El Nino 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 Hm tvoja diploma bo ampak si nekje na polovici poti do tega.... v šolstvu bi znalo kaj bit... hm sicer pa tud tole je še daleč... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marjan82 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 oj El Nino..a lahko še men pogledaš?pa če vidš ki lepga mi napiš...zdravje; ljubezen; šola(služba)pa tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 Marjan, zdravje je dobro in bo šlo še na boljš, možno je da se boš začel kaj s športom ukvarjat..., uteži pa take stvari.. hm v ljubezni se utegne kaj bolj resnega zgodit zdej pa v prihodnosti ... Šola, bo šla še kar lepo, naprej, morda celo mal več volje boš meu v tem... hm ja če načrtuješ kako službico vsekakor ti bo tu lepo postlano... vso srečo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
schpo 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 tud js se nism mogla upret obicajno vprasanje: kako bo s faksom?pa zanima me se kako bova kaj napredovala s fantom, torej kaj mi dobrega prinasa ljubezen?vodim plesno skupino-kako bo z njo?hvala pa lepo se mejte cez pocitnice, kjerkoli ze boste vsi!lp, spela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marjan82 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 lepo je slišat, če ti nekdo želi /pove nekaj lepega el nino hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 El Nino, na pomoč!Bi pogledal, kako kaj kaže Večnosti glede službice? Bom priden. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 El Nino hojla,kaj pravijo karte - imam konkretno vprašanje: kaj si On misli o meni. Mu pošljem preveč ali premalo "signalov" če se tako izrazim. mene je strah da preveč :o|o: Mučo gracia! Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2004 Schpo, faks bo vredu, velik kreativnosti ti lahko pride prav bo priložnost za sveže začetke in tko naprej trenutno pa zelo spretno bi ti morala it vsa zadeva... fant. počasi bo vedno manj resno in bolj veselo navihane in ognejene vrste.. ... plesna skupina bodo pa bolj problemi veliko se bo treba tu še potrudit morda v zelo bližnji prihodnosti in trenutno še kar gre v naprej pa bodo problemi komunikacija in čas ... se bo dal rešit sam nov pogled nov pristop bo treba izbrat... Večnost zanimivo ime, no službica hja fajn se boš zagrebu in bo tisto kar boš hotu.... Boš priden. Pixy, nevem mariskaj bi lahko bilo, začetek je že vredu, vrni se nazaj kako je šlo ko je šlo, sedanjost dvomim da ima vsebi odgovor ki ga iščeš, se utegne stvar spremenit zelo spremenit, s tem, hja kaj pa vem ne kaže najboljš, čepravv bi blo boljš da bi si misnla da kaže, imaš še globoko v sebi tisto kar te lahko reši pred polomom, ampak bo morala to doseč... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 El Nino!Skrbi me za prijateljico - zdravje. Kako bo z njo na tem področju? Lepa hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2004 Hja tvoja prjatlca bo mogla mal spremenit svoje življenske navade, to ne gre tko pol pa brez bolezni, zdej počas bo začela delat na tem in v prihodnosti bo vredu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Hej el nino... eno vprašanje...v petek grem nekam na poizkusno delo...smo 3 punce in eno od nas bodo potem izbrali, da bo delala tam.Kaj misliš imam kaj možnosti da sem to jaz . Hvala in Lp,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žogica 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Živjo El nino, tudi jaz bi te prosila, da mi pogledaš v karte! Zanima pa me kako bo s študijem in kako mi kaj kaže na ljubezenskem področju!Hvala ti, LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2004 Hehja Sončk... maš tam nekje 65% da ti rata... ampak ne bo lahko se boš mogla kar mal potrudit... Žogica, Študij, sami problemi... bo čez nek časa mir pol in bo uspelo ampak prej boš šla pa križev pot... glede ljubezni pa po najhujši nevihti najlepše sonce posije... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 Diploma hja vsemogoče problemčke boš mela ampak diploma bo šla skozi... in ti bo uspelo, glede financ bo boljš, sam kratkoročno bo bolj odvisno od tvoje volje, dolgoročno pa je to stvar tvojga razmisleka vsekakor tudi tu bo šlo..., Ljubezen kako a je blo pred kratkim konc al kaj? hm no nevem al bosta spet skupaj al pa bo kak drugi ti postal posebno blizu.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
