Happy 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ojla Nestrpno pricakujem naslednji teden, saj upam, da sem zanosila. Morda mi lahko ti malce olajsas nestrpnost in mi poves ali sem noseca ali ne.Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cati 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 El nino pomagaj!Sem že čisto obupana...A bom dobila kdaj redno službo? Saj preko študenta nekako gre, ampak v nedogled to ne more trajati.Na obzorju je zaposlitev, ki bi me zanimala. Ali imam kaj upanja?Ali se bom zaradi službe selila v drug kraj?Se ful zahvaljujem za odgovore. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2004 happy nebi dal roke v ogenj da si ampak morda pa res si kar dobr kaže, cati, hm zaenkrat bo še kaka službica dve prek študenta, pol pa morda pride celo selitev ja... ampak boš tam kjer ti bo bolj všeč... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 ojla bo težko pričakovano sporočilo prišlo, ali ga splog ne bo? lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 lahko še men poveš, kje ga biksam, da mi ena stvar nikakor ne uspe, pa kaj bi morala nardit da bi šla ta realizacija končno skozi, prosim. xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Star12 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 OjlaZakaj je moj prijatelj tako skrivnosten in se trese v moji bližini? A ga je česa strah? Kdaj bom spoznala svojo resnično ljubezen - časovno gledano? Hvala na odgovoru Citiraj Simona-simsi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 tiggy hja sporočilo bi moglo pridet sam ne še prav takoj... Amis, načrt je kul, bo pa treba bolj se potrudit, več dela notr, in več energije.... Star12 hehe morda pa je ta tvoj prijateljček če se tako trese kaka ljubezen vmes? no nevem bom kartice pogledu, hja tista tvoja prava ljubezen še ni tako blizu, ampak hja tvoj prijatelj... nevem najbrž ga je tebe strah... ful bi ti neki rad povedu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Cao Nino sm te ze zadnjic sprasevala, kako kej ljubezen, pa na zalost ni blo odgovora A lahko zdej vrzes karte pa pogledas kako kej srcne zadevce? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 pismu ja mi je kar mal ko vidim da koga pozabim, čist nenamerno pozabim in če kdaj pozabim pa da komu odgovorim pred vami to pomeni da sem pozabu me hitr spomnt sam se težko... spomnim na nekaj kar pozabim Hja soncnica, ljubezen čist nič posebnega mal vroče mal hladno pa še mal hladno pa še mal vroče.... če si v kakem razmerju dokaj nespremenljiva zadeva, če pa nisi, pa utegneš čez nekaj časa dobit lepe priložnosti.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 tiggy hja sporočilo bi moglo pridet sam ne še prav takoj...ne takoj... par dni, en teden? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 tiggy hja sporočilo bi moglo pridet sam ne še prav takoj...ne takoj... par dni, en teden? en teden mrbit... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 en teden krasno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Happy 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 OJLA. Odgovoril si mi ze, da ne bi dal roke v ogenj, a da je mozno.Ker se datum priblizuje in moja nestrpnost povecuje.. Je mozno, da sedaj karte kazejo ze kaj vec o moji (ne)nosecnosti?Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 nič konkretnega... lej sej najbrž bo ampak ne bit razočarana če ne bo... be happy kot tvoje ime predlaga... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Happy 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 OK, hvala. Happy sem pa itak vedno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 ...ljubezen?.... - ne vem če prav to potrebujem...pa bi bila mogoče namestu....samo kdaj se bom "pošteno" (zame!!!) dala *o* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 nisem prepričan da prav razumem tvoje vprašanje ampak odgovor sledi zdej polet bodo lepe prilike pol pa še dolg časa ne.. Ehja na chatu js pa contesa šlogava četrtek je in ura je devet kdor želi lohk pride Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Upam,da ne bo zostalo samo pri priliki,ampak tud kakšna akcija pride vmes Drugače,El Nino,bi pa bilo zelo pošteno zame če bi trajalo več kot poletje. In kaj ljubezni vmes?Bom dobila eno veeeeelikoooo porcijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 To bo nora ljubezen in dobiš svojo veliko porcijo kar boš sejala to boš žela Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Saj itak nisem normalna (nora ).O.K.,da vem da bo tokrat zares vroče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Hojla Ko že vedežuješ,kaj ko bi še meni V ljubezni sem čisto na tleh,kaj mi kažejo karte lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Hja tolk natleh pa tud ni ljubezen poglej mal gor... in boš videla da priaja nekaj v tvoji smeri... z vso ljubeznivostjo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Hja tolk natleh pa tud ni ljubezen poglej mal gor... in boš videla da priaja nekaj v tvoji smeri... z vso ljubeznivostjo... Ko bi bilo to res,čisto sem obupana ,še s tistim,ki ga imam najraje mi je danes prekinil telefonsko zvezo nobenemu moškemu danes ni več za zaupat napiši mi kaj lepega x!x lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 evo mene spet..... El Nino.....pač je ratal,kar je ratal glede moje zveze......kaj pa zdej?a se bo spametoval pa prišel k sebi in nazaj domov.....ali je to definitivna njegova odločitev? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pbrbra 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 El Nino! Kako kažejo karte v zvezi s službo? Se bo kaj sprostilo? In nov projekt, ki bi naj stekel? Kako se bo obrnilo? Hvala za odgovor in lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.