Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Ninček, dons bom pa še jz eno vprašanje postavla. Čist si uganu da je bl bedno vse skupej pr men. Tko da me zanima kdaj lahko pričakujem kakšno prijetno presenečenje in izboljšanje. Seveda gre za ljubezensko področje.... x;)x
spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

Oona, pol boš pa kaj pospravljala po hiši pa to...

Trudi, vredu bo.

Aiwa, pa taka lepotička, no najprej bo mal slabš še, pol pa počasi... ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hej, spet jaz... Se mi zdi, da se ciklam na vedno istih štosih. Saj vem, da se bom morala vzeti k sebi in par stvari počistiti. Pa vendar... Kaj pravijo karte o ljubezni in karieri? :sori:

In secret we met: in silence I grieve

That thy heart could forget, thy spirit deceive.

If I should meet thee after long years,

How should I greet thee? - With silence and tears.

el nino, kaj praviš, mi bo uspelo do konca leta službo menjat in kaj pametnega in ustreznega dobit? lp xrosex

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pixy, razdalja je zmeri frka, men še ni uspelo na daleč... ;) če bo tebi, ej vso srečo  :palec:

El Nino, ko je človek mlajši, pa ima obveznosti do šole, faksa, odvisnost od staršev je mogoče res težje furat razmerje na daljavo - ker ga moraš na daljavo. Ampak ko mine vse to - predstavljal si da si omejen samo na lokalno prebivalstvo pri spoznavanju partnerja. Malo omejeno, se ti ne zdi x;)x . Se pač preseliš nekam... čemu potem ves napredek, kominikacije itd. če razmišljajmo da smo doma samo tu kjer smo se rodili... x;)x

Tko mal razmišljanja, ni v temi ampak kaj češ... x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

(popravljeno)

Najprej morem it pojest zajtrk ;) pol pa se bom hecal tle z vami ;) hm vidim da polovica sploh ni vprašanj :2src:

Sanci, na tesno bo šlo glede tvojega faksa, kar se pa tiče, delovnih navad pa bodo popustile takoj za tem ko bo stvar mimo... :inocent:

Zvezdica76, tak ful se boš posvečala karieri, in uspevala v tem, ljubezen pa nevem če si že s kom je dobro izbran če pa nimaš, pol pa težko da bo kako presenečenje...

Selene tud tebi en pozdravček x:Xx .

Amis ja vsekakor!

Pixy;) saj pravim če ti uspe ;) hehe ti kar... men ne mrbit mi bo kdaj, ampak mi niti ni več do tega, na daleč stvari furat, preveč je vse v glavi v takih razmerjih....

Klavdija, ne razumem sicer zakaj, izgubila upanje ampak dobro, služba bo kar šla, ja se ti utegne nasmehnit sreča s tem... hm hja al ena al pa druga bi morala uspet...

Popravljeno -> El Nino
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

mene pa zanima tole.

Po naravi sem hipohoder, kar ne pomeni, da se basem z zdravili, pac pa da me dajejo zivci in prebavne motnje, ko prebolevam vse mogoce bolezni. A za vnaprej kaze kaj boljše?

Sluzba... imam jo zelo rada, ker mi omogoca kreativno delo in osebno rast. Nekje globoko v sebi pa si zelim spremembe, vendar nimam poguma za usodni korak. Bom kdaj zbrala dovolj poguma?

Micica

klavdija tvoj odgovor je zgoraj

Micica, hehe tvojo hipohondrstvo bo šlo na boljš... al to pomeni da boš manj bolna al pa se boš manj sekirala... boljš bo...vsekakor tud na duhovnem področju, mislim da bo oboje ful povezano.

El Nino zdravo x:)x

daj poglej kaj pravijo karte za ljubezen v roku enega meseca, kak kaj kaže...

pa zanima me še če lahko pogledaš kje bom živela - kažejo se mi neke iniciative za tujino, pa ne vem najbolj...hm, no torej kaj pravijo tvoje karte za mojo službeno pot.

lp x;)x

Bacci, ljubezen ne bo nevemkaj... tujina kar dobr kaže...službena pot tudi, tvoje krajše potovanje, bo nakoncu uspelo, ampak utegne met na začetku probleme,

Micica, kratkoročno bo tukaj zlo vredu, počas pa bo treba najdet kaj novga.

Lara26, najkasnej v naslednjem mesecu mislim pa glede na to da je ta mesec še kar dolg lahko že ta mesec... se to razreši

Beba, če maš kak zanesljiv vir ga bo pricurljalo veliko... kake sorodstvene vezi nekaj v tem stilu...

I guess, love makes the world go round, but money makes it stand...

;) Bobnar, s tele godlje te lahko reši le dobra ekipa, sodelavci pa to, avtič bo že vredu... čeravno xrolleyesx mi ni všeč tvoja izbira modela in to, boš najbrž dobil ja. tale selitev z zamudami, bo začelo tečt kolkr hitro se da...

Lunca, hehe saj itak najbrž ni res, ampak danrja maš čist zadost... bi js reku na tvoje karte...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...