Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

El nino pomagaj!

Sem že čisto obupana...

A bom dobila kdaj redno službo? Saj preko študenta nekako gre, ampak v nedogled to ne more trajati.

Na obzorju je zaposlitev, ki bi me zanimala. Ali imam kaj upanja?

Ali se bom zaradi službe selila v drug kraj?

Se ful zahvaljujem za odgovore.

Deli na socialnih omrežjih

happy nebi dal roke v ogenj da si ampak morda pa res si ;) kar dobr kaže,

cati, hm zaenkrat bo še kaka službica dve prek študenta, pol pa morda pride celo selitev ja... ampak boš tam kjer ti bo bolj všeč...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

lahko še men poveš, kje ga biksam, da mi ena stvar nikakor ne uspe, pa kaj bi morala nardit da bi šla ta realizacija končno skozi, prosim. xrosex

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

tiggy hja sporočilo bi moglo pridet sam ne še prav takoj...

Amis, načrt je kul, bo pa treba bolj se potrudit, več dela notr, in več energije....

Star12 :D hehe morda pa je ta tvoj prijateljček če se tako trese kaka ljubezen vmes? no nevem bom kartice pogledu, hja tista tvoja prava ljubezen še ni tako blizu, ampak hja tvoj prijatelj... nevem najbrž ga je tebe strah... ful bi ti neki rad povedu xsrcx x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

pismu ja mi je kar mal x:Ix ko vidim da koga pozabim, čist nenamerno pozabim in če kdaj pozabim pa da komu odgovorim pred vami to pomeni da sem pozabu me hitr spomnt sam se težko... spomnim na nekaj kar pozabim xDDx

Hja soncnica, ljubezen čist nič posebnega mal vroče mal hladno pa še mal hladno pa še mal vroče.... če si v kakem razmerju dokaj nespremenljiva zadeva, če pa nisi, pa utegneš čez nekaj časa dobit lepe priložnosti....

tiggy hja sporočilo bi moglo pridet sam ne še prav takoj...

ne takoj...

par dni, en teden? xrolleyesx

en teden mrbit...

OJLA.

Odgovoril si mi ze, da ne bi dal roke v ogenj, a da je mozno.

Ker se datum priblizuje in moja nestrpnost povecuje.. Je mozno, da sedaj karte kazejo ze kaj vec o moji (ne)nosecnosti?

Hvala

:D nič konkretnega... lej sej najbrž bo ampak ne bit razočarana če ne bo... be happy kot tvoje ime predlaga...

nisem prepričan da prav razumem tvoje vprašanje ampak :vragec: odgovor sledi zdej polet bodo lepe prilike pol pa še dolg časa ne..

Ehja na chatu js pa contesa šlogava četrtek je in ura je devet kdor želi lohk pride :D

Upam,da ne bo zostalo samo pri priliki,ampak tud kakšna akcija pride vmes :vragec:

Drugače,El Nino,bi pa bilo zelo pošteno zame če bi trajalo več kot poletje. x:Dx

In kaj ljubezni vmes?Bom dobila eno veeeeelikoooo porcijo? x;)x x:Xx

xrolleyesx Hojla xrolleyesx

x:Dx Ko že vedežuješ,kaj ko bi še meni :palec:

V ljubezni sem čisto na tleh,kaj mi kažejo karte x?x

lp,D :wub:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Hja tolk natleh pa tud ni ljubezen :D poglej mal gor... in boš videla da priaja nekaj v tvoji smeri... :D z vso ljubeznivostjo...

Hja tolk natleh pa tud ni ljubezen :D poglej mal gor... in boš videla da priaja nekaj v tvoji smeri... :D z vso ljubeznivostjo...

x:Xx Ko bi bilo to res,čisto sem obupana :V: ,še s tistim,ki ga imam najraje mi je danes prekinil telefonsko zvezo :C:

:palec: nobenemu moškemu danes ni več za zaupat :V: :V:

:?: :P napiši mi kaj lepega x!x

lp,D :wub:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

evo mene spet..... x:Ix xDDx

El Nino.....pač je ratal,kar je ratal glede moje zveze......kaj pa zdej?

a se bo spametoval pa prišel k sebi in nazaj domov.....ali je to definitivna njegova odločitev? :xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...