Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Drage dame, spet sem z vami.... :D

Hm po vrsti

Klavdija mislim da bo kaj postalo, ampak ne vem al zarad tvojih čustev al karkoli druzga....

Pomlad... ;) ok bomo vidli kako bo kaj s tvojo prihodnostjo pol....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Lara, jar verjetno je nevem kako boš s časom ampak to že bolj možno... zdej pa še jaz zate eno vprašanje a poznaš larino pesem?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Poznam.  x;)x

..in mi je všeč..

..in hvala še enkrat.

kdo pa igra/poje to .. kako je angleški naslov? x;)x

x:)x oj, El nino mi prosmi pomagaš, pal pogledaš v prihodnost x;)x prosim x:Ix x;)x

* nimam fanta, zanima me kaj vidiš v ljubezni...zmedo, neodločnost, neiskrenost, probleme...... kako bo v ljubezni v prihodnje, mogoče kaka lepa veza, ali nebo v poletju nič pametnega??

* kaj pa moj študij...mi bo uspelo to vse uredit v času do počitnic, sredine julija ali? kako bo kaj s to stvarjo?

Prosim in hvala ti v naprej :palec: :palec:

Lp

Hja čeprav si ful nekam pesimistično glede ljubezni, hm boš morda celo presenečena da ne bo tako brezveze to poletje... čeprav najbrž nič bolj resnega... glede študija boš pa pridna in bi večina stvari morala iti...

hvala za tvoj trud x:)x x;)x

ja pa saj te ljubezni :O: :O: ... neprestano neko "ugotavjanje" in tehtanje. :xx!: .. ni čudno, da sem pesimistična, če pa se mi v zadnejm času dopadejo sami taki fanti, ki imajo punce oz. že kr resne veze ... čeprav nisem imela nikoli navade, da bi komu "hodila v zelje" :xx!:

.... prosim, da še malo pogledaš ... :eek: xDDx

...sam povej mi.... ali bom v tem - kaj vidiš ti mogoče " drugi "potač - "igračka" za popoldneve ali bova oba samska, a bo vsseno sam mal avantura??... bi naj bil starejši.....ali celo ljubezen iz preteklosti??? xDDx

Lepo, samo da bo študij v redu, ostalo pa bo že :palec:

Lp.

Mala1 :D Mislim da je  bla morda še je, še ena zrven, ampak se mi  zdi da imaš še velik možnosti... sicer pa vprašaj ga...

El Nino, hvala! x;)x

V bistvu ni nekih priložnosti, da se srečava, edino čist naključno, zato ga ne morem kar tako vprašat. In tudi pobude ne bi mogla dati prva.

Ne vem...

Se vidi iz kart, če bova kdaj par?

x:)x

El Nino- da spet malo pokukam k tebi... zdi se mi čudovito da nam tukaj tako prijazno nudiš svoje nasvete in "videnje" - prav tako Contesine "napovedi" ki so me že večkrat totalka osrečile xloveyx xloveyx - sta prava dva sončka x!x xsrcx x:Xx xsrcx

Sponka, hja dobr bo šla ta stvar skoz s tipčkom, sam a to zdej pomeni da bosta skupej, al pa da ne boš hodila v zelje, to se pa ti odloči...

Mala, nevem če se to vidi s kart, js bi raj reku da se ne vidi, ampak.... ;) morda morda, sam če so sam take naključne možnosti pol res ne vem če je to možno...

Aira, Always a pleasure... x;)x

Malo pozno,

a iz srca hvala za odgovor Nino.

Akhud,

dobro, da me informiraš kakšne so cene, če bom kdaj spremenila obrt.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

..hja to pa je sedaj res odvisno s katerim od "trenunih" simpatij se bom zapletla v poletnih mesecih...ali pa mogoče še tega tipčka niti ne poznam x;)x .. če bom pogrevala tisto staro ljubezen...bom verjetno morala it v "zelje" nekomu drugemu... x:)x x:)x ... ce pa me bo bolj pritegnil on drug, hja tam pa nebo portebno nikomr hodit v zelje.... x:Dx x:Dx ......... ampak, sedaj me srček boj vleče k oni stari ljubezni xrolleyesx x:Ix :2src: xsrcx x:Dx

Hvala za tvoj trud in lep dan, jaz pa sedaj grem mal k študijskim obveznostim...da bo vsaj tam "dober " rezultat...

