Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Hvala ti. Do zdaj so se vsa njegova poslovna partnersta podrla, morda sem bila kriva jaz, zato se tudi malo bojim.Ali naj se ne vtikam v njegov posel in kako kaže z nakupom hiše v kateri živimo.
Deli na socialnih omrežjih

nakup hiše, hm bodo spremembe na tem področju... tisto partnerstvo, nevem ej ja vem da je preteklost slaba, ampak prihodnost se mi zdi ful boljša...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

oj!

imam par novih vprašanj in lepo bi te prosila, če mi pogledaš v karte...

* kdaj bom splezala z minusa na bančni kartici, ali bom kje delala v bližnjih treh mesecih? xrolleyesx :V: x?x

* a bo že prišel odkod kak tip, ki bo samo zame ali še ne? :C: x:Ix x:px x?x

* kako bo na počitnicah čez 14 dni? x?x

* a je tistemu, ki ga ne maram več, kaj žal zame, oz. še misli kaj name? x?x

Hvala, lp

Sabinica, boš težko našla ampak boš delala in uredila stvar, tip definitivno bo js bi bil pozoren na tvoje počitničke, te bodo super :D, če ga ne maraš več kaj ti mar... no nevem mal je jezen zmeden obrnen, mislim da se trudi ne mislit nate...

Mala1, Sončno športno uživaško :D definitivno dabest

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

El Nino, imam eno vprašanje zate x:)x , in sicer: v soboto sem spoznala enega fanta (v bistvu sem ga poznala že prej, a sva se sedaj malce "zapletla"), pa me zanima ali bo kaj več iz tega.Bova skupaj?

Hvala za odgovor, lp

hoj haj

El Nino, ok sej si rekel da bo čez nekaj časa ljubezen s tem enim fantom, da zdaj še treba malo počakat...sej čakam xrolleyesx ...ampak a lahko tvoje karte povejo zakaj se ne javi? A ma tok dela, a ma s kakšno žensko opravka,....al kaj?

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Najprej en lep pozdrav!

Sem nova tu!In najprej sem naletela LN vedeževanje in sem se odločila da ti pišem ker imam 3vprašanja. In za odgovore se že vnaprej zahvaljujem.

En tip mi že leto dni ne pusti spat, daje mi vedet da sem mu všeć a kaj več se na žalost ne zgodi a bova prihodnosti mela kaj???

Vendar sem pred parimi mesci zagledala drugega tipa, ki je pa žal po mojih pojmih nedosegljiv. A mam kake možnosti pri njem al če bova mela kaj???

Pa še to a bom v kratkem našla kako stanovanje???

LP in hvala x:)x

El Nino....dej mi povej, kaj bi ta kozorog sploh rad od mene....ker jaz ne vem, pa on tud ne vem, ce ma cist jasno sliko :o|o:

Najprej prav, da sva prjatla, pol pa neki namiguje....neki.....

Sej se heca ....al ne x:px

Hvala,

L.

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

Ojla!

Sem novinka na tem forumu, pa sem si mislila, da bom izkoristila priložnost in te povprašala nekaj o svoji usodi xrolleyesx

Zelo dolgo časa se z možem trudiva zanositi, pa me zanima, če nama bo to vendarle uspelo in če bo, kdaj? Ali bo za to potrebna medicinska pomoč?

Najlepša hvala za odgovor in veliko uspehov!

Nino, sablja stara. eno vprašanje...

v petek končujem eno delo in ga oddajam (prevod dela knjige)........... ful hitim, mislim, da mi bo uspelo...

kaj praviš, kakšni bodo odzivi šefice, bo zadovoljna???

sokrat

Tiggy iz "prijateljstva" bo -> prijateljstvo"+" x;)x rahlo boljš dost pa ne...

Vanja, po mojih merilih prva je boljša, sam nevem druga pa utegne bit bolj pestra, mogoče mal boljš plačana?

Pixy, nevem mribt je res kaka ženska druga, pomoje globoko v sebi že veš odgovor, uporabi svojo intuicijo, tolk dost dela trenutno nima morda je na počitnicah če že..

Little Butterfly, Tale tip se precej lohk zgodi, sam ne rauzmem točno tega v luči da že eno leto nič, si kaj "poskušala"?, 2. je vsekakor dosegljiv in bo vendno bolj v preteklosti se ti je najbrž zdel čist out, zdaj se ti zdi da pač ne, mal naprej se ti bo ponudila priložnost in še mal naprej sta morda že skupaj :D, raj bi stavil na tega kot prvega če že, ampak .... Stanovanje pa težko...

Leilana, :D hja mal se heca, zato da si pusti izhod,... ampak, vsekakor upa na kaj.

Stanchka, bo kar trajalo tole, js bi šel po medicinsko pomoč...

Sanci_cat, mislim da tud to bo.

Sokrates, nevem če bo najbolj zadovoljna ampak delo bo dobro (odlično) opravljeno... tak da... pravzaprav,... :palec:

Sabinica, sori sori, hja tolk jih je blo in js že tko dostkrat kaj spregledam... tko da sori ;) bom pa takoj, no lej do konflikta ne bo prišlo, če ni že pol ne bo, in če je že se bo uredilo ;)

hmm, nisem vedela el nino, da maš tukaj tako gužvo, no saj veš, da jaz rajši pridem v četrtek ali pa soboto kaj na chat pogledat in tam zvem s prve roke , ampak ko sem že tukaj..........daq bo še zabeleženo:)

kakšen bo preostanek julija in avgust po ljubezenski plati ter ali bom kaj potovala kamorkoli? x?x xrolleyesx x:Ix :vragec:

pozdravček,leica

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...