sabinicaa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 pa še jaz... zanima me, ali je ponudba za delo, ki je prišla včeraj, resna in dobronamerna ali bo to spet eden izmed neuspelih poskusov zame? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Mislim da ti bo povedal, kaj čuti, in je veliko možnosti za iskreno prijateljstvo, komunikacija bo stekla....El Nino! Hvala za odgovor in lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 HOJ no pa se spet malo javim tudi tukaj... dolgo sem iskala službo...no jo dobila...in sedaj delam v skladišču in prelagam težke škatle...javila pa sem se na oglas za administracijo...ljudje tukaj so zelo živčni in napeti, ker imajo ogromno dela...organizacija :xx!: .No sedaj pa me zanima...kdaj se bom lahko poslovila od tele službe oz. kdaj bom dobila službo v kateri se bom dobro počutila in bila zadovoljna...ker sedaj iščem res vse možne načine da se tega rešim...ker me vsak dan boli hrbtenica in roke...no pa še to...tudi po konstrukciji sem zelo švohcana, če se lahko tako izrazim...tako, da res težko taka dela opravljam... hvala za ogrovor, Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamara 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 U, Nino, se mam vprasanja: Pred nekaj meseci sem naredila nekaj , kar ni blo po ampak po pameti, kako kaze .... bom lahko popravila napako? Pa se to me zanima, z M-jem sva imela na zadnje pogovor in me zanima, ce je govoril resnico? Je res povedal tisto kar misli ali pa je govoril eno, mislil pa drugo? Kaj mi bo prinesel ta pogovor? Je razumel kaj sem mu jaz hotela povedat? x?x .....................uhhhhh komplicirano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspankaaaa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 hvala za šlog ja, saj tudi jaz bi si drznila trditi, da on "nekaj " čuti do mene..... ... ni mi v navadi, da bi komu razdirala vezo, a tistih nekaj srečanj, sa je pač zgodilo ... hotel je prekiniti z njo, a sem se raje umaknila.. ... a sedaj me je vseeno zanimalo, kaj vidiš ti v kartah... .... to da živita skupaj... je kriv čuden splet okoliščin...nevem, kaj naj rečem... nino nisi bil nikol v vezi, ko je sicer blo, a si vedel, da "to ni to"... :o|o: ..poznam nekaj primerov...ko je bila ena oseba v ljubezni razočarana ... nato se navezala, na osebo, ki ji je "samo malo namignila"... in veza se je razvijala naprej...sicer bolj platonsko..mogoče prav na prijateljski bazi... na nek način se je ta oseba vdala v usodo...potem na enkrat čez nekaj let pa BUMMM, ko je srečala osebo do kater je res "nekaj" čutila..... Lep pozdrav P.S. Mislim, da imava skamaro enak problem, upam pa da ne gre za enakega fanta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Beba, ne bo finančnih težav, vredu bo celo ena večja možnost zaslužka..., čist kul, počas navzgor gre... Žaža, sama jih boš rešila... Bernike, hm nevem men se zdi mal drgač, mislim da ni še čist konc... JanjaK, mislim da še ne ravno kmalu, ampak boš delala na tem.. vse je v glavi tukaj... Sabinicaa, hja najbrž bo kaj s tega... pomoje bo uspelo, in je dokaj dobronamerno. Sončk, Sreča se ti nasmiha, se boš kmalu rešila... takoj ko bo čas zato... Kamara, ja mislim da ti bo uspelo, ampak velik velik diplomacije, in razmisleka bo vmes, mislim da je M dokaj resnico govoril, tvojega pa ne vem če je hotel razumet... Zaspankaaaa, kar je blo je blo, prilika je bla, gotovo je še globoko pod kožo, ampak je vedno bolj daleč in možnosti vedno manj, ne res nisem bil v taki vezi, al pa hja mrbit bo kaj na tem, ampak pismu nehite mi že s temi oddanimi tipi, saj vem da so ti edini dobri, ampak, mislite mal še na njihove uboge punce, da jim jih ukradete... