....... pomeni da ti je namenjeno kaj boljšega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 El Nino! Plizzz , kdaj bodo bobni, bodo še ta teden ali je tip čist pozabil na mene :o|o: ?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ohoj El Nino.....dej prosim, še meni v karte malo poglej, pa mi povej koliko časa bo moj tip še takole tečen :xx!: hodil po svetu?! Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2004 Kristalka... bodo bobni... sam nevem če že tateden... Žaža, ne bo dolgo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Hvala El Nino , jutri ga grem poklicat Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Žaža, ne bo dolgo... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.