El Nino 11. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2004 karte kažejo zmer boljš.. zelo uresničljivo. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pinija 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Hvala ti. Do zdaj so se vsa njegova poslovna partnersta podrla, morda sem bila kriva jaz, zato se tudi malo bojim.Ali naj se ne vtikam v njegov posel in kako kaže z nakupom hiše v kateri živimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2004 nakup hiše, hm bodo spremembe na tem področju... tisto partnerstvo, nevem ej ja vem da je preteklost slaba, ampak prihodnost se mi zdi ful boljša... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sabinicaa 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 oj!imam par novih vprašanj in lepo bi te prosila, če mi pogledaš v karte...* kdaj bom splezala z minusa na bančni kartici, ali bom kje delala v bližnjih treh mesecih? * a bo že prišel odkod kak tip, ki bo samo zame ali še ne? * kako bo na počitnicah čez 14 dni? * a je tistemu, ki ga ne maram več, kaj žal zame, oz. še misli kaj name? Hvala, lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Ojla!V kratkem grem na počitnice in me zanima, kako bo? Lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2004 Sabinica, boš težko našla ampak boš delala in uredila stvar, tip definitivno bo js bi bil pozoren na tvoje počitničke, te bodo super , če ga ne maraš več kaj ti mar... no nevem mal je jezen zmeden obrnen, mislim da se trudi ne mislit nate... Mala1, Sončno športno uživaško definitivno dabest Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Mala1, Sončno športno uživaško definitivno dabest O, super! Hvala, El nino! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žogica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 El Nino, imam eno vprašanje zate , in sicer: v soboto sem spoznala enega fanta (v bistvu sem ga poznala že prej, a sva se sedaj malce "zapletla"), pa me zanima ali bo kaj več iz tega.Bova skupaj?Hvala za odgovor, lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2004 žogica kaj sploh sprašuješ sej je dokaj očitno da se bosta še kaj "zapletala"... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sabinicaa 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 hmm, komaj čakam tiste počitnice.......sam eno vprašaje še: ali bom prišla do ostrih konfliktov v bližnji prihodnosti s kako prjatlco? hvala, lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žogica 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Nino, full si mi polepšu dan zdaj še samo upam, da me bo poklical... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 zdravo Nino, se meni napravi dan zanimiv in mi povj, kaj se bo spletlo iz mojega trenutnega "prijateljstva" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Hu, El Nino zdaj je prišla pa še ena ponudba za službo in je malo dlje od doma? Ali je boljša zame tista za katero sem se prvo zmenila ali ta druga?'' LP! N! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 hoj hajEl Nino, ok sej si rekel da bo čez nekaj časa ljubezen s tem enim fantom, da zdaj še treba malo počakat...sej čakam ...ampak a lahko tvoje karte povejo zakaj se ne javi? A ma tok dela, a ma s kakšno žensko opravka,....al kaj? Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
little butterfly 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Najprej en lep pozdrav! Sem nova tu!In najprej sem naletela LN vedeževanje in sem se odločila da ti pišem ker imam 3vprašanja. In za odgovore se že vnaprej zahvaljujem. En tip mi že leto dni ne pusti spat, daje mi vedet da sem mu všeć a kaj več se na žalost ne zgodi a bova prihodnosti mela kaj??? Vendar sem pred parimi mesci zagledala drugega tipa, ki je pa žal po mojih pojmih nedosegljiv. A mam kake možnosti pri njem al če bova mela kaj??? Pa še to a bom v kratkem našla kako stanovanje??? LP in hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 El Nino....dej mi povej, kaj bi ta kozorog sploh rad od mene....ker jaz ne vem, pa on tud ne vem, ce ma cist jasno sliko :o|o: Najprej prav, da sva prjatla, pol pa neki namiguje....neki.....Sej se heca ....al ne Hvala,L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stanchka 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Ojla! Sem novinka na tem forumu, pa sem si mislila, da bom izkoristila priložnost in te povprašala nekaj o svoji usodi Zelo dolgo časa se z možem trudiva zanositi, pa me zanima, če nama bo to vendarle uspelo in če bo, kdaj? Ali bo za to potrebna medicinska pomoč? Najlepša hvala za odgovor in veliko uspehov! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Moram sam sporočit, da je prerokovanje povedalo prav. Stanovanje sem dobila!!! Upam sam da bom sprejeta na faks... Hvala! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 sanci cat Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Nino, sablja stara. eno vprašanje... v petek končujem eno delo in ga oddajam (prevod dela knjige)........... ful hitim, mislim, da mi bo uspelo... kaj praviš, kakšni bodo odzivi šefice, bo zadovoljna??? sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2004 Tiggy iz "prijateljstva" bo -> prijateljstvo"+" rahlo boljš dost pa ne... Vanja, po mojih merilih prva je boljša, sam nevem druga pa utegne bit bolj pestra, mogoče mal boljš plačana? Pixy, nevem mribt je res kaka ženska druga, pomoje globoko v sebi že veš odgovor, uporabi svojo intuicijo, tolk dost dela trenutno nima morda je na počitnicah če že.. Little Butterfly, Tale tip se precej lohk zgodi, sam ne rauzmem točno tega v luči da že eno leto nič, si kaj "poskušala"?, 2. je vsekakor dosegljiv in bo vendno bolj v preteklosti se ti je najbrž zdel čist out, zdaj se ti zdi da pač ne, mal naprej se ti bo ponudila priložnost in še mal naprej sta morda že skupaj , raj bi stavil na tega kot prvega če že, ampak .... Stanovanje pa težko... Leilana, hja mal se heca, zato da si pusti izhod,... ampak, vsekakor upa na kaj. Stanchka, bo kar trajalo tole, js bi šel po medicinsko pomoč... Sanci_cat, mislim da tud to bo. Sokrates, nevem če bo najbolj zadovoljna ampak delo bo dobro (odlično) opravljeno... tak da... pravzaprav,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sabinicaa 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 hmm, komaj čakam tiste počitnice.......sam eno vprašaje še: ali bom prišla do ostrih konfliktov v bližnji prihodnosti s kako prjatlco? hvala, lpkaj pa jaz?name pozabil?_ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Hvala, El Nino, saj tega se bojim , spet se bom morala odločit med dvema varjantama! :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2004 Sabinica, sori sori, hja tolk jih je blo in js že tko dostkrat kaj spregledam... tko da sori bom pa takoj, no lej do konflikta ne bo prišlo, če ni že pol ne bo, in če je že se bo uredilo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 hmm, nisem vedela el nino, da maš tukaj tako gužvo, no saj veš, da jaz rajši pridem v četrtek ali pa soboto kaj na chat pogledat in tam zvem s prve roke , ampak ko sem že tukaj..........daq bo še zabeleženo:)kakšen bo preostanek julija in avgust po ljubezenski plati ter ali bom kaj potovala kamorkoli? pozdravček,leica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.