Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

si pršla pol včeraj ? je bla ful gužva.... :D tud tam, ampak skor nismo šlogali, heja, zdej upam da bom spravil majico da mi bo mal pomagala s tole gužvo :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

fak pa to ni res že opoldne sem ogovoril pa mi je pol net crknil... skratka linkin parkica, (kako ime) zadnji letnik bo vredu delaven in uspešen, čaka te matura :D veliko priložnosti, ljubezen trenutno letos nič pametnega naslednje leto pa se obeta nekaj...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

huh...09.07. si mi napovedal, da je zelo možno , da me pokličejo na razgovor za službo in te zadeve, pa sem dobila odgovor, da nisem sprejeta :C: :C: :O: :O:

... xrolleyesx :eek: ......kaj misliš ti, kdaj bi lahko bila kakšna služba na vidiku x?x :o|o:

.. :eek: :eek: .. kako pa mi kaže kaj na ljubezenskem področju v letošnjem poletju oz. letu..? :eek: kaj lepega x:Ix , kaka avantura x:Xx , mogoče resne veza. :xx!: ..ali nič od tega.. :inocent: :eek:

xrolleyesx x;)x prosim za odgovore in hvala že v naprej........... xDDx xDDx

pozdravček :palec: :palec:

Glede tvoje službe se morem držat prejšne napovedi z majhno spremembo vsekakor bo zdaj ali pa vsaj zdaj kmalu nekaj zelo dobrega na tem področju, najbrž me je to zadnjič zmedlo... pa sem rekel ja, no s službo nekaj bo...

ljubezen pa zdaj kmalu v poletju, pol prot konc leta pa bo ali bolj mirno in bo tale reč se prelevila v resno zvezo al pa nič od nič.... mislim da prva opcija k ni tolk strastna karta bolj ljubeča ;)

danes 21.22 na chatu :D kdor ne pride mu ne šlogava ,:D (ne šlogava v živo seveda da se razume ;) ostali lahk še vedn pridejo mim tle v vedeževalnico.... pa mrbit se nam še majica pridruži )

Ka ni Linkin Park ena skupina? :D hm hm no mene je ful asociralo na billy's private parking, :D na njihovo pevko :D dobra miška.....

Drage dame, spet sem z vami.... :D

Hm po vrsti

heh x:Dx x:Dx

jaz bom kr po OS-u x;)x

kar me spomni na to da morem spet mal poslušat Predina :D hehe torej šlogar iz omare...

Smrčica Hmja, slabo je za tabo, dobr kaže zdele... :D, in zmer bolj mu boš všeč in ne bom namignil preveč če je treba naredi prvi korak... se splača

Dobro jutro,El Nino xDDx

Kako si x?x Daj mi povej,kaj mi kažejo karte,ful neki skoz premišljujem....

Želim ti lep dan,D xrolleyesx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Dadika, preveč razmišljanja pa premal čutenja in dela.... ni dobro.... :D mislim da si že čez to k si cel dan razmišljala :D

13;13 je ura ;D upejmo da ne bojo taki odgovori..

Oona če obstaja tak problem v ljubezni bi lahko bilo to preveč čustev... ampak res ne vidim niti ene slabe stvari tu, osvetli mi malo kaj te skrbi men se zdi vse vredu...

1Buena , teb sem pa že povedal da bo vredu... :D sej najbrž ne pričakuješ nič druzga a? :D hja pozitivno se bo končalo in trenutno kar dobr kaže...

el nino hojla, evo tako kot si rekel - za enga fanta, da komunikacijski mrk ne bi smel trajat...in ni :onfire: :2src: jea!!

Kaj pa zdaj naprej, kaj se bo dogajalo med nama in predvsem kdaj, kaj praviš?

hvala x:)x

Bacci, zdej bo pa vsega malo, najprej tole k je blo zdej, pol mal down, pa še mal drgač down, pol pa zlo up... kdaj me vprašaš? hm no lej ko bo drugič šlo dol na drugačen način kot prvič boš vedla da bo kmalu šlo gor, kaj pa vem par tednov. xnckrivx

Aha Oona, what love got to do with? ampak tud njegova brezposelnost mislim da se bo uredila...

Bacci, zdej bo pa vsega malo, najprej tole k je blo zdej, pol mal down, pa še mal drgač down, pol pa zlo up... kdaj me vprašaš? hm no lej ko bo drugič šlo dol na drugačen način kot prvič boš vedla da bo kmalu šlo gor, kaj pa vem par tednov. xnckrivx

aha ok, na kakšen način misliš tisto malo drugače down hm...ok bomo vidli xrolleyesx če bo šlo pol up...je itak kul

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...