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 A SEM LAHKO ŠE MALO TEČNA IN VPRAŠAM...CCA. KDAJ...1 MESEC, ALI VEČ Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 JanjaK, mislim da še ne ravno kmalu, ampak boš delala na tem.. vse je v glavi tukaj...Imaš prav, dobra stran tega je , da si lahko sam svoj mojster Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamara 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Nino, hvala za odgovor in ze ubogam , nic vec o vezanih moskih ..... ker bi te tud jaz raje vprasala za kakega free tipa, ne pa da se pocutim kot kura v kokosnjaku .... kjer je ponavad en sam petelin . Posiljam ti enga velikega lupcka za potrpljenje .... ko bom spet v kakih tezavah se bom pa spet javila. PS: Zaspankaaaa, zelo dobro te razumem, ni vse crno-belo, lahko pa da tudi njihove punce nekje caka en bolj primeren, a ne. V koncni fazi pa verjamem, da se bodo stvari razresile tako, da bo najboljse za vse. Ce je tapravi bo prej ali slej koncal pri tebi .... uhhhh ... kaksna modra misel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Sončk, težko reči kdaj bo, je čist za naslednjim vogalom, vprašanje je kak hitro prideš, do tja, nebi smelo bit več kot en mesec.... JanjaK vso srečo, čeravno je super pujsa ne potrebuje;) Ce je tapravi bo prej ali slej koncal pri tebi .... uhhhh ... kaksna modra misel hehe Kamara definitivno moj najbolj pogost argument zakaj kera ni prava... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Hojlala, kako kaj, kitarca uglašena? cooltale tvoja vedeževalnica, rasturaš! zato se pridružujem z vprašanjcem Pojavil se je nekdo v mojem življenju,sedaj zaenkrat v vlogi učitelja,me zanima kakšno vlogo bo še igral?in koliko pomembno bo vso to znanje sedaj zame?Je vse v zvezi s tem usodno, veliko...ali bo kakor je na hitro prišlo, tudi odšlo iz moje scene?se zaljubljam na cajte, ali me samo meče kot vedno?in si poleg tega spet preveč kompliciram Hvala tisočkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 El Nino, hvala za odgovor. Za službo mi nisi pa nič odgovoril? A to pomeni, da ne bo sprememb? Če lahko pogledaš... Pozdrav, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrčica 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Hojla!!! Spet jst tečnarim zadnič si vedeževal in pribl. kolk časa je še potrebnega da se bo zgodilo. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspankaaaa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 .Za moj primer : z tem fantom še se slišiva, a v sebi sem se odločila, da nebom drezala v njuno vezo.......če pa bova mogoče čez čas oba samska ......pa še lahko mogoče kaj nastane... Nino sorri, ampak ... preberi naslednji primer in povej, kdo je po tvojem mnenju kriv več???' ...punca je samska, fant pa je v vezi..... med njima "preskoči" iskrica ...ki povzroči srečanja, ljubimkanje......KDO JE TUKAJ VČE KRIV???.......ja pa menda fant...ON bi se moral ZAVEDATI, da je v vezi...IN DA N SM !!!!...naj pusti punce ostala, če je res tako srečen v vezi in uživa, ne pa da ...... ..to lahko počne iz dveh razlogov ...1. je tak tip, ki pač mora imeti ljubico zraven punce :xx!: :xx!: ......2. v vezi ni srečen in mu je do te samske punce res nekaj.... ... ko sem v vezi in imam fanta rada, mi je prav malo mar, če kdo " po vseh štirih hodi za mano"......saj vedno so "priložnosti " za skok.. :xx!: :xx!: ... Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspankaaaa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 kamara........huh, lepo če me razumeš.....ampak jaz sebe ne najbolj .... :xx!: :xx!: ... ne razumem ljudi, ki so v resni vezi in tretji osebi izpovedujejo čustva, sadijo rožce. .... to na noben način ni iskreno. :xx!: .... tega na noben način ne moreš razumet..prvo kar se pojavi v glavi je......TO KAR SEDAJ POČNE NJEJ, BO MOGOČE NEGOČ POČEL men......in že na samem začetku ni zaupanja, če slućajno pride do veze...... :xx!: ... sedenje na dveh stolih se ponavad ne konča dobro :xx!: :xx!: ... vse pa je seveda odvisno od ljudi ki so vpleteni in njihovih karakterjev LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 nč bom zvečer kaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
