mala1 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Mala1, najprej ti pol pa še on.... El Nino, hvaležna za odgovor! Lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Hja Kris, karnaprej bo neki vmes prhajalo... mal možnosti upam da maš kake skrite adute....no, ok, bomo vidli hm, kaj pa tisti tip z DGM, sem ti sms poslala, kaj on misli o meni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanit 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 spet se javljampo dolgem, dolgem času.... ko sem ugotovila, da me je lunin net skoraj zasvojil.... hahahha.. pa se nisem umaknila zato, ampak me je pač potegnilo nekaj drugega... .. te sprašujem El Nino, kako vidiš moje karte na področju ustvarjalnosti in uspeha. zanima me dvoje:- v predalu hranim nekaj zadev - je čas za objavo?- čutim hud zastoj, a se pripravljam na manjši projekt - kakšne perpektive ima ta projekt (projekt naj bi nastajal v tandemu z nekom, ki ga ne poznam dobro)? (pa če bi mi mimgrede pokukal še na partnerske odnose... x;) hvala ti, da se mi boš posvetil... Citiraj Actas: carpe diem, quam minimum credula postero(Horac: Odes, I, 11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 aha...ali to pri študiju pomeni, da mi do septembra ne bo uspelo, naredit pogojev??? NAPISAL SI: "utegne kaj bit kratkoročno dolgoročno pa ne nevem kaj"....to pomeni na je mojžno le kaj med nama kratkoročno dolgoročno pa ne...ali da kratkoročno, dolgorčno pa ne veš? Hvala. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 ali je zdaj v projekt, ki ima prioriteto na mojem osebnem seznamu vložene dovolj energije in če so še kakšni zunanji in notranji dejavniki, ki ovirajo/ali bi lahko ovirali realizacijo (če so, kakšni)? hvala el nino! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 zdravo El Nino, spet jaz s svojim večnim vprašanjem kaj bo z ljubeznijo lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2004 Hm ravno se spravim k šloganju pa mi rečunalnik zamrzne... ahja .... dons zvečer od 21.00 do 22.00 mava s conteso na chatu spet šloganje... Kristalka, S tem tipom pa slej ko prej nekaj bo... definitivno če ne poleti, pa jeseni in tekom gimnazije;) Tanit, čas je za objavo , Projekt ma šanse če se mal spremenijo pogoji pa to,... pa velik intuicije in modrosti vložit..., Partnerski odnos pa gre na boljš... Lilija, ja, in pod drugo točko, pa b možnost, dolgoročno se mi zdi mal vprašljivo, saj zmer so možnosti... sam ne nevemkake... Amis, edin lenoba te lahko trenutno ustavi, v prihodnosti pa previsoke ambicije... Še Tiggy, Grrr gre zelo navzgor... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 el nino lenobo bom skenslala, če bi se mela namen pojavit na prevelike ambicije bom pa mal pozorna...se mi zdi, da ne smem pričakovat ekspresnih rezultatov, ampak upoštevat dejstvo, da vsaka stvar potrebuje določen čas Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 El Nino, kaj pa danes? Karte mislim... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanit 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 El Ninjo... hmm.. projekt me zanima, ker se podajam na zelo neraziskana tla, še nikoli nisem delala v tandemu..kaj praviš, kakšen je moj novi partner.. mu lahko kaj zaupam, bova uspela skupaj? vse namreč zaenkrat kaže na veliko privlačnost.... ima najin projekt zapisan uspeh? tnx.. Citiraj Actas: carpe diem, quam minimum credula postero(Horac: Odes, I, 11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2004 Oona, lep miren dan zjutraj zvčer, akcija vmes... Tanit, ja šure tud meni kaže na uspešnost Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 ElNino,... povej ti meni, a bo več takšnih dni v prihodnosti kot danes, inšpektorji lahko črtava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2004 ti dam nekje 50% bo takih dni nice life Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 bi bla tud s 35% zadovoljna hvala ti... samo še materialno pošlihtam pa bo res nice lajf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 končno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Oona, lep miren dan zjutraj zvčer, akcija vmes...Vse v redu, sam tiste akcije vmes ni in ni... Če pa še bo, javim Vseeno hvala! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2004 Oona, lep miren dan zjutraj zvčer, akcija vmes...Vse v redu, sam tiste akcije vmes ni in ni... Če pa še bo, javim Vseeno hvala! ? hm nevem ej, kaka vožnja potovanje al kaj takega blo? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Veliko komunikacije in predvsem veliko dela...pol pa poglej kdaj bo tisto, kar bi jaz rada... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2004 glede na toda gledamo dnevno skalo.. jutri hehe no pol je lbo pa delo pa to tista akcija k sm js mislu.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Kristalka, S tem tipom pa slej ko prej nekaj bo... definitivno če ne poleti, pa jeseni in tekom gimnazije;) waaauuu iiiiiiiii, ful sem vesela......najboljš da se avgusta kaj dobim z njim....kao, da mi malo razkaže okolico šole, pa kje je MC, pa Pekarna, pa to...do takrat pa bom čimbolj probala okrepit stike z njim, pa še malo ircat....pa bo tnx, lupčka od tvoje dvojčice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 EL NINO!TAK KOT SI REKEL. IZ TEGA NEKAJ BO. SI ŽE PIŠEMA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 Hehe, dobr to Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 glede na toda gledamo dnevno skalo.. jutri hehe no pol je lbo pa delo pa to tista akcija k sm js mislu....ne boš verjel..skoraj akcija...nerealizirana ... Dej ti men dons poglej, plis! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 hja dons bo še precej vroče zvečer pa popoldne Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 hoj hoj El Nino - kaj pa drugega - ljubezen me zanima: a) a s tem tipom, ki je zdaj še daleč (po km) bova kdaj skupaj zares - a on misli na mene? čez dober teden grem na dopust (morje, ...) , a se bova videla v tem času, med dopustom mislim,c) al se kaže kaj drugega, kdo drug d) kaj pa sluzba - a bo menjava, al ostajam na istem? hvala hvala hvala Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.