Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

spoonka to se tud meni zdi ogromno drugih prošenj bo še zraven.... bo treba držat pesti pa xcrossfingx

Žaža, vroč i nčaroben vikend, pol nedelja pa utegne bit bolj dolgčas...

Plesalka, hja nevem če maš še kaj za faks izkoristi, sicer pa mla prijateljev mal televizje nič posebenga nekaj tazga kt žaža na koncu v nedeljo :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

oho, cool :palec: x:Dx ...ravno jutri bomo mel piknik v dežju hi-hi, pa bomo pekl, in pil...bo vroče x;)x x:Dx ....nedeljo bom pa že poštimala, da ne bo dolgočasna.... x:Ix x;)x x:Dx

El Nino, hvala, pa tudi tebi želim en zelo vroče-čaroben vikend... :onfire: xflirtx x;)x x:Xx x:Dx x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!

hvala nino za odgovore x;)x

... tukaj potrebujem velik velik sreče. x:o)x x:o)x ..pa še poznanstva nimam :C: :C: ....

.... kaj misliš, v kakšnem času bi se naj to razjasnilo??? da me pokličejo na razgovor oz. na zvel ali sem sprejeta ali ne??? :o|o: :o|o: ??

Lep pozdrav.

Hvala, El Nino, sobota si kar mislim, da bo bolj pestra, saj praznujemo hčerin RD :palec: x;)x

V nedeljo bo pa še pasalo, da bo bolj zaspana, da si odpočijemo... xcheersx :yumy:

Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!

(Bob Dylan)

Contesa!

Z enim fantom sem se fajn zaštekala in me zanima, kako se bo to nadaljevalo? Kakšna se mu zdim kot oseba? Se bova pričela kaj več družit?

Se bom še v tem letu uspela preselit?

Hvala za odgovor in lepo pozdravljena! x;)x

sponka, nevem ne bo se hitro razjasnilo, al pa se ne bo razjasnilo v tvojo korist :sori:

mala :D ti pa kar conteso a :D dobr tole, da bo manj dela

Vse pa vljudno vabim dones zvečer na chatu 21-22 ko js pa contesa šlogava v živo, za podvprašanja in vse kar vas muči, bolj zasebno in tko naprej :D.... mejte se nice...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

CAO....

Zame je pa dons en tak dan preizkusenj, tko na partnerskem kot tud na osebnem nivoju.....me zanima, kako se bo današnji dan razpletel?

Sporočilo za današnji dan je kr obetavno....kaj pa pravijo karte?

Hvala za odgovor (Contesa, Nino)

Lep vikend vsem skupaj x:)x

mala :D ti pa kar conteso a :D dobr tole, da bo manj dela

Ej, El Nino! x:)x

S tvojimi odgovori sem itak bla zadovoljna. Dobr šlogaš!

Sem mela pa tisti dan neke fiks ideje v glavi, tako da,...

Pa saj veš, vsak izgovor je dober, tudi če ga pes na repu prinese. x:Ix

No, kdorkoli od vaju že bo odgovoril na vprašanje, bom vesela, še posebej, če bo kaj lepega! x:Dx

Lep pozdrav! :palec:

Z enim fantom sem se fajn zaštekala in me zanima, kako se bo to nadaljevalo? Kakšna se mu zdim kot oseba? Se bova pričela kaj več družit?

Se bom  še v tem letu uspela preselit?

Evo, vprasanja od prej:

(seveda, če boš El Nino še hotel odgovorit)

ojla El Nino al pa Contesa x:)x

kaj pomeni ta komunikacijski mrk med mano in enim fantom. Drgač dobro laufa ampak zdaj pa ni glasu od njega že par dni. Zakaj :ermm: Pa kdaj se bova videla?

Hvala!! :D

Pozdravcek!

Contesa mi je napovedovala neko lepo vecerjo....in potem se je zacelo vse odvijati po napovedi....tip poklice, se zmenva za petek al pa soboto....rece, da bo poklical...in seveda...pol NE POKLICE :xx!: .

Pa to naj bi bil nek prijatelj xrolleyesx .

Kdo mi bo zdej povedal.....a bo vecerja (pa kdaj?) al ne bo? :o|o:

Lp, L.