labodka 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Me zanima, kako mi karte pravijo za ljubezen.Imam fanta s katerim se zelo dobro razumeva, ampak zadnje case cutim, da nekaj ni vredu? pomoč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 dajte človeku dihat...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Kaj bi jaz brez K®isika hehe nič se ne nadihal... no ja, zračne bejbe morejo bit, vsaj mal v mojmu lifu, da sproživjo kaj veličastnega Kodrlajsa, igral bo poslovno, učiteljsko, in morda celo mal očetovsko vlogo , voditelj, znanje je blazno pomembno, in tega se zavedaš, napredovala boš, na tvoji poti, je zelo usodno ja, in šlo bo proč natanko takrat ko se naučiš kar se maš za naučit, zalubljanje je pa itak bolj to da te meče kot kaj resnega... good luck Beba, mrbit bodo spremembe ampak definitivno vse na boljš, in v tvoje zadovoljstvo.. Smrčica, utegne bit še kar nekaj časa, ena velika ovira je pred tabo... Zaspaanka, js nič ne gledam kdo je bolj kriv in kdo ni, če hočeš slišat da je to on je to itak, res, ampak sama nosiš svoj del, ja in magar spelji ga odlična ideja, nimam pravega mnenja o tem trenutno kaj je prav tu in kaj ni, včasih sem točno vedel mel definirano trenutno pa ne vem xnickrivx Labodka, veš kdaj so labodi najlepši? v paru, ko prideta dva skupaj tvorita srček s svojimi vratovi, heja, mislim da je tle še nekaj, poiščita spet tisto kar vama je skupnega, tisto bistvo najbrž je stvar postala mal dolgočasna in znana in tko, nekaj novga bo treba probat, vem da vama bo uspelo, kako tega pa ne vem... upam da sem bil v pomoč... pa sem spet pri Kris... hm nič ni vprašala, ben prav, očitn vse štima, lep večer vsem kar vas je še, grem js kršit javni red in mir... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Živjo! mene pa zanima al se bo določeno prijateljstvo nadaljevalo al ne? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspankaaaa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Nino .. .ja saj , tut jaz nisem imela prej nikol problemov, da bi se zapletla z fanti , ki imajo punce.. . zelo sem obsojala tiste, ki so to počele ....aaa v tem primeru sem "prestopila mejo" :xx!: ..drugače je , ko se sam vpleten, ko so posredi čustva, ko si sam postavljen pred situacijo ..kot pa katrat ko opazuješ druge in jih sodiš :xx!: :xx!: ...vem, da ni blo prav, a če povem iskreno ..ni mi žal. ..bilo je lepo. ..a tega več nebom ponovila :xx!: ... to pa predvsem zaradi tega :xx!: ..." NE POČNI DRUGIM TEGA, KAR NOČEŠ DA BI KDO POČEL TEB" ... x!x x!x ..če pa dobr pomislim, se mi smili ona..... Nino uživaj, prijetn je blo mal podebatirat..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
labodka 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Labodka, veš kdaj so labodi najlepši?... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Kaj bi jaz brez K®isika hehe nič se ne nadihal... no ja, zračne bejbe morejo bit, vsaj mal v mojmu lifu, da sproživjo kaj veličastnega ... pa sem spet pri Kris... hm nič ni vprašala, ben prav, očitn vse štima, lep večer vsem kar vas je še, grem js kršit javni red in mir... ja, vse štima, sej si dobil sms, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Kodrlajsa, igral bo poslovno, učiteljsko, in morda celo mal očetovsko vlogo , voditelj, znanje je blazno pomembno, in tega se zavedaš, napredovala boš, na tvoji poti, je zelo usodno ja, in šlo bo proč natanko takrat ko se naučiš kar se maš za naučit, zalubljanje je pa itak bolj to da te meče kot kaj resnega... good luck Ouuu, kk dober odgovor, resnica, očetovska usodna vloga, kako dobro si napisal, poslovno, hja, da bi sama to furala nekoč, ja znanje, čisto me je prevzelo kako si napisal, in sem hotela že križ čez vse naredit, ker se mi zdi, da sem brezupen primer, da ne bo mi nkol ratal vse to zastupit, no grem pa še naprej k njemu po nova znanja, ... Uh El Nino kako se ti smem zahvalit???????ti si pravi srček, kako se tu trudiš in kartaš in tak odgovor, glej, čist te bom pocmokala Kodrlajsa I m learning to fly but I aint got wingscoming down is the hardest thing Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 Tihareka, vsekakor... še dolgo bo trajalo.. in se bo poglabljalo.. Zaspankaaaa, saj, hehe no lej ravno mi je tale komad se začel "Is this love?" Kris, ja sem dobil, sms;) sem ti reku da bodo lepo sprejeli... Kodrlajsa tud tebi en , hja včasih mi res kapne, in nekomu polepšam dan, takrat je vse vredno vsega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.