LeilaniA 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Contesa, najlepsa hvala!Tudi, ce vse ne bo cisto tako, si mi vsaj dan polepsala . L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmookY 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Smooky!Resne veze še ne pričakuj kmalu, se preveč predajaš drugim rečem, ki so ti zdaj prioritetne.Kar se tiče službe,dobro,uspeh in napredovanje(job ti je pomembnejši od osebnega življenja)Čez približno tri leta, lahko pričakuješ otroka(vse pa je odvisno od tega, če boš pripravljen nanj-lahko da ne boš)Dva otroka-prvi fant, drugi deklica! Lepo se imej! Kaj je to kmalu? Mesec, dva, leto ... ? Kaj pa kaj tko bolj neresnega se mi kaj obeta? Ker ko sem sam sebi pogledal v karte se mi je pokazalo resno partnerstvo ob koncu poletja? Drži kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Contesa ej če bo tole res bom za kolk let tole naprej velja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 no bom pa potem kar tukaj vprašala...ContesaKako kaže kj z mojo redno zaposlitvijo...kdaj predvsem to me zanima... Na chatu mi je malo smotano, ker se potem vse zbriše...čez nekaj časa kar malo pozabiš kaj ti je nekdo napisal...tukaj pa ostene...pa lahko potem pogledaš...pa še jzt mam tko smotano, da ob četrtkih in ob sobotah ne morem tisto uro gor na net pridt...žal. Hvala za odgovor že vnaprej. Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Pomagaj Contesa ali El Nino ???? V stari službi mi ne odobrijo 15 dni dopusta ali naj bom tako hudobna in grem na bolniško ???? Zelo rada bi to naredila in jih malo našolala???? :xx!: LP! V! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Rika bolj sorodna duša, kaka posebna ljubezen, nevem, pomoč, počitek, morda ti pije energijo.... ampak na tak pozitiven način, nevem mu koristiš.. Smoky ja tebe ma contesa vidim sončk tudi ok ni blema Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Soncnica.. Hja konec bo vsekakor srečen... neumen pravzaprav ampak srečen ja..Nino, a mi lahko tole mal bolj obrazlozis? kaj si mel v mislih s tem neumnim koncem, ki bo tud srecen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Smooky, čez več kot leto dni. Ja ena neresna veza s tvoje strani obstaja. Ob koncu poletja, ne! Mogoče daljša avantura,ona ne bo mislila resno,četudi ti boš! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Sončk!Enako vprašanje si mi zastavila pred slabim mesecem dni. Odgovor je enak 5-6 mesecev. Tako pogosto tudi ni dobro zastavljati enakih vprašanj, saj se po mesecu dni odgovor ne spremeni! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Vanja, dopust ti po zakonu pripada, ne glede na to, če boš zamenjala službo, to se njih ne tiče! Če ne gre drugače, pa bolniško in to ne 15 dni, temveč 30! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Marjetica, prišla boš v ožji izbor, potem pa je veliko odvisno od nastopa in vtisa! Nekje julija pa naj bi vzpostavili kontakt s teboj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Contesa, daj položi še zame kartice...Kdaj bo Plutonu posijalo sonce ? Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Hvala Contesa, grem na "bojni " pohod proti hudobam !!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Jupiter, če sprašuješ za ljubezen, zaenkrat zelo slabo kaže. Ali je veza popolnoma na psu, ali pa je bila pred kratkim končana. Tudi za naprej ni ravno rožnato. Vzponi in padci, pa več padcev, kot vzponov. Približno leto dni bo šlo v tem tempu! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Ojla Kaj se dogaja z mojim prijateljem,mi ve kdo povedat.....Pogrešam ga zelo Lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pinija 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Ojla! A bi še zame kdo vrgu karte. Trenutno so moj največji problem finance. Kako kaže. Vnaprej hvala. Sem popolna začetnica in prvič prijavljena na kakršnemkoli forumu, zato bom verjetno naredila še kakšno traparijo. Hvala za razumevanje.Pinija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 UPS...sm šla pa v uno temo pisat... nč kriva... Nino...plz mi poglej v karte za staro mamo, kako kaj njeno zdravje...neki ji šteka... Thanks... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Sončk!Enako vprašanje si mi zastavila pred slabim mesecem dni. Odgovor je enak 5-6 mesecev. Tako pogosto tudi ni dobro zastavljati enakih vprašanj, saj se po mesecu dni odgovor ne spremeni! hvala lepa Contesa, sem odgovor našla...samo nisem točno vedela kam sem si ga spravila...tvoj odgovor pred mesecem dni je bil čez cca. 3 mesece, naj bi mi nek starejši moški pomagal, me poklical po telefonu... Hvala vseeno ker si se potrudila. Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sponka 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Prosim, da mi en odgovori na sodnje vprašanje ( vseeno ali nino ali contesa --- kter vidi prvi sporočilo...prosim, da malo pogleda oz. šloga Dala sem prošnjo za delovno mesto ... imam kaj "šans" ? ? ... ali da me vsaj pokličejo na razgovor .. ker delovno mesto je res dobro Lep sončen pozdravček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Živjo! A bi lahko tud men kartice pogledala? Zanima me, če naj se spustim v eno delo in če bom uspešna v njemPa, če bom dobila stanovanje, ki si ga želim, 1000X hvala. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2004 sem upal da bo tole contesa odgovorila pa hehno saj zadost sem počival Dadika tvoj prjatu je zelo zaposlen, še nekaj časa ga ne boš nič vidla.. Pinja... nič kaj dost na boljš ne gre, zdej maš še največ možnosti da se zvlečeš pol naprej pa sam če boš res fajn razmisnla... sreča ti ne bo več tolk naklonjena kot ti je zdej... Majica, staramama se bo še zvlekla s tega... čeprav njen živjlenski stil je mal a razmislt... nevem rešilo jo bo mal askeze... mislim da bo sama pršla do tega... Spoonka prbiližn 75% šans maš, mal problematično utegne bit zdej trenutno eventuelno naj bi te poklicali sam... .. blizu bo... Soncni_cat Oboje bo vsekakor uspelo.... hm kapavem delo se mi zdi da še mal bolj Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Hvala za odgovor, upam da res. Lep dan! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sponka 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 nino ...hvala ..sedaj res nestrpno pričakujem ta razplet .....če dobim tukaj službo sem pa res " na konju" ... vsake toliko časa grem pogledat na mail , če bi mi slučajo kaj odgovorili :o|o: .... rok za prošnje pa se je potekel včeraj.. ... verjetno imajo cel kup prošenj.... Lep pozdrav. Sponka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 ohoj, jaz bi te paprosila, če mi lahko poveš, kak vikend se mi obeta? Že v naprej HVALA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 ohoj, jaz bi te paprosila, če mi lahko poveš, kak vikend se mi obeta? Že v naprej HVALA Lahko poveš tudi zame....? En lep deževen dan ! Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.