schpo 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 fant. počasi bo vedno manj resno in bolj veselo navihane in ognejene vrste.. ...kako manj resno? nama bo slo vedn naslabse kot par? neki me se muci El Nino - 2 osebi sta mi podali vsaka razlicno videnje, pa me zanima se tvoje - me fant vara? on se sicer brani z vsemi kremplji, ampak a je iskren, mu lahk verjamem, da ni res? ker ce je res, potem ga teh sest let kolikor ga poznam, sploh nisem poznala, ker se mi zdi vse nasprotn od tega kot pa da bi varu. pomagaj mi prosim! NAJLEPŠA TI HVALA!aja, skor bi pozabla - od prjatlce brat, k je 2leti mlajsi od mene - kaj vidis med nama, k mam obcutek, da to ni vec le kolegijalni odnos. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 ti bom odgovoril na chat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojamura 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Zanima me: 1. Če se bom selila2. Ljubezen3. Služba Pa hvala za odgovor Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 1. se boš selila a ne še tako kmalu2. Ljubezen bo ravno tako še mal počakala..3. Služba ti gre tud postopoma na bolš zmer zmer boljš, že sedaj pa bi se moralo kaj poznat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 ELNinos, kj še lahko potegnem iz layfa (kr neki povej..) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Hoj,El Nino Daj še meni povej,če se mi bo v tem tednu kaj lepega zgodilo Želim ti lep večer,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zvezdica76 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Hej, El Nino... Sem nova. No ja, lunin net spremljam ze nekaj casa. Ljudje mi pravijo, da sem kronicen skeptik, ki verjame amo v tisto, kar vidi, pa vendar me je zivljenje v zadnjem casu malce (no ja, veliko) zasukalo. Pogledas tudi meni v karte in jih vprasas, ce bova z Njim kdaj skupaj? Citiraj In secret we met: in silence I grieveThat thy heart could forget, thy spirit deceive.If I should meet thee after long years,How should I greet thee? - With silence and tears. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mesec5 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 El Nino, bi bilo lepo,da bi se meni povedal kako je z mojim zdravjem in ljubeznijo pa ce loh se kako kaze sluzba? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sabinca 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 zdravo.kako lepo da nekdo gleda v karte El niino daj prosim še meni "šlogaj":Stara sem 24 let 1. sedaj se vneto ukvarjam z študijem...v časih sicr mal lenarim....kako bo šlo v prihodnej??' ..bom zadovoljna z tistim končnim rezultatom??' 2. kaj pa ljubezen? ..sedaj fanta nimam .... bo kaj lepega, strastnega, romantičnega v prihodnje, skoz poletje...ali nič?? 3. se mi nakazuje kakšna bolj resna veza, ali bolj flirt...kaka avantura ali kaj podobnega? 4. vprašala bi še za določeno osebo...poznam ga žee dlje, a sedaj ga srečujem bolj preko službe... msiliš, da bi med nama lahko kaj nastalo, kaj več kot prijateljstvo? Za odgovore se ti zahvaljujem že v naprej. Lep študijski pozdrav. Sabina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Buena, Študij mogoče? Otroci? te dve stvari vidim trenutno.... Dadika, itak se karnaprej dogajajo lepe stvari, če bi le imeli oči za te lepe stvari, no ta teden jih boš mela Zvezdica, upam da ne boš tokrat skeptična in mi boš verjela da bosta nekoč skupaj... pravzaprav kmalu... Mesec, v ljubezni bo veliko priložnosti za nov začetek, v službi pa bo vse vredu.. Sabinica, 1. ne vem če boš najbolj zadovoljna, bo manj od pričakovanj, oziroma želj,... drgač pa bo kar šlo..., 2. čist verjetno da kaj prihaja v tvoji smeri, čak pogledam 3. resna in dolgotrajna,4. kaj več kot prijateljstvo, če boš ti dala pobudo.. torej lepo se mejte še naprej... (pismu ste me dons napadli) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Oho, El Nino... Kaj pa v Pujsinem življenju najbolj izstopa v bližnji prihodnosti ? Pa glej da ne izvlečeš Črnega Petra . Hvala ti že vnaprej . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.