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

Mala, ni problema lahk odgovoril sam sem upal da :inocent: .... mi ne bo treba pa bo contesa in to :) no lej tale tipček, ja na prvi pogled se res vredu štekata morda mata kako podzavestno povezavo nekaj kar klika dobre osnove, in kratkoročno bo morda kaj naprej pa dvomim da karkoli k bolj in bolj ko se bosta spoznala bolj se bosta razhajala.

Sabinica, sori, ampak sem mal pozen, ehja upam pa da je bil nasmejan;)

Bacci, ce je to to kar mislim pol je prehodne narave tale mrk... ga pa nebi pričakoval v bližnji prihodnosti....

LeilaniA, poznam ta tip... :xx!: se zmeniš pol jih pa ni več.... ko bi se blo treba mal bolj zmenit, ampak očitno se motiva o temu tipčku, men se zdi da tle še neki bo, sicer nekaj ej pršlo vmes ampak pol pa ... xsrcx, mrbit ni mogu je bil zadržan ... najbrž ma dober izgovor...

Mala, ni problema lahk odgovoril sam sem upal da  :inocent: .... mi ne bo treba pa bo contesa in to :) no lej tale tipček, ja na prvi pogled se res vredu štekata morda mata kako podzavestno povezavo nekaj kar klika dobre osnove, in kratkoročno bo morda kaj naprej pa dvomim da karkoli k bolj in bolj ko se bosta spoznala bolj se bosta razhajala.

El Nino, zlat si!

Ej, zanima me še, s katere strani bo večje razhajanje? Z njegove al z moje? V kakšnem smislu?

Hvala in lepo se mej! :palec:

pozdravljen nino :)

odgovori mi prosim na naslednja vprašanja...ti bom zelo hvaležna :

1. kako kaže za študij v prihodnosti?

2. in ljubezen? mogoče kakšna veza v prihodnje, ker sedaj nimam fanta? in kdaj?

3. ..., lahko bi rekla, da se mi dopade en fant x:Ix x:Ix .... nevem pa pri čem sem :eek: ...v časih imam občutek, da tudi on do mene nekaj čuti..že na slednji trenutek, pa da ne :xx!: ....kaj ti praviš? .. na nek dančin sva povezana poslovno, je pa starejši od mene... ali je možno, da se med nama kaj več razvije?

4. Ali je vidna kakšna služba v bližnji prihodnosti? kdaj?

lp

lilija

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Ola!

Malo me muči svet.

Mene res zanima, če se kje v bližnji prihodnosti kaže kaj denarja, ker drugače lahko grem samo še kuščarje na pokopališče preganjat.

Doma je pa tudi vse v ognju. Je sploh možen kaki kompromis, razen tega seveda, da bi spet bilo po njihovem. Res mi več ni, da bi bila vedno jaz grešni kozel (no ja, koza:))

Hvala, res si fajn. (to tako prevečkrat slišiš :))

Dijo vsem

Bacci, ce je to to kar mislim pol je prehodne narave tale mrk... ga pa nebi pričakoval v bližnji prihodnosti....

El Nino, hvala...ampak kaj je tebi bližnja prihodnost...jutri, drug teden...kdaj se bova videla.Me že vse boli... xrolleyesx

Hvala pa lep dan!

Mala1, najprej ti pol pa še on....

Lilija, pri študiju te čaka še velik težav preden bo stvar stekla, Ljubezen velik boljš kaže, S temle (4.) utegne kaj bit kratkoročno dolgoročno pa ne nevem kaj... Služba vsekakor, mesec mogoče dva...

BoraBora... :D hja nevem, če boš že šla preganjat kuščarje na pokopališče bo tam velik dnarja.. :D no nekaj prihaja... al pa ti greš k temu bolj verjetno..., Doma se bo tudi uredilo, prek mame najbrž... se da kompromis sklenit, sicer pa velik intuicije bi blo tle za uporabit... ;) hvala, nekaterih stvari ni nikoli dovolj ;)

Bacci, pol meseca... :( ne bo še tko kmal..

Hja Kris, karnaprej bo neki vmes prhajalo... mal možnosti ;) upam da maš kake skrite adute....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...