LP

sponka

El Nino hojla,

od tvojega zadneja "šloganja" se je pri meni kar pestro dogajalo. Ampak zdaj me zanima za točno določenega fanta - the most beautiful blue eyes ever! A se bo tukaj kaj razvijalo v smeri romantične, intimne zveze. Ni nujno da takoj - ker je malo razdalje, ampak a sploh kdaj?

Kašne misli ima on za mene / o meni?

Hvala in mega dober vikend, na splošno vsem lunatikom :2src: x;)x :palec:

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Hm ja danes pa nimam kart pr roki... :D sem na počitnicah... ;) bom pa zvečer se kaj potrudil ko pridem nazaj gor v letno rezidenco.. ;)

All is fair in love and war  :palec: mega ja :vragec:

Brez... "All" ne prideš delč v ljubezni :D v vojni že do prvega groba...

Mihela, počas mi je že všeč tisti tvoj, "Vse dobro,"

Pixy, prav slutiš tole, trenutno res mal razdalja killa stvari ampak čez čas pa xsrcx ...

dons zvečer bo spet šloganje na luninem chatu ob 21.00 če prav razumem :D hehe tko da ne vidim tle vprašanj pridte na chat :D

Pixy, boj na jesen bi šel stavit kot poletje...

ej El Nino poslušaj,

bla pri eni vedeževalki in mi naštela

- poroka (moja) letos

- še en otrok

- moja mama kot vdova

pri prvi in še bolj pri drugi postavki me je zmrazilo, to vendar ne more biti res

ampak ko slišim tretjo postavko, pa skoraj v smeh, kako bo moja mama vdova, ko pa niti poročena ni!

nekako se uspela pomirit in dojet, da ženska pač govori traparije.

ampak ta ista ženska je moji prijateljici povedala, da bo njen ata naslednjega aprila umrl...

Sama sem se že skoraj uspela prepričati, da nič od tega ne drži,

ampak malo strahu pa vseeno obstaja.

A lahko pogledaš in rečeš, da nič od tega ne drži?

klavdija

El Nino, hočeš pogledati še zame?

Kaj se mi bo dogajalo v življenju, kako bosta otroka, pa mož? Karkoli v zvezi z zdravjem, družino na splošno, razumevanjem... Pa tudi s šolo pri otrocih. Kako nam kaže?

Jutri gremo na en krajši izlet. Je ugoden dan?

Ej, sem bila prezahtevna?

En lep, sončen pozdravček! xDDx xDDx

Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!

(Bob Dylan)

Klavdija hehe šlogarcam res ne gre zaupat :D seveda meni lahko... ja prvo se ne bo zgodilo drugo ni šans, tretje upajmo da ne... :xx!: a si to hotla slišat? :D no upam da ne, hm prmejdunej ja hehja ajd grem po vrsti, ne duha ne sluha o poroki, še en otrok 75% da res :D, in zadnja 60% da je res :(... hm kaj pa vem, ne bom zdej reku da nima prav, po vsej verjetnosti počne to velik dlje kot js zato ne bom sodil...

Plesalka, zlo lepo bo trenutno v tvojem življenju mrbit se boš kaj ukvarjala s šolo, pa to velik prijetnih čustev te bo obkrožalo..., Z možem bo vse štimalo, mrbit ne najbolj pogovor a ostalo ja, morda bo kmalu tretji otrok, prvi bo priden, morda malo razstresen naokrog, ampak bi bil ponosen na tazga..., drugi bo zelo podoben sam mal mu manjka :D zanimivo to no ajd nobenih resnih problemov razen običajnih zabavne narave drži se lepo kaže...

Plesalka, zlo lepo bo trenutno v tvojem življenju mrbit se boš kaj ukvarjala s šolo, pa to velik prijetnih čustev te bo obkrožalo..., Z možem bo vse štimalo, mrbit ne najbolj pogovor a ostalo ja, morda bo kmalu tretji otrok, prvi bo priden, morda malo razstresen naokrog, ampak bi bil ponosen na tazga..., drugi bo zelo podoben sam mal mu manjka  zanimivo to no ajd nobenih resnih problemov razen običajnih zabavne narave drži se lepo kaže...

El Nino, hvala za takooooo x;)x lepo napoved!

Želim ti vse najnaj - pa saj to sam veš, a ne x:Dx

Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!

(Bob Dylan)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...