Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Žaža zelo čustveno leto, lej da ne boš preveč časa namenila ljubezni malo tud za šolo naredi....

Aiwa, nič lepega na žalost :( sem razmišljal da tebi k si tolk lepa pa ja more to it, no še nek časa bo bolj dolgčas, pol pa, pol pa ;) xsrcx

Klavdija mislim da sem imel v mislih... zelo kmalu... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Nino, thank`s! x;)x Vse kaže, da popuščajo, saj je ponudba, ki sem jo dobila danes zjutraj že približek moje(se pogajajo-malo se pa morajo) x:Dx ampak v končni fazi,bo obveljala moja ponudba! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

nino, v četrtek sem bila na catu, a te nisem nič spraševala x;)x

1....zato prosim, da pogledaš kako dolgo še bom čakala, da mi vrnejo izposlnejene tiste papirje, ki jih potrebujem za poročilo pri študiju ????...( čakam že več kot 14 dni) :C: :O:

2.... kdaj bi naj končala, to študijsko zadevo, ki jo pišem sedaj?? ( mislim časovno, 1,2,3,...mesece)? xrolleyesx :o|o:

x;)x x:)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

čak nč jasn. pa sej pr men je skoz vse super. kaj bom mogla čakat? kariero al ljubezen? Zdej mi ni nč jasn. K za kariero ... mi gre ful super... sam do cilja pa morm še mal počakat to vem. no ? razjasni mi mal. zakaj moja sreča ni tako popolna kot se zdi? x:Dx

tenksič x:Xx x^x

spet se mi je na bolš poslabšal

x:Xx Contes x:Xx kolk so tile italijani popustljivi... :D

Lilija usodna napaka... :D ampak ne tako zelo usodna :D (da nisi vprašala na chatu) 1. papirje boš dobila al jih boš šla iskat al kakorkoli to boš zicer dobila, hja men se zdi da tista zadeva k zdaj pišeš 1 mesec.... največ dva, če boš hotla še nekaj mešat zraven, ampak samo delo se bo končalo v prvem mesecu...

Aiwa, hm ja ajd vidiš, men so se zdele karte dolgčas, ampak če pogledam s tvojega zornega kota, mrbit pa je to tisto kar rabiš eno varno vezo, :D te morem pa vseeno mal podrezat da bo tole ratalo mal bolj burno čez čas... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja. aha. razumem. ja sej. u bistvu. zanimiv bo ratal šele oktobra novembra k bom šla jz v anglijo njega pogledat. zanimivo. ja. res. kul. hvala.

zdej pa vse mal bl klapa. sej trenutno res rabm neki bl mirnega. se morm mal umirit. x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

k bom šla jz v anglijo njega pogledat. zanimivo.

x;)x aha no no no to je pa že boljš :D :D se mi je zdel da ne more bit tak vse okej... hehe sem se zdej spomnu kdaj so mi take kartice prihajale, ko sem bil tud js na daleč zaljubljen... no ja ej če ti uspe vso srečo :palec:

x;)x x;)x ... ne bom rekla hvala, ker je contesa rekla, da se za šlog ne sem zahvaljevat... x;)x .. sem pa ti hvaležna, da si odgovoril x;)x

.. nekako mi zmankuje volje, mogoče motivacije... kaj praviš ti, bo ocena te zadeve dobra( 6, 7, 8, 9 , 10) x?x :o|o: bom zadovoljna? xrolleyesx ...

x:)x x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Ninos, kdo ima bolj stabilna jajca˝jest al on?

pa še to, al bom uspel s tem projektom˝ tut v tujini, morda?

Ninos, kako se me bo lotela usoda˝v jeseni?

Vsak nov začetek pomeni zaključek nečesa drugega. Dovolimo si notranji potres, ki nas bo popeljal do bolečih zaključkov. Vsak boleč zaključek je temeljni kamen, na katerem gradimo nekaj drugega

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Lilija, boš zelo zadovoljna in bo ena izmed najboljših ocen... ne upam si napovedat, ampak če bi si upal bi reku 10...

Buena pa Bobnar... x8Dx zelo blizu je (beri zelo nestabilna jajca) ampak zmaga Buena... :D v stabilnosti in še čem, sicer pa edin trdo kuhana jajca slovijo po stabilnosti.. :D

Podnevi in ponoči, zjutraj in zvečer, vedn je čas za en pravi pir...

pozdravljen ElNino!

mi lahko prosim pogledas,kako reagira nekdo na to kar se nama dogaja...a je happy,a na to isto gleda na to kt jz...kaj bo pol k se bova koncn vidla?

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

xDDx x;)x nino, jaz bi bila zelo vesela če bi se to uresničilo, kar si ti ne upaš napovedat......a sedaj prav nč ne kaže na to.... :O: :O: upam, da se ta 1 mesec ne bo spremenil v eno leto.. :C: :C:

xDDx nino uživaj x;)x x;)x in prav tako vsi ostali :palec: :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

tak hud komadič (joe satriani - top gun theme) zdele preigravam :D pismu no ajd grem še mal vam odgovorit...

Klavdija, mal manj sanjat in bolj po zemlji se približat.... pol pa bo kaj vročega in sanjavega iz te ljlubezni, sicer bo vse ostalo samo pri sanjah..

Tihareka, :D hehe globoko v sebi je kot tiha reka na površju se mu to upira in v glavi ne ve kaj če s tem... ko se bosta končno vidla bo vse kul..

Lilija, hja js sem ti napovedal prihodnost zdaj pa jo ti uresniči :D če se ti zdi en mesec premal je tud dva meseca opcija, če pa misiš eno leto ja tud prav... :D

xDDx xDDx jaz se bom tako "potrudila" in poskušala to naredit čim prej. x;)x x;)x ...aaaa zgubila sem voljo in motivacijo, da mi ne izpolnijo teh papirjev. :O: :O: ..ampakkkk malo prej sem se pogovarjala z osebo, ki bi mi naj te papirje izpolnila in mi je oblujila jutri :palec: xDDx ..upam da bo res :o|o: :o|o: jutr moram poklicat x;)x x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Čer vsem skupaj,

enim se še ne spi preveč. Neki bi rada vprašala, pa bom mal bolj natančna: kaj lahko pričakujem, ko se bo neka določena oseba vrnila z dopusta x;)x - kakšen bo najin odnos.

Pa še neki, bi vprašala - mi bo jeseni usp0elo narediti vse kar sem si zastavila glede faksa?

Havala in lahko noč.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...