Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Dirty, tkole čis na blizu se ti ne obeda nič posebnega... zdej je treba mal počistit... pol pa počas spet...

Sončk, čez tri mesece se mi zdi... to bo lih nekje konc poletja? lahko pa da bo tudi prej...

Klavdija... Hm nevem men se tale nova služba ne zdi tako fajn, če si prepričana te tko al tko ne bom ustavljal... bo pa kar sprememba...

Aira, ti nimam pojma zakaj bi bil jezen nate, ampak ne more bit nič resnega, se bosta vse pobotala...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

ja, je vprašanje ali biti v fajn službi z malo plačo ali v slabi službi pa 3x plača, če misliva isto službo..

preko meje.

vleče me preko meje, ker imam tam še neke neurejene zadeve.

Neurejeno očetovstvo, preživnino; bom to sploh kdaj rešila? Trenutno, priznam da nimam volje za to.

In še nekdo je tukaj, ki mi je sedaj blizu in daleč hkrati. Če zamenjam službo, se oddaljim tudi od njega, si zbistrim glavo. Sedaj hodim po robo prijateljstva, se igrava igro.. Ali je to le igra, ali lahko kdaj nastane kaj več?

saj vem, da sem bila dolga,

ampak je toliko tega, kar me teži....

klavdija

El Nino:

Bom naredla izpit za avto,ko ga bom imela spet?

Cilji,ki sem si jih dala v zvezi s faxom,koliko % jih bom uresnicila??

SO kaksne moznosti,da bo kaj vec s fantom kateri mi zapolnjuje misli?

Najlepsa hvala!

Klavdija sploh ne vem kaj natanko misliš vprašat no, tisto lahko postane kaj več....

Lara26 hja slikce še zdaj ne vidim.. .:( dal sem jo gor pa že zdavnaj sem že pozabil kako zgleda.... ;) naslov mislim da je smeječesolzice... no anyway naredila boš kolikor bo v tvoji moči s tem boš zadovoljna ampak to ne bo vse... in tisti wiehl (kje je to btw) mislim da ne bo prišel v plan..

Cukr... hm nevem neka majhna reč bo s tvojim izpitom, kaj pa vem po eni strani kaže ful dobr, po drugi pa mal pazi na hitrost..., fax prbližno 80%, vse možnosti maš za tega tipčka...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

xDDx Hvala,El Nino xDDx

x:Ix Še eno me zanima,ali naj tej osebi, na katero mislim verjamem x:Dx ali bo še kdaj tako ,kot je bilo x?x

Lp,D x:Xx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

El Nino,

evo mene spet. Tokrat trenutno brez ljubezenskih tezavic xsrcx

Spet me zanima, a bomo ze koncno prodali nepremicnino al ne? Zdej mamo spet enga hudo zainteresiranega kupca...A bo vsaj do septembra x?x

Tnx,

L.

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

Leilana, če je hudo zainteresiran pol prodajte... k js ne vidim dost drugih opcij... sicer pa se tale stvar lahko zavleče krepko v zimo....

Smooky služba trenutno ne kaže najboljš, bo pa postala bolj razgibana.... ljubezen pa utegne bit najmanj zabavna :D x;)x

Smooky služba trenutno ne kaže najboljš, bo pa postala bolj razgibana.... ljubezen pa utegne bit najmanj zabavna :D  x;)x

Kako ne kaže najbolj? Saj ne vidim nekih korenitih sprememb na tem področju, služba bo še sigurno do konca leta, zanima me kako bo pa naprej?

Kako to misliš da ljubezen utegne bit najmanj zabavna ?

Smooky to mislim tako, služba bo postala bolj zanimiva, ljubezen bo pa vsaj zelo zabavna če ne še kaj več :D

Aha, ker se tudi sam ukvarjam malo z vedeževanjem in kot sam veš da sam sebi ne moreš vedeževat (ker nisi objektiven sam do sebe) in ker so meni karte pokazale čisto nasprotno kot pa je bila tvoja prvotna interpretacija.

huhjej prmejdunej zdej pa ste navalili... :eek: se vas kar mal izogibam.. pa vas je sam še več :( huhjej... no pa pejmo po vrsti...

Ironično potegnem vn karte... zate smoky pa so spet iste kot sem jih včeraj.... bemu nevem al slabo premešam al pa se tle usoda igra.. ja morda imaš prav morda kažejo zanič, ampak to je že mimo, kar se tvoje ljubezni tiče, in prihaja bolj sproščeno obdobje.... takoj za tem ko zdaj razmisliš mrbit malo bolj osamljen zdele... ampak pol bo pa kul in razgibano ter zabavno da se tko reče...

Vanja, hm pomoje maš prav to je kar pravo zate... ti bo všeč, in ti boš všeč njim.. ;) vso srečo ti dam še za na pot..

Sneguljčica, Hm ja tvoji izpiti trenutno lahko daš 110% od sebe, sam učenja je pa bolj malo na tem moraš še velik narest..., Vozniški ni problema ti bo uspelo.... tvoj tipček... Hm zelo pašeta za skupaj sam bosta morala se velik pogovorit o stvareh kaj vama je pravzaprav všeč in treba..., mal drgač povedano problemi v glavah sožitje v srcih..

Pomlad... hm kaj pa vem očitno bo še kar dolgo sušca, morda si preveč primiru, premal iščeš kako priložnost... hm kaj pa vem trenutno ni nič sprememb na obzorju :sori:

Tanča... Odlično se boš pripravila na popravca in ga tud odlično naredila... morda celo s trojko kdo ve ....

Mala1 :D Mislim da je bla morda še je, še ena zrven, ampak se mi zdi da imaš še velik možnosti... sicer pa vprašaj ga...

Ej, El Nino -

lahko postane, ali bo postalo?

Ej, El Nino -

Ej, El Nino -

me je namreč strah, da bi prehitro pokazala čustva, ker za zdaj mi je bil najboljši prijatelj in opora vedno, ko sem oporo rabila. Ne bi rada na nepremišljen način izgubila prijatelja. se pa vleče to že par let, in včasih se mi zdi, da mu je kaj zame, spet drugič mislim drugače,......

Ne vem pri čem sem.

Pomagaj prosim.

klavdija

Hvala. Se popolnoma strinjam, da sem preveč na miru. Sam sem pa kr mal žalostna zarad tvojega odgovora. Se bom potrudla, da ne bom pri miru, pa te bom pol še enkrat vprašala. xrolleyesx

LP Pomlad

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...