Gazelca 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 ojla ElNino!mene pa zanima če bom letos sploh kam šla na dopust?in če bom al bom šla kmal? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Nino, mene pa zanima, kaj je s piknikom na Kolpi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nia 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 No dej povej še meni kako bo z mojo službo????Sem že 3 leta brezposelna in že obupana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2004 Contesa , 1. mislim da mu bo zlo všeč na dopustu, se bo treba potrudit, drgač bo ostal kar cel dopust., 2. nekaj bo pršlo nevem če bo zneslo pridet k nam v malo slovenijo Tihareka, kmalu, in ja. Sstane, mene tudi zanima, sam razen ideje manjka še volja in realizacija.... Nia, skrajni čas da končaš s tem obdobjem, na tebi je, v sebi boš našla vse kar rabiš da stakneš en Job. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 El Nino! Na enem placu bom verjetno srečala (nekje v naslednjem mesecu) svojo "veliko simpatijo". Videla se nisva že precej dolgo. Ve za moja čustva do njega. Nikol ni prav odreagiral na to.Srečanju se ne morem izognit, ker gre za službene zadeve.Strah me mene same; da se ne bi vse zopet z vso močjo prebudilo. Kako bo vse skupaj potekalo in kako bo z njegove strani? Lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Nino, žebljico na glavico! Enako je prišlo tudi meni! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nia 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 El Nino, Ja bi bil že čas da se to krizno obdobje konča. Dej povej, a je kak job na vidiku al je spet vse v meni in tralalala...Ne zameri, ampak sem res že čist obupana! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2004 Nino, žebljico na glavico! Enako je prišlo tudi meni! Hehe všeč mi je ko skupaj zadevava, ampak še bolj bi mi blo všeč če bi mal grešila (k se mi dozdeva da ljudje mal zgrešijo usodo ki jim je napovedana...) no ja anyway... nazaj na šloganje.. Mala, pravzaprav nimaš kaj dost narest če je službeno, gerš tja in bo, js te lohk edin potolažim da boš preživela in bo kul, verjetno bo tudi kaj izbruhnilo iskrice pa to, ampak, naj te intuicija vodi, razmišljaj zraven pa bo,... Nia, al je spet vse v meni in tralalala... ja tako je, nevem zakaj je tako, ampak nekaj moreš še dat skozi takoj za tem je job na vidiku, in kar moreš narest je odločnega značaja, ne poznam podrobnosti ampak sama moreš zaključit to obdobje, dvomim da ti bo kaj v pomoč pri tem, naredi to, in naredi čimprej, pomoje sama že veš, v čem je trik, in ne morem ti rečt da bo lepo, ampak bo ti uspelo... hja al je spet vse v meni in tralalala...... ta job ne bo padel iz neba, in ne boš ga potegnila iz rokava, ta job, je za betonskim zidom, in ti moreš čez tole it... hm no ne vem če sem lahko še bolj ilustrativen, ampak uspelo ti bo... ne vem kako ampak vem da ti bo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Lep pozdravček!Am jz bi te pa prašala,če bom dones šla na koncert,oz. kam vn? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Aliana z vsako besedo bo boljši pogvoor, alternativna razlaga , morda mal kasnej....Don't get it... Itak pa.. stanje se kr isto.. govorila, govorila, ampak ne o temi.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2004 Hja tihareka, če si se kaj odločila al zmenila ja, sicer pa ne... Aliana, hm hm, ej, tak vidiš js sem narobe interpretiral, dalo bi se reči kot tudi prijeten neuspeh bosta govorila sam ne o tem, js sem pa mislu da ne bosta pol pa vedno bolj... hm hm heja, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 :xx!: A lahk kakšno povabilo pričakujem? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 zivjo, jaz bi te pa samo vprasala, kako kej kaze na mojem ljubezenskem podrocju kr sm ze tok casa sama, sm ratala ze cist obupana Pa se moj studij me zanima, sicer mi gre zdejle kr dobr, ampak nikoli ne ves imej se lepo Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2004 Tihareka, zdaj najbrž že veš odgovor.... Blackie, hja usoda ma nekaj zate, oči na peclje nasmešek na obraz od tega trenutka (morda pa že par ur prej) ti kaže ful dobro in ta serija sreče se sploh ne konča temveč nadaljuje še kar lep čas naprej, tko da bi moglo kaj bit zdej... