Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Nino Me zanima kako mi kaj kaže za Sredo in Četrtekglede financ Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 OK Nino. Hvala. Lp, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Ninček, dons bom pa še jz eno vprašanje postavla. Čist si uganu da je bl bedno vse skupej pr men. Tko da me zanima kdaj lahko pričakujem kakšno prijetno presenečenje in izboljšanje. Seveda gre za ljubezensko področje.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2004 Oona, pol boš pa kaj pospravljala po hiši pa to... Trudi, vredu bo. Aiwa, pa taka lepotička, no najprej bo mal slabš še, pol pa počasi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 sej ne. Ah verjetno si morm mal časa zase vzet in spet mal podstrešje pospravt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Hey. Mene sam zanima, če mi ratalo na faksu? Pa če bom dobila mal več delovnih navad... thnx Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zvezdica76 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Hej, spet jaz... Se mi zdi, da se ciklam na vedno istih štosih. Saj vem, da se bom morala vzeti k sebi in par stvari počistiti. Pa vendar... Kaj pravijo karte o ljubezni in karieri? Citiraj In secret we met: in silence I grieveThat thy heart could forget, thy spirit deceive.If I should meet thee after long years,How should I greet thee? - With silence and tears. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ElNino, vidim da si pridkan, pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 el nino, kaj praviš, mi bo uspelo do konca leta službo menjat in kaj pametnega in ustreznega dobit? lp xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Pixy, razdalja je zmeri frka, men še ni uspelo na daleč... če bo tebi, ej vso srečo El Nino, ko je človek mlajši, pa ima obveznosti do šole, faksa, odvisnost od staršev je mogoče res težje furat razmerje na daljavo - ker ga moraš na daljavo. Ampak ko mine vse to - predstavljal si da si omejen samo na lokalno prebivalstvo pri spoznavanju partnerja. Malo omejeno, se ti ne zdi . Se pač preseliš nekam... čemu potem ves napredek, kominikacije itd. če razmišljajmo da smo doma samo tu kjer smo se rodili... Tko mal razmišljanja, ni v temi ampak kaj češ... Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2004 (popravljeno) Najprej morem it pojest zajtrk pol pa se bom hecal tle z vami hm vidim da polovica sploh ni vprašanj Sanci, na tesno bo šlo glede tvojega faksa, kar se pa tiče, delovnih navad pa bodo popustile takoj za tem ko bo stvar mimo... Zvezdica76, tak ful se boš posvečala karieri, in uspevala v tem, ljubezen pa nevem če si že s kom je dobro izbran če pa nimaš, pol pa težko da bo kako presenečenje... Selene tud tebi en pozdravček . Amis ja vsekakor! Pixy;) saj pravim če ti uspe hehe ti kar... men ne mrbit mi bo kdaj, ampak mi niti ni več do tega, na daleč stvari furat, preveč je vse v glavi v takih razmerjih.... Klavdija, ne razumem sicer zakaj, izgubila upanje ampak dobro, služba bo kar šla, ja se ti utegne nasmehnit sreča s tem... hm hja al ena al pa druga bi morala uspet... Popravljeno 11. avgust 2004 -> El Nino Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 hm, bi mogoče še enkrat pogledal za mojo službo?(za ljubezen sem že izgubila upanje) klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 aja, moram še dodat - moje del. mesto se zapira,imam pa eno vlogo za tujinoin eno za službo, kjer zahtevajo eno stopnjo več kot je imam.Bo kaj s tega? klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
micica 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 mene pa zanima tole. Po naravi sem hipohoder, kar ne pomeni, da se basem z zdravili, pac pa da me dajejo zivci in prebavne motnje, ko prebolevam vse mogoce bolezni. A za vnaprej kaze kaj boljše?Sluzba... imam jo zelo rada, ker mi omogoca kreativno delo in osebno rast. Nekje globoko v sebi pa si zelim spremembe, vendar nimam poguma za usodni korak. Bom kdaj zbrala dovolj poguma?Micica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2004 klavdija tvoj odgovor je zgoraj Micica, hehe tvojo hipohondrstvo bo šlo na boljš... al to pomeni da boš manj bolna al pa se boš manj sekirala... boljš bo...vsekakor tud na duhovnem področju, mislim da bo oboje ful povezano. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 El Nino zdravo daj poglej kaj pravijo karte za ljubezen v roku enega meseca, kak kaj kaže...pa zanima me še če lahko pogledaš kje bom živela - kažejo se mi neke iniciative za tujino, pa ne vem najbolj...hm, no torej kaj pravijo tvoje karte za mojo službeno pot. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
micica 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 El Nino,kaj pa sluzba? Naj ostanem tukaj, ali naj se odlocim za kaj novega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 el nino, tale kratek in jedrnat : ja, vsekakor je pa zelo vzpodbuden thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 El Nino še eno vprašanje - konec avgusta mam v načrtu eno pot, krajši dopust. A bom šla? lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2004 Bacci, ljubezen ne bo nevemkaj... tujina kar dobr kaže...službena pot tudi, tvoje krajše potovanje, bo nakoncu uspelo, ampak utegne met na začetku probleme, Micica, kratkoročno bo tukaj zlo vredu, počas pa bo treba najdet kaj novga. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Živjo, El Nino! Trenutno imam tak minus na računu, da me res zanima, a mi bo do konca meseca pricurljal kak dodaten keš? Hvala in lp, Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2004 Lara26, najkasnej v naslednjem mesecu mislim pa glede na to da je ta mesec še kar dolg lahko že ta mesec... se to razreši Beba, če maš kak zanesljiv vir ga bo pricurljalo veliko... kake sorodstvene vezi nekaj v tem stilu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Beba, če maš kak zanesljiv vir ga bo pricurljalo veliko... kake sorodstvene vezi nekaj v tem stilu...Hvala za pozitivno novico! Sorodstvene vezi? Bom videla. Lp, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Vsa vprašanje o dnarju, zato prosim, če še men pogledaš finančno situacijo, a se bo kmal kej popravla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2004 I guess, love makes the world go round, but money makes it stand... Bobnar, s tele godlje te lahko reši le dobra ekipa, sodelavci pa to, avtič bo že vredu... čeravno mi ni všeč tvoja izbira modela in to, boš najbrž dobil ja. tale selitev z zamudami, bo začelo tečt kolkr hitro se da... Lunca, hehe saj itak najbrž ni res, ampak danrja maš čist zadost... bi js reku na tvoje karte... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.