Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

El Nino.....ena bivša sošolka...ma malo blemov z ljubeznijo.....že nekje dve leti...hm..ma kao 'nekaj'(bolj zafrkavanje...pa tud že več....mislim, da jo je vprašal....samo ne vem kak je to blo)..ok, pred kratkim pa je spoznala enga drugega...samo enkrat sta se vidla.....zdaj je v dvomih...kot sem bla jaz....hmm, kaj meniš??karte?

x:)x x;)x x:Xx

Deli na socialnih omrežjih

El Nino! x;)x

Trenutno sem precej presenečena nad odnosom enega fanta do mene.

Ni mi čist jasno, kaj se dogaja.

Prosim poglej, kaj razmišlja, čuti do mene. Skratka, kaj se mu plete po glavi v zvezi z mano in kam bo vse to peljalo?

Lp! :palec:

x:)x

Eno vprašanje.

Ta oseba, ki se je nepričakovano pojavila, Kaj pomeni zame? Kaj prinaša s seboj? Bo kaj vplivala na nadaljni potek dogajanja?

To je zdaj že več vprašanj, ampak vsaj tema je ista x;)x

Hvala hvala

xDDx

Elnino, prosim za dogovore x;)x

1. fanta nimam , zanima pa me dogajanje v ljubezni v poletnih mesecih ( julij, avgust) bom spoznala koga, se zaljubila, ali bo bolj umirjeno??

2. kaj pa mogoče je nakazan kak dopust na morju ali kje drgje?

3. pa še eno vprašanje: kdaj oz. čez koliko časa bi si naj ustvarila družino ( sedaj sem stara 24 let)

4. kako bi opisal mojega moža (življenskega sopotnika) ?

Lep pozdrav. x;)x

Jaz pa sam z veseljem sporočam, da so se mi vse napovedi uresničle: stanovanje sm dobila in kmalu bom brucka matematike! x:Dx

Bi vprašala pa sam, če je dobro da grem do neke osebe, o kateri že nekaj časa gruntam da bi šla, pa me je mal strah.

Thnx

sanci_cat

x:)x ja, LINKIN PARK so moja najboljsa skupina na svetu, zato tud imam taksno ime... hvala, da si vzames cas...a si velik na netu? jz grem pa na morje... jutri. tisti, k tud grete... upam, da bote mel time of your life.. skratka izkoristiti je treba lepo vreme:) by bye*lupcka vsem... x:Dx

a je kak smeško ki dvigne desno obrv levo pa spusti? :D hehe kr js tle :eek: ops kolk folka,

Kris, sicer sem zelo v dvomih trenutno ma res probleme, zdi se mi da je bivši boljši, vsaj več čustev ma tam, ta prihodnji je pa bolj realen in ma več možnosti.... hm nevem bi blo fajn mal več vedet kaj je s prvim, če je kaj pol je za izkoristit...

Mala, vrjetno kaj načrtuje v zvezi s tabo, najbrž kaj čuti in to pelje v... :D počasi naprej...

Borabora, tale oseba prinaša najlepše stvari, morda bo olajšala potek ga osvetljila razbistrila, poživela... morda sploh začela vseskupaj...

Mala2222, heja kaki nick, 1. tole poletje lahko prinese kaj kratkoročnega vendar nebi pretiraval da bo kaj posebnega ali trajnega... 2. Dopust je možen ampak ne bo kar tako z oblakov padel, bo treba stvar vzet v svoje roke in to... 3. bo še kar nekaj časa minilo preden bo to, vsekakor pa bo... x;)x 4, Zaljubljen, Izklesan, Zmagovit.

Tiggy, Ja!!!

LeilaniA, trenutno se mi zdi da niti približno :D ampak če boš mi pa nove karte kupiš da bom bolj natančen ;) prav?

Huhu Sanci-Cat, lepo to :D matematika je čist blizu fizike :D bom gledal kje je kaka lepa brucka :2src:, tale oseba pa glej dokler ne reskiraš ne moreš zmagat... in boš in boš tudi zmagala...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mala, vrjetno kaj načrtuje v zvezi s tabo, najbrž kaj čuti in to pelje v... :D počasi naprej...

El Nino, hvala za odgovor! :palec:

Me zanima še nekaj. Včeraj sem povedala nekatere stvari, ki mu niso bile všeč. Vsaj zdelo se mi je tako po njegovih reakcijah.

A mi bo v resnici sploh kdaj povedal, kaj čuti do mene ali se bo še naprej sprenevedal in zgolj spogledoval?

Bova lahko postala vsaj iskrena prijatelja? Kakšna komunikacija bo potekala med nama v prihodnje?

Lp! x;)x

Mislim da ti bo povedal, kaj čuti, in je veliko možnosti za iskreno prijateljstvo, komunikacija bo stekla....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, zivjo!