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Jutro ! Dobr da je včerajšni dan mimo....le kaj mi prinaša današnji,kej dobrega? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Halo! Že dolgo se sprehajam po luninem netu, pa sem se končno odločila za prijavo. Vse je enkrat prvič. El Nino, bi mi mogoče lahko povedal, kaj bo dobrega na mojem ljubezenskem življenju - tu je večino časa ena veeeeeelka zmeda. Hvala, pa lep dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kagaya 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Hojla!Najprej en leeep pozdrav vsem na tem forumu! Super ste!! El Nino, imam par vprašanj zate in bi ti bila zelo hvaležna za odgovore. - kako kaže glede faksa? bom sprejeta na tisto smer, na katero se želim prepisat?- kaj pa ljubezen? se mi v bližnji prihodnosti kaj obeta?- čez en teden grem spet na morje in me zanima, kako bo? papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2004 Tihareka, danes boš zelo pridna, mrbit se boš kaj zmenila s kakimi prijatlejicami na čajčku ali kavici, in to, kar dobr dan.... Amarilistu je večino časa ena veeeeeelka zmeda. hehe poznam tale del, pri veliki zmedi se dogaja kar naprej, no vsaj meni, in ;e se tud tebi pol najbr\ ve[ da mine, no vsaj zdaj bo minilo se ti utegnejo stvari zelo prijetno zaplest.... Kagaya, glede faksa bo šlo...tvoja ljubezenska prihodnost je zelo lepa... morje bo pač morje, najbrž se boš prav vredu zabavala... ampak nič posebnega... (razn mrbit kak škorpijonček sem pa taj) hm pismu kolk mi je zdele pašalo šlogat, nobenih dilem lepe kartice še na mnoge take... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Mala, pravzaprav nimaš kaj dost narest če je službeno, gerš tja in bo, js te lohk edin potolažim da boš preživela in bo kul, verjetno bo tudi kaj izbruhnilo iskrice pa to, ampak, naj te intuicija vodi, razmišljaj zraven pa bo,... El Nino! Ja, vem da moram zraven razmišljat. To ves čas delam, a kaj, ko je s čustvi druga pesmica! Vem, da se bom full obvladala, ker to perfektno znam, če hočem. In tudi spoštujem odločitev drugega, ter ne silim vanj, če pokaže, da tega ne želi.Upam samo, da ne bom potrebovala še veliko časa potem, da pridem k sebi!Poglej še to, kaj bo s strani tega fanta? Kako se bo obnašal do mene?Kako se bo počutil? Si bo upal komunicirat z mano? Je namreč zelo zaprt, kar se tiče čustev. Hvala za odgovor in lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Upam, da se bo res kaj prijetno zapletlo . Hvala za odgovor, El Nino, pa čudovito lep dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Nino hello! Eno vprašanje! Sem morala še med vikendom delat za job, predvsem za posel, ki ga bomo sklepali v Milanu! Nekaj cincajo, ne vejo ali bi ali ne bi, jaz sem pa trmasta in ostajam pri svojih zahtevah! Povej mi, če bojo popustili in bo dogovor podpisan v naš prid?Hvala! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 ojla El nino in vsi ostali:) danes pa ne sprašujem zase, ampak za mojo prijteljico. zanima jo, ali bo dobilo službo, bila je na razgovoru, sedaj pa čaka na odgovor, ki bo prišel naslednji teden. Kaj ti praviš? bo ali ne bo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Eno vprašanje! Sem morala še med vikendom delat za job, predvsem za posel, ki ga bomo sklepali v Milanu! Nekaj cincajo, ne vejo ali bi ali ne bi, jaz sem pa trmasta in ostajam pri svojih zahtevah! Povej mi, če bojo popustili in bo dogovor podpisan v naš prid?Hvala! Če pa Italijani tebi ne bodo popustili, potem pa sploh niso Italijani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2004 mala, zaprt professionalen.. nobenih problemov... Contesa, ti si kot stalin, pri pogajanjih al kaj promiss little, take much no anyway, bodo popustili.. pismu sam si kar predstavljam... Leica, BO! Če pa Italijani tebi ne bodo popustili, potem pa sploh niso Italijani hehe sstane hehe sam so znani kot fajn pogajalci... sicer pa popustljivi najbrž do žensk ... oziroma do contese 1Buena? pa ka te daje, da tukaj tele linke mečeš po "moji" temi??? dej to briši... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 a lahko prosim pogledaš kako kaj kaže ljubezen?nekoga ne morem spravit iz srca,.... klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.