El Nino 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 Pixy, hja nekak tako kot si lahko predstavljaš trenutno nič pol naprej pa nekaj , na dopustu pa se mi zdi da bolj ne kot ja, on, kak drug pa težko verjamem, sej mrbit kaj... res kratkega, služba pa šla boš tja kamor te vodi srce... nevem nekak se mi zdi da ne bo menjave,... ampak to je čist intuicija, karte mi ne dajejo tu jasnega da al ne.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Pixy, hja nekak tako kot si lahko predstavljaš trenutno nič pol naprej pa nekaj , na dopustu pa se mi zdi da bolj ne kot ja, on, kak drug pa težko verjamem, sej mrbit kaj... res kratkega, služba pa šla boš tja kamor te vodi srce... nevem nekak se mi zdi da ne bo menjave,... ampak to je čist intuicija, karte mi ne dajejo tu jasnega da al ne....El Nino...ja sej tak je... zgleda da bo res treba počakat malo...ampak če je tako težko čakat...pa kaj češ, bomo že za službo pa tud gre tak, ramišljam v tej smeri da bom šla tja ko gre hvala in lep vikend Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Studentka 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Najprej vsem skupaj en lep pozdrav!Danes sm prvič z vami, pa še malo muči trema .El Nino, zate imam eno čist kratko vprašanje. Bivši fant: a misliš, da bova še kdaj prišla skupaj?Hvala!Uživajte v sončku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Hehe, dobr to hehe in sms-i in to Studentka, dobrodošla, pa kr pogumno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 Huh huh, kje so karte aha v torbi... Studentka mislim da ne, če že bo kaj spet pa ne bo dost boljš kot prej, oziroma slabš... Kris a nič ne boš vprašala? hehe že mal pogrešam... te zadeve, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Kris a nič ne boš vprašala? hehe že mal pogrešam... te zadeve, ok, naj ti bo... recimo......hmmm...KAK SE MAŠ? , hecam se, čeprav upam, da si ok. trenutno se nič ne spomnim, zihr pa te bom kdaj spet zagnjavla.... aha sem se že spomnila. se boma jaz in ta tip dobla v zadnjih dveh julijskih tednih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 Hja your wish is my command, hm a naj v karte pogledam to vprašanje .... hja no trdno odločno in dokaj brezupno... počutje podrejeno moji volji... pa da vidmo kak dolgo traja ta eksperiment... žvalce že čutijo posledice anyway... ma en dober filing zraven, torej najbrž sm ok. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Hoj,El Nino Kako si Da ti ne bo dolg čas,daj še meni malo poglej v karte kako kaj moja ljubezen Lep večer,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 se boma jaz in ta tip dobla v zadnjih dveh julijskih tednih? o. lepo, da si ok kaj pa tole.....pliz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_marjetica 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 nino, 30.06. 2004 sem poslala prošnjo za delo oz. službo.Prosim poglej , ali se mi bo mogoče nasmegnila sreča in me pokličejo na razgovor in me celo sprejmejo v službo?????? Prosim poglej LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2004 heja... K®iss, js pa drobni tisk ... anyway... 75% možnosti je za to... sicer pa zdaj si itak na morju eja... ti pošljem sms... Dadika, Tvoja ljubezen nič temveč vedno bolj (ko besede povejo premal) Marjetica.. ja mislim da se ti čist zares lahko nasmehne sreča... razgovor in vse tiste zadeve... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_marjetica 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 lepo... tudi contesa mi je rekla, da vidi, da me bodo v juliju poklicali na razgovor .... sem poklicala, pa so mi rekli da imajo zelo veliko vlog ziroma prošenj. joj upam, da res, zadnje čase pa tako hodim po samih razgovori ker imam en projekt,...upam pa da bo tokrat resRAZGOVOR ZA SLUŽBO LPMarjetica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Hvala,El Nino Srček mi kar poka od ljubezni, Lep dan,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2004 marjetica, js lohk sam potrdim kar je rekla contesa nobenih zadržkov nimam, moglo bi it, če ne bo šlo potem bo to zgolj zato k je ogromno prošenj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisa 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 El Nino, sem zalostna, moj sin ima danes rojstni dan , me poslal nekam........ker ni bilo po njegovem.Poglej prosim a bo prišel k "pameti". Jaz tako žalostna, bo to še dolg trajalo? Pa,paMelisa P.S: pogrešam Lunco, a ve kdo kje je ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2004 sin še nek časa ne bo prišel k pameti, ti pa kmalu ne boš več žalostna... kolk pa je star? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_marjetica 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 saj po navad je velik prošenj az večino delovnih mest..dobr je če maš kako poznanstvo .. a jaz ga v tem primeu nimam ...sedaj grem s starši na praznovanje abrahama...pa se mi nekako ne ljubi...a moram , drgač bo stric " hud" .. .. kaj praviš ti, kako bom danes preživela ta večer oziroma noč?? .mogoče koga zani,mivega spoznala ..se zabavala...al pa grozno dolgočaslna... lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2004 Buena, Skrivnostno delo veliko dnarja, če so to tvoje ekskluzivne pogodbe mislim da ja, Milijonov bo tud kar nekaj... Zabavala se boš marjetica, spoznala koga zanimivega ipd... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Živjo, El Nino... tukaj pa Nina (sicer brez "el") Prosim, če pogledaš, kaj bo z mojo ljubeznijo in vidiš kakršne koli spremembe na tem področju? Pa še za faks me zanima... zamenjala sem ga in ravno čakam na pošto, če bom sprejeta ali ne... Kaj praviš? Muchos grazias in pozdravčke, Nina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2004 aaa Nina(moje najljubše žensko ime)... js mislim da si sprejeta... 90% hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 A res, ja hvala za kompliment...El Nino tut tvoje ime ni slabo Torej faks bo... SUPER A ljubezen pa... si namenoma spustil al se prpravlja "nevihta"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2004 ups ljubezen pa si že v razmerju? če si pol bo ful akcije zdej v prihodnje, in je dobro razmerje na pravih temeljih, če pa nisi v razmerju pa si na pravi poti.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Napoved se sliši dobro, zato ji bom kar verjela... hvala, El Nino Torej sm na pravi poti... aham, sam škoda, da še ne vem točno na kateri.. ampak važno, da sem na eni no... Aja, sam še to, pol pa te ne glodam več s svojimi vprašanji ... Lahko pogledaš približno v kolikšnem času bom "na pravi poti"... čisto tako, okvirno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2004 21 ur ti manjka Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pinija 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Imam novo vprašanje : Mož vedno bolj razmišlja o poslovnem partnerstu, nekje do konca tega leta. Kako kažejo karte.Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.