Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Amarilis, odnos bo dokaj nespremenjen, mrbit celo mal na boljš... ampak ne dosti, hja glede faksa boš zdej ogromno naredila, in boš pol jeseni čist pravično dobila kolkr boš zdaj naredila, mrbit ti uspe vse, lahko pričakuješ poštene ocene....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

ojla Nino x:Dx !

Upam da se ti ne zdim preveč zatežena...

mam prašanje glede petka....a mi bo uspelo iti v hribe?

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

kaj sam keš vas zanima :D m kaki lep avtarček :D no ajd, kje mam zdej karte... hm

Žaža pazljivo, in z razmislekom.... pol pa bo..

Tihareka, keš bo hmal, frend pa mislim da bo precej al pa preveč trmast... hja no mrbit bo kaj...

Klavdija, služba prijetno in sproščeno...

Obala,zdele danes in še dva dni ful na easy, čustvenost in to, če maš kko posebno osebo ji nameni ta čas, pol boš pa precej postorila, četrti dan, mrbit pospravila stanovanje, bla pridna v službi... naredila kaj za faks? hm nevem no nekaj v tem stilu, odvisno kaj počneš, zdle tri dni maš odlične...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

El Nino hojla, eno vprašanje imam: spoznala sem enega moškega, pa me zanima, kaj tvoje karte pravijo na to zvezo. V bistvu se je ravno začelo dogajati in me zanima prihodnost, a je to lahko kaj trajnejšega?

Hvala, čau čau x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

hm ja Pixy, tkole kar precej daleč je še ta zveza, in bo nekaj grdih presenečenj ampak ja ko in če prideta čez vse skupaj je to lahko čudovita veza...

ninči, kako se bo moj problemček rešil? na ljubezenskem področju so se pojavile težavice. kaj pravijo karte? najlepši hvalček za odgovorček. :palec:
spet se mi je na bolš poslabšal

mhm mam jz tud tak filing. se morm potrudt da bo čim prej boljš. k tole je zdele čist mim. sploh ne vem kako je do tega pršlo. kr neki.
spet se mi je na bolš poslabšal

Inča, dobdoprišla ... :D no anyway, tvoja ljubezen lepo stabilno... nobenih problemov spodobna zveza... če pa slučajno nisi v vezi, no pol pa prihaja priložnost za to....

čudno čudno pr men so same dobre karte, no če sta zaključila najbrž je to to ja... hm čudno čudno, hja ajd slabe stvari se dogajajo tudi v dobrih dneh, mrbit je bil pa čas za konec,... xnckrivx eja,

El nino; jest mam tud pr seb same dobre karte, pa ni nikjer nikogar, a si preprican, da bo koncn prsu en zame???bi bil ze cas x:)x

kako mi bo slo pa nasploh v zivljenju, sej ves, sluzba, sola ipd. x?x

imej se lepo x;)x

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

blackie... :D obstaja druga možnost... ti boš prišla k njemu ne on k tebi... no anyway, služba bo koristna dobra všeč ti bo... šola uspešna pridna,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...