El Nino 16. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2004 si pršla pol včeraj ? je bla ful gužva.... tud tam, ampak skor nismo šlogali, heja, zdej upam da bom spravil majico da mi bo mal pomagala s tole gužvo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
little butterfly 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 El Nino najlepša hvala!!! Izide sporočim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LINKIN PARKica* 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 še meni napovej prosim........................................................................ kk bo zadnji letnik srednje šole, kaj me čaka?? kaj bo z ljubeznijo?? hvala, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2004 fak pa to ni res že opoldne sem ogovoril pa mi je pol net crknil... skratka linkin parkica, (kako ime) zadnji letnik bo vredu delaven in uspešen, čaka te matura veliko priložnosti, ljubezen trenutno letos nič pametnega naslednje leto pa se obeta nekaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_marjetica 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 huh...09.07. si mi napovedal, da je zelo možno , da me pokličejo na razgovor za službo in te zadeve, pa sem dobila odgovor, da nisem sprejeta ... ......kaj misliš ti, kdaj bi lahko bila kakšna služba na vidiku :o|o: .. .. kako pa mi kaže kaj na ljubezenskem področju v letošnjem poletju oz. letu..? kaj lepega , kaka avantura , mogoče resne veza. :xx!: ..ali nič od tega.. prosim za odgovore in hvala že v naprej........... pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2004 Glede tvoje službe se morem držat prejšne napovedi z majhno spremembo vsekakor bo zdaj ali pa vsaj zdaj kmalu nekaj zelo dobrega na tem področju, najbrž me je to zadnjič zmedlo... pa sem rekel ja, no s službo nekaj bo... ljubezen pa zdaj kmalu v poletju, pol prot konc leta pa bo ali bolj mirno in bo tale reč se prelevila v resno zvezo al pa nič od nič.... mislim da prva opcija k ni tolk strastna karta bolj ljubeča danes 21.22 na chatu kdor ne pride mu ne šlogava , (ne šlogava v živo seveda da se razume ostali lahk še vedn pridejo mim tle v vedeževalnico.... pa mrbit se nam še majica pridruži ) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LINKIN PARKica* 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 THANK YOU...... JA, IME JE PA RES UNIKATNO.... *** SAMA SM SE GA SPOMNALA, GLEDE NA TO, DA JE TO DANES KR TEZKO (IMITACIJE PA TO)..... HVALA, DA SI SI TUD ZAME VZEL ČAS:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2004 Ka ni Linkin Park ena skupina? hm hm no mene je ful asociralo na billy's private parking, na njihovo pevko dobra miška..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 je, ja...nu metal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Drage dame, spet sem z vami.... Hm po vrsti heh jaz bom kr po OS-u Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrčica 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Ojla!!!!Lep pozdrav vsem!! Mene pa zanima kako mi kažejo ljubezenske stvari v tem poletju oz. v jeseni????Pa še eno vprašanje imam ali sem všeč tipu, v katerega sem zaljubljena??? lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2004 Drage dame, spet sem z vami.... Hm po vrsti heh jaz bom kr po OS-u kar me spomni na to da morem spet mal poslušat Predina hehe torej šlogar iz omare... Smrčica Hmja, slabo je za tabo, dobr kaže zdele... , in zmer bolj mu boš všeč in ne bom namignil preveč če je treba naredi prvi korak... se splača Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Dobro jutro,El Nino Kako si Daj mi povej,kaj mi kažejo karte,ful neki skoz premišljujem.... Želim ti lep dan,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrčica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 HVALA!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2004 Dadika, preveč razmišljanja pa premal čutenja in dela.... ni dobro.... mislim da si že čez to k si cel dan razmišljala Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Z I Ching-om (Mawangdui) lahko v 2 sekunde dobish odgovor. http://ghettobox.dhs.org/t8 Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2004 Pretty damn good, js pa ti ga povem preden uspeš prebrat odgovor Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 El Nino...če bi ti men pogledal, kaj je to s to mojo love :xx!: ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2004 13;13 je ura ;D upejmo da ne bojo taki odgovori.. Oona če obstaja tak problem v ljubezni bi lahko bilo to preveč čustev... ampak res ne vidim niti ene slabe stvari tu, osvetli mi malo kaj te skrbi men se zdi vse vredu... 1Buena , teb sem pa že povedal da bo vredu... sej najbrž ne pričakuješ nič druzga a? hja pozitivno se bo končalo in trenutno kar dobr kaže... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 el nino hojla, evo tako kot si rekel - za enga fanta, da komunikacijski mrk ne bi smel trajat...in ni jea!! Kaj pa zdaj naprej, kaj se bo dogajalo med nama in predvsem kdaj, kaj praviš? hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Hm, ne vem, če je res vse ok...men se zdi, da kar preveč dolgo traja njegova prezaposlenost? Hvala vseeno! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2004 Bacci, zdej bo pa vsega malo, najprej tole k je blo zdej, pol mal down, pa še mal drgač down, pol pa zlo up... kdaj me vprašaš? hm no lej ko bo drugič šlo dol na drugačen način kot prvič boš vedla da bo kmalu šlo gor, kaj pa vem par tednov. Aha Oona, what love got to do with? ampak tud njegova brezposelnost mislim da se bo uredila... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 .sej najbrž ne pričakuješ nič druzga a? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Bacci, zdej bo pa vsega malo, najprej tole k je blo zdej, pol mal down, pa še mal drgač down, pol pa zlo up... kdaj me vprašaš? hm no lej ko bo drugič šlo dol na drugačen način kot prvič boš vedla da bo kmalu šlo gor, kaj pa vem par tednov. aha ok, na kakšen način misliš tisto malo drugače down hm...ok bomo vidli če bo šlo pol up...je itak kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 bolj zračni način, neko bluzenje pa to, nič pametnega... nič kritičnega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.