Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

spet se javljam

po dolgem, dolgem času.... ko sem ugotovila, da me je lunin net skoraj zasvojil....

hahahha.. pa se nisem umaknila zato, ampak me je pač potegnilo nekaj drugega... ;)

.. te sprašujem El Nino, kako vidiš moje karte na področju ustvarjalnosti in uspeha.

zanima me dvoje:

- v predalu hranim nekaj zadev - je čas za objavo?

- čutim hud zastoj, a se pripravljam na manjši projekt - kakšne perpektive ima ta projekt (projekt naj bi nastajal v tandemu z nekom, ki ga ne poznam dobro)?

(pa če bi mi mimgrede pokukal še na partnerske odnose... x;)

hvala ti, da se mi boš posvetil...

:)

Actas: carpe diem, quam minimum credula postero

(Horac: Odes, I, 11)

Deli na socialnih omrežjih

aha...ali to pri študiju pomeni, da mi do septembra ne bo uspelo, naredit pogojev??? xrolleyesx xrolleyesx

NAPISAL SI: "utegne kaj bit kratkoročno dolgoročno pa ne nevem kaj"....to pomeni na je mojžno le kaj med nama kratkoročno dolgoročno pa ne...ali da kratkoročno, dolgorčno pa ne veš?

Hvala.

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

ali je zdaj v projekt, ki ima prioriteto na mojem osebnem seznamu vložene dovolj energije in če so še kakšni zunanji in notranji dejavniki, ki ovirajo/ali bi lahko ovirali realizacijo (če so, kakšni)?

hvala el nino!

x:)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hm ravno se spravim k šloganju pa mi rečunalnik zamrzne... ahja .... dons zvečer od 21.00 do 22.00 mava s conteso na chatu spet šloganje... ;)

Kristalka, S tem tipom pa slej ko prej nekaj bo... :D definitivno če ne poleti, pa jeseni in tekom gimnazije;) :palec:

Tanit, čas je za objavo x;)x , Projekt ma šanse če se mal spremenijo pogoji pa to,... pa velik intuicije in modrosti vložit..., Partnerski odnos pa gre na boljš...

Lilija, ja, in pod drugo točko, pa b možnost, dolgoročno se mi zdi mal vprašljivo, saj zmer so možnosti... sam ne nevemkake...

Amis, edin lenoba te lahko trenutno ustavi, v prihodnosti pa previsoke ambicije...

Še Tiggy, Grrr ;) gre zelo navzgor...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

el nino x:Xx

lenobo bom skenslala, če bi se mela namen pojavit x^x

na prevelike ambicije bom pa mal pozorna...se mi zdi, da ne smem pričakovat ekspresnih rezultatov, ampak upoštevat dejstvo, da vsaka stvar potrebuje določen čas x:)x

:palec: :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

El Ninjo... hmm..

projekt me zanima, ker se podajam na zelo neraziskana tla, še nikoli nisem delala v tandemu..

kaj praviš, kakšen je moj novi partner.. mu lahko kaj zaupam, bova uspela skupaj?

vse namreč zaenkrat kaže na veliko privlačnost..:)

.. ima najin projekt zapisan uspeh?

tnx..

Actas: carpe diem, quam minimum credula postero

(Horac: Odes, I, 11)

Oona, lep miren dan zjutraj zvčer, akcija vmes...

Tanit, ja šure tud meni kaže na uspešnost :D :palec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Oona, lep miren dan zjutraj zvčer, akcija vmes...

Vse v redu, sam tiste akcije vmes ni in ni... x;)x Če pa še bo, javim x:)x

Vseeno hvala! xDDx

? :D hm nevem ej, kaka vožnja potovanje al kaj takega blo?

glede na toda gledamo dnevno skalo.. :D jutri ;) hehe no pol je lbo pa delo pa to tista akcija k sm js mislu..

Kristalka, S tem tipom pa slej ko prej nekaj bo... :D definitivno če ne poleti, pa jeseni in tekom gimnazije;)  :palec:

waaauuu x:Xx iiiiiiiii, ful sem vesela......najboljš da se avgusta kaj dobim z njim....kao, da mi malo razkaže okolico šole, pa kje je MC, pa Pekarna, pa to...

do takrat pa bom čimbolj probala okrepit stike z njim, pa še malo ircat....pa bo :palec:

tnx, lupčka od tvoje dvojčice x:Xx

glede na toda gledamo dnevno skalo.. :D jutri ;) hehe no pol je lbo pa delo pa to tista akcija k sm js mislu..

..ne boš verjel..skoraj akcija...nerealizirana ...xrolleyesx

Dej ti men dons poglej, plis! x;)x

Dum spiro, spero.

hoj hoj x;)x

El Nino - kaj pa drugega - ljubezen xsrcx me zanima:

a) a s tem tipom, ki je zdaj še daleč (po km) bova kdaj skupaj zares - a on misli na mene?

B) čez dober teden grem na dopust x8Dx (morje, ...) , a se bova videla v tem času, med dopustom mislim,

c) al se kaže kaj drugega, kdo drug xrolleyesx

d) kaj pa sluzba - a bo menjava, al ostajam na istem?

hvala hvala hvala x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...