Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Pixy, hja nekak tako kot si lahko predstavljaš trenutno nič pol naprej pa :D nekaj xsrcx , na dopustu pa se mi zdi da bolj ne kot ja, on, kak drug pa težko verjamem, sej mrbit kaj... res kratkega, služba pa šla boš tja kamor te vodi srce... nevem nekak se mi zdi da ne bo menjave,... ampak to je čist intuicija, karte mi ne dajejo tu jasnega da al ne....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Pixy, hja nekak tako kot si lahko predstavljaš trenutno nič pol naprej pa :D nekaj  xsrcx , na dopustu pa se mi zdi da bolj ne kot ja, on, kak drug pa težko verjamem, sej mrbit kaj... res kratkega, služba pa šla boš tja kamor te vodi srce... nevem nekak se mi zdi da ne bo menjave,... ampak to je čist intuicija, karte mi ne dajejo tu jasnega da al ne....

El Nino...ja sej tak je... zgleda da bo res treba počakat malo...ampak če je tako težko čakat...pa kaj češ, bomo že x:)x

za službo pa tud gre tak, ramišljam v tej smeri da bom šla tja ko gre xsrcx

hvala in lep vikend x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Najprej vsem skupaj en lep pozdrav!

Danes sm prvič z vami, pa še malo muči trema x:)x .

El Nino, zate imam eno čist kratko vprašanje. Bivši fant: a misliš, da bova še kdaj prišla skupaj?

Hvala!

Uživajte v sončku.

Huh huh, kje so karte :D aha v torbi...

Studentka mislim da ne, če že bo kaj spet pa ne bo dost boljš kot prej, oziroma slabš...

Kris a nič ne boš vprašala? :D hehe že mal pogrešam... te zadeve, :inocent:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kris a nič ne boš vprašala? :D hehe že mal pogrešam... te zadeve,  :inocent:

ok, naj ti bo...

recimo......hmmm...KAK SE MAŠ?

x:Dx x:Dx , hecam se, čeprav upam, da si ok. trenutno se nič ne spomnim, zihr pa te bom kdaj spet zagnjavla.... x:Xx

aha sem se že spomnila. x;)x se boma jaz in ta tip dobla v zadnjih dveh julijskih tednih?

Hja your wish is my command, hm a naj v karte pogledam to vprašanje :D .... hja no trdno odločno in dokaj brezupno... počutje podrejeno moji volji... pa da vidmo kak dolgo traja ta eksperiment... žvalce že čutijo posledice :( anyway... ma en dober filing zraven, torej najbrž sm ok.

x^x Hoj,El Nino x^x

Kako si x?x Da ti ne bo dolg čas,daj še meni malo poglej v karte xDDx kako kaj moja ljubezen :sori:

Lep večer,D xDDx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

heja... K®iss, js pa drobni tisk x:Ix ... anyway... 75% možnosti je za to... sicer pa zdaj si itak na morju :D eja... ti pošljem sms...

Dadika, Tvoja ljubezen nič :sori: temveč vedno bolj x:)x x:Dx xsrcx :2src: :wub: xlove2x (ko besede povejo premal)

Marjetica.. ja mislim da se ti čist zares lahko nasmehne sreča... razgovor in vse tiste zadeve...

lepo...

tudi contesa mi je rekla, da vidi, da me bodo v juliju poklicali na razgovor .... sem poklicala, pa so mi rekli da imajo zelo veliko vlog ziroma prošenj.

joj upam, da res, zadnje čase pa tako hodim po samih razgovori ker imam en projekt,...upam pa da bo tokrat resRAZGOVOR ZA SLUŽBO x;)x x;)x

LP

Marjetica

marjetica, js lohk sam potrdim kar je rekla contesa nobenih zadržkov nimam, moglo bi it, če ne bo šlo potem bo to zgolj zato k je ogromno prošenj...

El Nino,

sem zalostna, moj sin ima danes rojstni dan , me poslal nekam........ker ni bilo po njegovem.

Poglej prosim a bo prišel k "pameti".

Jaz tako žalostna, bo to še dolg trajalo?

Pa,pa

Melisa

P.S: pogrešam Lunco, a ve kdo kje je ?

sin še nek časa ne bo prišel k pameti, ti pa kmalu ne boš več žalostna... kolk pa je star?

saj po navad je velik prošenj az večino delovnih mest..dobr je če maš kako poznanstvo x;)x x;)x .. a jaz ga v tem primeu nimam :eek:

...sedaj grem s starši na praznovanje abrahama...pa se mi nekako ne ljubi...a moram , drgač bo stric " hud" :sori: ..

.. kaj praviš ti, kako bom danes preživela ta večer oziroma noč??

.mogoče koga zani,mivega spoznala ..se zabavala...al pa grozno dolgočaslna...

lp

Buena, Skrivnostno delo veliko dnarja, če so to tvoje ekskluzivne pogodbe mislim da ja, Milijonov bo tud kar nekaj...

Zabavala se boš marjetica, spoznala koga zanimivega ipd...

Živjo, El Nino... tukaj pa Nina (sicer brez "el") x:)x

Prosim, če pogledaš, kaj bo z mojo ljubeznijo in vidiš kakršne koli spremembe na tem področju?

Pa še za faks me zanima... zamenjala sem ga in ravno čakam na pošto, če bom sprejeta ali ne... Kaj praviš?

Muchos grazias in pozdravčke, x:Dx

Nina

ups x:Ix ljubezen pa si že v razmerju? če si pol bo ful akcije zdej v prihodnje, in je dobro razmerje na pravih temeljih, če pa nisi v razmerju pa si na pravi poti.. :D

Napoved se sliši dobro, zato ji bom kar verjela... hvala, El Nino x:Dx

Torej sm na pravi poti... aham, sam škoda, da še ne vem točno na kateri.. ampak važno, da sem na eni no... xsrcx

Aja, sam še to, pol pa te ne glodam več s svojimi vprašanji :vio: ... Lahko pogledaš približno v kolikšnem času bom "na pravi poti"... čisto tako, okvirno... x?x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...