mesec5 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ja ahm prav lustno je prebirat take stvari, contesa tnx se se piseva:) ce ti je prov cao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_marjetica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 .. contesa a tudi ti tukaj odgovarjaš ?.. ... prosim poglej še men: Prosim za odgovore, saj ne v cetrtek in ne v soboto nemorem prit na cat, ker grem na rojstni dan , oba dneva 1. sedaj pišem diplomo, ali bom naletela na probleme ?2. ali bom zadovoljna z oceno ?3. predvidoma kdaj bi jo naj zagovarjla? avgust? september?4. kako pa bo s službo in nadaljevanje študija je možno? prosim in hvala v naprej Lpmarjetica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 A ti ni všeč? vsec.. samo.. nekam v nasprotju s trenutno situacijo.. no ja, kdo bi vedel kaj vse se v 5 letih zgodi.. se najbolj me muci tole, da ga ze poznam Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 1. sedaj pišem diplomo, ali bom naletela na probleme ?2. ali bom zadovoljna z oceno ?3. predvidoma kdaj bi jo naj zagovarjla? avgust? september?4. kako pa bo s službo in nadaljevanje študija je možno?Marjetica! 1.Veliko dela imaš še pred sabo,da bo izdelek zadovoljiv,večjih problemov pa ne bo!2.Z oceno boš zadovoljna,vendar bi lahko dosegla tudi boljšo(torej maksimalno se potrudi)3.Zagovarjala jo boš konec avgusta-začetek septembra4.Čaka te dobra služba, kjer te bojo podpirali v nadaljnem študiju! Lepo se imej! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 You go girl! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Pujsa, v tvojem življenju iztopa en fleten pujsek, bikec pravzaprav ampak pustmo to vse bo lepo in nisem povleku črnega petra... ta je bil 57 kart proč hehe Oho, bikec praviš ja fino, kaj naj rečem. Hvala, da mi nisi črnega Petra izvlekel , ti poročam, kakšen stručko si za karte enkrat maja pol a ne? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Pujsa, v tvojem življenju iztopa en fleten pujsek, bikec pravzaprav ampak pustmo to vse bo lepo in nisem povleku črnega petra... ta je bil 57 kart proč hehe Oho, bikec praviš ja fino, kaj naj rečem. Hvala, da mi nisi črnega Petra izvlekel , ti poročam, kakšen stručko si za karte enkrat maja pol a ne? uau, tetka bom tetka enkrat maja kterga leta pa Janjak a greš avgusta kej na dopust s s vojim dragimx:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmookY 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Contesa! Zanima me predvsem ljubezen in služba. Kdaj se mi obeta kakšna resna veza in mogoče kdaj v prihodnosti se mi kaže kak otrok in koliko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Kako to mislis, da bo konec neumen, ampak srecen?Si tegale res ne znam razlozit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Smooky!Resne veze še ne pričakuj kmalu, se preveč predajaš drugim rečem, ki so ti zdaj prioritetne.Kar se tiče službe,dobro,uspeh in napredovanje(job ti je pomembnejši od osebnega življenja)Čez približno tri leta, lahko pričakuješ otroka(vse pa je odvisno od tega, če boš pripravljen nanj-lahko da ne boš)Dva otroka-prvi fant, drugi deklica! Lepo se imej! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 uau, tetka bom tetka enkrat maja kterga leta pa Janjak a greš avgusta kej na dopust s s vojim dragimx:DxJp, a boš pršla kukat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_marjetica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 contesa.... a za tako daleečččččč naprej tut odgovarjaš?? zanimivo....sedaj bi se mogla posvečat diplomi, pa "pridem " na forum... contesa sam to še , pol pa ti do konca diplome (avgust) , več ne bom težila 1. kdaj pa bi naj jaz srečala tistega "ta pravega" fanta 2. huh...kdaj pa otrok ? 3. z možem srečna? Prosim...hvala v naprej...Lp Marjetica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Contesa hojla, sem cisto nova ampak... a lahko meni pogledaš za ljubezen, pls za enega fanta, a bova midva kaj intimeneje povezana? V kratkem? Pa služba, sem na eni menjavi, pa ne zaupam prav al bo šlo skozi? Hvala!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Marjetica! Z nim se že poznaš, pa velikokrat si v lase skočita(nimata ravno podobno mnenje o kakšni stvari) Otrok-čez štiri leta,bosta imela vse pripravljeno za naraščaj!Veliko ljubezni, pa tudi iskre se bojo kresale, ampak to bo ustrezalo obema! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 uau, tetka bom tetka enkrat maja kterga leta pa Janjak a greš avgusta kej na dopust s s vojim dragimx:DxJp, a boš pršla kukat nene ne bom, bom prepustila vaju romantiki pa res, a se meni tud kakšen naraščaj obeta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Bacci!Ja s to simpatijo lahko pričakuješ romantiko in dolgo vezo.Kar se tiče joba-bo začetek izredno neobetaven,vendar bo pozitiven razplet zate. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Selene,seveda,obeti so dobri, tako kot želje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_marjetica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ... hvala za odgovore..... ?????????????....že poznam... ta pa je res zanimiva .... oooooooooooooo ... to z otrokom, pa se ujema ... k mi je ena gospa napovedala ......ja pa tista je tut rekla,da bo diploma 10 ..zadnje čase se pogosto prerekam z fanti, ne ravno kregam...ampak nimamo enakih pogledov na stvari....tako da sedaj nimam pojma kdo bi naj to bil ... cez koliko casa pa bi naj pol midva poskušala z vezo...kljub temu, da se ravno v vsem ne strinjava ?? Lep pozdrav.Marjetica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Contesa, a bos se meni prosim povedala:1. Kaj je z naso nepremicnino, a jo bomo ze koncno prodali?2. A bom ze koncno dobila obljubljeno vecerjo od moje sorodne dusice?3...in se ma sploh za sorodno dusico, al prijatelja al kaj ? Pa HVALA!L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 hvala Contesa! a je prevec ce me zanima se, kdaj naj bi se ta zveza začela...poglabljat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_marjetica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Contesa....z Ninotom ... se mi kar smilita, kako vaju tukaj "bombadiramo" z vprašanji..... ...vsi nekaj pričakujemo, zatevamo od vaju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Marjetica v roku enega leta! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Leilania! 1.Ponudba bo prišla kmalu in iznenada, od tam kjer ne bi nikoli pričakovali.2.V tem tednu,veselo, romantično in lepo.3.Želi si postati nekaj več-od tebe pa je odvisno ali bo to tudi postal! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_marjetica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 contesa hvala.... za odgovore Lep preostanek dneva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Tudi jaz prosim za pogled v karte.Ja, LeilaniA me je spomnila, da nekaj vprašam. 1. Tudi mene zanima kot kaj se ima ena oseba, za prijatelja ali sorodno dušo ali kaj...2. In pa kako kaže kaj ta relacija z njim, ali me potrebuje in zakaj me išče? Hvala za odgovor in lep dan še naprej Rika Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.