Po dolgem casu se spet obracam nate .... a mi lahko pogledas za 2 tipa, prosim .... evo en naj bo M, drugi pa L. A je kaksna moznost za vezo? xsrcx Pa se tole: za M vem, da ima punco ... :V: vem, ne bi pol smela sploh brklat se zraven .... sam vseeno, kako je z njuno vezo ... hmmm ... xDDx pa ta drugi .... je boljsa varianta? Al je ta tud v kaki vezi, glede na to, da mam ful sreco s tem v lifu? :xx!:

Sploh me pa zanima kaj razmisljata x?x x?x x?x moski ste taka zagonetka .... xDDx hujse kt ce bi krizanko resevala xDDx xDDx xDDx .

hvala! x:Xx

uh, Bobnar, ni bilo misljeno kot kritika, tko, da ne zamert, ce mi ne bi blo vsec resevanje "krizank", jih pac ne bi resevala xDDx xDDx xDDx , men je pa ocitno tolk vsec, da resujem kar dve hkrati x:Dx .

Sam zdele pa pac rabim leksikon xDDx ker je zaboga ze cas, da eno do konca resim in dobim nagrado!!! x:Dx

....tko, da ne vzet za slabo, ker mislim, da bi crknla od dolgocasja :sleeping: , ce vas ne bi blo.

Enga lupcka ti posiljam x:Xx

Kamara, M(ichael) bi kar bil ampak je res problem ta njegova punca... oziroma to da mata bolj mal problemov, zdaj mu bo v prihodnost mal bolj dolgčas mrbit je to edina tvoja prilika za vstopit, čeprav men se zdi da skor ni šans tukaj glede na njegovo bejbo..., drugi L(os) A(ngel) pa ma še hujš probleme... kaj pa vem vsi dobri so oddani, pri drugemu bodi pazljiva, pri prvemu se bo treba potrudit...

....... pa ne mi rect, da je L tud ze oddan :( ..... pa kaj se pol gre ... hmmm :ermm:

... ok, pol pa se to vprasanje v zvezi z M (ichaelom)):P:

Katera bi bla bolj primerna za njega? Je srecen z njo in je ona prava? Kaksna bi bla najina veza? Me zanima, ker moram vedet ali je sploh vredno se vtikat zraven, al bom sam unicla eno cist ok vezo :eek: :eek: :eek:

nino prosim za tvojo pomoč ....

dopade se mi fant x:Ix x:Ix ... nekaj sva sicer že imela, a ima on punco :xx!: ( že živita skupi) :xx!: ..jaz sem pa samska :vio: ... še imava stike, se pokličeva, pošljeva kak sms... x:Ix

...prosim poglej: x;)x

1. kaj ta fant čuti do mene? :eek: če sploh kaj čuti? :O:

2. kako se razume z punco , kaj čuti do nje? :xx!:

3. bo ostal z to punco? :xx!: x?x x?x

4. ali je možno , da midva postaneva par? in,če ....čez kollk časa? :xx!:

LP

kamara niti ti ne una druga nista primerni čist zanj, ti maš en bonus intelektualno ona en bonus čustveno ampak v povprečju mislim da st a si nekak enakovredni,... v tem pogledu vsaj.

Zaspanka, medtem ko ti spiš (če si kaj zaspanka)

1. prepričan sem da nekaj čuti ampak

2. s punco jima gre vredu, in še boljš,

3. drznem si trdit da bo ostal z njo

4. možno je čez štir leta, ej ampak js nebi šel stavit na tole opcijo, boljš da si kakega druzga poiščeš.... ta dva sta praktično poročena če živita skp in to,

bom moral mal ukrepat ko me sam še o poročenih, pa zaročenih, pa takih ki so v razmerju sprašujete, ej možnosti so da so zvesti in da ne bo nič... :D tko da najbrž je moja napoved v takem primeru mal bolj pesimistična, in mal se mi zdi bad, ko vidim da mogoč pa le so šanse, mal krivde... pa to nvem zakaj ampak tak pač je....

Hola, El Nino,

zanimivo dejavnost izvajaš! A lahko tudi meni poveš, kaj se dogaja oziroma se bo (npr. v naslednje pol leta) zgodilo z mojo službo? Pa še, a bom mela kakšne finančne težave?

Lepa hvala! Beba.

Nino, ful te razumem, ker je men tud bad, :sori: , sam jaz mam ocitno tako karmo, da se mi cist sami taki pojavljajo in na zalost pokazejo interes, jst se zapalim za tipa :onfire: , pol pa zvem, da ni samski ....

..... zato te pa tud sprasujem, ker me je strah, da je sam ena fizicna privlacnost .... v resnici se pa ne bi stekala ..... v teh situacijah je tako tezko bit realen in vidt pravo sliko x:Ix

Cmok! x:Xx

Bemu Nino, mene je pa took eno čudno razpoloženje napadlo za vikend, da sem bila tudi z mnogo encimi neprebavljiva. Pa me zanima, kdaj se bo ta zadeva, ki me vsake toliko malo zamede rešila :2src: . Pismu, sem jezna nase, da si kaj takega dovolim :o|o: , slaba vzgoja x:Dx x:o)x x:Dx x;)x

Dons se ti obeta mnogo kartanja, smo te čist zasule :8):

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...