Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Ponovno se oglašam, ker me zanima če kaže že kaj novega na mojem ljubezenskem področju. Nazadnje si mi rekel, da nisem dovolj zainteresirana... xrolleyesx

Kaj pa zdaj :2src:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

princeska, velik si mi pisala ja :D

Pomlad, Velik bolj ;) hehe tukaj se lahko kaj zelo resnega razvije ... :D goodgirl

Kamena Strela, Ljubezen, hehe dokaj nora tale ljubezen, ampak čist taprava... :D se bo treba dost prilagajat tu,

Jade, ne vidim tle kakega razmerja v kratkem, no pravzaprav mrbit zdaj pol pa nekaj časa, ne bo nevem kaj, mrbit se boš faksu posvečala, grem tist pogledat, no faks ti bo pa lepo šel,.. :D mmm pridna pridna.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja ti bo uspelo zagotovo... če se le lotiš zdele..

no mrbit pa bi blo fajn da še mene spelješ v posteljo spat ;) aa mal se mi že zeha.. mmm lahkooč

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja ti bo uspelo zagotovo... če se le lotiš zdele..

no mrbit pa bi blo fajn da še mene spelješ v posteljo spat ;) aa mal se mi že zeha.. mmm lahkooč

El Nino! x;)x

Upam, da si se dobro naspal in hvala za odgovor!

Uživaj! :palec:

mi šlogamo na chatu ti pa tukaj postaš vprašanja kakšen greh :D no ajd nevem kako je tvoje ljubezensko življenje ampak če ni tam se bo spremenilo na odlično, čez pol leta, hm ja morda res, ampak odloči se zdaj dobr kaže, sledila boš srcu,

Vprašanje ja na mojih ustnicah je trenutno predvsem a je tale škorpija the one? :D no anyway, luno ma v vodnarju obetavno.... zdaj pa lahk zmolim en očenaš, da bo contesa videla tole vprašanje pa odgovorila....

princeska, velik si mi pisala ja :D

Pomlad, Velik bolj ;) hehe tukaj se lahko kaj zelo resnega razvije ... :D goodgirl

Kamena Strela, Ljubezen, hehe dokaj nora tale ljubezen, ampak čist taprava... :D se bo treba dost prilagajat tu,

Jade, ne vidim tle kakega razmerja v kratkem, no pravzaprav mrbit zdaj pol pa nekaj časa, ne bo nevem kaj, mrbit se boš faksu posvečala, grem tist pogledat, no faks ti bo pa lepo šel,.. :D mmm pridna pridna.

Hvala za odgovor, za pravo ljubezen: se bomo pa prilagajal, ni problema, ampak zdaj se ni pravi

cas. Prav si ugotovil. xsuperx

hm ja Pixy, tkole kar precej daleč je še ta zveza, in bo nekaj grdih presenečenj ampak ja ko in če prideta čez vse skupaj je to lahko čudovita veza...

EL NINO, hojla...hm grdih presenečenj v kakem smislu? pa v kolkem času lahko prideva čez to...zaenkrat je kul, ampak je pa on iz druge države-a misliš da je tu lahko kaka frka?

lp x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Živjo, ElNino!

Sej imaš že dosti dela, ampak daj vrzi mi karte, prosim. Ponudili so mi službo pri S... d.d., pa je ne bom sprejela. Pa ne vem, kako naj jim to povem, ali naj si pustim odprto možnost za pogovor kasneje (npr. čez par mesecev, ko bodo imeli neke spremembe), in pa kdaj je najprimernejši dan, da jim pošljem mail (oziroma ali je bolje, da kličem?).

Če maš čas. Hvala!

Lep pozdrav, Beba. xDDx x8Dx x;)x x^x

Hvala, Nino, za prejšnji odgovor. Ja, vse je šlo, kot si rekel!

Zdaj pa mi je zablokiralo. Zdravje. Kako mi kaj kažejo karte? A bo kmalu bolje? Ali se bo ugotovil VZROK, ne samo blažile POSLEDICE? Imej se lepo v tem - drugače tako - lepem dnevu!

:C: :C: saj to ni res x!x x!x nič mi ne gre po načrtu x!x x!x

nino x;)x x:)x ..zato prosim, da pogledaš, kaj kažejo karte za ta teden: x;)x x;)x :

1. na ljubezensem področju

2. študijskem področju

3. glede počutja

pozdravčk x:Dx x:Dx :palec: :palec: :eek: :xx!: xDDx xDDx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Klavdija hm sori, to pa ni kul, tebe dostkrat falim ne? al kako je že... hm hm hm, :sori:

Aiwa, ja očitno se eni prjavijo sam zato da bodo kako vprašanjce postavili ;) škoda;) k je ful dobr forum ampak nekje je treba začet ne ;)

Pixy, razdalja je zmeri frka, men še ni uspelo na daleč... ;) če bo tebi, ej vso srečo :palec:

Beba, ne vem če je to lih vprašanje za šlogarja... raj vprašej koga k ma dost delovnih izkušenj ;) ampak pomoje najboljš da lepo diplomatsko jih pokličeš, jim poveš stvar odkrito kot se ti zdi, in jutri bo lep čas za to recimo, če prej ne... ;)

Obala blažile posledice... stvar je v glavi če mene vprašaš...

Jade.. ARE YOU READY TO PARTY? no boljš da si;) sam najboljše bo...

Lilija1. v ljubezni bo lepo stabilno ljubeznivo in to ;) lepo skratka... 2. počas ti bo celo všeč postalo študirat 3. hja najprej ne bo nevem kaj pol vmes bo odlično pol bo pa kot si boš izbrala (z misli boš imela ogromno vpliva)

El Nino...ta teden me zanima...cel...vse stvari...  x;)x  x:px

zelo boš pridna cel teden, boš delala in veliko naredila, in čez vikend boš počíla. in romancirala pa to, uspešen bo za vse stvari...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...