Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Angel came down from heaven yesterday,... :D no to je blo neki lepega za Dadiko... hja ženskam tud ne gre zaupat... :D zdaj pa mal bolj resno...

Toby, hm hja precej njegova odločitev... ampak kaže dobr...

Pbrbra, dobr se bo obrnilo... :palec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljen El Nino,

No, če boš imel čas, bi te prosila, da pokukaš, kako zanesljiva sta moška, ki me vabita v neko poslovno sodelovanje.

A je projekt izvedljiv in a mi bo koristil?

Če pač lahko odgovoriš, bom vesela.

Hvala in v vsakem primeru vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Pozdravljen El Nino,

No, če boš imel čas, bi te prosila, da pokukaš, kako zanesljiva sta moška, ki me vabita v neko poslovno sodelovanje.

A je projekt izvedljiv in a mi bo koristil?

Če pač lahko odgovoriš, bom vesela.

Hvala in v vsakem primeru vse dobro,

Mihela.

:vragec:

ti kr jst povem:

che bosh hotla met (od obeh) manj kokr 250 eurou.....

nau nch

k bosta rekla:

"Baba je prepocen!!"

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Lep pozdravček El Nino...

Mene že dolgo ni bilo na forumu...Ma vseeno bi te nekaj prosila...

Delam srednjo zdravstveno šolo v Lj ob delu.Manjka mi do konca šole še za dober letnik in me zanima,če bom uspešno končala šolanje in imela možnost za nadaljni študij na visoko šolo:))

Hvala v naprej in upam,da bodo karte pozitivne:))

Lp...smajcica

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

Mihela... men se zdi ful dvomljiv ta projekt... pa še aakhut je pršel vmes ;) slaba znamenja...Hm bistvenega dobička ne vidim v tem...

Smajcica ;D Tole vsekakor bo pol nadaljni študij na visoki šoli, je pa še vprašljiv mislim da se še nisi odločila... se pa boš kot ti bo velelo srce in to ti bo uspelo...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, enkrat sem te ze vprasala za ljubezen, vendar takrat ni bilo nic "aktualnega" (pri meni)...sedaj pa mislim, da se mi odpirajo neke nove moznosti za sreco v ljubezni-zato te prosim, ce mi lahko pogledas kako bo s tem!Ze vnaprej ti hvala za odgovor, lp

Star12 :D hehe morda pa je ta tvoj prijateljček če se tako trese kaka ljubezen vmes?

O tej zaljubljenosti ne bi vedela nič x:Ix . Je že tako, da nama tukaj, v tem življenju ni usojeno biti skupaj. Toliko o mojem čutenju x;)x

Jaz sem prepričana, da je nekaj drugega.

O tem, da bi nekaj rad povedal, pa niti ne dvomim, sam mu očitno neki šteka, pred tem, da bi. Ne upa si, strah ga je.No pa dober, sj zdj ko to pišem bi res lahka blo kot si ti napisal x;)x .

Sj konec koncev - moški in čustva xDDx . x;)x . Mi intuativno zaupaš, v katero področje naj pri njem "drezam". x:Ix

Hvala.

Lep dan in vikend

Simona

Simona-simsi

Medvedka.... tukaj bi se lahko kaj dogajalo ja :2src:

Star12 Haha če bi to vedu bi bil emocionalni genij... ampak ne vem :8): lohk te potolažim da ti bo uspelo.. s tem sam mal drgač glej na stvar intuicija mi pravi da ne drezat..., ampak kaj pa js vem mam svojih ljubezenski težav čez glavo dost tko da ne bom zdaj tebi svetoval kako in kaj.... x;)x

El Nino hvala...to sem želela slišat:)))

Res je ,da se nisem še definitivno odločila,ker je veliko faktorjev v službi ,ki odločajo o mojem nadaljnem šolanju.,jaz le si želim in čutim ,da mi bo uspelo doštudirat tudi visoko šolo in s tem napredovat v službi,kjer delam sedaj.))

Še enkrat iz srca hvala:))

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

x:Xx

el nino...daj mi prosim poglej za službico...jaz ima jutri in pa v sredo razgovor...sem se pa v zadnje prijavila na kar nekaj oglasov...

Kaj misliš...kako bo s temi razgovori.

Še eno vprrašaje...fanta so odpustili iz službe...sedaj pa so dali oglas za produktnega vodjo...on pravi, da bi mu ta služba zelo ustrezala...pa še podiplomca dela v tej smeri (elektr. bančništvo) kaj ti misliš, da bi mu lahko uspelo x?x

Hvala in Lp, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Huhu :D sonček, hm pr teb bojo kar problemi s temile oglasi in to, mrbit bo kakšen če jih je dosti.. tvojmu tipčku pa velik boljš kaže, mislim da mu bo uspelo... tebi pa če ti zdaj uspe... mogoče preveč v prihodnost pa nebi računal...

katjusa, a misliš da more vse ona narest morda pa lahko kaj tudi ti.... sicer pa s tega še nekaj bo, tvoj usojeni je pa tko al tko še zlo daleč...

Huhu :D sonček, hm pr teb bojo kar problemi s temile oglasi in to, mrbit bo kakšen če jih je dosti.... tebi pa če ti zdaj uspe... mogoče preveč v prihodnost pa nebi računal...

vau hvala sem vesela, če se bo za mojga fanta uresničilo, super x:)x .

A zame pa takole misliš...samo a to pomeni, da še tako zelo dolgo ne bom dobila službe al kaj...ker zdaj bi bil res že skrajni čas...

Daj prosim te El nino, daj malo bolj detaljno poglej za tole mojo službo, ker sploh ne vem kako naj...več kot to da se prijavim na oglase in da grem na razgovore...saj kaj pa naj več naredim...ne vem...mogoče kakšen nasvet...kaj pa vem.

Dadika ;) počasi ampak zagotovo....

Sončk, Hm ja lej tkole je situacija... boš dobila službo ampak so ovire na poti ki jih sicer boš premagala... tisto zadnjič, je najbrž posledica vprašanja k ne bo največ teh oglasov uspešnih....

hej el ninčk x;)x

zdej pa sam še to...kater letni čas misliš da dobim tole tako težko pričakovano službo x?x

a to še zdaj v poletnem času, potem bolj jeseni, pozimi...kdaj...vsaj cca.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...